canım maşallah 10 kiloyu devirdin hadi bakalımgünaydın fıstıklar inşallah herkez kilo vermiştir ben pazar günü gördügüm rakamı göremedim ama yinede iyi sayılır
kilom 73.0
tubacım haftaya 64 ün altında görmek istiyorum seni. sende 10 kiloyu devir bakalım.gunaydın hanımlar
evet geldım kızlar
dun esım ınt odemıcem dedı atıstık 1 hafta ayrı kal bakalım dedı
ıyı zaten sana muhtac olmak ne kadar kotu hatırlattıgın ıcın tsk ederım dedım
sabah kalktım actırmıs valla
yıne bıldrım yapıyım
gecen hafta 64.5
bu hafta 65
ama hastalancam galıba ondan bıde bırazcık kacırmıstım ondan sanırım..
geldim geldimKaptanim gelmedi bugun ilk defa hayirdir insallahh
Merve olmassa kaptanin kilosunu ayni goster yarisma sayfasina kopyala gec kalmiyalim da
canım adet oldum, bide söylemesi ayıp dün balık vardı yanında 2-3 bardak şalgam içtim. bayılırım şalgama.haticemmmm sendemi artılardasın bu hafta nasılsın
size daha önce bir video paylaşmıştım. yaptıkça ipo aklıma geliyor demiştim. onu yaptım 50 dk. üstüne oğlanı kucağıma alıp hastaneye gittik(12 kilocuk). onuda taşıdım. bide adetin verdiği bir belağrısı eklem ağrısıhayırdır canım ne oldu ki beline spor yaparkenmi yoksam temizlik falan yaptında öylem, zorladınnn yat dinlen canım inşalalh geçer
çok güzel düşünmüşün canım yarın cevap vercem.kaptanımm hayırdır neyin varrr...??
benimde aklıma bişi geldi bugün ne zamandır bize ödev vermedin ya ben bi konu buldum...eğer sende kabul edersen bu hafta hepimiz o konu hakkında düşüncelerimizi belirtiriz...hem unuttuğumuz duygularımız canlanır,hem gaza geliriz ne dersin
konuda şu...
herkes diyeti bitince istediği kiloya ulaştığı ilk gün, ilk ne yapıcak??
ilk alıcağı şey yada ilk kime hava atıcak kimleri çatlatıcak...sorulan sorulara nasıl cevap vericek( çnkü fesatça sorular gelicektir muhakkak...sakın geri alma bidha gibi...)
kendini ne ile ödüllendiricek...
hayalini kurduğu bir sahne bir olay varmı??? mesela benim var örnek veriyim size
şu hani bni sinemaya bir türlü götrmeyen bi salak vardı yatam istediğim kiloya inince onun çalıştığı mağzaya gidip( GAPte mağaza müdürü) bir sürü kıyafet denicem 40 saat hepside çok yakışıo hangilerini alsam falan yapıcam iltifat edicektir muhakkak çnkü öle çok çapkın ve tatlı dilli biri...hiç takmıyo gibi falan yapıcam hıımmm saol diyip üstünde durmıycam...
sağol canımcım. takıma yeniden hoşgeldingeçmiş olsun canım.
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bıze lazımsın
sağol canım pazartesi gelecekler inş. aksilik olmazsa. daha mutfak dolaplarını temizliycem kapıları silcem cam silcem oy oy yani. allahtan halıları sildin diye teselli vermeyin oğluşum onları hak etti. bu sene halılar hiç olmayacağı kadar çok silindi sanırım.geçmiş olsun canım annenler geldimi
akıllı bıdıkım şimdi ilk 2 resim arasında kıyafelerinden dolayı o kadar fark olabilirmi acaba diğerinde siyah ağırlıklı olduğu için daha fit duruyor olabilirsin gibime geldi inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın canım kısa zamanda kilo almışsın kilolar yerleşmeden çabucak atabilirsin canım
daha yeni almışsın çabuk verirsin canım üzülme bebişişn nekadar oldu emiyormu emziriyorsan çok daha kolay verirsin
ben kiloları hamileyken aldım sürekli yatmak zorunda oldugum için şiştim de şiştim ama bebeğimi kucağıma alamadım ölü doğum oldu istesen kendi sayfam da bu konuyu okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html zayıflamak istiyorum çünkü hayat hafifken güzel hafifken dertleri atıyorsun kiloları atıyorsun hafifken ağırkanlılığı atıyorsun hafifken atom karınca gibi oluyorsun hooooop orada hooooop buradasın
tebrık ederım kızlar sızlerı ozellıkle merve senı canım
ınanırmısın hatıcecım bende kendımı 64 un altında gormeyı cok ıstıyorum valla.
