kızlar ben dün kendimi biraz fazla kasmışım. belim çok ağrıyor. bugün tekrar uğrayamayabilirim. kırmızı güle tabloyu gönderdim ama özelden atmıştım. merve sen 7. takımın sayfasına kontrol için tekrar msj at tablomuzu. sonrada paylaşım alanında paylaş. 7. takımdan yardım alabilirsiniz. ben çok zor duruyorum şuan. gidip yatıcam. sonra görüşürüz. hayırlı cumalar hepinize
size daha önce bir video paylaşmıştım. yaptıkça ipo aklıma geliyor demiştim. onu yaptım 50 dk. üstüne oğlanı kucağıma alıp hastaneye gittik(12 kilocuk). onuda taşıdım. bide adetin verdiği bir belağrısı eklem ağrısı
sağol canım pazartesi gelecekler inş. aksilik olmazsa. daha mutfak dolaplarını temizliycem kapıları silcem cam silcem oy oy yani. allahtan halıları sildin diye teselli vermeyin oğluşum onları hak etti. bu sene halılar hiç olmayacağı kadar çok silindi sanırım.
*** 6 TAKIM 248. ETAP***3.
fatos0808 (120/ 120 /0/ 0,00%
Ecz.imis (71,9/ 70,4 /1,5/ 2,09%
yst38 (86,7/ 87,9 /-1,2/ -1,38%
ipo (91,8/92,2 /-0,4/ -0,44%
zubus (75,2/ 74,3 /0,9/ 1,20%
tugkay2000 (64,5/ 65 /-0,5/ -0,78%
anissa (74,5/ 73 /1,5/ 2,01%
merve10er (72,7/ 70,7 /2 /2.75%
beyazzambak (58,5/ 58,4 /0.1/ 0,17%
bengü84 (70 /66,7/ 1,65 /2,36%(yeni üye verdiği kilo 2 ye bölündü)hedef 50
6. TAKIM ORTALAMASI:%0.80
tebrik ederim arkadaşlar takımlar arasında 3. olduk. keşke benimde katkım olsaydı. herkesi tebrik ederim.
pembeli resimde doğum yapalı 1 hafta olmuştu temmuz ayına ait bir fotograf ve o şiş halimle 70kiloydum hamile pantolanları ancak oluyordu 44 beden dardı bana
siyahlı resimde 13martta öğrencilerimle doğum günümü kutlarken çekindim bana göre çok değişti bedenim ama tarrtıda yanı 70 kilo kaç yerde tartıldım aynı şimdi 40 ile 42 beden arası değişiyor pantolanlarım eeeeee nerde bu kilolarlarda hala 70
canım çok güzel vermişsin öyle deme. darısı diğer haftaların başına. bende bu haftaki hedefime yine 2 kg koydum. umarım başarılı olurum.
canım çikolata yı öğlen ve ilkindi arasına koymanı tavsiye ederim. elinde uyguladığın bir diyet listesi varmı?
benim diyetisyenim haftada 2 kez 4 parça bitter çikolatay ve bir parça sütü ara öğün olarak koymuştu. bu aralar evde olduğumdan ne zaman acıksam o zaman yiyorum o yüzden listeye pekuymuyorum ama hayatım füzene girsin kesin uygulayacağım. istersen sana gönderirim listeyi
haklısın canım böle yemem doğru değil ama okul olunca benim yeme düzenim hiç iyi olmuyor.çok sevinirim gönderirsen en azından bi fikrim olur:)ben belli bi listeye uymuyorum sadece önceki yediklerime göre baya kıstım işte
kızlar ya etrafımdakiler bana inanmıyo çok moralim bozuluyo neden böle yaparki insanlar.bende kilo verebilirim bende incecik olabilirim dimi
yok yok başka çaresi yok ya gidecek ya gidecek bugüne bukadar çabalamamla gitmediyse artık direnecek gücü kalmamıştır bundan sonra kopartacak benle tüm bağlarını ve tüm kilolar beni terk edip gidecek ya gidecek ya gidecek ne demiş büyük Türk .....geldikleri gibi giderler.....
