kaptanım buda karataydan alıntımı? aa ben 2 saatte bir acıkıyorum o zaman artık 4 saatte bir yemek yiyim senelerce az az sık sık yiyin dediler insanda akıl bırakmıo bunlarda kızıcam artık
bir kural daha ekliyorum her cuma saat 5den sonra en geç cumartesi çizelgeler yenilenecek. bu kural ipo için geliyor. en çok o istemişti düzenli çizelgelerimizin olmasını.
:) :) :)aa aa bekledim bekledim kimse yazmadıı ben yazıorum mecburen çünkü 5 mesaj yazdım mı bilemedimbirazdan lepitin salgılamaya gidiyorummm...
günaydıngünaydın fıstıklarım güneşli bir haftaa başından herkeslere günaydın. hepinize az kalorili güzel bir hafta diliyorum. bugün yoklamaya ecz. nın katılmış olması gerek. hadi takım toplanın.
bir kural daha ekliyorum her cuma saat 5den sonra en geç cumartesi çizelgeler yenilenecek. bu kural ipo için geliyor. en çok o istemişti düzenli çizelgelerimizin olmasını.[/QUOTE
günaydın arkadaşlar
kaptancım ben hala yapmadım boş kaldığımda uğraşayım bu çizelge için.
günaydın benimde bugün işim yok akşama kadar şu çizelge işini halledicem benden kurtuluşu yok bugün :):)
kızlar çizelge için birlikte yapalım hadi kolaylık olur hemde.
Weight Loss - Diet Ticker
öncelikle tablonuzu belirleyin
süper süper hadi yapalım
günaydın arkadaşlar
kaptancım ben hala yapmadım boş kaldığımda uğraşayım bu çizelge için.
kızlar size karatay topiğinden bir örnek vericem şimdi. tarihler iyi inceleyin.[/QUOTE
süper ya.benm en çok dikkaimi çeken istenmeyen tüy kısmı oldu
mukeyyif sendemi gazianteptesin..senin gaziantep topiğinde gördüm...
en sonunda hallettim aslında çok kolaymış ama beni bayabir ugraştırdı tckır hazırlamak yardımın için teşekkürler yst
evt canm gaziantepte oturuyorum.aslında konyalıyım.sen peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?