Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yst38 /86,7/ 87,9 -1,2 1,40%
merve genel kontrolu yapıp geliyorum.
ayça deneme süresinde
bengude 2 ye bölüncek seda geçen haftada bildirimde bulunmadı. bütün hafta sadece pazartesi geldi. bu hafta listede yok.

*** 6 TAKIM 248. ETAP***

fatos0808 (120/ 120 /0/ 0,00%
Ecz.imis (71,9/ 70,4 /1,5/ 2,09%
yst38 (86,7/ 87,9 /-1,2/ -1,40%
ipo (91,8/92,2 /-0,4/ -0,44%
zubus (75,2/ 74,3 /0,9/ 1,20%
tugkay2000 (64,5/ 65 /-0,5/ -0,80%
anissa (74,5/ 73 /1,5/ 2,00%
merve10er (72,7/ 70,7 /2 /2.75%
beyazzambak (58,5/ 58,4 /0.1/ 0,20%
bengü84 (70 /66,7/ 1,65 /2,35%(yeni üye verdiği kilo 2 ye bölündü)hedef 50

6. TAKIM ORTALAMASI:%0.8

Kahvaltıda
1 kepekli tost
5 zeytin
çay arada
1 portakal yedim canım sıkkın neden veremedim bi ara böle olmuştu durmuştu inşallah öle olmaz düğün yaklaştı vermeme lazım
afiyet olsunn fatoşumm canım sizdedemi düğün var hadi hayırlsıı ne zaman ki dönem dönem oluyo duraklama inşallah sadece b hafta böyle kalır haftaya daha çok kilon gider canım sen bırakma kendini
Maşallah bu hafta kilo verende var aynı kalanda alanda noldu bize yav silkelenelim
gerçekten fatoşum silkelenmemiz lazım hepimizin yaz geliyor düğünler yaklaşıyor
yenı kılo cetvelım olmusmu kızlar...
çok güzel olmuş canımm

akıllı bıdıkım şimdi ilk 2 resim arasında kıyafelerinden dolayı o kadar fark olabilirmi acaba diğerinde siyah ağırlıklı olduğu için daha fit duruyor olabilirsin gibime geldi inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın canım kısa zamanda kilo almışsın kilolar yerleşmeden çabucak atabilirsin canım

bakalım dereceye girebilecekmiyiz ama ben istedıgım kadar çok verememişim sanırım dereceye giremem

kızlar ben dün kendimi biraz fazla kasmışım. belim çok ağrıyor. bugün tekrar uğrayamayabilirim. kırmızı güle tabloyu gönderdim ama özelden atmıştım. merve sen 7. takımın sayfasına kontrol için tekrar msj at tablomuzu. sonrada paylaşım alanında paylaş. 7. takımdan yardım alabilirsiniz. ben çok zor duruyorum şuan. gidip yatıcam. sonra görüşürüz. hayırlı cumalar hepinize

hayırdır canım ne oldu ki beline spor yaparkenmi yoksam temizlik falan yaptında öylem, zorladınnn yat dinlen canım inşalalh geçer

kaptanımm hayırdır neyin varrr...??

benimde aklıma bişi geldi bugün ne zamandır bize ödev vermedin ya ben bi konu buldum...eğer sende kabul edersen bu hafta hepimiz o konu hakkında düşüncelerimizi belirtiriz...hem unuttuğumuz duygularımız canlanır,hem gaza geliriz ne dersin

konuda şu...

herkes diyeti bitince istediği kiloya ulaştığı ilk gün, ilk ne yapıcak??

ilk alıcağı şey yada ilk kime hava atıcak kimleri çatlatıcak...sorulan sorulara nasıl cevap vericek( çnkü fesatça sorular gelicektir muhakkak...sakın geri alma bidha gibi...)

kendini ne ile ödüllendiricek...