peki bu perşembe komşularım bana oturmaya geliyor. pazartesi annemler geliyor bu nasıl diyet bilmiyorum görcez. bu cuma bildirimde 85 olmak istiyorum.
sizden ricam her gelmemde gözüme sokun bunu. hani 85 olcaktın diye başıma kakın. bu aralar eşim ses çıkartmıyor bende nasılsa gidiyor diye havalara girdim. gidişatım kötü.
merve bende yapıyımmı isveç ne dersin?
valla belli bir diyete uyamıyorsan senin için en uygunu karatay bence canım. yada bir diyet vardı ama ona 2-3 günde adapte olamazsın. en uygunu karayat. diğer diyetlerde olduğu gibi ilk haftalardaa çok başarılı oluyor. ikiz vardı bizden mezun olan hatırlıyormusun? o karatayla vermişti kilosunu(günlük en az 1 saat yürüdüğünü saymazsak )
karatayın özellikleri zeytinyağı ve tereyağı hariç hertürlü yağdan vazgeçiyorsun. içinde un olan herşeyden vazgeçiyorsun. kepekli çavdar fark etmiyor. ekmek yerine 1 ince belli çay bardağı ceviz fındık yada badem tüketiyorsun. patates yasak nohur az tüketiyorsun. çok aç olduğun günler çorba ye mide şişirmek adına ama onun dışında çorbayı çok önermiyor. kahvaltıda mutlaka 2 tane tereyağında yada kaysı kıvamında pişmiş yumurta yiyorsun. pastırma ve sucukta yiyebiliyorsun. hertürlü çiğ sebze serbest.
canım çikolata yı öğlen ve ilkindi arasına koymanı tavsiye ederim. elinde uyguladığın bir diyet listesi varmı?
benim diyetisyenim haftada 2 kez 4 parça bitter çikolatay ve bir parça sütü ara öğün olarak koymuştu. bu aralar evde olduğumdan ne zaman acıksam o zaman yiyorum o yüzden listeye pekuymuyorum ama hayatım füzene girsin kesin uygulayacağım. istersen sana gönderirim listeyi
kızlar ya etrafımdakiler bana inanmıyo çok moralim bozuluyo neden böle yaparki insanlar.bende kilo verebilirim bende incecik olabilirim dimi
canım seda geçen haftada katılmamıştı bildirime
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.kızlar ben dün kendimi biraz fazla kasmışım. belim çok ağrıyor. bugün tekrar uğrayamayabilirim. kırmızı güle tabloyu gönderdim ama özelden atmıştım. merve sen 7. takımın sayfasına kontrol için tekrar msj at tablomuzu. sonrada paylaşım alanında paylaş. 7. takımdan yardım alabilirsiniz. ben çok zor duruyorum şuan. gidip yatıcam. sonra görüşürüz. hayırlı cumalar hepinize
Hepimizi tebrikediyorum.inşallah 1.de oluruz.*** 6 TAKIM 248. ETAP***3.
fatos0808 (120/ 120 /0/ 0,00%
Ecz.imis (71,9/ 70,4 /1,5/ 2,09%
yst38 (86,7/ 87,9 /-1,2/ -1,38%
ipo (91,8/92,2 /-0,4/ -0,44%
zubus (75,2/ 74,3 /0,9/ 1,20%
tugkay2000 (64,5/ 65 /-0,5/ -0,78%
anissa (74,5/ 73 /1,5/ 2,01%
merve10er (72,7/ 70,7 /2 /2.75%
beyazzambak (58,5/ 58,4 /0.1/ 0,17%
bengü84 (70 /66,7/ 1,65 /2,36%(yeni üye verdiği kilo 2 ye bölündü)hedef 50
6. TAKIM ORTALAMASI:%0.80
tebrik ederim arkadaşlar takımlar arasında 3. olduk. keşke benimde katkım olsaydı. herkesi tebrik ederim.
