Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herhalde b hafta sonlardayız anladıgım kadarıyla
neyse haftaya ınsallah
benımde komsum geldı cay ıctık oda dıyete basladı zaten cok sukur daha ıyı oldu valla...

*** 6 TAKIM 248. ETAP***3.

fatos0808 (120/ 120 /0/ 0,00%
Ecz.imis (71,9/ 70,4 /1,5/ 2,09%
yst38 (86,7/ 87,9 /-1,2/ -1,38%
ipo (91,8/92,2 /-0,4/ -0,44%
zubus (75,2/ 74,3 /0,9/ 1,20%
tugkay2000 (64,5/ 65 /-0,5/ -0,78%
anissa (74,5/ 73 /1,5/ 2,01%
merve10er (72,7/ 70,7 /2 /2.75%
beyazzambak (58,5/ 58,4 /0.1/ 0,17%
bengü84 (70 /66,7/ 1,65 /2,36%(yeni üye verdiği kilo 2 ye bölündü)hedef 50

6. TAKIM ORTALAMASI:%0.80
tebrik ederim arkadaşlar takımlar arasında 3. olduk. keşke benimde katkım olsaydı. herkesi tebrik ederim.

günaydın fıstıklar inşallah herkez kilo vermiştir ben pazar günü gördügüm rakamı göremedim ama yinede iyi sayılır
kilom 73.0
canım maşallah 10 kiloyu devirdin hadi bakalım
tubacım haftaya 64 ün altında görmek istiyorum seni. sende 10 kiloyu devir bakalım.
Kaptanim gelmedi bugun ilk defa hayirdir insallahh

Merve olmassa kaptanin kilosunu ayni goster yarisma sayfasina kopyala gec kalmiyalim da
geldim geldim
haticemmmm sendemi artılardasın bu hafta nasılsın
canım adet oldum, bide söylemesi ayıp dün balık vardı yanında 2-3 bardak şalgam içtim. bayılırım şalgama.
hayırdır canım ne oldu ki beline spor yaparkenmi yoksam temizlik falan yaptında öylem, zorladınnn yat dinlen canım inşalalh geçer
size daha önce bir video paylaşmıştım. yaptıkça ipo aklıma geliyor demiştim. onu yaptım 50 dk. üstüne oğlanı kucağıma alıp hastaneye gittik(12 kilocuk). onuda taşıdım. bide adetin verdiği bir belağrısı eklem ağrısı
çok güzel düşünmüşün canım yarın cevap vercem.
geçmiş olsun canım.
sağol canımcım. takıma yeniden hoşgeldin
geçmiş olsun dikkat et kendine sen bıze lazımsın

geçmiş olsun canım annenler geldimi
sağol canım pazartesi gelecekler inş. aksilik olmazsa. daha mutfak dolaplarını temizliycem kapıları silcem cam silcem oy oy yani. allahtan halıları sildin diye teselli vermeyin oğluşum onları hak etti. bu sene halılar hiç olmayacağı kadar çok silindi sanırım.

pembeli resimde doğum yapalı 1 hafta olmuştu temmuz ayına ait bir fotograf ve o şiş halimle 70kiloydum hamile pantolanları ancak oluyordu 44 beden dardı bana
siyahlı resimde 13martta öğrencilerimle doğum günümü kutlarken çekindim bana göre çok değişti bedenim ama tarrtıda yanı 70 kilo kaç yerde tartıldım aynı şimdi 40 ile 42 beden arası değişiyor pantolanlarım eeeeee nerde bu kilolarlarda hala 70

tebrık ederım kızlar sızlerı ozellıkle merve senı canım
ınanırmısın hatıcecım bende kendımı 64 un altında gormeyı cok ıstıyorum valla.

bakalım dereceye girebilecekmiyiz ama ben istedıgım kadar çok verememişim sanırım dereceye giremem
canım çok güzel vermişsin öyle deme. darısı diğer haftaların başına. bende bu haftaki hedefime yine 2 kg koydum. umarım başarılı olurum.
senin katkın daha büyük aslında. sadece kilo vermekle yürütülebilecek bir organizasyon değilki. ben de seni tebrik ederim...
sağol canımcım. takıma yeniden hoşgeldin.
teşekkür ederim canım.

