Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zemherir hoşgeldin canım kendinden biraz bahseder misi? kaç kilosun hedefin nedir? zayıflamak için nasıl bir yol izliyorsun, diyet deneyimlerin nelerdir...vb. Şuan iş yerinde nöbetteyim, yarın kurallardan da bahsederim. merak etme zorlayacak bir kural yok, temek kural bol paylaşımda bulunmak ve cuma günleri kaç kiloda olduğunu bildirmek

6.takım herkess nerdeee amaa yaa canım sıkıldı gelin de azıcık muhabbet edelim dimi ya

lavinia haftasonu gelince takım sessizleşir ama merak etme yarın herkes tek tek gelir. hem giderek de kalabalıklaşıyoruz, el elden zayıflarız hep birlikte

lavinia haftasonu gelince takım sessizleşir ama merak etme yarın herkes tek tek gelir. hem giderek de kalabalıklaşıyoruz, el elden zayıflarız hep birlikte

o zaman uyuyayım ben yarın çabuk olsun bütün arkadaşlarımız gelsin... hep beraber incecik olalım yaa zayıflayalımmmm

herkeslere iyi geceler iyi uykular... aydogdugul sana da çoook kolay gelsin nöbetinde iyi çalışmalar kaptanımm

Başka isteyen yok, bununla birlikte sen de gayet ilgilisin O zaman hayırlı uğurlu olsun canım

Tamam o zaman olur

Merhaba canım Bende takımı sürekli aç olan ve bol kaçamaklı üyesi Buse İnş. hep birlikte çıtır oluruz

6.takım herkess nerdeee amaa yaa canım sıkıldı gelin de azıcık muhabbet edelim dimi ya

Ben geldim canım ama diğerlerini bilmiyorum gezmelere dalmışlardır onlar

günaydın,
Hoş bulduk, 28 yaşındayım ve 80 kiloyum masa başı bir işte çalışıyorum 7/24 oturan bir insanım sizin anlıyacağınız
aslında bu kadar kilolu değildim. ocak ayında ayak bileğimi kırdım ve 2 ay alçıda yattım evde ayaklanmam uzun zaman aldı, evdekiler ne duydularsa kırığa iyi gelecek yedirdiler, sonuç 1,61 boy 80 kg diyet için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik, spor yapmam için erken sadece yürüyüş yapabiliyorum o da yarım saati geçemiyorum, işte böyle

selam kızlar,
geçen hafta fazla giremedim sıkıntılı bir hafta geçirdim kusura bakmayın lütfen. bu hafta umarım bol kilo vermeli, az sitressiz bi hafta olur inşallah.
bu arada kızlar 3 gün tatildim. hafta sonu genelde işyerinde olduğu kadar düzenli su tüketemediğim içim ödemim çok olurdu. bu hafta hiç ödem sorunum olmadı sanırım akşamları yediğim salatalar işe yaradı. pazar günü kızımı memlekete gönderdik. sıkı bir diyet programı yaptım kendime hazır oda yokken yemek yapmayacağım eşimde destek olacak sağolsun yiyip gelecek işyerinden.
sabahta şahane bi kahvaltı yaptık işyerinde ki diyet arkadaşımla birlikte hemen size ne yediğiömi yazayım.

sabah: 1 adet domates
1 dilim beyaz peynir
maydonoz-dereotu
2 dilim kepek ekmek
4 adet siyah zeytin

öğlen menümü de yazacam az sonra şimdi çıkmam lazım. bol malzemoslu salata yapmaya gidiyorum ben öpüldünüz kocaman

hoşgeldin canım. bol kilo vermeli haftalın olur inşallahh....
öğlen yediklerim bu arada :
1 kepçe taze etli fasulye
yarım kepçe pilav
yoğurt
veee yağsız tuzsuz yeşil salata

yarım kepçe pilav
yoğurt

menüler süpermiş arkadaşım böyle gidersen bu hafta bayaa verirsin inşallah...

menülerim:
sabah:uyanamadığım için bir kek ve bir peynirli çubuk kraker
öğlen: 1 porsiyon et yemeği, azcık pilav ve yoğurt

aksama Allah kerim. Öğrencilerimin mezuniyet partisi var ayıp olmasın diye kaçamak yapmak zorunda kalabilirim az da olsa ama telafi ederim inşallah gelince sporla :18:

ahh şu kaçamaklar olmasa, ayarlarsın sen bi şekilde :)

kızlar bugün akşam yemeyeceğim için ara öğn yaptım. (yemeyeceğim derken karpuz vardı onu yiyecem sadece akşam).
ara öğünde kepekli ekmek arasına labne peynir, marul,domates ve maydonozlu sandviç yapıp yedim.

