Herkese merhaba,
öncelikle davet ettiğiniz için teşekkür ederim, takımın geçmiş sayfalarını okuyayım dedim çok uzunmuş gözleri bozdum iyice
güzel bir paylaşım olması dileğiyle, iyi akşamlar hepinize
Herkese merhaba,
öncelikle davet ettiğiniz için teşekkür ederim, takımın geçmiş sayfalarını okuyayım dedim çok uzunmuş gözleri bozdum iyice
6.takım herkess nerdeee amaa yaa canım sıkıldı gelin de azıcık muhabbet edelim dimi ya
lavinia haftasonu gelince takım sessizleşir ama merak etme yarın herkes tek tek gelir. hem giderek de kalabalıklaşıyoruz, el elden zayıflarız hep birlikte
Başka isteyen yok, bununla birlikte sen de gayet ilgilisinO zaman hayırlı uğurlu olsun canım
Herkese merhaba,
6.takım herkess nerdeee amaa yaa canım sıkıldı gelin de azıcık muhabbet edelim dimi ya
zemherir hoşgeldincanım kendinden biraz bahseder misi? kaç kilosun hedefin nedir? zayıflamak için nasıl bir yol izliyorsun, diyet deneyimlerin nelerdir...vb. Şuan iş yerinde nöbetteyim, yarın kurallardan da bahsederim. merak etme zorlayacak bir kural yok, temek kural bol paylaşımda bulunmak ve cuma günleri kaç kiloda olduğunu bildirmek
günaydın,
Hoş bulduk, 28 yaşındayım ve 80 kiloyummasa başı bir işte çalışıyorum 7/24 oturan bir insanım sizin anlıyacağınız
aslında bu kadar kilolu değildim. ocak ayında ayak bileğimi kırdım ve 2 ay alçıda yattım evde ayaklanmam uzun zaman aldı, evdekiler ne duydularsa kırığa iyi gelecek yedirdiler, sonuç 1,61 boy 80 kgdiyet için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik, spor yapmam için erken sadece yürüyüş yapabiliyorum o da yarım saati geçemiyorum, işte böyle
hoşgeldin canım. bol kilo vermeli haftalın olur inşallahh....
öğlen yediklerim bu arada :
1 kepçe taze etli fasulye
yarım kepçe pilav
yoğurt
veee yağsız tuzsuz yeşil salata
menüler süpermiş arkadaşım böyle gidersen bu hafta bayaa verirsin inşallah...
menülerim:
sabah:uyanamadığım için bir kek ve bir peynirli çubuk kraker
öğlen: 1 porsiyon et yemeği, azcık pilav ve yoğurt
aksama Allah kerim. Öğrencilerimin mezuniyet partisi var ayıp olmasın diye kaçamak yapmak zorunda kalabilirim az da olsa ama telafi ederim inşallah gelince sporla :18:
günaydın,
Hoş bulduk, 28 yaşındayım ve 80 kiloyummasa başı bir işte çalışıyorum 7/24 oturan bir insanım sizin anlıyacağınız
aslında bu kadar kilolu değildim. ocak ayında ayak bileğimi kırdım ve 2 ay alçıda yattım evde ayaklanmam uzun zaman aldı, evdekiler ne duydularsa kırığa iyi gelecek yedirdiler, sonuç 1,61 boy 80 kgdiyet için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik, spor yapmam için erken sadece yürüyüş yapabiliyorum o da yarım saati geçemiyorum, işte böyle
selam kızlar,
geçen hafta fazla giremedim sıkıntılı bir hafta geçirdim kusura bakmayın lütfen. bu hafta umarım bol kilo vermeli, az sitressiz bi hafta olur inşallah.
bu arada kızlar 3 gün tatildim. hafta sonu genelde işyerinde olduğu kadar düzenli su tüketemediğim içim ödemim çok olurdu. bu hafta hiç ödem sorunum olmadı sanırım akşamları yediğim salatalar işe yaradı. pazar günü kızımı memlekete gönderdik. sıkı bir diyet programı yaptım kendime hazır oda yokken yemek yapmayacağım eşimde destek olacak sağolsun yiyip gelecek işyerinden.
sabahta şahane bi kahvaltı yaptık işyerinde ki diyet arkadaşımla birlikte hemen size ne yediğiömi yazayım.
sabah: 1 adet domates
1 dilim beyaz peynir
maydonoz-dereotu
2 dilim kepek ekmek
4 adet siyah zeytin
öğlen menümü de yazacam az sonra şimdi çıkmam lazım. bol malzemoslu salata yapmaya gidiyorum ben öpüldünüz kocaman
hoşgeldin canım. bol kilo vermeli haftalın olur inşallahh....
öğlen yediklerim bu arada :
1 kepçe taze etli fasulye
yarım kepçe pilav
yoğurt
veee yağsız tuzsuz yeşil salata
menüler süpermiş arkadaşım böyle gidersen bu hafta bayaa verirsin inşallah...
menülerim:
sabah:uyanamadığım için bir kek ve bir peynirli çubuk kraker
öğlen: 1 porsiyon et yemeği, azcık pilav ve yoğurt
aksama Allah kerim. Öğrencilerimin mezuniyet partisi var ayıp olmasın diye kaçamak yapmak zorunda kalabilirim az da olsa ama telafi ederim inşallah gelince sporla :18:
kimse yok mu kızlaaaaaar
ben bu akşam partide kaçamak yaptım pasta yedim bir de kola içtim yatmadan bi yarım saat spor yapacağım haber vereyim dedim :44:
siz de gelin beraber yapalım gaza gelirizzz
Benim geçen hafta yaptığım gibi yapıyorsun sen de aman dikkat etÖzellikle kahvaltıyı es geçmemek lazım. Ama sporla telafi etmişsin zaten ellerine sağlık
Ben de bugün koridoru boyadım ama etlerim kesildi resmen, ayaklarım şişti, çoook yoruldum. Zaten dün nöbetteydim. Nöbetten çıkınca koridoru boyayayım dedim nasıllsa evdeyim. Köpeğimiz var o nedenle koridor iyice batmış Her neyse koçtaşa gittim sabahın 9unda boya aldım geldim eve. Boya boya bitmezAkşama kadar çık merdivene in merdivenden... Sonra perdeleri yıkadım, serdim. kayınvalidem gelmişti o da cmları sildi. Resmen bayram temizliği odu Sabah 1 poğaça 1 bardak çay içmiştim, akşama kadar da bir şey yemedim iş yapmaktan. 5 litre kesin su içmişimdir. Akşam da 6 tane sarma, 1 kase çorba, 2 tane kabak mücveri yedim. Kayınpeder yapmış getirmiş sağolsun Ama kızlar 1 bardak kola içtim itiraf edeyim, dayanamadım. O da olmasa çok iyiydi. Ara öğün ve öğle yemeği yoktu. Ekmek de hiç yemedim zaten sabah 1 poğaça yemiştim
günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?