canım çok güzel vermişsin öyle deme. darısı diğer haftaların başına. bende bu haftaki hedefime yine 2 kg koydum. umarım başarılı olurum.bakalım dereceye girebilecekmiyiz ama ben istedıgım kadar çok verememişim sanırım dereceye giremem
senin katkın daha büyük aslında. sadece kilo vermekle yürütülebilecek bir organizasyon değilki. ben de seni tebrik ederim...*** 6 TAKIM 248. ETAP***3.
fatos0808 (120/ 120 /0/ 0,00%
Ecz.imis (71,9/ 70,4 /1,5/ 2,09%
yst38 (86,7/ 87,9 /-1,2/ -1,38%
ipo (91,8/92,2 /-0,4/ -0,44%
zubus (75,2/ 74,3 /0,9/ 1,20%
tugkay2000 (64,5/ 65 /-0,5/ -0,78%
anissa (74,5/ 73 /1,5/ 2,01%
merve10er (72,7/ 70,7 /2 /2.75%
beyazzambak (58,5/ 58,4 /0.1/ 0,17%
bengü84 (70 /66,7/ 1,65 /2,36%(yeni üye verdiği kilo 2 ye bölündü)hedef 50
6. TAKIM ORTALAMASI:%0.80
tebrik ederim arkadaşlar takımlar arasında 3. olduk. keşke benimde katkım olsaydı. herkesi tebrik ederim.
teşekkür ederim canım.sağol canımcım. takıma yeniden hoşgeldin.
pembeli resimde doğum yapalı 1 hafta olmuştu temmuz ayına ait bir fotograf ve o şiş halimle 70kiloydum hamile pantolanları ancak oluyordu 44 beden dardı bana
siyahlı resimde 13martta öğrencilerimle doğum günümü kutlarken çekindim bana göre çok değişti bedenim ama tarrtıda yanı 70 kilo kaç yerde tartıldım aynı şimdi 40 ile 42 beden arası değişiyor pantolanlarım eeeeee nerde bu kilolarlarda hala 70
canım sonuçta zor günler geçirmişsin. onlar bile yetr kilo için. ama sen dirayetli birine benziyorsun. itediğin kiloya varabilirsin inşallah. 70 kilo olup görüntü konusuna da gelince aynı kiloda olup vücut sıkılaşabiliyor. bende de öyle oldu. doğumdan sonra vücut daha toparlanmadığı için şiş gibi oluyordaha yeni almışsın çabuk verirsin canım üzülme bebişişn nekadar oldu emiyormu emziriyorsan çok daha kolay verirsin
ben kiloları hamileyken aldım sürekli yatmak zorunda oldugum için şiştim de şiştim ama bebeğimi kucağıma alamadım ölü doğum oldu istesen kendi sayfam da bu konuyu okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html zayıflamak istiyorum çünkü hayat hafifken güzel hafifken dertleri atıyorsun kiloları atıyorsun hafifken ağırkanlılığı atıyorsun hafifken atom karınca gibi oluyorsun hooooop orada hooooop buradasın
Kızlar bu araada herkes yenilesin çizelgesini. Çoğu kişinin çizelgesi güncel değil.
Demeyin böyle demiş ama bunun kilosu hala eski kilo diye.Bilg kapandı kapanacak ama eğer şarjı yeterse değiştiricem. :112: Yarın akşam görüşürüzz bayannlarr.
Bu arada bana dua edin, yarın ark ın doğum gününe gidicem, çok abartmam inş. :18:
Farketmez olurmu .herkes farkediyor.haset olanlar bu kiloyu korumakta çok zor diyor.kıyafetlerimi değiştiriyorum.pantalonlarımı ya daraltıyorum.ya veriyorum.giydiğim şey yakışıyor.boyumda uzun sayılır.baya gösterişli oldum.9 sene önceki kilomdayım .kolaymı.çok mutluyum çok.
