Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım yapma ama böyle. Hiç mi canının kıymeti yok. Çok geçmiş olsun.
Oyyh. İşin çokmuş kaptanım, Allah kolaylık versin.

Kaptanım geçen hafta sen benm yüzdemi tolere etmiştin bu hafta ben seninkini tolere ettim. Hadi haftaya sıra yine sende.

Cnmcm, sen de karşılaştırdığın haftaya bakar mısın lütfen. Doğumdan 1 hafta sonraydı diyorsun. Daha lohusaydın yani. O zamanki vücut ölçülerinde şimdikini karşılaştırman bile hata bence. Kilo aynı olsa kaç yazar. Doğumdan 1 hafta sonra diyoruz arkadaşım ya. İnsaf.

canım çok güzel vermişsin öyle deme. darısı diğer haftaların başına. bende bu haftaki hedefime yine 2 kg koydum. umarım başarılı olurum.

Hmm. Ay benm bu haftaki hedefim 70.0 olsun bari. Hoş 70.4 ten fazla çıkmasam sevinicem ya neyse. Önümde uğraşacağım bir hedef olsun maksat.
Hatta 69.9 derdim de olur ya evden 70.0 gelsem moralim aşırı bozulur 60 ları kaybettim diye. İyisi mi 70.0 olsun hedefim. Böylece evden geldiğimde büyük yıkıntıya uğramam.

haklısın canım böle yemem doğru değil ama okul olunca benim yeme düzenim hiç iyi olmuyor.çok sevinirim gönderirsen en azından bi fikrim olur:)ben belli bi listeye uymuyorum sadece önceki yediklerime göre baya kıstım işte
kızlar ya etrafımdakiler bana inanmıyo çok moralim bozuluyo neden böle yaparki insanlar.bende kilo verebilirim bende incecik olabilirim dimi

ayça ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum. hiçde rejim yapmadım.
104 kilo ile hamile kaldım 110 kilo ile doğuma gittim. temmuzda diyete başladım ve işte kilom. başlarda çok sıkı tutuyordum ama son zamanlarda çok saldım. eski düzeni tutturabilsem çoktan çıtır olmuştum. ama ömründe hiç diyet yapmamış ben doğum yapmış ben yaptıysa sende yaparsın bak burdaki kızların çoğunun çocuğu bebeği var. bende pko ve hipotroidi var sende ne var???

Hahha. Bak bunu da sevdim kilocuklarımıza uyarlamak için ideal. Geldikleri gibi giderler. Hahha. Süpermiş. Evt evt, kesinlikkle. GELDİKLERiİİ GiBİ GiDERLERR!!!
Vericez hayatım, bu sefer vericez ve bir daha da almicaz inş.

Kaptanım dikkat et bak. Dediğim gibi, bu hafta tolere etme sırası sende. Hem o artıyı vermen lazım. Hem de onun üzerine kilo vermen lazım. :112: Hem merve ne der ama olanüstü bir hal varsa (misafir, gezme vs.) bence belirli listeye uyman çok daha zor. :112:

Hmm, bir ara dukanla karataya bakıp geçmiştim ama tekrar bir bakayım kaptanım, evde uygulayabileceğim bir şeyse başlarım belki. Tşk.

Ayy, ben de istiyorum o listeyi kaptanım. İçinde çikolatanın olduğu bir diyet listesi. Çok cazip geliyor kulağa. Bu arada listenin kaç kalorilik olduğunu da belirtirsen sevinirim. :112:

kızlar ya etrafımdakiler bana inanmıyo çok moralim bozuluyo neden böle yaparki insanlar.bende kilo verebilirim bende incecik olabilirim dimi

Tabii ki verebiliriz tatlışım. İnncecik olucaz, herkes şaşıracak çevremizdeki. Benm çevremdekiler birebir söylemiyorlar ama bakışlarından hareketlerinden belli verebileceğime inanmadıkları. Gerçi onlar da haklı, onlarla birlikteyken çok yiyorum, tek başımayken yapıyorum diyetimi. Ama herkese inat vereceğiz hayatım. Bu yaz alışverişimizi küçük bedenlerden yapacağız. :103:

Son düzenleme:
canım seda geçen haftada katılmamıştı bildirime

Haklısın da kaptanım geçen hafta sadece bildirimde bulunmadı yazmışız listede. Diskalifiye olduğunu da belirtmemiz gerek değil mi?? :44: İstersen paylaşım alanında bir sor yine de diğer takımlara.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.

Hepimizi tebrikediyorum.inşallah 1.de oluruz.

Ah canım çok güzel moral veriyorsun.

Bu günki menüm
sabah kk lor,3 yeşil zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 3 tane altınbaşak
öğle mercimek çorbası,azcık ciğer,salata,nescafe
arada 4 tane altın başak
1 saat sonra 150 gr yoğurt
akşam saat 9.30 da sarmısaklı yogurtlu ıspanak yemeği
2.5 lt su

