ben kullanıyorum b12 benim için sıkıntı yaratmadı,kırmızı et bende yemiyorum yani yesemde çok az..
selam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
ykm ye gittim. 48-46-44 beden pantolon ceket aldım elime kabine gittim. bir yanda giyinmek bir yanda oğluş baya zorlandım.
48 bedene hiç elimi sürmedim. lcw den 48 beden kot giyiyorum. 90+ grubundakiler oranın kalıpları geniş inanma deyince bende bedenimi merak ettim.
kabinde önce 46 yı giydim gayette güzel olduğunu düşünüyorum
sonra büyük bir heyecanla 44 bedene girdim. düğmeyi kapatırken hafiften göbüşümü çeksemde kapandı. tabii sıkmadı diyemem. ağ kısmı resmen oturdu. etlerim ffırlayacakmış gibi durdu. neyse ceketinide giydim. popo çok fırlamadı ama ceketi kısa kesim modellerden olunca çok çirkin bir görüntü oldu. bugünlük böyle geçti.
ipo canım bana 1 saat spor yaz. diycenki avm de ne sporu yaptın gezdin yoruldun diye spormu oldu.
oldu canım. bizim oğlan ayaklandı avm gezmekten çok onun peşine koştuk durduk. yürüyen merdiven acayip merakını çekti. koşa koşa ona gitti
aman canım dur tam azimli oluncak zaman. bahar geliyor. kışlıklarımızı çıkarıp inca şeyler giyince kilolarımızdan kurtulamyı daha çok isteyceğiz. yazında sefasını süreceğiz inşallah hep beraber..iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo
tebrik ederim canım. inşallah hep böyle devam eder.bende görürüm inşallah eski bedenlerime girmeyi.selam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
ykm ye gittim. 48-46-44 beden pantolon ceket aldım elime kabine gittim. bir yanda giyinmek bir yanda oğluş baya zorlandım.
48 bedene hiç elimi sürmedim. lcw den 48 beden kot giyiyorum. 90+ grubundakiler oranın kalıpları geniş inanma deyince bende bedenimi merak ettim.
sonra büyük bir heyecanla 44 bedene girdim. düğmeyi kapatırken hafiften göbüşümü çeksemde kapandı. tabii sıkmadı diyemem. ağ kısmı resmen oturdu. etlerim ffırlayacakmış gibi durdu. neyse ceketinide giydim. popo çok fırlamadı ama ceketi kısa kesim modellerden olunca çok çirkin bir görüntü oldu. bugünlük böyle geçti.
canım ben yiyorum da doktor zaten bi test yapmadan verdi bunu. sırf aşırı yorgunluk ve halsizlikten. aslında test yapsa iyiydi.Kırmızı et yemiyenlerde b12 eksikliği oluyormuş bildiğim kadarıyla.
günler su gibi geçiyor fatoşcummmm nasılsınşimdi
tavuk çorbası 1 kepçe
salata
yoğurt yedim
bugünde bitti bakalım
hoşgeldinnn bitanemmmmmSlm bayanlaarr.Bakın bugün erken geldim.
sağol canım inşallah bende incelicem hep birlikte yaza fıstık olcaz fıstıkcnm cdleri kuzenim yapıyor baya etkisini gördüm dedi hayırlı olsun :) menünede bayıldımm maşallahh
cnm öle taktikler bulmasam diyet git gide sıkıcı bir hal alır bnde mecburen eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum
m beden olduğum günleri görürüm inşallahh anneme kapakkkk :))
yazdım cnm 2 saat
bnde eskiden zayıf olduğum resimlerime bakıyorum etkisi oluyo zaman zaman dene bncede cnm birde tekrar söliyim hayal kurmak bnde çok işe yarıyor
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnn
kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyorkızlar bu aradaa annem gene! o menüden çağırdı bide bana arattıbirde diyoki ah cnm kızım sanada ayıp oluyo hep... tabi ben yemedim yine ağzıma bile sürmedim...bakalım bu ne kadar sürücek böyle ??????????? bnmde bir sabrım var !
asıl sana maşallah canım afiyet olsun sporda yapılmış savaş filmiyle hemdebugünkü menümü veriyim
1.öğün:1 simit light sürme peynir 1 yumurta
ara:yarım simit,1 avuç yaban mersini
2.öğün:etli kuru fasulye,1 tane soğan,2 dilim kepek ekmeği
3.öğün: yeşil çay&form çay,yarım muz yada eti form bisküvi
su:1700ml
spor: 1 saat yürüyüş( savaş filmiyle yürümekte değişik bişi)
evet gerçekten değişiyormuş ölçüler sizin bir düğünmü var bizde tam 5 tane var ben napcan eczcim battık allah kocişime sabır versinBir önceki mesajda fazla smile karakteri kullanmışım, 1 mesajda en fazla 100 adet kullanılabiliyormuş ben de mesajı ikiye bölmek zorunda kaldım.
Tabii hiç spor yapmayınca saçımı çekmenize hacet bile kalmıyor.
İpocm sana da tebrikler, uçmuşun yine bu hafta.
