Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kusura bakmayın arkadaşlar bugün nete giremedim, genel müdürle toplantı vardı. Akşam da geç geldim eve, çok da yoruldum Ellerine sağlık listemiz hazırlanmış, kardeş takım da paylaşmış 5. de olmuşuz, bence gayet iyi bir sonuç. Tüm takım kilo alıp eksiye düşen de olmuş. Biz az da olsa veriyoruz. Ama bu hafta inş. kilo olarak veririm gram olarak değil Bir de akıma gelmişken yazayım takım kaptan yardımcısı Ecz.imiş'ti ama o izinli, ablası da doğum yapacak. Ben de yeni çıkan yasanın da etkisiyle toplantıya filan katılıyorum, başka kuruluştaki arkadaşların yanına gitmek zorunda kalıyorum, ya da işte yoğunluk oluyor nete giremeyebiliyorum...vb. Bizim takım kaptan yardımcısına da ihtiyacımız var, ben yaparım diyen var mı? Ya da önerdiğiniz biri var m?

herkese günaydınnn:):):) dün yazamadım menümü...
sabah.1 kase nesfit
öğlen. 1 porsiyon yagsız et yemeği iki ince dilim ekmek
akşam.yağsız salata

aralarda iki şekersiz kahve içtim. ama spor yapmaya vaktim olmadı. dün çok yogundum.

Bugünse yine bir kase nesfit kırmızı meyveli ile güne başlıyorum. umarım erken eve dönebilirim sporiçin :):):)

Bu arada burda olan varsa bişey sorucam mavi pantolon eteğin üzere pembe gömlek giyilir mi? Saks mavisi üzerleri pembe kurdeleli babetler de altına ama böle renkli giyinmeye çekiniyorum olur mu sizce yaaa =) çok sırıtmasın=)

Ne kusuru bizde sanki her zaman girebiliyor muyuz. Bizde bazen yoğun oluyoruz bencede bu haftaki sonuçlar iyidi ama çok az kişiydik. Gelen birdaha uğramıyor takıma Bence herkesi tebrik etmek lazım iyi kilo verdik takım olarak Takım yardımcılığı konusunda ise herşeyi tam olarak bilmiyorum ama eğer kimse yoksa ben yapabilirim.

Son düzenleme:

Çok fazla bir şey yok aslında bilmen gereken. Takım şuan aktif 5 kişi ve yeni gelen lavinia ve caffiel ile birlikte 7 kişi olacak (tabi yeni gelenler kaçıp gitmezse ) Cuma bildirim listesini de gayet güzel hazırlamışsın, kuralları da biliyorsun Bence kaptan yardımcısı olman için bir sıkıntı yok, gayet güzel de olur

OGLANIN ESKİ RESİMLERİNİ GÖRÜNCE AY PARDON ERKEK DİCEKTİM NEDE VERMİŞ 5 AYDA
inşallah canım o kaloriler bizden uzak dursun

Sagol paşam inşallah hsonu çok zor oluyor ama zorlcaz artık yazın bu kilolar çekilmiyor
canım aslında yazın iyi haberin varmı he kadar terliyorusun okadar çabuk veriyosun hoş verdim ama vucudum sarktıartık fitnisa gidicem düzelirmekikte çekersem oldu bu iş
Kızlar 5. olmuşuz şu derecelere bir girseydik çok iyi olurdu pasamıda tebrik ediyorum bireysel sıralamada 3. olmuş Bize taktik verirsin artık pasam .
şümdü söylüyorum formülü azim ediyosun veriyosun 6 sonra birşey yemiyosun zaten 85 görmüştüm arada adetim girdi epeş şişti bu ay herzamanki gibi
Bende bu açgözlülük varken zor biraz ama deneyeceğim
birdaha dicenmi bakıyım sen döverim seni
Günaydın çıtırlar

ay bana çıtır dedi pane harçlımı olsun yoksa galete unlu olsun ne iltifat aldım sabah sabah keyfim yerine geldi

Evet bende inanamamıştım içinden başka biri çıkmış epeyde yakışıklı olmuştu

Bende 6 sonrası birşey yememeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyp atışıtırıyorum

Korktum pasam senden bundan sonra yiyemem artık :18:

O kadar kilo vermişsin pasam tabikide çıtır olucan

İnş. gitmezler Evet kuralları ve listeyi hazırlamayı biliyorum . Eğer başka kimsede yoksa oluyim ben o zaman

Huhuu kimse yokmu orada Bugün neredeyse kimse uğramamış sonrada neden kaçamak yapıyoruz diyorlar Kaçamak maçamak yapmak yok bende bugün hiç kaçamak yamadım açııım şuan

aç bir günün sonuna daha geldim arkadaşlar :) 2 öğün birer kase nesfit öğlen ekmek arası yedim ama

spora gelince tuba özayla fitness 40 dakika kadar

ve cuma gününe kadar tartılmama kararı aldımm sonra moralim bozuluyor:)

Saat de 12yi geçtiğine göre tüm takım arkadaşlarıma kaçamaksız bol kilo vermeli bir gün diliyorumm sabah görüşürüz arkadaşlarrr :)

