Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kaptanım bu habere çok sevindim yaaa demekki 44 olmana 1-2 kilo kalmış yaa süper bişi buu...bnmde hayatımda ilk defa unisex olmayan bir kota girdiğim gün geldi aklıma kabinde ağla ağla ölmüştüm nasıl duygulanmıştım...şimdi seni duyunca yine o duygulara kapıldım...çok çok sevindimmmmm

aa lafımı olur kaptanım benim 44 bedene yaklaşmışsın tabiki yazıcam 1 saati

bende yıkanıp saçıma fön çekip yatıcam yarın kadınlar günü olduğu için dışarı yemeğe gdices umarım fazla kaçırmam :18::18::18::18::18::18:

sbhta çıkmadan evvel erken kalkabilirsem yürüyüşümü yapmak istiyorum...

şimdiden dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn

buda size hediyemmm anlarsınız yaa

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo
aman canım dur tam azimli oluncak zaman. bahar geliyor. kışlıklarımızı çıkarıp inca şeyler giyince kilolarımızdan kurtulamyı daha çok isteyceğiz. yazında sefasını süreceğiz inşallah hep beraber..
tebrik ederim canım. inşallah hep böyle devam eder.bende görürüm inşallah eski bedenlerime girmeyi.
Kırmızı et yemiyenlerde b12 eksikliği oluyormuş bildiğim kadarıyla.
canım ben yiyorum da doktor zaten bi test yapmadan verdi bunu. sırf aşırı yorgunluk ve halsizlikten. aslında test yapsa iyiydi.

hepınızı kucak dolusu gunaydınlar
her gununuz bırbırınden aydınlık olsun
dunya kadınlar gununuz kutlu ve mutlu olsun
bu hafta 64 e dusmek hayal oldu dun aksam eve gelen yaşpsta mahvettı benı
keske yemeseydım ama cok gec..

şimdi
tavuk çorbası 1 kepçe
salata
yoğurt yedim

bugünde bitti bakalım
günler su gibi geçiyor fatoşcummmm nasılsın
Slm bayanlaarr. Bakın bugün erken geldim.
hoşgeldinnn bitanemmmmm
sağol canım inşallah bende incelicem hep birlikte yaza fıstık olcaz fıstık
kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyor
asıl sana maşallah canım afiyet olsun sporda yapılmış savaş filmiyle hemde nasıldı ipocum heycendan depar atmışsındır
evet gerçekten değişiyormuş ölçüler sizin bir düğünmü var bizde tam 5 tane var ben napcan eczcim battık allah kocişime sabır versin hım daha çok dikkat etmemiz gerekiyor canım inşalalh cumaya kadar daha güzel sonuçlar alırz cümleten
kaptanım 44 beden olmana az kalmış ha gayret biraz daha sıkarsak heralde 40 38 yakındır
sağol canım benim inşallah incelicem ben karnıbaharı çok severim tam bir sebze canavarıyımdır sen de yap bu akşam afiyet olsun
allahım yerim ben onu büyümüşte keşiflere başlamış maşallah
afiyet olsun canım
Gündüz iyiydi ama akşam çok kaçırdım.
zubuzum birazcık daha sıkalım dişimizi az kaldı bebişimm

saatler olsun canım yaptınmı bakem yürüyüşü
sağol ipocum seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun

günaydın canım naıslsın evet yazın sefasını süreceğiz bencede bir test yapsa iyi olurmuş gerçekten

sanada günaydın tuığbacım nasılsın naptın sennn bebişim keşke ama artık olan oldu afiyet olsun

bende o hatayı geçen hafta yaptım ve kilo vermem ondan sonra zorlandı bu hafta benimde 72.2 hayal

Slm bayanlaarr. Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:

Ee kaptanım, naptın? Kaç çıktın bugün??

iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo

İşte burası tamm da bu günler için var hayatım. Azmini yitirdiğini hissettiğinde diyeti bırakmaman için. Biraz daha dişimizi sıkıp yazlıklar çıktığında meydana 1-2 beden incelmiş olursak sen asıl o zaman gör azmi. Az kaldı hayatım, aynadaki o görüntüyü hayal et. :103:

Evt bayanlaarr. Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun. Ben kendi adıma eğer kozmetikte bir indirim varsa alışveriş yaparak kutlicam. Wishlistim çok uzadı son zamanlarda, bir kısmını almak lazım artık. Güzel bir indirim yapmış olsalar bari.

hoşgeldinnn bitanemmmmm

sağol canım inşallah bende incelicem hep birlikte yaza fıstık olcaz fıstık

EVEEeETT

kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyor

İpocm bunu ben de merak ediyorum.

