Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet yapıcaz herkese inat incecik olucaz:)etrafımdakiler moralimi bozuyor sadece.benm hiçbişeyim yok çok rahat diyet de yaparım kiloda veririm istersem.zaten genç kız halimle böle olmamalıyım.böle evlenemem ilerde

Kesinlikle cnmcm. Daha gelinlik derdine düşücez. Şimdiden verelim bu kilocukları inş. Çevrendekileri de boş ver, tuğbanın dediği gibi, zamanla görecekler. :112:

ıyı geceler hanımlar optum

İyi geceler cnmm.

Kızlar ben de kaçtım. Yarın görüşürüzz.
Yarın sabah kalkıcam, önce uzunn zamandır yapamadığım bir kahvaltı yapıcam. Peynirim, yumurtam, yeşilliklerim hepsi yerini alacak tabağımda. Sonra duş alıcam. Eğer hala ablam gelmemiş olursa size bir merhaba derim, yoksa direkt ablamla çarşıya çıkıcam ve şu düğün kıyafetine son noktayı koyucaz inş. :103: Off, güzel bir şey bulurum inş. Baktığım kadarıyla elimde hiç seçeneğim yok. Neyse, sonrasında da akşam damlarım inş buraya. :112: Görüşürüzzz. Kendinize çokk iyi bakın. Az kalorili bol huzurlu günler.

nasıl mutlu oldum anlatamam benim için uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim aslında kasmıyorum kendimi sadece çok fazla şevke gelmiştim 1 marttan bu yana herşey çok düzenliydi 15günde bir tartılacaktım 15martta virgül bile fark etmemiş oldugunu gördüm eeeee önceden de değişmiyor :18: :18::18: aynı bir kilo demirle bir kilo pamugun hacim problemine döndüm ben bir kilo demir görünümde pamuğun ağırlıgında olmak istiyorum istiyorum var mı ötesi ne engel olabilirki olmama yeterki ben isteyim değil mi yenilen pehlivan güreşe doymazmış doymadıgım bi daha bi daha bidaha kilolar gidene kadar gitsin kilolar gitsin kilolar

ayca benım en yakınım esım cok yapıyo bunu cnım acıtıyodu ama sımdı verdgıımı gorunce hayretler ıcınde kalıyo

ne kötü bişey ya.erkek arkadaşım da bana hiç bişey söylemez ama biz uzaktayız farklı şehirlerdeyiz bigün beni görmeye geldiğinde dibi düşsün istiyorum:)senin eşinde çatlasın patlasın sen zayıfladıkça

Kesinlikle cnmcm. Daha gelinlik derdine düşücez. Şimdiden verelim bu kilocukları inş. Çevrendekileri de boş ver, tuğbanın dediği gibi, zamanla görecekler. :112:

İyi geceler cnmm.

yaaa dimi ne güzel gelinlikler var zayıflar için:)sonra tombiş gelin demesinler arkamızdan:)

fıstıklar günaydııınnnnn ben geldim.
fatoş biz yokuz diye kaynatıyor bunlar saçlarını çekcem oturup beklsen gelip iki lafın belini kırmazlar.
neyse özledim sizi dünden beri.
bugün sabah 5.30 da kalktım. eşime kahvaltı hazırladım. yolculadım. dün akşam üstü evi süpürmüştüm. bugün sildim toz aldım. birazdan kahvaltıya gidicem.
bugün hava çok güzel içimden birşey beni itekliyor hadi yürüyüşe çık diye. inş. bugün yürüyüş yapcam

senin katkın daha büyük aslında. sadece kilo vermekle yürütülebilecek bir organizasyon değilki. ben de seni tebrik ederim...

teşekkür ederim canım.
bu hepimiz bir arada olduğumuz için güzel bir organizasyon tşk ederim
valla yiyerek geldi yemeyerek gidecek o zaman
bu hafta herkes kendini tolere edecek hiç heveslenme ah ah bu temizlik yaptığın gibi durmuyorki. eklemeyi unutmuşum vitrini boşaltıp dantellerimi sercem daha
ah ah geldikleri kadar kolay gitseler keşke.
Haklısın da kaptanım geçen hafta sadece bildirimde bulunmadı yazmışız listede. Diskalifiye olduğunu da belirtmemiz gerek değil mi?? :44: İstersen paylaşım alanında bir sor yine de diğer takımlara.
canım kimsenin önünü kesmek istemiyorum.
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.
sağol canım
kız o saatte yemekmi yenir?
Kızlaaaaarrrrr. Az önce wc den çıkınca yine tartıldım. Vee 70.6 kg çıkktımm. Belki de yarın sabaha + çıkmam. Ayy inş ya, inşşşşş.... :103::103::103::103:
heyecanla sabahki kilonu bekliyorum.
valla aslında biz kaşınıyoz bacım. 90 kilo grubunda bir arkadaş var pasta fabrikasında kalite kontrol sorumlusu. dosya yerine pastalar var önünde. bizim en azından seçme şansımız var.
canım misafirlik bitti. bu cuma listedesin.
canım vucut kendini toplamış işte daha ne istiyorsun sarkık değil demekki. biraz zaman tanı ona yazık demi?

