evet ilk hedefim olan 85 e az kald umarım en kısa sürede ulaşırım.
bugün sevgililer günü. sabah uyandım aşkım nöbetten dönüyordu. avm ye gel dedi servisle. oğluşla birlikte bindik gittik avm ye. onun karnı açmış. bende orda yemeklere saldırmayım diye kahvaltımı yapıp gittim. eşim kendine pizza aldı. ben aç değildim zaten 3 saat olmuştu kahvaltıyı yapalı. sadece 1 dilim yedim pizzadan.
avm den ayrılırken eşim küçük bir pasta aldı kutlamaya evde devam ederiz diye. bu arada daha önce baktığım bir saat vardı günlük kullanım için. unutmamış almış sağolsun. eve geldik 1 bardak kola ve 1 dilim pasta yedim. öğlenki pizanın üstünden 3 saat geçti bu arada.
akşam yemeği için tavuk köftesi, tvuk çorbası, makarna ve kırmızı biber salatası yaptım. dünden bol soğanlı mercimek çorbası vardı. yaklaşık 1 kase kadar mercimek çorbası, 2 tane köfte biraz salata ve yoğurtla akşam yemeğimi bitirmiş oldum. gün içinde çok su içememiştim eksikliğimi eve geldiğimden beri tamamlamaya çalışıyorum.
işte böyle tartıda artıya sebeb olacak belki ama ne yapayım. bu tür zamanları çok geçirmiyoruz. ben kocacığımı hiçbişey alamadım malesef sağolsun oda bişi demedi.
Bugün bende gelemedim komşumdaydım yeni geldim
daha evde yemek yok
karnıbahar kızartıcam
çorba yeter
sizler nasılsınız
izmirde acaip yağmur var
Çok merak ettim kitabı.o öykülerdende anlat bize hadiii hadiiiievet sanırım öle bişiler yiycem yada köfte gibi bişiler ...
çözüm olarak dişiliğin özelliklerinden bahsediyor ve çeşitli öykülerle örneklendiriyor hepsi yaşanmış hikayeler tabi...dişilik o kadar önemli birşey ki okudukça daha iyi anlıyorum ...tam olarak yorumumu kitap bitince hepinizle paylaşıcam
bugün sevgililer günü. sabah uyandım aşkım nöbetten dönüyordu. avm ye gel dedi servisle. oğluşla birlikte bindik gittik avm ye. onun karnı açmış. bende orda yemeklere saldırmayım diye kahvaltımı yapıp gittim. eşim kendine pizza aldı. ben aç değildim zaten 3 saat olmuştu kahvaltıyı yapalı. sadece 1 dilim yedim pizzadan.
avm den ayrılırken eşim küçük bir pasta aldı kutlamaya evde devam ederiz diye. bu arada daha önce baktığım bir saat vardı günlük kullanım için. unutmamış almış sağolsun. eve geldik 1 bardak kola ve 1 dilim pasta yedim. öğlenki pizanın üstünden 3 saat geçti bu arada.
akşam yemeği için tavuk köftesi, tvuk çorbası, makarna ve kırmızı biber salatası yaptım. dünden bol soğanlı mercimek çorbası vardı. yaklaşık 1 kase kadar mercimek çorbası, 2 tane köfte biraz salata ve yoğurtla akşam yemeğimi bitirmiş oldum. gün içinde çok su içememiştim eksikliğimi eve geldiğimden beri tamamlamaya çalışıyorum.
işte böyle tartıda artıya sebeb olacak belki ama ne yapayım. bu tür zamanları çok geçirmiyoruz. ben kocacığımı hiçbişey alamadım malesef sağolsun oda bişi demedi.
Canım bazen öle oluyor.Ama sen burayı ihmaletme yine yediklerini yaz.kızlar benm kulağımı çekin.bugünlerde hiç dikkat etmiyorum ben of.
menümü yazmayacam hep hamur işi yedim bugün.ilk başladığımdaki kararlılık kalmadı.tekrar motive olmam lazım.beni bi silkeleyin.
İyi yolculuklar...:80:herkese iyi geceler.yarın çok erken kalkıp yola çıkmam gerek.malum şehir dışına gideceğim.inşallah kar yağmaz
merhaba kızlar bugün hiç ugrayamadım kusuruma bakmayın ortanca oglum çok hasta bademcikleri şişmiş gece çok ateşlendi doktordan şimdi geldik allaha şükür daha iyi siler neler yaptınız bakalım
Canım bazen öle oluyor.Ama sen burayı ihmaletme yine yediklerini yaz.
canım kefirin bağışıklıktan tutta zayıflamaya birçok hastalığa bağırsaklardaki faydalı baktere kadar çok faydası var. bir aralık paylaşırım.
canım bende hipotroidi var. ilaç kullanıyorum.
canım menü kötü bile olsa paylaşki saçını çekelim sende bidaha yapma
sizdende bekleriz canım
tamam canım bu hafta seni idare ederiz
valla çok durağansan şu %100 detoksu öneririm.
merhaba kızlar bugün hiç ugrayamadım kusuruma bakmayın ortanca oglum çok hasta bademcikleri şişmiş gece çok ateşlendi doktordan şimdi geldik allaha şükür daha iyi siler neler yaptınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?