Slm bayanlaarr. Bugün nasılsınız bakalım? Doldurmuşsunuz yine ben yokken sayfaları. Maş maşş Ben hem onları okuyayım hem mutfaktaki bulaşıkları yıkayayım, tahminen 2-3 saate yazarım tekrar.

yok yok başka çaresi yok ya gidecek ya gidecek bugüne bukadar çabalamamla gitmediyse artık direnecek gücü kalmamıştır bundan sonra kopartacak benle tüm bağlarını ve tüm kilolar beni terk edip gidecek ya gidecek ya gidecek ne demiş büyük Türk .....geldikleri gibi giderler.....

Önce burdan başlıyim. Öyle bir abarttım ki kızlar kıtlıktan çıkmış gibi mi dersiniz, tabir-i caizse hayvanca mı dersiniz o kısmı size kalmış. Ben en hafif olanlarından birini seçerek tam köteklik olduğumu söyleyebilirim. Hiç ölçmeden tartmadan, önce tüm çeşitlerden yedim, sonra beğendiklerimden birer tane daha yedim, sonra da en beğendiğimden biraz daha yedim. Masa başından hiç kalkmadık çünkü, 2-3 saat hep masa başındaydık, yiyecekler de önümüzdeydi. Ben de masa başında boş duramam ki. Ya su ya da başka bir şey elimde olmalı, ara ara boğazımdan geçmeli yani. Bugün de ağırlığı çaya verdim, herhalde 10 bard falan içmişimdir ama 3 saati kotarmadı işte. Ben de yedim de yedim.
Güzel haber şu an yine de sabahkinden daha düşük bir değeri gösteriyor tartı. Kötü haber o kadar yedim ve o kadar çok çay içtim ki gün içerisinde içtiğim su 1 lt yi bile bulmadı henüz. Yani tartıdaki değerin sebebi su içmeyişim olabilir. Ve dün yedim, bugün yedim, çarşamba eve gitcem, orda yiyicem falan. Kilo almamayı başarsam bile 2-3 hafta kilo vermem durur gibi. Çünkü ne zaman böyle yesem üzerine uzun zaman kilo veremiyorum. Belki yemeye devam ediyorum belki bünyem tepki gösteriyor, bilmiyorum ama kilo vermem duruyor işte.
Önümde eve gitmeden önce 3-4 günüm var kızlar. Bu süre içinde bunları dengeleyebileceğim bir öneriniz var mı? Diyet ve ya detoks listesi sormuyorum. Değiştirebileceğim küçük ayrıntılar soruyorum. Çünkü bu 4 gün içerisinde aynı zamanda çarşıya çıkıp elbise almam, tezime ilavede bulunup hocaya götürmem, staja gitmem ve bir de 4 vizeye çalışmam lazım. :44: Ne saatlerimi spora ayırabilirim ne de herhangi bir listeye uyabilirim yani.

Cnmcm, bir ara fotolarını eklmeiştin sen, orda bile çok güzeldin. Şimdi bir de o kadar kilo verdin. Muhakkak çok daha güzelleşmişindir.

Cnm eczacim bnm agzindan bal damlamis resmennnm :) ah cnm ya nasil cikalim dha tanismadik bilee ama benim ilginc bi planim var eger ise yararsa bu dedigin olablrr :)))))

Bu arada kilOn icin seni tebrik ediyorum aferim sana
Masallahhhhhhhh

Nazarı ben kendi kendime değdirdim bile hayatım. 2 gün nastop yedim. Bakalım neler olacak.
Hayırlısı bakalım kuzucm.

Günaydın hayırlı cumalar çok çok üzgünüm bu hafta kilo verimi yok bende aynıyım

Üzülme tatlışım, haftaya çok daha iyi sonuçlar alırsın inş. :103:

başlangıç: 70
geçen hafta: 68
bugün: 66,7
giden: 1,3
günaydınlar herkese.....

Vayy, sen de güzel vermişin cnmcm. Tebrikler.