Cnm eczacim bnm agzindan bal damlamis resmennnm :) ah cnm ya nasil cikalim dha tanismadik bileeama benim ilginc bi planim var eger ise yararsa bu dedigin olablrr :)))))
Bu arada kilOn icin seni tebrik ediyorum aferim sana
Masallahhhhhhhh
Günaydın hayırlı cumalar çok çok üzgünüm bu hafta kilo verimi yok bende aynıyım
başlangıç: 70
geçen hafta: 68
bugün: 66,7
giden: 1,3
günaydınlar herkese.....
kızlar tekrar günaydıınnnn ...sporlarınızı yazdım beyazzambakcım ve ecz.imiscim...kiloma gelince
geçen hafta:91.8
bu hafta:92.2
fark: + 400 gr
tatil dönüşü bir ara 93ü görmüştüm yine bunada şükür... yarına hedefim 91.9
ufff ya fazla veremedım ben daha cok verırırm sanmıstım ama olsun yınede ıyı sonuç
başlangıç kg : 75.1
geçen haftakı kg:72.7
bu haftakı kg : 70.7
verdiğim kg:2 kg
toplam fark:4.4 kg
72.7/70.7/2/%2.75
doğrumu kontrol edın
gunaydın hanımlar
evet geldım kızlar
dun esım ınt odemıcem dedı atıstık 1 hafta ayrı kal bakalım dedı
ıyı zaten sana muhtac olmak ne kadar kotu hatırlattıgın ıcın tsk ederım dedım
sabah kalktım actırmıs valla
yıne bıldrım yapıyım
gecen hafta 64.5
bu hafta 65
ama hastalancam galıba ondan bıde bırazcık kacırmıstım ondan sanırım..
ya yuh banaa !! bugün diyete başlıyalı tam 2 ay olmuş...sadece 3 kilo vermişim...yuhhhhhhhhhhhhhhhh:18::26: :44:
yenile tabi ipocum gördğkçe hırs yapasın işe yarıyor
Maşallah bu hafta kilo verende var aynı kalanda alanda noldu bize yav silkelenelim
Kaptanım yanlışım varsa düzelt ama anladığım kadarıyla sedayı diskalifiye etmişiz. Bunu listede belirtmemiz gerekmiyor muydu?? Ve toplam kişi sayısına sedayı da katarak toplam yüzdeyi 10 a değil de 11 e bölmemiz gerekmiyor muydu??
Önce burdan başlıyim. Öyle bir abarttım ki kızlar kıtlıktan çıkmış gibi mi dersiniz, tabir-i caizse hayvanca mı dersiniz o kısmı size kalmış. Ben en hafif olanlarından birini seçerek tam köteklik olduğumu söyleyebilirim.Hiç ölçmeden tartmadan, önce tüm çeşitlerden yedim, sonra beğendiklerimden birer tane daha yedim, sonra da en beğendiğimden biraz daha yedim. Masa başından hiç kalkmadık çünkü, 2-3 saat hep masa başındaydık, yiyecekler de önümüzdeydi. Ben de masa başında boş duramam ki. Ya su ya da başka bir şey elimde olmalı, ara ara boğazımdan geçmeli yani. Bugün de ağırlığı çaya verdim, herhalde 10 bard falan içmişimdir ama 3 saati kotarmadı işte. Ben de yedim de yedim.
Güzel haber şu an yine de sabahkinden daha düşük bir değeri gösteriyor tartı. Kötü haber o kadar yedim ve o kadar çok çay içtim ki gün içerisinde içtiğim su 1 lt yi bile bulmadı henüz. Yani tartıdaki değerin sebebi su içmeyişim olabilir. Ve dün yedim, bugün yedim, çarşamba eve gitcem, orda yiyicem falan. Kilo almamayı başarsam bile 2-3 hafta kilo vermem durur gibi. Çünkü ne zaman böyle yesem üzerine uzun zaman kilo veremiyorum. Belki yemeye devam ediyorum belki bünyem tepki gösteriyor, bilmiyorum ama kilo vermem duruyor işte.
Önümde eve gitmeden önce 3-4 günüm var kızlar. Bu süre içinde bunları dengeleyebileceğim bir öneriniz var mı? Diyet ve ya detoks listesi sormuyorum. Değiştirebileceğim küçük ayrıntılar soruyorum. Çünkü bu 4 gün içerisinde aynı zamanda çarşıya çıkıp elbise almam, tezime ilavede bulunup hocaya götürmem, staja gitmem ve bir de 4 vizeye çalışmam lazım. :44: Ne saatlerimi spora ayırabilirim ne de herhangi bir listeye uyabilirim yani.
herkese iyi akşamlar bayanlar:)kilo verenleri tebrik ederim yerinde sayanların ve alanlarında haftaya çok güzel sonuçlar belirteceğine eminim
bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:3 kaşık şakşuka
1 kase çorba
50 gr köfte
2 kaşık patates püresi
akşam:5 adet çiğköfte marulla birlikte
1 bardak ayran
ara:bir parça bitter çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?