merve ben hesaplamaları hallettim 7. takım kontrol edecek. sende aşağıdaki adrese yapıştır sonucumuzu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-460.html
kaptanım burdamısın 7. takımdan haber çıkmdı ama bende yaptım hesabı 0.55 küsür çıktı 11 kişiyiz
canim yst38 cikmam gerekiyor..isim cikti giremezsem eklermisiniz yazmis..bende kontrol edip listeyi ekledim bile paylasima...
evet yaa 60.9 olmaya bile razıyım tartıda bir görsem o rakamıinş arkadaşım olalım artık 60lı kılolarada ınelimm
sıkma canını ya kilo bu sonuçya oynak bişi bi bakrsın durur bi bakarsın uçmuş gitmiş haftya da uçup gidicek:13:
canim yst38 cikmam gerekiyor..isim cikti giremezsem eklermisiniz yazmis..bende kontrol edip listeyi ekledim bile paylasima...
Kızlar ben bu gün çok kötüyüm.Bu gün beni mazur görün.Moralim çok bozuk yazı yazacak durumda değilim.Yarın sabah giremem kilomu bildireyim.kilom 75.2.İlerleyen saatlerde iyi olursam yazarım.
bende şimdi eve geldim o kadar yoruldum ki halbuki hiç bişi yapmadım ... sbhta çok aksilikler oldu bi türlü yürüyemedim allahım nasl sinirlendim anlatamamşimdide çok uykum var ama mecbuuureeeeen yürüycemm
kilo bildirimi
120 oldum nihayet giden 500
günaydın kızlaaaar.
kilom 68. giden 2kg.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiii.......
gunaydın kızlar
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.5
fark 1.3 gr
hesabı nasıl yapcagımızı unuttum mervecım banada soyle ben de yapıyım hesabımı
maşallah herkez kilo vermiş veremeyen bir benim herhalde
benımde haftaya hedef kg 71.5 olsun
inş arkadaşım olalım artık 60lı kılolarada ınelimm
fatos0808 (120,5 /120/ 0,5 /0,41%
Ecz.imis (71,5 /71,9/ -0,4 /-0,56%
yst38 (88,4 /86,7/ 1,7 /1,92%
ipo (91,6 /91,8/ -0,2 /-0,22%
zubus (76 /75,2/ 0,8 /1,05%
tugkay2000 (65,8 /64,5/ 1,3 /1,98%
anissa (74,5 /74,5/ 0 /0%
t-seda (84,8
merve10er (73,2 /72,7/ 0,5 /0,68%
beyazzambak (59 /58,5/ 0,5 /0,85%
yarından itibaren isveç diyetını denıycem 6 gün bakalım sonuç alabilecekmiyim yapan varmı aranızda
bence öğlen yemek yiyip akşam süt içmen daha mantıklı eve geldiğindede meyva yersinBen bugün yine 71.9 kg çıktım.71.8 bile olmadı. 71.9 kg. Gerçi bir ara 72.3 gibi oldu, indim yeniden çıktım tartıya, öylece 71.9 oldu. Sonraki 3 çıkışımda da aynı şeyi gösterince tmm dedim, 71.9.
Kızlar gördüğüm kadarıyla kaptanımın 18.30 dan sonra bir şey yememe kuralı epey işe yarıyor. Ama ben bunu yapamam. Çünkü eve gelişim 19 u geçiyor, yemeğe oturuşum 20 yi buluyor. Ayrıca spor da yapamıyorum, hazır havalar ılımanlaşmışken çıkışta en azından bi 20-30 dk yürüyeyim diyorum. Yani dibimdeki duraktan binmiyorum zaten otobüse ilk durağa gidiyorum ama o da 5-10 dk sürüyor. hatta hızlı yürüdüğüm için 10 dk sürmüyor bile. Onun yerine başka bir yere yürüyeyim diyorum. Bu seferde eve geliş saatim 8 i bulacak, ama bu konuda kararlıyım.(Kesin kararımı buraya yazarken verdim. )
Size sorum şu, öğlen eczanede diyet yapma şansım olmuyor. Yani yemek yiyeceksem normal yemem lazım. Ya öğlen normal yemeğimi yiyip, akşam çıkışta 1 pkt süt içip günü kapatmam lazım. Ya da öğleni sütle geçiştirip akşam eve geldiğimde (saat 8-9 gibi) kahvaltılık vs hafif öğün geçmem lazım. Sizce hangisini yapayım? :44: Tabii ikinci seçeneğe diyet yaptığımı cümle aleme duyurmak da dahil.
bence öğlen yemek yiyip akşam süt içmen daha mantıklı eve geldiğindede meyva yersin
canım en cok yaptgım sey spor ve delı gıbı su ıcmek ackmayı gecıktırrıyo ve kılo kaybına neden oluyo...
bence öğlen yemek yiyip akşam süt içmen daha mantıklı eve geldiğindede meyva yersin
banada oyle geldı oglen ye aksama sutunu ıc daha mantıklı
bosver duysunlar dıyet yaptıgını ecz ımıscım verdıgın zamanda zaten gozlerıne yeterınce guzel gozukeceksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?