Tamamen katılıyorum ipocm.
Ben de bu saatlerde burda olmayı özlemişim cnmcm. Gece gece geliyodum, kendi kendime konuşup gidiyordum, olmuyordu yani.
Bu aradaaa ben de bugün 71.9 çıktıımm.Tmm kabul ediyorum, geçtiğimiz cumaya göre hala kilo almış haldeyim ama önceki 2 gün üstüste 72.5 çıktığımı düşünürsek sevinmek hakkım.
(Bu arada ben busmile ı çok sevdim. Niye kullanmamışım ki bu zamana kadar. )
ecz tatlışım sen dersine çalış bitmeden gelmebiz seni bekleriz önce vizeler
hahahaseni geçmeme 900gr kalmış teyteyyy teyyyy
Görcezz
Ayrıca bengü ikimizi de geçebilir. Üstelik onun ilk haftası. Daha hızlı verecektir. :112: Di mi Bengüü??
anacım sen kaç yaşındasın? 30 mu? yada doğummu yaptın? yada evde tıkılıp kalan ev hanımımısın? nereye gidiyor azmin? 3 gün sonra sizin ünv. şenlikleri yokmu bacım? heveslendiğin istediğin şeyleri düşün. almasan bile git benim gibi bir küçük bedeni giy. heyecan ve heves kat .iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo
ay kaptanım bu habere çok sevindim yaaa demekki 44 olmana 1-2 kilo kalmış yaa süper bişi buu...bnmde hayatımda ilk defa unisex olmayan bir kota girdiğim gün geldi aklıma kabinde ağla ağla ölmüştüm nasıl duygulanmıştım...şimdi seni duyunca yine o duygulara kapıldım...çok çok sevindimmmmm
aa lafımı olur kaptanım benim 44 bedene yaklaşmışsın tabiki yazıcam 1 saati
bu hatunlar bu elbiselerle nasıl oraları buraları açılmadan yürüyebiliyolar çok merak ediyorumbende yıkanıp saçıma fön çekip yatıcam yarın kadınlar günü olduğu için dışarı yemeğe gdices umarım fazla kaçırmam :18::18::18::18::18::18:
sbhta çıkmadan evvel erken kalkabilirsem yürüyüşümü yapmak istiyorum...
şimdiden dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn
buda size hediyemmm anlarsınız yaa
Eki Görüntüle 362729
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
aman canım dur tam azimli oluncak zaman. bahar geliyor. kışlıklarımızı çıkarıp inca şeyler giyince kilolarımızdan kurtulamyı daha çok isteyceğiz. yazında sefasını süreceğiz inşallah hep beraber..
tebrik ederim canım. inşallah hep böyle devam eder.bende görürüm inşallah eski bedenlerime girmeyi.
canım ben yiyorum da doktor zaten bi test yapmadan verdi bunu. sırf aşırı yorgunluk ve halsizlikten. aslında test yapsa iyiydi.
tugkay bu akşam 6.30 dan sonra sadece yoğurtt ve çayla gecelesene. yaın ne olcak bakalım.hepınızı kucak dolusu gunaydınlar
her gununuz bırbırınden aydınlık olsun
dunya kadınlar gununuz kutlu ve mutlu olsun
bu hafta 64 e dusmek hayal oldu dun aksam eve gelen yaşpsta mahvettı benı
keske yemeseydım ama cok gec..
ay kızlar sizde böyle deyince acayip heyecan yapıyorum sağolun vallagünler su gibi geçiyor fatoşcummmm nasılsın
hoşgeldinnn bitanemmmmm
sağol canım inşallah bende incelicem hep birlikte yaza fıstık olcaz fıstık
kuzun senin annen ne yapmaya çalışıyor ya anlamadım diyet yapmanımı istemiyor
asıl sana maşallah canım afiyet olsun sporda yapılmış savaş filmiyle hemdenasıldı ipocum heycendan depar atmışsındır
evet gerçekten değişiyormuş ölçüler sizin bir düğünmü var bizde tam 5 tane var ben napcan eczcim battık allah kocişime sabır versinhım daha çok dikkat etmemiz gerekiyor canım inşalalh cumaya kadar daha güzel sonuçlar alırz cümleten
kaptanım 44 beden olmana az kalmış ha gayret biraz daha sıkarsak heralde 40 38 yakındır
sağol canım benim inşallah incelicem ben karnıbaharı çok severim tam bir sebze canavarıyımdırsen de yap bu akşam afiyet olsun
allahım yerim ben onubüyümüşte keşiflere başlamış maşallah
afiyet olsun canım
zubuzum birazcık daha sıkalım dişimizi az kaldı bebişimm
saatler olsun canım yaptınmı bakem yürüyüşü
sağol ipocum seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun
kaçaaak hocalarına demezsem staj notunu kırsınlar. ay özledim oraları kız. şenliklerede az kaldı demi.Slm bayanlaarr.Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:
canım bugünkü kilom wc sonrası 86.5Ee kaptanım, naptın? Kaç çıktın bugün??
