***243. ETAP 6. TAKIM***
fatos0808 (123 /122,5/0,25/%0,2(142. etapta ayrılmıştı. verdiği kilo 2 ye bölündü)
yst38 (87,5 /87,5/0/%0
ipo (93,7 /93,5/0,2/%0,2
nil2908 (64 /64/0/%0
tugkay2000 (69 /67,5/1,5/%2,1
beyazzmbak (58 /geri dönmek üzere ayrıldı
mukeyyif (67 /65/1/%1.5(yeni üye. verdiği kilo 2 ye bölündü. hedef kilo 60)
6. TAKIM 143. ETAP ORTALAMASI= %0,52
Eki Görüntüle 344181
işte bu bakın bakalım güzelmi?
Yalan dünyayı seyrediyorum.şu selahattin tiplemesi çok gerçek bi tip.
Kaptancım beni listeye koymamışsın.vala haklısın.kilomu dün yazmayı unuttum dimi.çizelgemi yapcam diye unuttum.ama haftaya benide yaz oldumu.ben burdayım.
tugkay 2000 seni kutlarım.
aman aman benim tontonlarım gelmiş. sizleri bir araya getirmek ne mümkündü hayrola
neyse kızlar bu hafta mesaj saymıyorum kötü geçti ama arife ve tuğbaya teşekkür ediyorum takımı biraraya getirmke için gerçekten çaba harcadılar.
bu hafta kendimi biraz toplayıp takımıma sahip çıkıcam yoksa bizimde sonumuz 12. takım gibi olacak ve kapımıza kilit vurulacak haberniz olsun.
yeni gelen kızlar. herhesin başlangıçta 10 puanı vardır.
günlük 5 mesaj sayısını tamamlamazsanız, hiç mesaj yazmazsanız ipo gibi cuma bildirimi yapmazsanız puanınız kırılır
haftalık 5 mesaj sayısını tamamlar, 4 saatin üstünde spor yapar ve 1 kilonun üstünde kilo verirseniz puan eklenir.
maksat bol paylaşımla birlikte birbirimizi motive etmek. ne yazacağımı bilmiyorum, utanıyorum burası için uygun cümleler değil. her konu hakkında yazabilirsiniz. önerilerinize herzaman açığız.
maaşallah bebekleri çok severim benimde büyük oglum 13 yaşına girdi teyzesicanım hamaratlıktan değil. doğum yaptığımda anneme çok ısrar etim nette gördüğüm bir patik için. tekini ördü. sen ilgilenmiyorsun dedi öbür tekini örmedi kaldı ortada. bende 2 hafta önce başladım.(bu arada oğlum 13 ayını tamamladı ) bitmeye yakın olduda bir türlü bitemedim .
Eki Görüntüle 344181
işte bu bakın bakalım güzelmi?
tebriklerrrrEki Görüntüle 344187 Eki Görüntüle 344188
takıma katkılarından dolayı vede verdiğin kilolardan dolayı bu plaketi
ve tacın bu haftaki sahibi sensin.
kızlar 40 dakika yürüyüş yaptım 20 dakika danssssss
canım ordaki amacım oğlumun 13 aylık olduğunu vurgulamak değildi. oğlan yaşını geçti ben hala patiğin eşini bitiremedim demek istemiştimmaşaallah oğlunun 13 ayını tebrik ederim canm.bu arada gördüm patiğin çok güzel.bi benzeri bendede var.iyi günlerde kullan canm
canım alıntı yaptığın yerin sonu png ile bitmesi gerek. o kısmı alıntı yapıcaksın. bu arada 12 kişiyiz. yer olsa almak isterdim. sohbete açık konuşkan kimselere ihtiyaç varçizelge yerini buldum imza yerini de buldum ama bu sefer url yi seçmeme rağman formata uygun değil dedi...
Kaptancım beni listeye koymamışsın.vala haklısın.kilomu dün yazmayı unuttum dimi.çizelgemi yapcam diye unuttum.ama haftaya benide yaz oldumu.ben burdayım.
tugkay 2000 seni kutlarım.
ah ahh ne beceri hiç sorma. annem gelsin olmamış deyip söküp elime vercek kesin. bu modeli size göstermek için netten buldum. mart sonunda oturmam var. topuklu terliklerle hizmet yapamam. hem havalı hemde rahat.patiklerin harika olmuş.Ellerine sağlık.Becerikli arkadaşım benim.
mesaj alınmıştır kaptanımm
maaşallah bebekleri çok severim benimde büyük oglum 13 yaşına girdi teyzesi
süper süper süper ellerine saglık
tebriklerrrr
maaaşallah
slm kizlar cok moloton bi hafta sonu yasiyorum esim bi yandan cocuklar bi yandan dur sus anlamiyolar
ve ben bu guzel havada disari cikmak istiyorum cikamiyorum
ya ben nezaman rahat rahat uyuyup gezcem ya
anca benim oglanlar buyuyunce galiba
canım ordaki amacım oğlumun 13 aylık olduğunu vurgulamak değildi. oğlan yaşını geçti ben hala patiğin eşini bitiremedim demek istemiştimyinede teşekkür ederim
geçen haftaki izninden faydalandın. haftaya bildirim yaptığında verdiğin kilo 3 e bölüncek.
ah ahh ne beceri hiç sorma. annem gelsin olmamış deyip söküp elime vercek kesin. bu modeli size göstermek için netten buldum. mart sonunda oturmam var. topuklu terliklerle hizmet yapamam. hem havalı hemde rahat.
maşşallah canım. 13 yaş bana daha o kısımlar hikaye geliyor. çok yolum var daha çok.
güzel menümenüm:
kahvaltıda: evde yapılmış börek, domates peynir
öğlen: mercimek çorba yoğurt
akşam bulgurlu pırasa yoğurt
aralarda meyva yedim.
yeşil çay yok. 1.5 lt su.
oğlumla güreşme sporu yaptım. uykuyu alamadı bana sardı bütün gün çok yoruldum inanın.
slm kizlar cok moloton bi hafta sonu yasiyorum esim bi yandan cocuklar bi yandan dur sus anlamiyolar
ve ben bu guzel havada disari cikmak istiyorum cikamiyorum
ya ben nezaman rahat rahat uyuyup gezcem ya
anca benim oglanlar buyuyunce galiba
neyi vurgulamak istedigini anladım canım bebişle işyapmak hele el işi şimdi yürümeyede başlamıştır o seni hiiç rahat bırakmaz
güzel menü
çocuklarla cumartesi pazar tatilleri hayel haklısın kaç yaşında ogulların erkek çocugu çokk zor biraz haşere oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?