Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar malum paztesı ve benım ıs gunum alt ust ettım evı cocukları yedır ıcır uyut derken bıttı ve bıttım
sonunda burdayım bende 5 1 yerde cayımla kayısılı form cayımı ıctım..
eee ıkızcım nasılsın kılo vermeye devam mı dınlenmedemısın

kızlar tünaydınnnn bende dün gece uzun zamandan sonra erken yatarak lepitinimi salgıladım 1.20de uykuya daldım kitap okumak işe yaradı çnkü hiç uykum yoktu yatarken...bu gece ve sonraki gecelerde aynı sistemi uygılıycam...

şimdi 20 dk dansımı yapmaya gidiorum dönüşte uğrarım

kızlar derdım var bolumunde gamze ısımlı bı bayan arkadasımız ıcın bı topık acılmıs okumanızı ısterım kan kanserı ve evladından ayrılmak ıstemıyo her anne gıbı....

su çok önemli canım doktorum bana öle demişti bende yeşil çay 51 yerde ve form çayı içicem bi ara çok güzel düzenli içiyodum bıraktım
kefiri niye içiyoon cnm
oh ne güzel evi de hallettin ne güzel.. 5 1 yerde bende içiyorum

kitap okumayı çok severim bende okurum yatarken

kızlar derdım var bolumunde gamze ısımlı bı bayan arkadasımız ıcın bı topık acılmıs okumanızı ısterım kan kanserı ve evladından ayrılmak ıstemıyo her anne gıbı....

facebookta gördüm çok üzüldüm rabbim şifasını versin ya çok zor bi durum inşallah kurtulur allahın izniyle

iyiyim canım sen nasılsın....şimdilik dinleniyorum..bundan sonra yavaş yavaş gitsin istiyorum...

bende dansımı ve yürüyüşümü yaptım...sporu yaptıktan sonra içim huzur doluyo resmen rahatlıyorum ya o salgılanan hormon yüzünden sanırım ve tabi hedefe yaklaşmak için bir adım daha attığım için

bu arada kitapta 80nci sayfaya geldim gerçekten okurken iyiki almışım dedim o kadar sardıki kitap şu lepitin salgılama işi olmasa kitabı bitirirdim dün gece almak isteyen varsa tavsiye ederim

kitabın yazarı seda diker o kadar doğru birşey söylüyorki bu devirde erkekler kadın rolünde kadınlar erkek rolünde ortadaki sorunda bu işte artık biz koşuyoruz onların peşinden onlar ohhhh kebapp hemde egolarını tatmin ediyolar

menümüde yazayım akşama veletlerden fırsat bulursam ugrarım
sabah elmasirkeli su 1 elma
kahvaltı 2 dl kp ek peynir zeytin
ögle 1 ks yogurt çorba
ara 1 portakal
akşam 1 tb sebze yemegi 1 dl kp ek yogurt
3 kupa yeşil çay 2 lt su
akşam yemegi saat17.00 yedik 22.00 gibi acıkırsam 1 elma yerim
spor yok maalesef fırsat bulursam leslile yürümeyi düşünüyorum

banada bir ağırlık bastı şimdi yemeğimi hazırlamaya gidiyorum...biber dolması yiycem...

yemeğimi yedim...birde annemle bir plan yapmış babamla yarın sevgililer günü diye hepberaber yemeğe çıkıcas allahım sen bana göz tokluğu verde yemeklere saldırmiyim önce bir çorba içip yemeğe ondan sonra karar vericem çnkü çorba beni baya bi tıkıyo hiç iştahım kalmıyo...eskiden çorbayla beraber sipariş verirdim sonrada söyledim ziyan olmasın diye hepsini yerdim...şimdi çorbadan sonraa sölicem bakalım işe yarar sanırım...birde bütün gün dışarda olucağımız için sbh 9 gibi kalkıp yürüyüşümü yapmam lazım ama uyanabilirmiyim kii :44:

gelin benim gibi koca meraklısıysa tek bir yüzük yetiryor canım. hiçbişeye gerek yok. bizde gondol yapılır içi çikolata dolu olur.
Evet evet buda meraklı.Bende öyleydim.Hiç bişey istemedim,onlarda zaten pek bişey yapmadılar.ama biz yapıcaz.elimizden geldiğince herşeyin en güzeli olacak.

Ay çok doğru bi gözlem yapmış.peki bu durumu düzeltmek için ne yapmalı diyor?

Lahmacun falan ye istersen.sonuçta içine salata koyuyorsun.

Bu günki menüm
sabah yarım dilim çavdar ekmeği(midem çok kötüydü)
arada 1 tane altınbaşak
öğle 2 tabak yayla çorbası,2-3 parça et
arada 2 tane yaprak kurabiye
akşam kereviz salatası,2 dilim çavdar
2 kaşık yulaf ezmesinin içine 2 tane kayısı koydum,5-6 tanede kara üzüm tatlı niyetine yiyorum.
1,5 lt su

Lahmacun falan ye istersen.sonuçta içine salata koyuyorsun.

evet sanırım öle bişiler yiycem yada köfte gibi bişiler ...

Ay çok doğru bi gözlem yapmış.peki bu durumu düzeltmek için ne yapmalı diyor?

çözüm olarak dişiliğin özelliklerinden bahsediyor ve çeşitli öykülerle örneklendiriyor hepsi yaşanmış hikayeler tabi...dişilik o kadar önemli birşey ki okudukça daha iyi anlıyorum ...tam olarak yorumumu kitap bitince hepinizle paylaşıcam

menümü yazıyorummmm

sbh:2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,yumurta,zeytin ezmesi,1 kuru kayısı

öğlen:biraz leblebi

akşam:3 biber dolması,2 dilim ekmek,ve 1 karışık tost,yoğurt

su:2000 ml>

spor: 1 saat ( 40 dk yürüyüş+20 dk dans)

not: amma ekmek yemişim yazarken fark ettim oha falan oldum

kızlar ben dayanamıycam odama geçip oje sürüp kitap okuyup uyuycam yarında erken kalkıcam...hepinize iyi gecelerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…