Ben iç çamaşırı alışverişimi de zayıflamadan sonraya bıraktım. Sütyen bedeninin de çok değiştiğini söylüyorlar çünkü. :112:
Off hiç sorma. Diyorum ya bir düğünümüz var önümüzde diye. Elbise mecburen yeni sezon olacak da umarım ayakkabı-çanta olarak yeni bir şeye ihtiyacım olmaz. Yoksa cüzdan ciddi manada yanar.
Evt cnm, +1 çıktım malesef. Üstelik şişlik de değilmiş galiba, çünkü bugün de aynı çıktım.
kaptanım 44 beden olmana az kalmış ha gayret biraz daha sıkarsak heralde 40 38 yakındırselam hatunlar ben geldim. bugün dışardaydım. sağolsun eşim son dakkada hadi hadi dedi koşa koşa dışarı çıktık. malum ay sonu olduğu için sadece ağzımızı ayırıp gezdik.
sağol canım benim inşallah incelicem ben karnıbaharı çok severim tam bir sebze canavarıyımdırSırf böyle diyenlere inat zayıflamamız gerkmiyor muzaten cnm. Hadi ha gayret. Bu sefer bitiricez bu işi temelli. :112: Almışın da zaten, sırf o trençkot için zayıflanır arkadaşım.
Hadi hayırlı olsun kuzucm. Bol incelmeler. :112:
Ya ben de geçen hafta karnıbahar almıştım çok isteyerek. Yiyemedim bir türlü. Dur hala bozulmadıysa yarına ben de karnıbahar yoğurtlayayım.
İyiyim cnmcm. Sen nasılsın?
Aman diyim ipo. O sabır kilo verene kadar sürsün. Mesela her 5 kiloda kendine 1 ödül ver. 85 e düşünce ye bir menü. :112:
Kaptanım demek ki bedenin 46 ya düşmüş. 44 e düşmesi de yakındır, içine girmişin, düğmeleri kapatmışın, daha nolsun.Darısı eline 40-38-36 bedeni alıp kabine gireceğin günlere inş. :103:
allahım yerim ben onuipo canım bana 1 saat spor yaz. diycenki avm de ne sporu yaptın gezdin yoruldun diye spormu oldu.
oldu canım. bizim oğlan ayaklandı avm gezmekten çok onun peşine koştuk durduk. yürüyen merdiven acayip merakını çekti. koşa koşa ona gitti
afiyet olsun canımBu günki menüm
sabah kk kaşar peyniri,3 tane yeşil zeytin
arada 2 tane eti form
öğle çorba,kağıt kebabı,salata
arada 2 eti form
akşam yarım ekmek kokoreç,ayran
arada 3 kayısı,1 avuç kara üzüm,2 ısırık kurabiye
2 lt su
1 kupa yeşil çay
zubuzum birazcık daha sıkalım dişimizi az kaldı bebişimmGündüz iyiydi ama akşam çok kaçırdım.
bende yıkanıp saçıma fön çekip yatıcam yarın kadınlar günü olduğu için dışarı yemeğe gdices umarım fazla kaçırmam :18::18::18::18::18::18:
sbhta çıkmadan evvel erken kalkabilirsem yürüyüşümü yapmak istiyorum...
şimdiden dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn
buda size hediyemmm anlarsınız yaa
Eki Görüntüle 362729
günaydın canım naıslsın evet yazın sefasını süreceğiz bencede bir test yapsa iyi olurmuş gerçektengünaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
aman canım dur tam azimli oluncak zaman. bahar geliyor. kışlıklarımızı çıkarıp inca şeyler giyince kilolarımızdan kurtulamyı daha çok isteyceğiz. yazında sefasını süreceğiz inşallah hep beraber..
tebrik ederim canım. inşallah hep böyle devam eder.bende görürüm inşallah eski bedenlerime girmeyi.
canım ben yiyorum da doktor zaten bi test yapmadan verdi bunu. sırf aşırı yorgunluk ve halsizlikten. aslında test yapsa iyiydi.
hepınızı kucak dolusu gunaydınlar
her gununuz bırbırınden aydınlık olsun
dunya kadınlar gununuz kutlu ve mutlu olsun
bu hafta 64 e dusmek hayal oldu dun aksam eve gelen yaşpsta mahvettı benı
keske yemeseydım ama cok gec..
hepınızı kucak dolusu gunaydınlar
her gununuz bırbırınden aydınlık olsun
dunya kadınlar gununuz kutlu ve mutlu olsun
bu hafta 64 e dusmek hayal oldu dun aksam eve gelen yaşpsta mahvettı benı
keske yemeseydım ama cok gec..
slm bayanlaarr.Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:
ecz canım zannetmiyorum tartımın kafayı yediğini neden dersen. aman az yiyim hafif yiyim kilo veriyim olayına takıldığım için ve öğlene yakın uyandığım için 2 öğünle bitiriyodum bolca çay içerek geçiriyordum günü
ama o gün ara öğünlerimide yaptıydım. 18.30 dan sonrada hiç bişi yemedim.
bunu dünde yaptım bugünkü tartım 96.4 dü.