Kızlaaaaarrrrr. Az önce wc den çıkınca yine tartıldım. Vee 70.6 kg çıkktımm. Belki de yarın sabaha + çıkmam. Ayy inş ya, inşşşşş.... :103::103::103::103:

bugun bunu dha ıyı anladımkı ısteyen herkes herseyı yapar kafada bıter olay
aksam eskı bı arkaasla esı geldıler tam tamına 89 kıloydu kız ve ben onu en son gordugumde 63 kıloydum
neyse ben onu yıne oyle beklerken yanı ben ona sen nasıl kılo almıssın dıcegıme o bana dedı
cunku kız tam tamına 35 kılo vermıs ve 6 ayda sok oldum resmen
neler yaptın dedım gunde yarım saat spor 3 lt su az ve oze yemek saat 6 dan sonra yememek ve form cayları dedı
ınanırmısınız ıcınden ınsan cıkmıs resmen
bende ypıyorum dedım dıyet aynılarını yapıyorum ama senın kadar erken veremıyorum dedım oda bana
eksık bı yerler vardır dedı
ne olabılırkı dedım
mesela elındekı su cıps dedı
e cocukların dıbınde kalmıs atmayım dedım
evet dedı oylece kılolarına bı yenısını dah eklersın dedı
haklı cok haklı
once kendıme sonra sızlere soz verıyorum bu onumuzdekı haftadan ıtıbaren daha asılcam dıyetıme

ben spor yapmayı yürümeyi çok seviyorum hareketliyimde bitmeyen bir enerjim var ama yediklerim konusunda sanırım bilmediğim çok şey var özellikle tavsiyeleriniz nelerdir burada birisi kesinlikle karbonhidrat yemeki yağlar gitsin demiş birisi piriçten şekerden un mamüllerinden uzak dur demiş sizler neler yaptınız veeeeee
cuma bildirimleri tamamlandıgına göre artık bende yaptıklarımı yediklerimi bildireceğim değil mi ama deneme aşamsında oldugum için misafir gibi kabul edileceğim yaaaaaaa
bu misafirlik çok uzadı bana göre benden çok güzel ev sahibi olur haydi hepinize kapım açık

Son düzenleme:

haklısın aslında ama ben 6 aylık doğum yaptım 4,5aylıkken 64kiloydum 1,5ayda 74e çıktım bebeğimi kay bedince ölü doğum yapmak zorunda kaldım ve hastaneden çıktığımdada 70dim 70i ilk o zaman gördüm ogünden bugüne bedenim çooook değişti ama ben hala 70civarı görüyorum kaç ay oldu ve ben resmen kırk takla attım gitsin kilolar diye çevremdekilere 70kiloyum diyince inanmıyorlar en fazla 65sin diyorlar tuhaf olan ben görüntüde zayıflamak istediğim kadar hamal gibi taşıdıgım kiloları tartıdada görmek istemiyorum işin geçeği bu kiloda böyle görünüyorsam birde istediğim kiloya gelsem ooooooooo benim için süper ötesi bişey olur

walla içimi okudun demek istediğim herşeyi sen yaşamışsın ama ben yaz tatiline gttiğimde banada desinler ooooo içinden insan çıkmış diye bense hafifim hafifim hafifim diye dans edeyim keyifle

evet yapıcaz herkese inat incecik olucaz:)etrafımdakiler moralimi bozuyor sadece.benm hiçbişeyim yok çok rahat diyet de yaparım kiloda veririm istersem.zaten genç kız halimle böle olmamalıyım.böle evlenemem ilerde

ayca benım en yakınım esım cok yapıyo bunu cnım acıtıyodu ama sımdı verdgıımı gorunce hayretler ıcınde kalıyo

Kesinlikle. Aslında bizim önemsemediğimiz küçük ayrıntılar diyetimizin gidişatını o kadar etkiliyor ki. Daha çok dikkat etmemiz lazım. Ben özel bir ürün filan kullanmış sandım 35 kilo 6 ay ı ilk okuduğumda. Ama devamını okuyunca daha da benmsedim durumu. Zaten son zamanlarda iyiden iyiye etkisini kanıksamaya başlamıştım. Tam oldu. Boolll su ve akşam bir şey yememek. Bundan sonra kuralım budur. Evde de uygullicam. Bakalım sonuç ne olacak. Çünkü arkadaşın çok da spor yapmamış. Evt, düzenli yapmış ama günde sadece yarım saat. E kendimi düşünürsem, yarım saat olmasa da 15 dk yürüyorum en az. Ve vereceğim 35 kg değil 15 kg. Neden olmasın ki. Bence yapabilirim. :103: Bugün yediklerime rağmen yapabilirim hem de. Evt ya, şu anda tüm kalbimle inanıyorum buna. Yapabilirim. Yapabilirizz kızlaarr.

Cumaya hazırlıklı ol bence. Böyle devam edersen kaptanımız listeye alabilir seni. :13:

Cnm aslında bu söylediklerin durumunu karıştırmak yerine daha da aydınlatıyor bence. :112: Sen hamileliğin kısa sürdüğü için daha az almayı ve kolay vermeyi bekliyorsun. Oysa bence vücudun kendini korumaya almış. Öyle muhteşem bir mekanizmamız var ki kendi kendini koruma emrini bize rağmen verebiliyor. Bu durumda bunu kötü bir şey olarak algılayabilirsin ama kim bilir böyle yaparak seni nelerden korudu. :112: Ama her şeyin bir sınırı var. Vücudunun direncinin de.. Ama öncelikle kendini bir rahat bırak. Özellikle de veremiyorum olayını at kafandan. Sen yemene dikkat et, sporunu yap ama vücudunun psikolojisini serbest bırak bir. Kasma artık onu. Zamanla önce kas kütlen artar, diğer taraftan vücudun korunmayı bırakıp o kiloları göndermeye başlar. Başlarda 100-200 gr olan kg kaybetme hızın hızlanarak devam eder ve sen aslında olacağından çok daha fit bir vücutla bitirirsin bu yolculuğu. Ki bu da sonrasında daha rahat koruyacağın anlamına geliyor. :112: Yeter ki rahat ol. Kasma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…