Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım bu hafta değil ama haftaya bütün kiloların listede olcak yani dikkat et.
nil takımdan ayrıldımı? göremiyorum epeydir?

kızlar mrb tosunlarımın karnını doyurdum kıvırdım geldım
ıpom banada 1 saat 15 dk ekle
evet nıl 3 gundur yok ayrılcam falanda demedı
hayırdır ınsallah dıyelım
arkadasım la gorustum uzun suredır gorusmuyodum
karatay dıyetı ıle 1 ayda 10 kılo vermıs bende bıraz bakıyım dedım
nasıl bıseymıskı...

herkese selam.haber veremedim kaptanım bazı sıkıntılarım oldu.bundan sonrada sürekli giremem o yüzden size sıkıntı vermek
istemiyorum.o yüzden takımdan ayrılayım ben kaptanım.ama ara sıra sizi ziyaret edebilirmiyim .özlerim çok alıştım ben ya

canım anladım bizde merak etmiştik seni. devamlı giremem diyorsan bişey diyemem. ama sıkılıp bunaldıkça gel canım tamam. haber verdiğin için tşk ederim

ınsallah sıkıntılarından en yakın zamanda hayırlısı ıle kurtulursun
kendıne ıyı bak nılcım...

yani gruptan ayrılmanı hiç istemem ama yerini bana bıraka bilirsin yani şaka şaka hedefin 65 olsun

mervecim yerimde gözün varsa ufaktan sana devredebilirim. takım için ve benim için iyi olur. neden dersen yakında işe başlıycam bu kadar sık gelemeyebilirim canım. ben uzaklaşınca takımla yakından ilgilenecek birilerine ihtiyaç var ne dersin?
bu teklif tüm takım için geçerli kızlar

Son düzenleme:
arkadaşım ben şaka yaptım sakın yanlış anlama ama sen işe başlıyacaksan gerçekten birine ihtiyaç varsa ben gönüllü olabilirim

hadı hayırlısı kızlar yarın sabah ne olacagımı merak edıyorum
valla hıc bısey yemedım nerddeyse bugun ama acda deılım...

anacım geliyonuz geliyonuz tek satır yazmadan gidiyonuz noluyonuz ?

Benm burda oluşumu yadırgadı arkadaşlar.

Vayy maşş. Cnmcm, kaptanımın da söylediği gibi haftaya cuma bildirdiğin kilo 2 ye bölünecek zaten. Takıma giriş yaparken söylediğin kilo başlangıç kilon. :112: Ayrıca dediğim gibi takım içindeki gruplarda bu hafta da varsın. :112:

keyifler yerınde sayılır yarın kaptanıma iyibir sonuç yazarsam daha ıyı olucam inşş

Ay evt ya. Benm artıda olduğum kesin de yarına o + yı birazck azaltabilsem keşke.

kızlar plates cd geldiii bu akşam başlıyorumm

hımmmm :26:iyi ozamn
hangi açıdan iyi ??

Cnmcm, sen iyi ol yeter ki. İnş sıkıntıların da hallolur ve bizimle olamasan da istediğin kiloya da ulaşırsın. Ama bize de uğra arada.

Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…