kimse yok mu kızlaaaaaar

ben bu akşam partide kaçamak yaptım pasta yedim bir de kola içtim yatmadan bi yarım saat spor yapacağım haber vereyim dedim :44:

siz de gelin beraber yapalım gaza gelirizzz

Çok geçmiş olsun canım. Masa başı çalışınca da kilo almamak elde değil İnş. hep birlikte vereceğiz kilolarımızı Hedef kilon kaç canım, yarışma için belirtmem gerekiyoru

yarım kepçe pilav
yoğurt

İnş. stressiz geçer dediğin gibi. İş yerinde hep birlikte diyete başlayınca çok faydası oluyor. Yoksa sen yemiyorsun millet yiyor, hadi onlar yesin neyse de sana yedirmeye çalışıyorlar ya, çok kızıyorum Kahvaltı ve öğlen yemeği gayet iyi Evde eşin de destek olacakmış madem bu hafta derece bekliyoruz artık

kimse yok mu kızlaaaaaar

ben bu akşam partide kaçamak yaptım pasta yedim bir de kola içtim yatmadan bi yarım saat spor yapacağım haber vereyim dedim :44:

siz de gelin beraber yapalım gaza gelirizzz

Benim geçen hafta yaptığım gibi yapıyorsun sen de aman dikkat et Özellikle kahvaltıyı es geçmemek lazım. Ama sporla telafi etmişsin zaten ellerine sağlık

Ben de bugün koridoru boyadım ama etlerim kesildi resmen, ayaklarım şişti, çoook yoruldum. Zaten dün nöbetteydim. Nöbetten çıkınca koridoru boyayayım dedim nasıllsa evdeyim. Köpeğimiz var o nedenle koridor iyice batmış Her neyse koçtaşa gittim sabahın 9unda boya aldım geldim eve. Boya boya bitmez Akşama kadar çık merdivene in merdivenden... Sonra perdeleri yıkadım, serdim. kayınvalidem gelmişti o da cmları sildi. Resmen bayram temizliği odu Sabah 1 poğaça 1 bardak çay içmiştim, akşama kadar da bir şey yemedim iş yapmaktan. 5 litre kesin su içmişimdir. Akşam da 6 tane sarma, 1 kase çorba, 2 tane kabak mücveri yedim. Kayınpeder yapmış getirmiş sağolsun Ama kızlar 1 bardak kola içtim itiraf edeyim, dayanamadım. O da olmasa çok iyiydi. Ara öğün ve öğle yemeği yoktu. Ekmek de hiç yemedim zaten sabah 1 poğaça yemiştim

ayyy ne kadar çok iş yapmışsın o kadar işe göre yediklerinin 3 katını yakmışsın sen bence canım yaa hem ne iyi kayınpederin varmış neler yapmış öyle maşallah imrendim vallahi benimki tek balığı çok güzel yapar kayınvalidem evde yokken her aksam balık yapar kendine valla süpersin imrendim sana yaa ne güzel menü olmuş su da içmişsin bol bol bu hafta çok kilo vereceksin bence... Güzelce dinlen ama sonra halsiz düşme mesela ben yorgunsam hayatta spor yapamam o yüzden...

Günaydın kızlar bikacgun ugradim ama yazamadim sipa beni çok yormaya başladı günde enaz uç sefer boncuk değil şelale gibi ter dokturuyor inşallah erimeme etki eeder :)

Hosgeldin canım bol kilo vermeler...

günaydın kızlar,
bugün gün aşırı toplatılarım eiğitimlerim olacak. muhasebe mevzuaatı değişti ya harıl harıl ona çalışıyoruz. gün için de yazamayabilirim. girmeye yazdıklarınızı okumaya çalışşacam yoksa akşam evden görüşürüz hepinizi öpüyorum. kaçamaksız bir gününüz olur inşallah. habi ben kaçtımmmm byy

kızlar pazar gunu düğüne gıttım ve benım yaşımda olan bayanlar dal gıbıler çocuklu olmalarına rağmen bende çok şişmanım ya naısl moralım bozulduu ya 15 gundur dıkkat edıyorum kendıme şuan 86 kıloyum eylul ayındakı düğüne kadar hepsinşin gitmesi lazım herkesı şaşırtmam lazım boy 1,70 fazla kılolu durmuyorum ama daha ınca daha ınca olmam lazım eşimde ayıflamammı ıstıyor 1.5 yıllık evlıyız daha ne yapmam lazııımmmmm cuma gunu tartılcam bakalımm kaç gelıcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…