neyin var canım anlatmank istersen belki kafan dağılır. geçmiş olsun.Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.
vays.. ben haftaya hepsini kapsıcak diye bilmiyodum. acık daha kasıyım o zaman.canım bu hafta değil ama haftaya bütün kiloların listede olcak yani dikkat et.
nil takımdan ayrıldımı? göremiyorum epeydir?
ipo bir reklam vardı tv reklamıydı galiba. adam tv başında koşu bandında film izliyor. hatunun biri koşuyor filan. kız hızlandıkça adamda hızlanıyor. sonra adamın karısı gelip tv kapatıyodu. ay çok güldüm. aslında adranalin salgılattıran bu tarz aktivitelerde kilo vermeyi sağlar. mesela korku filmleri. heyecan yaparız kanımızın akışı hızlanır. bide eğer kitap okumayı seviyorsak bize zamanı ve mekanı unutturan kitaplarda aynı etkiyi yapar.
bi gözlükmüydü rüyamıydı tam hatirlamıyorum ama kişinin beyninde koşma veya diğer tür sportif aktiviteleri yaptırdıklarında o kaslar gerçekten o sporu yapmış gibi tepki gösteriyolarmış.
Bana 1 saat hareket yaz kzuzum
kızlar plates cd geldiiibu akşam başlıyorumm
ipoooooo bana 2 saat çak bacım
ben herdefasında yani takıma hergirdigimde 10 dakika geçmişi ookuyorum o sırada ya çocuklar yada eşim geliyor pc başından kalkmak zorunda kalıyorum sonra tekrar oturdugumda tüm alıntılarım silinmiş oluyor eeeeeeeeee ev bukadar kalabalık olunca :79:anacım geliyonuz geliyonuz tek satır yazmadan gidiyonuz noluyonuz ?
Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.
bende şimdi eve geldim o kadar yoruldum ki halbuki hiç bişi yapmadım ... sbhta çok aksilikler oldu bi türlü yürüyemedim allahım nasl sinirlendim anlatamamşimdide çok uykum var ama mecbuuureeeeen yürüycemm
günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiii.......
günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin inşalalhh
ipocum bana 1,5 saat spor yazarmısın dünakşam çok güzel spor yaptım kendimi çok iyi hissediyorumm
geçen hafta :59,0
bu hafta :58,5
fark :500
kilo bildirimi
120 oldum nihayet giden 500
günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
diyete başlama kilom :75.1
etap başlama kilom :73.2
etap bitiş kilom :72.7
fark :0.500
73.2/72.7/0.5/0.68
kaptanım doğru hesaplamışımdır umarım
gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin inşalalhh
ipocum bana 1,5 saat spor yazarmısın dünakşam çok güzel spor yaptım kendimi çok iyi hissediyorumm
geçen hafta :59,0
bu hafta :58,5
fark :500
günaydın kızlarrr...herkes harika kilolar vermiş tebrik ediyorumm...bnde haftaya 89a yetişemiorum o yüzden mecburen yeni hedefim 90
geçen hafta:91.6
bu hafta: 91.8
fark + 200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?