Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6 TAKIM 247. ETAP***

fatos0808 (120,5 /120/ 0,5 /0,41%
Ecz.imis (71,5 /71,9/ -0,4 /-0,56%
yst38 (88,4 /86,7/ 1,7 /1,92%
ipo (91,6 /91,8/ -0,2 /-0,22%
zubus (76 /75,2/ 0,8 /1,05%
tugkay2000 (65,8 /64,5/ 1,3 /1,98%
anissa (74,5 /74,5/ 0 /0%
t-seda (84,8 / bildirimde bulunmadı)
merve10er (73,2 /72,7/ 0,5 /0,68%
beyazzambak (59 /58,5/ 0,5 /0,85%
nil2908 (64)(kendi isteğiyle ayrıldı)

6. TAKIM ORTALAMASI: %0,56

kaptanım burdamısın 7. takımdan haber çıkmdı ama bende yaptım hesabı 0.55 küsür çıktı 11 kişiyiz

merve ben hesaplamaları hallettim 7. takım kontrol edecek. sende aşağıdaki adrese yapıştır sonucumuzu canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-460.html

kaptanım burdamısın 7. takımdan haber çıkmdı ama bende yaptım hesabı 0.55 küsür çıktı 11 kişiyiz

canim yst38 cikmam gerekiyor..isim cikti giremezsem eklermisiniz yazmis..bende kontrol edip listeyi ekledim bile paylasima...

inş arkadaşım olalım artık 60lı kılolarada ınelimm
evet yaa 60.9 olmaya bile razıyım tartıda bir görsem o rakamı

sıkma canını ya kilo bu sonuçya oynak bişi bi bakrsın durur bi bakarsın uçmuş gitmiş haftya da uçup gidicek:13:

bugün yürüyecektim komşular kahveye geldi çıkamadım şimdide kızım okulddan geldi bugünde yattı benim yürüyüş maalesef fena hırslanmıştım dıları çıkabilseydim en az 2 saat yürürdüm

canim yst38 cikmam gerekiyor..isim cikti giremezsem eklermisiniz yazmis..bende kontrol edip listeyi ekledim bile paylasima...

sagol canım teşekkürler bende hiç anlamam hesaptan

tsk ederız kırmızı gul
kızlar bende 1 saat spor yaptım aksama mısafırım var arkadaslarla toplancaz bızde yemek ıstemıyorum nasıl olacak bakalım

yarından itibaren isveç diyetını denıycem 6 gün bakalım sonuç alabilecekmiyim yapan varmı aranızda

öğlen arkadaş geldi
kek yaptım 2 dilim küçük ama keke yedim
öğle yemeği yemedim o yüzden

Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.

Hayırdır inş cnm?

bende şimdi eve geldim o kadar yoruldum ki halbuki hiç bişi yapmadım ... sbhta çok aksilikler oldu bi türlü yürüyemedim allahım nasl sinirlendim anlatamam şimdide çok uykum var ama mecbuuureeeeen yürüycemm

Sen dışarda neler yediğini anlat bakalım. O +200 boşuna çıkmadı herhalde di mi?

kilo bildirimi
120 oldum nihayet giden 500

Gözünaydın cnm. Ben demiştim maş ımı bol dedim diye. :112: Haftaya 120 lere veda inş.

günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiii.......

Tebrik ediyorum cnmcm. Bizim grubun da birincisi sensin.
Ama ben de haftaya sıkı bir programla geliyorum inş. Haftaya kapışicaz senle.

gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı

Vayy, tuğbacm maş çok güzel veriyorsun sen hayatım. Neler yaptığını şu anda çıkaramadım, o yüzden bu hafta seni takipteyim. Bakalım sırrın neymiş.

maşallah herkez kilo vermiş veremeyen bir benim herhalde

Yok hayatım, bir de ben varım. Üstelik ben bir de aldım, sen hiç değilse aynı kilodasın. Ama haftaya çok güzel vericez inş cnmcm. Tartı bile şaşıracak halimize.

Son düzenleme:
benımde haftaya hedef kg 71.5 olsun

Evt, hedef belirlemek çok işe yarıyor bence de. :112: O zaman benm hedefim de 70.2 olsun. Aylardır 72 civarında sürünüyorum. Bir depar atmak lazım artık di mi. :112:

inş arkadaşım olalım artık 60lı kılolarada ınelimm

Evt yaa evttt. Görelim artık şu 60 ları.

