- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Kusura bakmayın arkadaşlar bugün nete giremedim, genel müdürle toplantı vardı. Akşam da geç geldim eve, çok da yoruldumEllerine sağlık listemiz hazırlanmış, kardeş takım da paylaşmış 5. de olmuşuz, bence gayet iyi bir sonuç. Tüm takım kilo alıp eksiye düşen de olmuş. Biz az da olsa veriyoruz. Ama bu hafta inş. kilo olarak veririm gram olarak değil Bir de akıma gelmişken yazayım takım kaptan yardımcısı Ecz.imiş'ti ama o izinli, ablası da doğum yapacak. Ben de yeni çıkan yasanın da etkisiyle toplantıya filan katılıyorum, başka kuruluştaki arkadaşların yanına gitmek zorunda kalıyorum, ya da işte yoğunluk oluyor nete giremeyebiliyorum...vb. Bizim takım kaptan yardımcısına da ihtiyacımız var, ben yaparım diyen var mı? Ya da önerdiğiniz biri var m?
Ne kusuru bizde sanki her zaman girebiliyor muyuz. Bizde bazen yoğun oluyoruz bencede bu haftaki sonuçlar iyidi ama çok az kişiydik. Gelen birdaha uğramıyor takımaBence herkesi tebrik etmek lazım iyi kilo verdik takım olarak Takım yardımcılığı konusunda ise herşeyi tam olarak bilmiyorum ama eğer kimse yoksa ben yapabilirim.
Sonrada girmeyince kaçamak yapıyorlar girselerde bir saçlarını çeksek şunların
Bende görmüştüm o çocuğuBende akşamları birşey yemiyorum ama arada kaçamak yapınca yerimde sayıyorum haftayada ben bomba gibi geliyorum ona göre
MerhabaErken kalkan yol alır demişler Teşekkürler
inşallah canım o kaloriler bizden uzak dursun
canım aslında yazın iyi haberin varmı he kadar terliyorusun okadar çabuk veriyosun hoş verdim ama vucudum sarktıSagol paşam inşallah hsonu çok zor oluyor ama zorlcaz artık yazın bu kilolar çekilmiyor
şümdü söylüyorum formülü azim ediyosun veriyosun 6 sonra birşey yemiyosunKızlar 5. olmuşuz şu derecelere bir girseydik çok iyi olurdupasamıda tebrik ediyorum bireysel sıralamada 3. olmuş Bize taktik verirsin artık pasam .
Bende bu açgözlülük varken zor biraz ama deneyeceğim
Günaydın çıtırlar
OGLANIN ESKİ RESİMLERİNİ GÖRÜNCE AY PARDON ERKEK DİCEKTİM NEDE VERMİŞ 5 AYDA
şümdü söylüyorum formülü azim ediyosun veriyosun 6 sonra birşey yemiyosunzaten 85 görmüştüm arada adetim girdi epeş şişti bu ay herzamanki gibi
birdaha dicenmi bakıyım sen döverim seni
ay bana çıtır dedipane harçlımı olsun yoksa galete unlu olsun ne iltifat aldım sabah sabah keyfim yerine geldi
Çok fazla bir şey yok aslında bilmen gereken. Takım şuan aktif 5 kişi ve yeni gelen lavinia ve caffiel ile birlikte 7 kişi olacak (tabi yeni gelenler kaçıp gitmezse) Cuma bildirim listesini de gayet güzel hazırlamışsın, kuralları da biliyorsun Bence kaptan yardımcısı olman için bir sıkıntı yok, gayet güzel de olur
İnş. gitmezlerEvet kuralları ve listeyi hazırlamayı biliyorum . Eğer başka kimsede yoksa oluyim ben o zaman
aç bir günün sonuna daha geldim arkadaşlar :) 2 öğün birer kase nesfit öğlen ekmek arası yedim ama
spora gelince tuba özayla fitness 40 dakika kadar
ve cuma gününe kadar tartılmama kararı aldımm sonra moralim bozuluyor:)