Evet arada tartılınca insanın sinirleri bozuluyor, en iyisi cumadan cumaya ya da en fazla pazartesi cuma gibi 2gün tartılmak. Zaten arada tartılınca cumaya kadar çok şey değişiyor... Aç kalarak zayıflamak da iyi değil, bir gün mutlaka acısını çıkartıyorsun. Dengeli ve düzenli yemek lazım, bir de zayıflayan arkadaşların sık sık dediği gibi spor inanılmaz kilo verdiriyor. Ne zaman ki kös kös otursam o hafta kilo vermem azalıyor, ya da hamur işi bir şeyler tüketsem ooo... Ekmek arasında bir şey yemektense dışarıda yemek zorunda kalınca ekmeği yanında yesen daha az ekmek tüketiyorsun. Salata da kurtarıcı... Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya ben de böyle sözlüyorum ama takım bilir, geçen hafta börek, poğaça, simit... yüzünden kilo veremedim resmen. Bu hafta daha dikkatli gidiyorum. Mesela yarın nöbetçiyim, şimdiden domates salatalık peynir ve grisini hazırladım ki sabah simit alıp yemeyeyim diye. Geç oldu ama bugünkü menümü paylaşayım:

sabah
3 grisini
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

öğlen
yarın tabak mantı (ama yoğurt mantıdan çoktu)
közlenmiş kırmızı biber

akşam
1 dilim pasta (ince-meyveli)
1 bardak çay şekersiz

pasta yediğim için başka bir şey yemedim, o da doğum günü vardı o yüzden
yarım saat yürüyüş

oo çok dengeli bir menü olmuş bence. Dediğin gibi yürüyüş çok faydalı. Hem kilo vermesende yürüyüşten sonra kendini bi hafiflemiş hissediyorsun.Bi de psikolojik uyuma çok etkisi var. Mesela bn spor yapınca diyorum ki ya okadar spor yaptım boşa gitmesin çabam. yemek yemiyorum o yüzden. Dengeli beslenmek zaten en önemlisi. Anladım ki aç kalınca olmuyor. 8 ay gibi uzun bi sürede de olsa 18-19 kilo vermiş biri olarak söylüyorum doğru düzgün aç kalmadım. Zaman zaman çok yediğim bile oldu. Ama işte ekmek hamur işi bunlar çok tehlikeli. Bunları kestiğin zaman hiç diyet uygulamasan da ayda 2 3 kilo gidiyor kendiğiliğinden.

Zaten doktor bana demişti ki insan her yıl yaşlandıkça bir kilo alırmış. Yani 45 kilo olan kadının da yediklerine dikkat etmesi gerekmiş herkesin. Hep derler ya işte atıyorum 50 kilo olunca herşeyi yerim. Yanlış burda başlıyor. önemli olan yaşam biçimi haline getirebilmek.

İnşallah hep beraber başarırız. Sağlıklı mutlu bir hayatımız olur. Belki benim de bir bebişim olur zayıflayınca

Yazdıklarının tümüne katılıyorum. Kaç kiloda olursa olsun insan belli bir düzeni mutlaka olmalı. Hele de şok diyetlerle aniden kilo kaybedenleri görüyoruz, ay geçmeden alıyorlar kiloları... İnşallah canım dediğin gibi hem zayıflarız, hem de bebiş isteyenler muratlarına ererler. Bu kilolarla hamile kalmak da doğum yapmak da çocuğu büyütmek de çok zor. İnsan yeter ki istesin aşamayacağı engel yok. 1 kişi bile başarabiliyorsa 2.3.... neden yapamasın ki. Burda görüyoruz istedikten sonra ne kadar kilo veriyor insan. Arada resimlerini görüyoruz, kişinin kendisi bile inanamıyor değişime. Hadi bakalım sıkı bir hafta olsun bizim için de. Sözde kalmasın

Menümü paylaşayım:

sabah
3 grisini
1 dilim peynir
1 salatalık
1 bardak çay

öğlen
4 kaşık türlü
4 kaşık peynirli makarna
yarım kase mısır çorbası

ara
1 sade soda
6-7 erik (daha yemedim saat 3 gibi yiyeceğim)

akşam (daha yemedim ama listeden yazıyorum)
yarım kase tarhana çorba
3-4 tane karnabahar
1 kase yoğurt

MENÜM: sabah bir kase nesfit

geç kalktığım için öğlen yemeği yemedim

akşam birkase şehriye çorbası

kepek ekmeği

domates salatalık yemeyi düşünüyorum.

sporu da akşam dönünce yazarım.

tüm takım arkadaşlarıma güzel bir gün diliyorum canlarımm :)

Kilona oranlayınca yediklerin az gibi geldi. Vücudun tepki vermesin, halsiz filan kalma da... Meyve ekleyebilirsin ama ya da yoğurt olabilir

Herkese merhaba,

öncelikle davet ettiğiniz için teşekkür ederim, takımın geçmiş sayfalarını okuyayım dedim çok uzunmuş gözleri bozdum iyice

güzel bir paylaşım olması dileğiyle, iyi akşamlar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…