Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar benm kulağımı çekin.bugünlerde hiç dikkat etmiyorum ben of.
menümü yazmayacam hep hamur işi yedim bugün.ilk başladığımdaki kararlılık kalmadı.tekrar motive olmam lazım.beni bi silkeleyin.

kaptanım çok güzel ve sağlıklı bilgiler vermişsiniz.teşekkürler

herkese merhaba!öncelikle kaptanım ve sizden özür dilerim.cuma günü haber veremedim ama çok yakın bir komşum ameliyat oldu acilen nette girip olamayacağımı haber veremedim.yarında olamaya bilirim.çünkü hastamızın yanına gideceğim şehir dışında ya kalırım yanında yada çok geç dörerim.bu yüzden yarın için beni izinli sayarmısınız kaptanım.neyse ben okumaya devam edeyim oku oku bitmiyorrrr döktürmüşsünüz özelliklede kaptancım çok yararlı paylaşımlarda bulunmuş

herkese iyi geceler.yarın çok erken kalkıp yola çıkmam gerek.malum şehir dışına gideceğim.inşallah kar yağmaz

canım kefirin bağışıklıktan tutta zayıflamaya birçok hastalığa bağırsaklardaki faydalı baktere kadar çok faydası var. bir aralık paylaşırım.
Güzel bi diyet.

arkadasım şey sorcam.sen ne ilacı içiyorsun?
canım bende hipotroidi var. ilaç kullanıyorum.
bende yaptım sonunda çizelgeyi

canım menü kötü bile olsa paylaşki saçını çekelim sende bidaha yapma
kaptanım çok güzel ve sağlıklı bilgiler vermişsiniz.teşekkürler
sizdende bekleriz canım
tamam canım bu hafta seni idare ederiz
ya şu kitaptan bende alayım belki şu duraklama dönemime son verir

valla çok durağansan şu %100 detoksu öneririm.

iyi geceler kizlar bugun fazla giremedim arkaslara davete gittik simdi girdim eve valla
ama bugun baya kacirdim eve bi geldim tarti 68.5 diyo yarina telafi etcem ama
yarin zaten disari ckcam gamze icin kan vermeye insallah tutar
valla bende merak ettim su kitapi ipo adini versen rooman okumaya bayilirim
bugine kadar okudugum en guzel iki roman
yanliz kadinlar sokagi ve italyanca ask baskadir beni cok etlilemisti ikiside
hatice bilgilet icin cok saol canim en buyuk kaptan bizim kaptan....
mukeyyif kendine gel ve nezaman diyetini bozarsan boz ertesi gunden devam et...
bunu eylulsenin basari hikayesinde okumustum...

ipo bende merak ettim kitabı paylaşımını bekliyorum.

kızlar daha kimse uyanmamış galiba.ben bugün oğluşum sağolsun 5:30da uyandrdı.ben her gün diyeti bozup ertesi gün tekrar başlıyorum.bugün dikkat edicem.ee sizde keyifler nasıl bakalım?

slm kızlar gıttım geldım
verdım kanı ama benım kan grubum tutmuyomus oyuzden esım de verdı onun kı A rh +
bende baskasına yarar belkı lazım olur dıye verdım ama kımsecıkler yok oralarda akadar az kısı vardıkı
neyse cocukları aldım geldım kaynanama bırakmıstım
bugun yıne 67*6 cıktım ama cumaya 66 olmak ıcın elımden gelenın fazllasıyla yapcam...

merhaba kızlar bugün hiç ugrayamadım kusuruma bakmayın ortanca oglum çok hasta bademcikleri şişmiş gece çok ateşlendi doktordan şimdi geldik allaha şükür daha iyi siler neler yaptınız bakalım

bende yaptım sonunda çizelgeyi

süpersin bende çok ugraştımm ama şimdide hercuma nasıl degiştiricem onu merak ediyorum daha denemedim onuda ögrenirim inşallah

geçmiş olsun nilcim rabbim acil şifa versin

kızlar daha kimse uyanmamış galiba.ben bugün oğluşum sağolsun 5:30da uyandrdı.ben her gün diyeti bozup ertesi gün tekrar başlıyorum.bugün dikkat edicem.ee sizde keyifler nasıl bakalım?
ah canım ne keyif ne bişi dün geceden beri yorgunluktan ölüyom ve buz dolabında 1 tepsi revani tatlısı var obana bende ona bakışıp duruyoz:) yemicem seni deyip çarpıyorum doolabın kapısını:):):)

çok iyi yapmışsın şahsen hep başıma birşey gelince düşünüyorum kan vermeyi aslında 6 yada 3 ayda bir alışkanlık haline getirmek lazım bence
hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine

canm ne iyi yapmışsın.
merhaba kızlar bugün hiç ugrayamadım kusuruma bakmayın ortanca oglum çok hasta bademcikleri şişmiş gece çok ateşlendi doktordan şimdi geldik allaha şükür daha iyi siler neler yaptınız bakalım
geçmiş olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…