1700kal diyet. ben bu diyeti 92 kiloyken vermişti diyetisyenim. ama geçen 88 kiloyken gittiğim diyetisyende buna benzer bir diyet verdi. ihtiyacınız olan kal miktarına göre düzenleyin arkadaşlar. birde dönüşüm tabloları var ama onları yükleyemedim. neyse nettende bulabilirsiniz sanırım. ben geç kalktığım için bu şekilde saatler. erken kahvaltı edenler kendilerine göre zaman aralıklarınıgenişletsin.

kahvaltıdan önce: 1 bardak ılık suya yarım limon
(09-10)2kk peynir veya 1 yumurta 1kk peynir veya 1kk kaşar
5 zeytin, 2 dilim ekmek, yağsız tuzsuz domates salatalık vs

ara(11-12) 3 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem

öğlen: 4 köfte kadar et/tavuk/balık veya 12 yk kurubaklagil
(haftada 2 kez et, 3kez beyaz et, 2 kez kurubaklagil)
yarım kase yoğurt veya 1 bardak ayran
bol salata (1tk zeytin yağı)
2 dilim ekmek veya 1kase çorba 1 dilim ekmek

ara(14-15) 1 porsiyon meyva , 1çay bardağı yoğurt, süt peynir
aşağıdakileri haftada 1 veya 2 kez uygulayabilirsin
veya 1 paket diyet bisküvi
veya yarım simit ayran
veya yarım porsiyon sütlü tatlı
veya 4 parça bitter çikolata
veya 2 top dondurma

ara(16-17) yukardakiler geçerli

akşam sebze yemeği (a grubu 8/ b grubu 6 yemek kaşığı)
yarım kase yoğurt veya 1 bardak ayran
salata
2 dilim ekmek veya 4 yk bulgur pilavı/makarna

ara(21-22): probiyotik yoğurt(sade)
veya 1 bardak kefir
veya 1 meyva
veya 1 kutu meyveli activya

günlük 8-15 bardak su
her ana öğünden 30dk sonra yeşil çay
haftada 3-4 kez 45dk tempolu yürüyüş yada yüzme
öğünleri kendi içlerinde değiştirebilirsin
yediklerine günlük tut. öğlen çok kaçırdıysan akşam dengelemeye çalış.

Son düzenleme:
ipocum bana 30dk yaz. sabah leslimide yaptım.
öğleden sonrada yürüyüşe gitmeyi planlıyorum

slm kızlar,nasılsınız
ne güzel incelmişsiniz.
özledim sizi.
benim durum pek parlak değil,takımdan ayrılmam yaramadı bana

canım misafirlik bitti. bu cuma listedesin.
canım vucut kendini toplamış işte daha ne istiyorsun sarkık değil demekki. biraz zaman tanı ona yazık demi?
Oleeeeeeeyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy dahil oldum

……yazık değil mi ona?..... hayır kesinlikle yazık değil bana yazık değil miydi aylarca o kilolar yüzünden ruhumda bedenimde ne yaralar açıldı benim o zaman onlar dedi mi aaaa hadi gidelim burada bize yer yok diyeeeee ben hayatımda ilk defa hamileyken kilo aldım ama benim kadar kilo aldıgına mutlu olan yoktur nasıl seviniyordum karnım büyüdükçe bebeğim de büyüyor onu kaybetmemek için öyle zor bir hamilelik geçirdim ki doktor kendi gayretinle bebeğini içinde bu kadar ay tutabildin demişti mucize gibi bu durumda en fazla 3 aya kadar yaşar bebek demişlerdi ama ben gece olunca şükrediyordum bebeğim bu günde yaşıyor diye sabah olunca direk kanamam var mı diye yatağa bakıyordum bebeğimi kaybetmiş miyim diye hatta en son kanamamda yatağa yatırdılar yatağın üstüne masa onun üstüne sandalye koydular anneme kesinlikle kızın uyumasın uyursa uyanama çok kan kaybetmiş dediler biz böyle badireler atlatarak 6aya geldik bebeğimle ama onun içimde öldüğü söyledikleri zaman o en korktugum normal doğumu bebeğimi kucağıma alamama rağmen yaşamış olmak daha çok canımı yaktı anne olanlar o anı o duyguyu çok iyi anlarlar (Allah verdi Allah aldı )her gram bende bebeğimi hatırlattı bebeğim yoksa o kiloların ne işi vardı gitmeliydi kovulmadım istifa ettim dercesine kendiliğinden gitmeliydiler başka çareleri yok ya gidecekler ya gidecekler çünkü istemiyorum buda bunun için yeterli bir neden veeeeeee ya gidecekler ya gidecekler inşallah ben tekrar hamile olacağım ve yine bebeğimi kucağıma alacağım o zaman o kilolar bana dert olmak yerine üzüntü vermek yerine kucak dolusu çiçekler verecek bebeklerim beni tonton annem diye sevecekler kusura bakmayın bunların yeri burası değildi ama dinmeyen bir yara içimde döküverdim birden içimi açıldı musluklarım pıtır pıtır damladı yine göz yaşlarım ama kendi koynuma alamadan toprağın koynuna vermek hangi annenin yüreği dayanır ki minicik bir mezara bakmaya