İşte burası tamm da bu günler için var hayatım. Azmini yitirdiğini hissettiğinde diyeti bırakmaman için.Biraz daha dişimizi sıkıp yazlıklar çıktığında meydana 1-2 beden incelmiş olursak sen asıl o zaman gör azmi. Az kaldı hayatım, aynadaki o görüntüyü hayal et. :103:
Evt bayanlaarr. Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun. Ben kendi adıma eğer kozmetikte bir indirim varsa alışveriş yaparak kutlicam. Wishlistim çok uzadı son zamanlarda, bir kısmını almak lazım artık. Güzel bir indirim yapmış olsalar bari.
EVEEeETT
İpocm bunu ben de merak ediyorum.
Seninki daha zormuş kuzucm. Benm bir de haziran başında arkadaşların düğünü var 2 tane. Ama onlara evden bir şey giyebilirim. Kuzenime yeni bir şey almam lazım sadece. Bir düğüne bir de kınaya. Allah senin eşinin benm babamın cüzdanına bereket versin inş. Tabii bizim vücudumuza fitlik ayaklarımıza da derman istemeyi de unutmamak lazım. İşin maddiyatı ayrı, parayı verecek elbiseyi bulmak ayrı dert.
Evt ben de.Memlekete gittiğimde annem sorar, ne istiyorsun yemeğe diye. Özleyip de istediğim yemeklerin hepsi sebze yemeği olur. Tabii kadın dumur. Bekliyor ki sarmalar dolmalar isteyeyim. Ben istiyorum pırasa.
ipo bir reklam vardı tv reklamıydı galiba. adam tv başında koşu bandında film izliyor. hatunun biri koşuyor filan. kız hızlandıkça adamda hızlanıyor. sonra adamın karısı gelip tv kapatıyodu. ay çok güldüm. aslında adranalin salgılattıran bu tarz aktivitelerde kilo vermeyi sağlar. mesela korku filmleri. heyecan yaparız kanımızın akışı hızlanır. bide eğer kitap okumayı seviyorsak bize zamanı ve mekanı unutturan kitaplarda aynı etkiyi yapar.cnm annem napmak istiyo hiç bir fikrim yokama bende onun karşısında zayıf düşmemek için ayy saçmalama hiç cnm istemio zaten diyip başka odaya geçiyorum...ben böle bişi görmedim ben olsam kıyamam yiyemem yani ... ilginç...diyet yapmamı destekliyo yürüyş bandı almamı yeni kıyafetler almamı falan desteklio ama kilo verebiliceğime inanmıyo sanırım...bugünde dışarda olucaz yine yee yee diye zorlıycakmı bakalım
saçımıda gece yaptım 2 de uyudum anca uyku tutmadı...
birde okanın programında ece vahapoğlu vardı kitabı çıktı onu anlatıyordu...dediki kilo vermek isteyen kadın vücudune asla buğdayı sokmamalı ekmek yiycekse bile sadece çavdar ekmeği yemeli...kırmızı etide tüketmemeli çünkü alt karın yağlanmasını kırmızı et yapıyormuş
savaş filmiyle yürüyüş yapma konusuna gelince o kadar komiktim kiiihadii bee öldür şunu vur şunaa hadi ohh gebertin falan diye bağırıp duruyodum şimdide fringe dizisini izleyerek yürüycem sonra çıkıcas
çok öptüm hepiniziiiiiiiiii
tugkay bu akşam 6.30 dan sonra sadece yoğurtt ve çayla gecelesene. yaın ne olcak bakalım.
kaçaaak hocalarına demezsem staj notunu kırsınlar. ay özledim oraları kız. şenliklerede az kaldı demi.
canım bugünkü kilom wc sonrası 86.5
ipo bir reklam vardı tv reklamıydı galiba. adam tv başında koşu bandında film izliyor. hatunun biri koşuyor filan. kız hızlandıkça adamda hızlanıyor. sonra adamın karısı gelip tv kapatıyodu. ay çok güldüm. aslında adranalin salgılattıran bu tarz aktivitelerde kilo vermeyi sağlar. mesela korku filmleri. heyecan yaparız kanımızın akışı hızlanır. bide eğer kitap okumayı seviyorsak bize zamanı ve mekanı unutturan kitaplarda aynı etkiyi yapar.
bi gözlükmüydü rüyamıydı tam hatirlamıyorum ama kişinin beyninde koşma veya diğer tür sportif aktiviteleri yaptırdıklarında o kaslar gerçekten o sporu yapmış gibi tepki gösteriyolarmış.
günaydın canım naıslsın evet yazın sefasını süreceğiz bencede bir test yapsa iyi olurmuş gerçekten
teşekkür ederim canım. iyiyim çok şükür. hava da güzel daha bi motive oldum bugün. sen nasılsın?
Ayrıca bengü ikimizi de geçebilir. Üstelik onun ilk haftası. Daha hızlı verecektir. :112: Di mi Bengüü??
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ağzınızdan bal damlıyooorrrrrrrrrr. keşke beklediğiniz kadar çok versem. kimseyi geçmek için değil ama kendim için istiyorum. ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çirkin göründüğümü hatırlamıyorumaaa doğru olabilir bengü geçermisin sence
öğlen yemeğimi yeyip gelmiştim. çok hareketliymiş buralar ben yokken. nasılsınız? herkeste keyifler yerindedir inşallah.:13:
keyifler yerınde sayılır yarın kaptanıma iyibir sonuç yazarsam daha ıyı olucam inşş
Allah daha çok iyilik versin. yarın herkes bir tüy kadar hafif olsun inşallah:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?