Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahahaseni geçmeme 900gr kalmış teyteyyy teyyyy

Son düzenleme:
Bayanlar ben çıkıyorum.
Kaptanım eğer yarın sabah gelemezsem kilo bildirimimi 71.9 kg dan yapmış sayarsın, oldu mu?
Kusura bakmayın kızlar, bu hafta + dayım.

Ecz.imis (71.5 / 71.9 / -0.4 / - %0.56)

iyi akşamlar herkese bu ara havadan mı sudan mıdır nedir azmimi yitiriyomuşum gibi geliyo
anacım sen kaç yaşındasın? 30 mu? yada doğummu yaptın? yada evde tıkılıp kalan ev hanımımısın? nereye gidiyor azmin? 3 gün sonra sizin ünv. şenlikleri yokmu bacım? heveslendiğin istediğin şeyleri düşün. almasan bile git benim gibi bir küçük bedeni giy. heyecan ve heves kat .

bu hatunlar bu elbiselerle nasıl oraları buraları açılmadan yürüyebiliyolar çok merak ediyorum
bu arada tşk canım. burdaki tüm güzel bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum.

tugkay bu akşam 6.30 dan sonra sadece yoğurtt ve çayla gecelesene. yaın ne olcak bakalım.
ay kızlar sizde böyle deyince acayip heyecan yapıyorum sağolun valla
Slm bayanlaarr. Bugün staja gitmedim. Onun yerine çarşıya çıkıcam. Ama önce bir size uğrayayım dedim. :112:
kaçaaak hocalarına demezsem staj notunu kırsınlar. ay özledim oraları kız. şenliklerede az kaldı demi.
canım bugünkü kilom wc sonrası 86.5
ipo bir reklam vardı tv reklamıydı galiba. adam tv başında koşu bandında film izliyor. hatunun biri koşuyor filan. kız hızlandıkça adamda hızlanıyor. sonra adamın karısı gelip tv kapatıyodu. ay çok güldüm. aslında adranalin salgılattıran bu tarz aktivitelerde kilo vermeyi sağlar. mesela korku filmleri. heyecan yaparız kanımızın akışı hızlanır. bide eğer kitap okumayı seviyorsak bize zamanı ve mekanı unutturan kitaplarda aynı etkiyi yapar.
bi gözlükmüydü rüyamıydı tam hatirlamıyorum ama kişinin beyninde koşma veya diğer tür sportif aktiviteleri yaptırdıklarında o kaslar gerçekten o sporu yapmış gibi tepki gösteriyolarmış.

Yok kaptanım, stajım zaten sadece haftanın ilk 3 günü. Ben fazladan gidiyorum normalde ama bugün gitmek istemedim işte. :112: Çünkü sabah zaten uyanır uyanmaz hazırlanıp çıkıyorum, akşam eve gelişim 7 yi geçiyor. Sonrası da yemek ve yorgunluk zaten. Hiç bir şey yapamıyorum. Arada kaçamak benm de hakkım, değil mi ama.
Vaayy kaptanım, gözün aydıınn.
O zaman bu yöntemi ben de denicem. Nasıl denicem bilmiyorum, dediğim gibi akşam yemeklerim saat 8 e kaydı bu ara ama daha da hafifleştirebilirsem belki olabilir. :112: Öğle yemekleri ağır oluyor diye şikayet ediyordum, bu hafta öğlen yemek yerine 1 pkt sütle geçiştirmeyi denedim. Tabii akşam daha çok acıkmış olduğumdan daha çok saldırdım yemeklere. Bir de öğlen normal yiyip akşamı 1 bard. çorbayla geçmeyi deneyeyim bakalım. Belki tutar.
Evt o dediğini ben de duymuştum kaptanım. :112: Kim bilir belki de yine sizden duymuşumdur ama duydum yani.

anacım geliyonuz geliyonuz tek satır yazmadan gidiyonuz noluyonuz ?

aaa doğru olabilir bengü geçermisin sence
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ağzınızdan bal damlıyooorrrrrrrrrr. keşke beklediğiniz kadar çok versem. kimseyi geçmek için değil ama kendim için istiyorum. ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çirkin göründüğümü hatırlamıyorum
bide bu hafta sıralamaya alınmıcakmışım. yani haftaya bakalım nolcak. ama ben yine de cuma kilomu sölicem yarın sabah.
salı akşam üstü başladım 70 kg ile. bu sabah 67.8 çıktım. mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
hepinizi öptüm

öğlen yemeğimi yeyip gelmiştim. çok hareketliymiş buralar ben yokken. nasılsınız? herkeste keyifler yerindedir inşallah.:13:

olur hatıcecım bı yapalım oyle ınsallah etkılı olur gercı bugun onun cezasını verdım kendıme yamak olarak sadece brokolı yedım suana kadar yogurtlu cok guzel gercı cezadan cok odul oldu ama bunyeye ceza..
neyse sabah bakalım neler olacak
bende gırdım tam komsu geldı kahve yaptım ıctı ben ıcemedım sekersız ıcemıyorum dıye..

Ay sabahtan ber ne buraya nede fac egiremedim ne oldu anlamadım

msj yazıyom öle kalıyodu şükür düzeldi

Sabah
1 yumurta
8 zeytin
çay
1domates
2 dilim ekemk
arada 1 elma ydim
öğlen
1 kepçe çorba
salata
yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…