bugün ara öğün yapmadım ama yine 18.30 dan sonra bişi yemedim bakalım yarın ne olduğu ortaya çıkar
iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo
bende yıkanıp saçıma fön çekip yatıcam yarın kadınlar günü olduğu için dışarı yemeğe gdices umarım fazla kaçırmam :18::18::18::18::18::18:
şimdiden dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn
buda size hediyemmm anlarsınız yaa
Eki Görüntüle 362729
hoşgeldinnn bitanemmmmm
sağol canım inşallah bende incelicem hep birlikte yaza fıstık olcaz fıstık
kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyor
evet gerçekten değişiyormuş ölçüler sizin bir düğünmü var bizde tam 5 tane var ben napcan eczcim battık allah kocişime sabır versinhım daha çok dikkat etmemiz gerekiyor canım inşalalh cumaya kadar daha güzel sonuçlar alırz cümleten
sağol canım benim inşallah incelicem ben karnıbaharı çok severim tam bir sebze canavarıyımdırsen de yap bu akşam afiyet olsun
Slm bayanlaarr.Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:
kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyor
asıl sana maşallah canım afiyet olsun sporda yapılmış savaş filmiyle hemdenasıldı ipocum heycendan depar atmışsındır
saatler olsun canım yaptınmı bakem yürüyüşü
sağol ipocum seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun
bende o hatayı geçen hafta yaptım ve kilo vermem ondan sonra zorlandı bu hafta benimde 72.2 hayal
cnm annem napmak istiyo hiç bir fikrim yokama bende onun karşısında zayıf düşmemek için ayy saçmalama hiç cnm istemio zaten diyip başka odaya geçiyorum...ben böle bişi görmedim ben olsam kıyamam yiyemem yani ... ilginç...diyet yapmamı destekliyo yürüyş bandı almamı yeni kıyafetler almamı falan desteklio ama kilo verebiliceğime inanmıyo sanırım...bugünde dışarda olucaz yine yee yee diye zorlıycakmı bakalım
saçımıda gece yaptım 2 de uyudum anca uyku tutmadı...
birde okanın programında ece vahapoğlu vardı kitabı çıktı onu anlatıyordu...dediki kilo vermek isteyen kadın vücudune asla buğdayı sokmamalı ekmek yiycekse bile sadece çavdar ekmeği yemeli...kırmızı etide tüketmemeli çünkü alt karın yağlanmasını kırmızı et yapıyormuş
savaş filmiyle yürüyüş yapma konusuna gelince o kadar komiktim kiiihadii bee öldür şunu vur şunaa hadi ohh gebertin falan diye bağırıp duruyodum şimdide fringe dizisini izleyerek yürüycem sonra çıkıcas
çok öptüm hepiniziiiiiiiiii
pzrts 73.2 çıkmıştım bu arada seni bu saatlerde burda gördüğüme sevindim git gel çarşıya da buluşalımNasılsın grupdaşım?Nasıl gidiyor kilo?? Pzt kaç çıkmıştın??
kimler gelmiş günaydın canım nasılsın
günaydın tatlışım hoşgeldin çarşıdan sonra gir hemen kaynatırız benimde moralim bozuk zaten fazla kilo veremedim
cnm annem napmak istiyo hiç bir fikrim yokama bende onun karşısında zayıf düşmemek için ayy saçmalama hiç cnm istemio zaten diyip başka odaya geçiyorum...ben böle bişi görmedim ben olsam kıyamam yiyemem yani ... ilginç...diyet yapmamı destekliyo yürüyş bandı almamı yeni kıyafetler almamı falan desteklio ama kilo verebiliceğime inanmıyo sanırım...bugünde dışarda olucaz yine yee yee diye zorlıycakmı bakalım
saçımıda gece yaptım 2 de uyudum anca uyku tutmadı...
birde okanın programında ece vahapoğlu vardı kitabı çıktı onu anlatıyordu...dediki kilo vermek isteyen kadın vücudune asla buğdayı sokmamalı ekmek yiycekse bile sadece çavdar ekmeği yemeli...kırmızı etide tüketmemeli çünkü alt karın yağlanmasını kırmızı et yapıyormuş
savaş filmiyle yürüyüş yapma konusuna gelince o kadar komiktim kiiihadii bee öldür şunu vur şunaa hadi ohh gebertin falan diye bağırıp duruyodum şimdide fringe dizisini izleyerek yürüycem sonra çıkıcas
çok öptüm hepiniziiiiiiiiii
kızlar bu hafta kilo veremedik diye üzülmeyin bu iş artık inada bindi ! ya gidicek ya gidicek
hahahahaaaaben nasıl yürüdüm bugün biliyormusunuz eşim yurt dışından 2.el telefon getirtti yollayan arkadaş içinden videolarını silmemiş hep çocuğunun vidoları vardı çok şirin sarışın biçocuk okadar tatlıydı ki bugün yürürken hep onu izledim
pzrts 73.2 çıkmıştım bu arada seni bu saatlerde burda gördüğüme sevindim git gel çarşıya da buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?