Maşş bayanlar. Çok güzel kilolar vermişiniz. Haftaya da güzel sonuçlarımız olacak inş.
Ve buraya favori sloganımı yazmazsam olmaz.
Kış kış yağlar kış kış. Kış kış yağlar kış kış.

Sağol cnmcm. Seni de hep yoruyoruz ama.

yarından itibaren isveç diyetını denıycem 6 gün bakalım sonuç alabilecekmiyim yapan varmı aranızda

Son zamanlarda ismini çok sık duymaya başladım ama henüz ne olduğundan bile haberim yok. Nasıl bir şeymiş cnm??

Ben bugün yine 71.9 kg çıktım. 71.8 bile olmadı. 71.9 kg. Gerçi bir ara 72.3 gibi oldu, indim yeniden çıktım tartıya, öylece 71.9 oldu. Sonraki 3 çıkışımda da aynı şeyi gösterince tmm dedim, 71.9.

Kızlar gördüğüm kadarıyla kaptanımın 18.30 dan sonra bir şey yememe kuralı epey işe yarıyor. Ama ben bunu yapamam. Çünkü eve gelişim 19 u geçiyor, yemeğe oturuşum 20 yi buluyor. Ayrıca spor da yapamıyorum, hazır havalar ılımanlaşmışken çıkışta en azından bi 20-30 dk yürüyeyim diyorum. Yani dibimdeki duraktan binmiyorum zaten otobüse ilk durağa gidiyorum ama o da 5-10 dk sürüyor. hatta hızlı yürüdüğüm için 10 dk sürmüyor bile. Onun yerine başka bir yere yürüyeyim diyorum. Bu seferde eve geliş saatim 8 i bulacak, ama bu konuda kararlıyım. (Kesin kararımı buraya yazarken verdim. )

Size sorum şu, öğlen eczanede diyet yapma şansım olmuyor. Yani yemek yiyeceksem normal yemem lazım. Ya öğlen normal yemeğimi yiyip, akşam çıkışta 1 pkt süt içip günü kapatmam lazım. Ya da öğleni sütle geçiştirip akşam eve geldiğimde (saat 8-9 gibi) kahvaltılık vs hafif öğün geçmem lazım. Sizce hangisini yapayım? :44: Tabii ikinci seçeneğe diyet yaptığımı cümle aleme duyurmak da dahil.

canım en cok yaptgım sey spor ve delı gıbı su ıcmek ackmayı gecıktırrıyo ve kılo kaybına neden oluyo...

bence öğlen yemek yiyip akşam süt içmen daha mantıklı eve geldiğindede meyva yersin

bosver duysunlar dıyet yaptıgını ecz ımıscım verdıgın zamanda zaten gozlerıne yeterınce guzel gozukeceksın...

canım en cok yaptgım sey spor ve delı gıbı su ıcmek ackmayı gecıktırrıyo ve kılo kaybına neden oluyo...

Evt, tam da bu hafta yapmayı düşündüğüm şeyler yani.

bence öğlen yemek yiyip akşam süt içmen daha mantıklı eve geldiğindede meyva yersin

banada oyle geldı oglen ye aksama sutunu ıc daha mantıklı

Evt, bana da öyle geliyor sanki, Hem de yatarken tok olacağıma günü tok geçirmiş olurum. Daha iyi olur gibi. Gün içerisinde midem hoop dipsiz bir kuyuya dönüştüğü için en azından yemek yemiş olurum.

bosver duysunlar dıyet yaptıgını ecz ımıscım verdıgın zamanda zaten gozlerıne yeterınce guzel gozukeceksın...

Aslında duyulup duyulmamasıyla ilgili bir problemim yok tuğbacm, ki en iyi siz biliyorsunuz adam akıllı bir diyet bile yapmıyorum. :112: Yakınımda olan tüm arkadaşlarım da biliyorlar bir yandan kilo vermeye çalıştığımı. :112: Ama ordaki ortam farklı. Yani konunun üzerine yapacakları yorumları çekemem açıkçası. Diyetten vazgeçme sebebim olurlar.

Neyse bayanlar, ben çıkıyorum. Ve yine ablama gidiyorum. Pzt bommba gibi görüşürüz inş.

Not: İpocm, demiştim ama araya kaynamış olabilir, hoş kaynamasa nolacaksa, benm bu hafta toplamda sadece 30 dk sporum var hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…