Saat de 12yi geçtiğine göre tüm takım arkadaşlarıma kaçamaksız bol kilo vermeli bir gün diliyorumm sabah görüşürüz arkadaşlarrr :)
Evet arada tartılınca insanın sinirleri bozuluyor, en iyisi cumadan cumaya ya da en fazla pazartesi cuma gibi 2gün tartılmak. Zaten arada tartılınca cumaya kadar çok şey değişiyor... Aç kalarak zayıflamak da iyi değil, bir gün mutlaka acısını çıkartıyorsun. Dengeli ve düzenli yemek lazım, bir de zayıflayan arkadaşların sık sık dediği gibi spor inanılmaz kilo verdiriyor. Ne zaman ki kös kös otursam o hafta kilo vermem azalıyor, ya da hamur işi bir şeyler tüketsem ooo... Ekmek arasında bir şey yemektense dışarıda yemek zorunda kalınca ekmeği yanında yesen daha az ekmek tüketiyorsun. Salata da kurtarıcı... Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya ben de böyle sözlüyorum ama takım bilir, geçen hafta börek, poğaça, simit... yüzünden kilo veremedim resmen. Bu hafta daha dikkatli gidiyorum. Mesela yarın nöbetçiyim, şimdiden domates salatalık peynir ve grisini hazırladım ki sabah simit alıp yemeyeyim diye. Geç oldu ama bugünkü menümü paylaşayım:
sabah
3 grisini
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
öğlen
yarın tabak mantı (ama yoğurt mantıdan çoktu)
közlenmiş kırmızı biber
akşam
1 dilim pasta (ince-meyveli)
1 bardak çay şekersiz
pasta yediğim için başka bir şey yemedim, o da doğum günü vardı o yüzden
yarım saat yürüyüş
oo çok dengeli bir menü olmuş bence. Dediğin gibi yürüyüş çok faydalı. Hem kilo vermesende yürüyüşten sonra kendini bi hafiflemiş hissediyorsun.Bi de psikolojik uyuma çok etkisi var. Mesela bn spor yapınca diyorum ki ya okadar spor yaptım boşa gitmesin çabam. yemek yemiyorum o yüzden. Dengeli beslenmek zaten en önemlisi. Anladım ki aç kalınca olmuyor. 8 ay gibi uzun bi sürede de olsa 18-19 kilo vermiş biri olarak söylüyorum doğru düzgün aç kalmadım. Zaman zaman çok yediğim bile oldu. Ama işte ekmek hamur işi bunlar çok tehlikeli. Bunları kestiğin zaman hiç diyet uygulamasan da ayda 2 3 kilo gidiyor kendiğiliğinden.
Zaten doktor bana demişti ki insan her yıl yaşlandıkça bir kilo alırmış. Yani 45 kilo olan kadının da yediklerine dikkat etmesi gerekmiş herkesin. Hep derler ya işte atıyorum 50 kilo olunca herşeyi yerim. Yanlış burda başlıyor. önemli olan yaşam biçimi haline getirebilmek.
İnşallah hep beraber başarırız. Sağlıklı mutlu bir hayatımız olur. Belki benim de bir bebişim olur zayıflayınca
MENÜM: sabah bir kase nesfit
geç kalktığım için öğlen yemeği yemedim
akşam birkase şehriye çorbası
kepek ekmeği
domates salatalık yemeyi düşünüyorum.
sporu da akşam dönünce yazarım.
tüm takım arkadaşlarıma güzel bir gün diliyorum canlarımm :)
haklısın su an eve geldim ve felaket açım. dediğin gibi yoğurt yiyeceğim çorbayı pişirene kadar :)Kilona oranlayınca yediklerin az gibi geldi. Vücudun tepki vermesin, halsiz filan kalma da... Meyve ekleyebilirsin amaya da yoğurt olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?