hem alt tarafı birkaç kilo birkaç kaloricik birkaç beden değil mi gidecekler elbette çünkü bu benim bedenim benim hayatım benim hayalim onlarda yer yokkkkkk ne engel ki güzel narin haifif fit şık zarif gibi güzel iltifatlara saihp olmamıza ben kendimi seviyorum her halimle ama daha iyisi olabilirm

Son düzenleme:
herkeslere selam:)ne güzel mutlu bir günn tartıyı gördükçe içime mutluluk doluyo.bugün kendimi dışarı atıcam gezicem gezicem:)bende listeye eklendim mi kaptanım yoksa deneme süresindemiyim hala?
kahvaltım:2 kaşık menemen az yağlı
1kk peynir
3 zeytin
salatalık
şekersiz çay
iki dilim kepek ekmeği

teşekkürlerrr

slm kızlar,nasılsınız
ne güzel incelmişsiniz.
özledim sizi.
benim durum pek parlak değil,takımdan ayrılmam yaramadı bana
aayy kimler gelmiş kimler gelmiş. çıtırlar buraya uğrarmıydı yaa hoşgeldin canım hep gel böyle.
canım merak etme bunların yeride burası. valla daha önceki mesajlarından birinde benden iyi ev sahibi olur demiştin. sanırım kilocuklarda öyle düşünüyor. sana birde şunu söyleyim. normal doğumla suni sancıyla yapılan doğum arasında dağlar kadar fark vardır. suni sancılı doğum daha zordur. birde kimsenin hakkı yok evladını unut demeye. 6 ay gözün gibi bakmışın o güne getirmişin. ama hakkında hayırlısıymış. benim teyzemde 7 aylık bebeğini kaybetti karnındayken. gitmiycem doğurmuycam diye ağlamıştı. teyzem azcık teselli bulsun diye bebek özürlüydü dediler. normal doğsa bile sağlıklı olmazdı dediler azda olsa yarasına su serptiler. ama evlat işte. şimdi dünyalar güzeli 2 tane kızı var. ilk bebeğide kızdı. allah sağlık sıhat ve hayırlı ömür nasip etsin bundan sonraki yavrularına canım. artık geçmişte bişeyler yaşamışın ve geçmiş bitmiş. artık bir gelecek var. yeni yavrucaklar, yeni bir hamilelik o ağlamalar gece uyanmaları diş çıkartması kaka yapması ateşi kusması tatlı zorlukları. bunlar için antreman say kendine. çocuğumun hızına yetişebilmek adına yaptığım hazırlık kampı bu diye düşün

sende bizimlesin tabiki canım. kahvaltı gayet güzel

ipocum konserden gelince bana 1 saat yaz

anacım 1 kelime yazmazmı insan?

kaptanım kime sitem ediosun yoksa bna mıı

kızlar bnde şuan saat sayıyorm konsere öğretmenler evine geldm bi oda tuttum...evden çıktıktan snrada anneme söledim muğlaya gdiorum diye tribinden geçilmio arama uyuyorum dedi aama malesef ki bugün içim dışım konserle dolu onun trbine ayıracak hiç vaktım yok

şuan ki halimi anlatacak bi smiley aradım ama bulamadım en benzeri şu

kızlar cok hastayım valla her tarafım tutuldu bogazlarım sıs bıde kaynanam gelıyo of ya of
ıkı kelıme yazıp cıkıyım dedım bende

kızlar cok hastayım valla her tarafım tutuldu bogazlarım sıs bıde kaynanam gelıyo of ya of
ıkı kelıme yazıp cıkıyım dedım bende

cnmm çok geçmiş olsunn bende grip oldum olucamm...yıkandıktan sonra sokağa çıkmak insanı hemen hasta yapıyo yaa...

bir boğaz spreyi var tantum verde galiba adı tam htrlayamadım çok iyi gelio bir dene bnce

kaynana konusuna birşey diyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…