Cnmcm, bir ara fotolarını eklmeiştin sen, orda bile çok güzeldin. Şimdi bir de o kadar kilo verdin. Muhakkak çok daha güzelleşmişindir.
Nazarı ben kendi kendime değdirdim bile hayatım. 2 gün nastop yedim. Bakalım neler olacak.
Hayırlısı bakalım kuzucm.
Üzülme tatlışım, haftaya çok daha iyi sonuçlar alırsın inş. :103:
Vayy, sen de güzel vermişin cnmcm. Tebrikler.
O kadar yemeye +400 çok iyi bence cnm.Haftaya daha çok verirsin inş. :112:
Mervecm, maşaallahın var yine de.Haftaya 70 küsurlardan kurtulursun inş.
Geldiğine çok sevindim cnm. Allah daha büyük sorunlar vermesin inş.Kilonda hastalığındandır bence de, sonra fazlasıyla toparlarsın. :103:
Cnmcm, unuttuysan ben hatırlatim, bu 3 ayın 1 aydan fazlasında istanbuldaydın. Ayrıca bir de bana bak. Ekimde başlamışım, daha gide gide 8 kgcık gitmiş.
Kesinlikle. O çizelgedeki yeni kiloyu görmek gibi bir mutluluk yok.
Silkelenelim hayatım.Ben listede vermiş görünüyorum ama şu anda göbeğimin şişliği öyle söylemiyor. 2 gün kendimi kaybettim, bu sbepten tartıdaki değeri de kaybedicem sanırım.
Ah canım çok güzel moral veriyorsun.
Cnmcm, sen de karşılaştırdığın haftaya bakar mısın lütfen. Doğumdan 1 hafta sonraydı diyorsun. Daha lohusaydın yani. O zamanki vücut ölçülerinde şimdikini karşılaştırman bile hata bence. Kilo aynı olsa kaç yazar. Doğumdan 1 hafta sonra diyoruz arkadaşım ya. İnsaf.
bugun bunu dha ıyı anladımkı ısteyen herkes herseyı yapar kafada bıter olay
aksam eskı bı arkaasla esı geldıler tam tamına 89 kıloydu kız ve ben onu en son gordugumde 63 kıloydum
neyse ben onu yıne oyle beklerken yanı ben ona sen nasıl kılo almıssın dıcegıme o bana dedı
cunku kız tam tamına 35 kılo vermıs ve 6 ayda sok oldum resmen
neler yaptın dedım gunde yarım saat spor 3 lt su az ve oze yemek saat 6 dan sonra yememek ve form cayları dedı
ınanırmısınız ıcınden ınsan cıkmıs resmen
bende ypıyorum dedım dıyet aynılarını yapıyorum ama senın kadar erken veremıyorum dedım oda bana
eksık bı yerler vardır dedı
ne olabılırkı dedım
mesela elındekı su cıps dedı
e cocukların dıbınde kalmıs atmayım dedım
evet dedı oylece kılolarına bı yenısını dah eklersın dedı
haklı cok haklı
once kendıme sonra sızlere soz verıyorum bu onumuzdekı haftadan ıtıbaren daha asılcam dıyetıme
ayça ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum. hiçde rejim yapmadım.
104 kilo ile hamile kaldım 110 kilo ile doğuma gittim. temmuzda diyete başladım ve işte kilom. başlarda çok sıkı tutuyordum ama son zamanlarda çok saldım. eski düzeni tutturabilsem çoktan çıtır olmuştum. ama ömründe hiç diyet yapmamış ben doğum yapmış ben yaptıysa sende yaparsın bak burdaki kızların çoğunun çocuğu bebeği var. bende pko ve hipotroidi var sende ne var???
Hahha. Bak bunu da sevdim kilocuklarımıza uyarlamak için ideal. Geldikleri gibi giderler. Hahha. Süpermiş. Evt evt, kesinlikkle. GELDİKLERiİİ GiBİ GiDERLERR!!!
Vericez hayatım, bu sefer vericez ve bir daha da almicaz inş.