Seninki daha zormuş kuzucm. Benm bir de haziran başında arkadaşların düğünü var 2 tane. Ama onlara evden bir şey giyebilirim. Kuzenime yeni bir şey almam lazım sadece. Bir düğüne bir de kınaya. Allah senin eşinin benm babamın cüzdanına bereket versin inş. Tabii bizim vücudumuza fitlik ayaklarımıza da derman istemeyi de unutmamak lazım. İşin maddiyatı ayrı, parayı verecek elbiseyi bulmak ayrı dert.

sağol canım benim inşallah incelicem ben karnıbaharı çok severim tam bir sebze canavarıyımdır sen de yap bu akşam afiyet olsun

Evt ben de. Memlekete gittiğimde annem sorar, ne istiyorsun yemeğe diye. Özleyip de istediğim yemeklerin hepsi sebze yemeği olur. Tabii kadın dumur. Bekliyor ki sarmalar dolmalar isteyeyim. Ben istiyorum pırasa.

Son düzenleme:
Slm bayanlaarr. Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:

günaydın tatlışım hoşgeldin çarşıdan sonra gir hemen kaynatırız benimde moralim bozuk zaten fazla kilo veremedim

cnm annem napmak istiyo hiç bir fikrim yok ama bende onun karşısında zayıf düşmemek için ayy saçmalama hiç cnm istemio zaten diyip başka odaya geçiyorum...ben böle bişi görmedim ben olsam kıyamam yiyemem yani ... ilginç...diyet yapmamı destekliyo yürüyş bandı almamı yeni kıyafetler almamı falan desteklio ama kilo verebiliceğime inanmıyo sanırım...bugünde dışarda olucaz yine yee yee diye zorlıycakmı bakalım

saçımıda gece yaptım 2 de uyudum anca uyku tutmadı...

birde okanın programında ece vahapoğlu vardı kitabı çıktı onu anlatıyordu...dediki kilo vermek isteyen kadın vücudune asla buğdayı sokmamalı ekmek yiycekse bile sadece çavdar ekmeği yemeli...kırmızı etide tüketmemeli çünkü alt karın yağlanmasını kırmızı et yapıyormuş

savaş filmiyle yürüyüş yapma konusuna gelince o kadar komiktim kiii hadii bee öldür şunu vur şunaa hadi ohh gebertin falan diye bağırıp duruyodum şimdide fringe dizisini izleyerek yürüycem sonra çıkıcas

çok öptüm hepiniziiiiiiiiii

kızlar bu hafta kilo veremedik diye üzülmeyin bu iş artık inada bindi ! ya gidicek ya gidicek

hahahahaaaa ben nasıl yürüdüm bugün biliyormusunuz eşim yurt dışından 2.el telefon getirtti yollayan arkadaş içinden videolarını silmemiş hep çocuğunun vidoları vardı çok şirin sarışın biçocuk okadar tatlıydı ki bugün yürürken hep onu izledim

kimler gelmiş günaydın canım nasılsın

İyiyim cnmcm çok şükür. Bundan iyisi şamda kayısı modundayım yani. Sen nasılsın?

günaydın tatlışım hoşgeldin çarşıdan sonra gir hemen kaynatırız benimde moralim bozuk zaten fazla kilo veremedim

Bozma moralini tatlışım. Bu kilolar öyle ve ya böyle gidecek işte. Artık başka yolu yok. :112: İnş cnmcm. Biraz geç gelicem gibi, eğer bilg i açacak olursam tabii ki burdayım. Ama belki bilg i açmam diyorum, çünkü açınca kapatamıyorum, ders çalışmam lazım bu aralar. Az kaldı vizelere.

Sana bir de kum torbası lazım ipocm.
Yine söylüyorum yine söylüyorum. Ben her şeyden ölçülü yiyerek zayıflama taraftarıyım. Daha dün burda da bahsi oldu, B vitamini kırmızı etten alınıyormuş diye. Onun yerine yeterince yiyip spor yaparsak ne vitamin eksiğimiz çıkar ne de yağlanma olur. :112: (Duyan da her gün düzenli spor yapıyorum sanır ) (Bu arada ipocm bu hafta için bana yarım saat yürüyüş ekler misin tatlışım )
O zamaan kiloyu verip bir de onu koruyarak bize inanmayanların yüzünü kara çıkartmamız lazım.

kızlar bu hafta kilo veremedik diye üzülmeyin bu iş artık inada bindi ! ya gidicek ya gidicek

Tamamen katılıyorum ipocm.

pzrts 73.2 çıkmıştım bu arada seni bu saatlerde burda gördüğüme sevindim git gel çarşıya da buluşalım

Ben de bu saatlerde burda olmayı özlemişim cnmcm. Gece gece geliyodum, kendi kendime konuşup gidiyordum, olmuyordu yani.
Bu aradaaa ben de bugün 71.9 çıktıımm. Tmm kabul ediyorum, geçtiğimiz cumaya göre hala kilo almış haldeyim ama önceki 2 gün üstüste 72.5 çıktığımı düşünürsek sevinmek hakkım.
(Bu arada ben bu smile ı çok sevdim. Niye kullanmamışım ki bu zamana kadar. )

Son düzenleme:
ecz tatlışım sen dersine çalış bitmeden gelme biz seni bekleriz önce vizeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…