hayalini kurduğu bir sahne bir olay varmı??? mesela benim var örnek veriyim size

şu hani bni sinemaya bir türlü götrmeyen bi salak vardı ya tam istediğim kiloya inince onun çalıştığı mağzaya gidip( GAPte mağaza müdürü) bir sürü kıyafet denicem 40 saat hepside çok yakışıo hangilerini alsam falan yapıcam iltifat edicektir muhakkak çnkü öle çok çapkın ve tatlı dilli biri...hiç takmıyo gibi falan yapıcam hıımmm saol diyip üstünde durmıycam...

kaptancım kırmızıgülden haber yok bakıyorum ama ne yapalım paylaşalım mı daha 2 grup paylaşmış lıstelerını

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun dikkat et kendine sen bıze lazımsın

nerdesiniz kızlar kimsecikler yok güneşi gören kendini dışarı attı galiba

sabah :1 bardak taze sıkılmış portakal suyu , 7 badem,2ceviz
ara : 3k.kayısı
öğle :1kase çorba 4 kaşık bulgur pilavı,3kaşık tavuk döner
ara : 3 k.kayısı
akşam : ıspanaklı yumurta salata

daha yeni almışsın çabuk verirsin canım üzülme bebişişn nekadar oldu emiyormu emziriyorsan çok daha kolay verirsin

Ben de şimdiden yapayım bildirimimi. Bugünkü kilom 70.4 kg. Yani;

Ecz.imis (71.9 / 70.4 / 1.5 / %2.09 )
maaşallah

Günaydın hayırlı cumalar çok çok üzgünüm bu hafta kilo verimi yok bende aynıyım
niye üzülüyorsun şekerim haftaya fazlasıyla verirsin sen arada duraksıyor normal

evet canım bazen insan vermedigi için degil almadıgı için seviniyor

yine görürsün inşallah

ufff ya fazla veremedım ben daha cok verırırm sanmıstım ama olsun yınede ıyı sonuç
2 kilo azmı canım

güandyın canım ehh azda olsa verdim ben o kaçamaklara rağmen çok iyi canım tebrik ederim seni
sagol canım bazen oluyor kaçamaklarımız abartmadıgımız sürece problem yok

kilo cetveline göre 1,5 vermiş duruyorsun canım. gayet ii bence.
.
evet canım 1.500 gr verdim çok mutluyum aslında ama pazar günü 72.5 çıkmıştım

bazen gıcıklık yapıyorlar bende çok kullanırım o kelimeyi rabbim beni sana muhtaç etmesin derim çok üzülüyo ben böyle deyince
hastalanıcan için şişkinlikte oolmuş olabilir

ya yuh banaa !! bugün diyete başlıyalı tam 2 ay olmuş...sadece 3 kilo vermişim...yuhhhhhhhhhhhhhhhh:18::26::44:
hızlanalım ozaman şekerim gel spor yarışı yapalım seninle

1 portakal yedim canım sıkkın neden veremedim bi ara böle olmuştu durmuştu inşallah öle olmaz düğün yaklaştı vermeme lazım

yenı kılo cetvelım olmusmu kızlar...
çok şeker olmuş

geçmiş olsun canım annenler geldimi

veeeee hiç bişi almadan çıkıcaksın maazadan
ben bilmiyorum yaaa baya bir düşündüm ama bulamadım
kayın valideme desem o nederse desin umrumda degil zaten
eltime desem oda çok tatlı çok seviyorum kardeş gibiyiz eeeeçatlatıcak kimsem yok herhalde eşim zaten ben kilo vermedende çatlıyor güzel bir kıyafet giyip dışarı çıktıgımda sinir küpü oluyor hiç yakışmamış birdaha bunu üstünde görmicem diyorrr

canım herkes aynısını dıyor ama ben cok sıkı zor bır dıyet yaptım isveç dıyetı yapanlar bu dıyetı daha çok vermışlerdı onun için az dıyorum 6 gün bu dıyetı yaparken neler cektım gel bana sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…