- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
ayyy ne kadar çok iş yapmışsın o kadar işe göre yediklerinin 3 katını yakmışsın sen bence canım yaahem ne iyi kayınpederin varmış neler yapmış öyle maşallah imrendim vallahi benimki tek balığı çok güzel yapar kayınvalidem evde yokken her aksam balık yapar kendine valla süpersin imrendim sana yaa ne güzel menü olmuş su da içmişsin bol bol bu hafta çok kilo vereceksin bence... Güzelce dinlen ama sonra halsiz düşme mesela ben yorgunsam hayatta spor yapamam o yüzden...
Günaydın kızlar bikacgun ugradim ama yazamadim sipa beni çok yormaya başladı günde enaz uç sefer boncuk değil şelale gibi ter dokturuyor inşallah erimeme etki eeder :)
günaydın kızlar,
bugün gün aşırı toplatılarım eiğitimlerim olacak. muhasebe mevzuaatı değişti ya harıl harıl ona çalışıyoruz. gün için de yazamayabilirim. girmeye yazdıklarınızı okumaya çalışşacam yoksa akşam evden görüşürüz hepinizi öpüyorum. kaçamaksız bir gününüz olur inşallah. habi ben kaçtımmmm byy
kızlar pazar gunu düğüne gıttım ve benım yaşımda olan bayanlar dal gıbıler çocuklu olmalarına rağmen bende çok şişmanım ya naısl moralım bozulduu ya 15 gundur dıkkat edıyorum kendıme şuan 86 kıloyum eylul ayındakı düğüne kadar hepsinşin gitmesi lazım herkesı şaşırtmam lazım boy 1,70 fazla kılolu durmuyorum ama daha ınca daha ınca olmam lazım eşimde ayıflamammı ıstıyor 1.5 yıllık evlıyız daha ne yapmam lazııımmmmm cuma gunu tartılcam bakalımm kaç gelıcemm
selam kızlar çoook yoruldum bugün seminerde canım çıktı valla sadece öğle yemeğiyle duruyorumm
öğlen tavuk yedim dışarda yediğimiz için burda da sebze yemeği yapan yer olmadığı için hergün böle yemekler yemek yıyoruz
öğlen:
tavuk, 2-3 çatal domates salatası, 2 kaşık pirinç pilavı ve 1 bardak ayran
sporumu hemen yapamıcam evi temizlemem lazımhiç izinsiz seminere gidiyoruz 12 gündür 18 gün daha gideceğiz izinsiz ev perperişan oldu cuma günü eşim eve gelicek 4 günlüğüne geliyor 8günde bir onun için bir temizlik yapmam gerekiyor misafirlerimiz falan gelcek umarım sporumu yapmaya takatim kalır
kendinize dikkat edin canlarım hepinize güzel akşamlarrr
ya sorma kayınpederim pek bir hamarattırilk evlendiğinde hiç bir şey yapmıyormuş, blmiyormuş da. Sonra kayınvaldemle boşanmışlar. Mecbur öğrenmiş herşeyi. Şimdi tekrar evlendiler. Arada ayrıldıkları iyi olmuş kayınvaldemden daha güzel yemek yapıyor Dünkü yorgunuktan sonra bugün izin kulanıyorum ama ev işleri bitmiyor. 8de uyandım yarım saat köpüşü gezdirdim. 2.posta çamaşır yıkanıyor, bulaşıklar yıkandı (dünden kalan). Birazdan da ütü yapmaya kalkacağım Bugün de dikkat ediyorum yediklerime diyet listesinde yazanın aynısını uyguluyorum, öğlen ve akşam daha belli değil;
sabah
2 domates
1 dilim peynir
1 yumurta
şekersiz çay
3 dilim ekmek
ara
1 fincan kahve
.
günaydın kızlar,
bugün gün aşırı toplatılarım eiğitimlerim olacak. muhasebe mevzuaatı değişti ya harıl harıl ona çalışıyoruz. gün için de yazamayabilirim. girmeye yazdıklarınızı okumaya çalışşacam yoksa akşam evden görüşürüz hepinizi öpüyorum. kaçamaksız bir gününüz olur inşallah. habi ben kaçtımmmm byy
hala uyumadımm
sıcak yav
vallahı dün sıcaktan yatamadım ama eşim güzel bir iş yaptı havalandırmayı açtık duvara vurdum rüzgarını azda olsa rahat uyuduksonra kapadım tabe buralar yanıyuop allah affetsin ben sıcagı hiç sevmem sogugu çok severim milet diyodu allahım bir sıçak olsa alın sizlere sıcak yanında görüyüm ben neyse ben eymenime gidicem oglum grip olmuş yarında temizlik yapıcek salı ablam memeleketten gelicek o gelirse giremem kesin
bugün 4 çatal melemen yarım ıhlamur ve bir çavdar ekmegi yedim azda peynir layt olanından öylene ne yerim allah bilir
günaydım kardeş takım seviyorum ssizleri kendinize iyi bakın ben kaçtım bu hafta adeti olucamya gene yeryerim şişti görseniz 7 aylık hamile karnı gibihaftaya işşallah olmadı diger haftaya ay yandım bu ney sıcak allahım
günaydın,
Hoş bulduk, 28 yaşındayım ve 80 kiloyummasa başı bir işte çalışıyorum 7/24 oturan bir insanım sizin anlıyacağınız
aslında bu kadar kilolu değildim. ocak ayında ayak bileğimi kırdım ve 2 ay alçıda yattım evde ayaklanmam uzun zaman aldı, evdekiler ne duydularsa kırığa iyi gelecek yedirdiler, sonuç 1,61 boy 80 kgdiyet için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik, spor yapmam için erken sadece yürüyüş yapabiliyorum o da yarım saati geçemiyorum, işte böyle
kimse yok mu kızlaaaaaar
ben bu akşam partide kaçamak yaptım pasta yedim bir de kola içtim yatmadan bi yarım saat spor yapacağım haber vereyim dedim :44:
siz de gelin beraber yapalım gaza gelirizzz
günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?