O kadar yemeye +400 çok iyi bence cnm. Haftaya daha çok verirsin inş. :112:

Mervecm, maşaallahın var yine de. Haftaya 70 küsurlardan kurtulursun inş.

Geldiğine çok sevindim cnm. Allah daha büyük sorunlar vermesin inş. Kilonda hastalığındandır bence de, sonra fazlasıyla toparlarsın. :103:

ya yuh banaa !! bugün diyete başlıyalı tam 2 ay olmuş...sadece 3 kilo vermişim...yuhhhhhhhhhhhhhhhh:18::26::44:

Cnmcm, unuttuysan ben hatırlatim, bu 3 ayın 1 aydan fazlasında istanbuldaydın. Ayrıca bir de bana bak. Ekimde başlamışım, daha gide gide 8 kgcık gitmiş.

yenile tabi ipocum gördğkçe hırs yapasın işe yarıyor

Kesinlikle. O çizelgedeki yeni kiloyu görmek gibi bir mutluluk yok.

Maşallah bu hafta kilo verende var aynı kalanda alanda noldu bize yav silkelenelim

Silkelenelim hayatım. Ben listede vermiş görünüyorum ama şu anda göbeğimin şişliği öyle söylemiyor. 2 gün kendimi kaybettim, bu sbepten tartıdaki değeri de kaybedicem sanırım.

Son düzenleme:
Kaptanım yanlışım varsa düzelt ama anladığım kadarıyla sedayı diskalifiye etmişiz. Bunu listede belirtmemiz gerekmiyor muydu?? Ve toplam kişi sayısına sedayı da katarak toplam yüzdeyi 10 a değil de 11 e bölmemiz gerekmiyor muydu??

canım seda geçen haftada katılmamıştı bildirime

peki bu perşembe komşularım bana oturmaya geliyor. pazartesi annemler geliyor bu nasıl diyet bilmiyorum görcez. bu cuma bildirimde 85 olmak istiyorum.
sizden ricam her gelmemde gözüme sokun bunu. hani 85 olcaktın diye başıma kakın. bu aralar eşim ses çıkartmıyor bende nasılsa gidiyor diye havalara girdim. gidişatım kötü.
merve bende yapıyımmı isveç ne dersin?

herkese iyi akşamlar bayanlar:)kilo verenleri tebrik ederim yerinde sayanların ve alanlarında haftaya çok güzel sonuçlar belirteceğine eminim
bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:3 kaşık şakşuka
1 kase çorba
50 gr köfte
2 kaşık patates püresi
akşam:5 adet çiğköfte marulla birlikte
1 bardak ayran
ara:bir parça bitter çikolata

valla belli bir diyete uyamıyorsan senin için en uygunu karatay bence canım. yada bir diyet vardı ama ona 2-3 günde adapte olamazsın. en uygunu karayat. diğer diyetlerde olduğu gibi ilk haftalardaa çok başarılı oluyor. ikiz vardı bizden mezun olan hatırlıyormusun? o karatayla vermişti kilosunu(günlük en az 1 saat yürüdüğünü saymazsak )
karatayın özellikleri zeytinyağı ve tereyağı hariç hertürlü yağdan vazgeçiyorsun. içinde un olan herşeyden vazgeçiyorsun. kepekli çavdar fark etmiyor. ekmek yerine 1 ince belli çay bardağı ceviz fındık yada badem tüketiyorsun. patates yasak nohur az tüketiyorsun. çok aç olduğun günler çorba ye mide şişirmek adına ama onun dışında çorbayı çok önermiyor. kahvaltıda mutlaka 2 tane tereyağında yada kaysı kıvamında pişmiş yumurta yiyorsun. pastırma ve sucukta yiyebiliyorsun. hertürlü çiğ sebze serbest.

canım çikolata yı öğlen ve ilkindi arasına koymanı tavsiye ederim. elinde uyguladığın bir diyet listesi varmı?
benim diyetisyenim haftada 2 kez 4 parça bitter çikolatay ve bir parça sütü ara öğün olarak koymuştu. bu aralar evde olduğumdan ne zaman acıksam o zaman yiyorum o yüzden listeye pekuymuyorum ama hayatım füzene girsin kesin uygulayacağım. istersen sana gönderirim listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…