Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.
neyin var canım anlatmank istersen belki kafan dağılır. geçmiş olsun.
canım bu hafta değil ama haftaya bütün kiloların listede olcak yani dikkat et.
nil takımdan ayrıldımı? göremiyorum epeydir?
vays.. ben haftaya hepsini kapsıcak diye bilmiyodum. acık daha kasıyım o zaman.

[QUOT

Vayy maşş. Cnmcm, kaptanımın da söylediği gibi haftaya cuma bildirdiğin kilo 2 ye bölünecek zaten. Takıma giriş yaparken söylediğin kilo başlangıç kilon. :112: Ayrıca dediğim gibi takım içindeki gruplarda bu hafta da varsın. :112:
bunları bildiğim iyi oldu. malum yeni yeni öğreniyorum herşeyi. saol canım.

ya bu kadar olurrr!! dün gece bilsyrı tam kapattım aklıma bu geldi 'the secret' kitabında okumuştum ve dün gece yatağa yattığımda aaa kızlara söylemeyi unuttum dedim ama uyuya kaldım bu sbhta yazmayı unuttumm yani ne kısmetmiş şaşırdım vallahi...

bi belgeseldede izlemiştim doğru olabilir gibi geldi bana sonuçta belgesel konusu yapmışlardı...ama hareketleri fln gerçekten yapıyo gibi çok iyi düşünmek oluşturmak zihinde gerekiyomuş yani denemekten ne zarar gelirr ?? ben bu gece bir deniyim bari hem yarın sbha 50 kilo fln gelirim belki

Bana 1 saat hareket yaz kzuzum

yazdım cnmmmmmmmm

kızlar plates cd geldiii bu akşam başlıyorumm

ah cnm hayırlı olsun tekrardan gelişmeleri bekliorum bnde diyet bittikten snra öle şeyler yapmayı düşünüyorum

ipoooooo bana 2 saat çak bacım

çaktım gittiii

anacım geliyonuz geliyonuz tek satır yazmadan gidiyonuz noluyonuz ?
ben herdefasında yani takıma hergirdigimde 10 dakika geçmişi ookuyorum o sırada ya çocuklar yada eşim geliyor pc başından kalkmak zorunda kalıyorum sonra tekrar oturdugumda tüm alıntılarım silinmiş oluyor eeeeeeeeee ev bukadar kalabalık olunca :79:

Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.

hayırdır inşallah sıkma canını

Son düzenleme:
bende şimdi eve geldim o kadar yoruldum ki halbuki hiç bişi yapmadım ... sbhta çok aksilikler oldu bi türlü yürüyemedim allahım nasl sinirlendim anlatamam şimdide çok uykum var ama mecbuuureeeeen yürüycemm

menüm çok iç açıcı olmasada
sabah sirkeli su
normal kahvaltı
ögle bol acılı melemen 2 dl kp ek
akşama bişi yemedim öglen çok geç yemiştim
3 lt su 6 kupa yeşil çay bugün wc den hiç çıkmadım
2 saat yürüyüş

bende şimdi eve geldim o kadar yoruldum ki halbuki hiç bişi yapmadım ... sbhta çok aksilikler oldu bi türlü yürüyemedim allahım nasl sinirlendim anlatamam şimdide çok uykum var ama mecbuuureeeeen yürüycemm

yürü canım yürü ne güzel koşu bandın var benim evde koyacak yerim yok o yüzden alamıyorum olsa akşamlarıda evde yürürüm negüzel

diyete başlama kilom :75.1
etap başlama kilom :73.2
etap bitiş kilom :72.7
fark :0.500

73.2/72.7/0.5/0.68

kaptanım doğru hesaplamışımdır umarım

gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin inşalalhh

ipocum bana 1,5 saat spor yazarmısın dünakşam çok güzel spor yaptım kendimi çok iyi hissediyorumm

geçen hafta :59,0
bu hafta :58,5
fark :500

günaydın kızlarrr...herkes harika kilolar vermiş tebrik ediyorumm...bnde haftaya 89a yetişemiorum o yüzden mecburen yeni hedefim 90

geçen hafta:91.6

bu hafta: 91.8

fark + 200 gr

yazdım cnm tamammm :)

kilo bildirimi
120 oldum nihayet giden 500

günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiii.......

diyete başlama kilom :75.1
etap başlama kilom :73.2
etap bitiş kilom :72.7
fark :0.500

73.2/72.7/0.5/0.68

kaptanım doğru hesaplamışımdır umarım

gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı

günaydın kızlarrr...herkes harika kilolar vermiş tebrik ediyorumm...bnde haftaya 89a yetişemiorum o yüzden mecburen yeni hedefim 90

geçen hafta:91.6

bu hafta: 91.8

fark + 200 gr

maşallah herkez kilo vermiş veremeyen bir benim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…