su çok önemli canım doktorum bana öle demişti bende yeşil çay 51 yerde ve form çayı içicem bi ara çok güzel düzenli içiyodum bıraktımfatoşcum buralardaydım ama oğlanla uğraşmaktan görmedim yazılarını. ben mümkün olduğunca yeşil çay içmeye çalışıyorum. birde bağırsaklara destek olsun diye kaysı çayı ve her akşam kefir içiyorum.
en az 1.5 lt sırf su içiyorum. ama gün içinde çorba ve çay tüketimim çok oluyor.
oh ne güzel evi de hallettin ne güzel.. 5 1 yerde bende içiyorumslm kızlar malum paztesı ve benım ıs gunum alt ust ettım evı cocukları yedır ıcır uyut derken bıttı ve bıttım
sonunda burdayım bende 5 1 yerde cayımla kayısılı form cayımı ıctım..
eee ıkızcım nasılsın kılo vermeye devam mı dınlenmedemısın
kızlar tünaydınnnnbende dün gece uzun zamandan sonra erken yatarak lepitinimi salgıladım 1.20de uykuya daldım kitap okumak işe yaradı çnkü hiç uykum yoktu yatarken...bu gece ve sonraki gecelerde aynı sistemi uygılıycam...
şimdi 20 dk dansımı yapmaya gidiorum dönüşte uğrarım
kızlar derdım var bolumunde gamze ısımlı bı bayan arkadasımız ıcın bı topık acılmıs okumanızı ısterım kan kanserı ve evladından ayrılmak ıstemıyo her anne gıbı....
slm kızlar malum paztesı ve benım ıs gunum alt ust ettım evı cocukları yedır ıcır uyut derken bıttı ve bıttım
sonunda burdayım bende 5 1 yerde cayımla kayısılı form cayımı ıctım..
eee ıkızcım nasılsın kılo vermeye devam mı dınlenmedemısın
iyiyim canım sen nasılsın....şimdilik dinleniyorum. .bundan sonra yavaş yavaş gitsin istiyorum...
aynen yaakızlar size karatay topiğinden bir örnek vericem şimdi. tarihler iyi inceleyin.[/QUOTE
süper ya.benm en çok dikkaimi çeken istenmeyen tüy kısmı oldu
önemli değil. böcüğün uğur getirsin :)
inşallah beni eritsin :):) kara yaglarımı alsın uçursun
hergün mutlaka 3 yada 4 kupa yeşilçay içerim 2 lt su içerim mutlakaoğluşuma çorba içireyim hem geçmişi okuyayaım hemde muhabbet edelima ccık gelin
kızlarsizde bitki çayı içiyomusunuz
günde kaç litre su içiyonuz bi yazarmısınız
kızlar tünaydınnnnbende dün gece uzun zamandan sonra erken yatarak lepitinimi salgıladım 1.20de uykuya daldım kitap okumak işe yaradı çnkü hiç uykum yoktu yatarken...bu gece ve sonraki gecelerde aynı sistemi uygılıycam...
şimdi 20 dk dansımı yapmaya gidiorum dönüşte uğrarım
ben bugün hiç bişi yapamadım hava çok kötü yagmur fırtına
rabbim yardımcıları olsun acil şifa versin inşallahkızlar derdım var bolumunde gamze ısımlı bı bayan arkadasımız ıcın bı topık acılmıs okumanızı ısterım kan kanserı ve evladından ayrılmak ıstemıyo her anne gıbı....
Evet evet buda meraklı.Bende öyleydim.Hiç bişey istemedim,onlarda zaten pek bişey yapmadılar.ama biz yapıcaz.elimizden geldiğince herşeyin en güzeli olacak.gelin benim gibi koca meraklısıysa tek bir yüzük yetiryor canım. hiçbişeye gerek yok. bizde gondol yapılır içi çikolata dolu olur.
bende dansımı ve yürüyüşümü yaptım...sporu yaptıktan sonra içim huzur doluyo resmen rahatlıyorum ya o salgılanan hormon yüzünden sanırım ve tabi hedefe yaklaşmak için bir adım daha attığım için
bu arada kitapta 80nci sayfaya geldim gerçekten okurken iyiki almışım dedim o kadar sardıki kitap şu lepitin salgılama işi olmasa kitabı bitirirdim dün gecealmak isteyen varsa tavsiye ederim
kitabın yazarı seda diker o kadar doğru birşey söylüyorki bu devirde erkekler kadın rolünde kadınlar erkek rolünde ortadaki sorunda bu işte artık biz koşuyoruz onların peşinden onlar ohhhh kebapp hemde egolarını tatmin ediyolar
yemeğimi yedim...birde annemle bir plan yapmış babamla yarın sevgililer günü diye hepberaber yemeğe çıkıcasallahım sen bana göz tokluğu verde yemeklere saldırmiyim önce bir çorba içip yemeğe ondan sonra karar vericem çnkü çorba beni baya bi tıkıyo hiç iştahım kalmıyo...eskiden çorbayla beraber sipariş verirdim sonrada söyledim ziyan olmasın diye hepsini yerdim...şimdi çorbadan sonraa sölicem bakalım işe yarar sanırım...birde bütün gün dışarda olucağımız için sbh 9 gibi kalkıp yürüyüşümü yapmam lazım ama uyanabilirmiyim kii :44:
kızlar size karatay topiğinden bir örnek vericem şimdi. tarihler iyi inceleyin.
Lahmacun falan ye istersen.sonuçta içine salata koyuyorsun.
Ay çok doğru bi gözlem yapmış.peki bu durumu düzeltmek için ne yapmalı diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?