Kaptanım dikkat et bak. Dediğim gibi, bu hafta tolere etme sırası sende. Hem o artıyı vermen lazım. Hem de onun üzerine kilo vermen lazım. :112:Hem merve ne der ama olanüstü bir hal varsa (misafir, gezme vs.) bence belirli listeye uyman çok daha zor. :112:
Hmm, bir ara dukanla karataya bakıp geçmiştim ama tekrar bir bakayım kaptanım, evde uygulayabileceğim bir şeyse başlarım belki. Tşk.
Ayy, ben de istiyorum o listeyi kaptanım. İçinde çikolatanın olduğu bir diyet listesi. Çok cazip geliyor kulağa.Bu arada listenin kaç kalorilik olduğunu da belirtirsen sevinirim. :112:
Tabii ki verebiliriz tatlışım. İnncecik olucaz, herkes şaşıracak çevremizdeki.Benm çevremdekiler birebir söylemiyorlar ama bakışlarından hareketlerinden belli verebileceğime inanmadıkları. Gerçi onlar da haklı, onlarla birlikteyken çok yiyorum, tek başımayken yapıyorum diyetimi. Ama herkese inat vereceğiz hayatım. Bu yaz alışverişimizi küçük bedenlerden yapacağız. :103:
bugun bunu dha ıyı anladımkı ısteyen herkes herseyı yapar kafada bıter olay
aksam eskı bı arkaasla esı geldıler tam tamına 89 kıloydu kız ve ben onu en son gordugumde 63 kıloydum
neyse ben onu yıne oyle beklerken yanı ben ona sen nasıl kılo almıssın dıcegıme o bana dedı
cunku kız tam tamına 35 kılo vermıs ve 6 ayda sok oldum resmen
neler yaptın dedım gunde yarım saat spor 3 lt su az ve oze yemek saat 6 dan sonra yememek ve form cayları dedı
ınanırmısınız ıcınden ınsan cıkmıs resmen
bende ypıyorum dedım dıyet aynılarını yapıyorum ama senın kadar erken veremıyorum dedım oda bana
eksık bı yerler vardır dedı
ne olabılırkı dedım
mesela elındekı su cıps dedı
e cocukların dıbınde kalmıs atmayım dedım
evet dedı oylece kılolarına bı yenısını dah eklersın dedı
haklı cok haklı
once kendıme sonra sızlere soz verıyorum bu onumuzdekı haftadan ıtıbaren daha asılcam dıyetıme
ben spor yapmayı yürümeyi çok seviyorum hareketliyimde bitmeyen bir enerjim var ama yediklerim konusunda sanırım bilmediğim çok şey var özellikle tavsiyeleriniz nelerdir burada birisi kesinlikle karbonhidrat yemeki yağlar gitsin demiş birisi piriçten şekerden un mamüllerinden uzak dur demiş sizler neler yaptınız veeeeee
cuma bildirimleri tamamlandıgına göre artık bende yaptıklarımı yediklerimi bildireceğim değil mi ama deneme aşamsında oldugum için misafir gibi kabul edileceğim yaaaaaaa
bu misafirlik çok uzadı bana göre benden çok güzel ev sahibi olur haydi hepinize kapım açık
haklısın aslında ama ben 6 aylık doğum yaptım 4,5aylıkken 64kiloydum 1,5ayda 74e çıktım bebeğimi kay bedince ölü doğum yapmak zorunda kaldım ve hastaneden çıktığımdada 70dim 70i ilk o zaman gördüm ogünden bugüne bedenim çooook değişti ama ben hala 70civarı görüyorum kaç ay oldu ve ben resmen kırk takla attım gitsin kilolar diye çevremdekilere 70kiloyum diyince inanmıyorlar en fazla 65sin diyorlar tuhaf olan ben görüntüde zayıflamak istediğim kadar hamal gibi taşıdıgım kiloları tartıdada görmek istemiyorum işin geçeği bu kiloda böyle görünüyorsam birde istediğim kiloya gelsem ooooooooo benim için süper ötesi bişey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?