kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ağzınızdan bal damlıyooorrrrrrrrrr. keşke beklediğiniz kadar çok versem. kimseyi geçmek için değil ama kendim için istiyorum. ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çirkin göründüğümü hatırlamıyorum
bide bu hafta sıralamaya alınmıcakmışım. yani haftaya bakalım nolcak. ama ben yine de cuma kilomu sölicem yarın sabah.
salı akşam üstü başladım 70 kg ile. bu sabah 67.8 çıktım.mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
hepinizi öptüm
canım bu hafta değil ama haftaya bütün kiloların listede olcak yani dikkat et.
nil takımdan ayrıldımı? göremiyorum epeydir?
kaptanım sen 2.5 kg sonra mezun mu olacaksın ayrılıcakmısın yani
yok canım o benim ilk hedefim. en az 70 olmam gerek
herkese selam.haber veremedim kaptanım bazı sıkıntılarım oldu.bundan sonrada sürekli giremem o yüzden size sıkıntı vermek
istemiyorum.o yüzden takımdan ayrılayım ben kaptanım.ama ara sıra sizi ziyaret edebilirmiyim .özlerim çok alıştım ben ya
herkese selam.haber veremedim kaptanım bazı sıkıntılarım oldu.bundan sonrada sürekli giremem o yüzden size sıkıntı vermek
istemiyorum.o yüzden takımdan ayrılayım ben kaptanım.ama ara sıra sizi ziyaret edebilirmiyim .özlerim çok alıştım ben ya
hangi açıdan iyi ??
yani gruptan ayrılmanı hiç istememama yerini bana bıraka bilirsin yani şaka şaka hedefin 65 olsun
anacım geliyonuz geliyonuz tek satır yazmadan gidiyonuz noluyonuz ?
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ağzınızdan bal damlıyooorrrrrrrrrr. keşke beklediğiniz kadar çok versem. kimseyi geçmek için değil ama kendim için istiyorum. ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çirkin göründüğümü hatırlamıyorum
bide bu hafta sıralamaya alınmıcakmışım. yani haftaya bakalım nolcak. ama ben yine de cuma kilomu sölicem yarın sabah.
salı akşam üstü başladım 70 kg ile. bu sabah 67.8 çıktım.mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
hepinizi öptüm
keyifler yerınde sayılır yarın kaptanıma iyibir sonuç yazarsam daha ıyı olucam inşş
kızlar plates cd geldiiibu akşam başlıyorumm
hımmmm :26:iyi ozamn
hangi açıdan iyi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?