Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya sorma kayınpederim pek bir hamarattır ilk evlendiğinde hiç bir şey yapmıyormuş, blmiyormuş da. Sonra kayınvaldemle boşanmışlar. Mecbur öğrenmiş herşeyi. Şimdi tekrar evlendiler. Arada ayrıldıkları iyi olmuş kayınvaldemden daha güzel yemek yapıyor Dünkü yorgunuktan sonra bugün izin kulanıyorum ama ev işleri bitmiyor. 8de uyandım yarım saat köpüşü gezdirdim. 2.posta çamaşır yıkanıyor, bulaşıklar yıkandı (dünden kalan). Birazdan da ütü yapmaya kalkacağım Bugün de dikkat ediyorum yediklerime diyet listesinde yazanın aynısını uyguluyorum, öğlen ve akşam daha belli değil;

sabah
2 domates
1 dilim peynir
1 yumurta
şekersiz çay
3 dilim ekmek

ara
1 fincan kahve

Günaydın kızlar bikacgun ugradim ama yazamadim sipa beni çok yormaya başladı günde enaz uç sefer boncuk değil şelale gibi ter dokturuyor inşallah erimeme etki eeder :)

İnsan sevinse mi üzülse mi bilemiyor, seni yorması iyi değil ama bahanesiyle kilo verirsen güzel olur tabi

Kaçamak yapmayacağız söz Sen de geç kalma uğra bak bekliyoruz

Ben neden hatırlayamadım seni acaba? Bizim takımda mıydın? Kusura bakma atlamışım herhalde, kardeş takımda mısın yoksa? Her neyse ya, hoş geldin diyelim Bol bol su iç, spor yap, karbonhidratı, şekeri azalt, düzenli beslen, salata, yoğurt, meyve girsin menülerine...

nasılsınız bakalım özledinizmi beni ha yav çok sıcak buharlaşıp uçmasak iyi gerçi bu kilolar biraz zor buharlaşır

selam kızlar çoook yoruldum bugün seminerde canım çıktı valla sadece öğle yemeğiyle duruyorumm
öğlen tavuk yedim dışarda yediğimiz için burda da sebze yemeği yapan yer olmadığı için hergün böle yemekler yemek yıyoruz

öğlen:
tavuk, 2-3 çatal domates salatası, 2 kaşık pirinç pilavı ve 1 bardak ayran

sporumu hemen yapamıcam evi temizlemem lazım hiç izinsiz seminere gidiyoruz 12 gündür 18 gün daha gideceğiz izinsiz ev perperişan oldu cuma günü eşim eve gelicek 4 günlüğüne geliyor 8günde bir onun için bir temizlik yapmam gerekiyor misafirlerimiz falan gelcek umarım sporumu yapmaya takatim kalır

kendinize dikkat edin canlarım hepinize güzel akşamlarrr

Zaten insan ev işi ile perişan oluyor, ayrıca spor yapma temizlik yaptığın gün. Bu sefer de halsizlik olacak, iştahın açılmasın sonra :)

sanslisin kaptanım öyle kayinpeder çok coook nadir çıkar kaynananda isini biyormuş
ekmegi cogaltmisin ekmek yerine fazladan bı domates eklesedin :) neyse bu saba bol kasarli bir tost yedim yanında Kiraz domatesler salatalık süt oglen karpuz yicem aksama off bilmiyorum (
dün bütün gün yedim regl dönemim gelse rahatlicam ama gelmiyor hiç ağzım durmadı 6 belki daha cok su 1 er kupa yesilcay ve rezene ve 3-4 fincan turkkahvesi sekersiz :)
inşallah Cuma gunü artı çıkmam

Kolay gelsin canım fatura olayını naptin parani geri alabildinmi sondskikalari bekledim de yazmadin

hala uyumadımm

sıcak yav

vallahı dün sıcaktan yatamadım ama eşim güzel bir iş yaptı havalandırmayı açtık duvara vurdum rüzgarını azda olsa rahat uyuduksonra kapadım tabe buralar yanıyuop allah affetsin ben sıcagı hiç sevmem sogugu çok severim milet diyodu allahım bir sıçak olsa alın sizlere sıcak yanında görüyüm benneyse ben eymenime gidicem oglum grip olmuş yarında temizlik yapıcek salı ablam memeleketten geliceko gelirse giremem kesin
bugün 4 çatal melemen yarım ıhlamur ve bir çavdar ekmegi yedim azda peynir layt olanından öylene ne yerim allah bilir
günaydım kardeş takım seviyorum ssizleri kendinize iyi bakın ben kaçtım bu hafta adeti olucamya gene yeryerim şişti görseniz 7 aylık hamile karnı gibihaftaya işşallah olmadı diger haftaya ay yandım bu ney sıcak allahım

hemde ne yanma benim coca hayatta cam kapı acikken uyumazdu ben acar o kapatirdi bunsiralar dokunmuyo camlara
gecmis olsun rabbim şifa versin bı eymen de bende var ellerinden öper hastalıktan yeni kurtulduk bizde zor heh kafayı tv le bozdu indircek aşağı çok yaramaz coookk

Masa başı işte çalışıncada ne yesen yapışıyor kalkım sporda yapamıyorsun akşam eve gidince yap desem ama sonrada insan eve yorgun argın dönüyor spor yapmak çok zor oluyor. Sende her boş anında spor yapmaya çalış. Ben 76'dan 66'ya düştüm bir 10 kilo daha vermek istiyorum. İnş. hep beraber veririz

kimse yok mu kızlaaaaaar

ben bu akşam partide kaçamak yaptım pasta yedim bir de kola içtim yatmadan bi yarım saat spor yapacağım haber vereyim dedim :44:

siz de gelin beraber yapalım gaza gelirizzz

Sana kızıcam ama bende yiğenim doğumgününde götürdüm pasta ve kolayı. Korkudan tartının yanına yaklaşamıyorum

Günaydın canım İnş. herkese kaçamksız bir gün olur

Merhaba kızlar bende iki gün önce yeğenimin doğum gününde götürdüm pasta kolayı diyet miyet kalmadı. İki ay diyet yaptım ya bende bir salma durumu oldu kendimi tutamıyorum. O yüzden cuma gününe kadar tartılmamaya karar verdim cuma günü 65'i görmeyi çok istiyorum ama göremeyeceğimide biliyorum kilo almasam bile iyidir . Of of

Kızlar kendime çok beğendiğim iki yeni pantolon aldım ama küçük geldi herkes değiştir filan dedi ama bende ben iki hafta sonra onların içine giricem diye iddiaya girdim. birde bu aralar diyeti saldım böyle giderse pantolonlar çöp olacak hiç giyemicem acilen tekrar diyetime dönüyorum. Ben leslie yapmayaya gidiyorum hepiniz hoşçakalın

selam kızlar nasılsınız ?? yarın tartı günü ve benim ilk yarışmam heycanlıyım çok umarım birz vermişimdir ya bu hafta pek verimli geçmedi benim içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…