Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyik ben sabahın köründe 11 de geldim oturuyom böle bni faydam yok asim yaptı listgeyi naslım kontrol etti bende en son akşama eklerim artık sen yogunsun bugun maşşala aktiff hatun seni

yumukum çok güzel vermiş maşallah...
asi cim seni biraz kızdırmışız galiba ama ellerine sağlık canım....

yumukum çok güzel vermiş maşallah...
asi cim seni biraz kızdırmışız galiba ama ellerine sağlık canım....

aman yumukla naslı yuzunden sonunculugu kacırdık zatenlülülülülülü

asim kızmaz bize panikledi o ondan dimi kızzsenağlama

iyiyik ben sabahın köründe 11 de geldim oturuyom böle bni faydam yok asim yaptı listgeyi naslım kontrol etti bende en son akşama eklerim artık sen yogunsun bugun maşşala aktiff hatun seni
yaa evet bugün nasıl geçiyor anlamıyorum,pazarada gidicem ama o solda sıfır..postaneye gidicem ödemelerim var,sağlıkocağına gidicem ilaç yazdırıcam,taksit yatırıcam 2 mağaza var oraya gidicem,bide yürüyüşe gittim sabah 9 da...düşün artık akşam yatağımda yattığım yeri beğeniyorum....
ama sıra bana gelince yürüyüşümü iptal ederim,pazarada geç gidiveririm artık o güne fazla iş bırakmamaya çalışırım.....

biliyom canım..kaydirigubbakcemile5.ben hesaplamada ilk günümü hatırladım birden...hesap makinasıyla yaptım büyük bir heyecanla...neyse tabiii yuvarlamalardan haberim yok,hepsi tamam..aaaa bi baktık olmamış,tüm kaynak sular başımdan döküldü sandım dı..ilk kez yaptım,bilmeye bişlmetye bide yanlış olması gücüme gitmişti çok....

Oooo kızlar geçmiş okudum geldim,ama üzüldüğümü söylemeliyim açıkça..sizlerden böyle tepkiler almayı beklemezdim...ben orta yolu bulmak için didiniyorum..bu hesap işi 1 kişinin üzerine kalsın istemiyorum,ama demekki,sizin için önemli değilmiş,başkan ve yardımcısının işiymiş ve onların yapması gerekiyormuş..hiç anlayışlı değilmişsiniz kızlar...ben durmadan çözümler bulmaya uğraştım,olmadı,vaktim olsaydı neden cumaları her cuma yapamadığımı güzelce anlatabilrdim...zaten önceden anlattım...ama bu görevin sadece başkan ve yardımcısına ait olduğuna inanıyorsanız..benden paso istifamı sunuyorum,kusuruma bakmayın...bende bu işi haftalarca yaptım,sesim çıkmadı.....ben herkezin yapmasından yanayım,önceden hep bir kişinin yapıyor o0lması şimdide mi bir kişinin yapması gerektiği anlamına gelir?ben ayrılıyorum arkadaşlar....bakalım başkan yardımcısı hangi babayiğit arkadaşımız olacak?ben kaldıramadığım görevi devrederim....kütom sende bu işi öğreneceksin gibime geliyor,herhafta yapmaya mecbursun ya....,valla çok üzüldüm kızlar,be izin almak istiyorum belki 3-5 gün uğramam,isterseniz herkez yapması gerek dediğim için beni şutlayadabilirsiniz sevgiler...................................................

kızlar ben biraz evi toparlıcam 728 sayfada listemiz akşama en son atar sonucları yapmaya calısırım yardım edecek bieri kalır o saatlere inş. hadi görüşürük bakalım

pınarım üzme kendini ve sakın başkan yardımcılığındanda ayrılma. Sonuçta burda hepimiz bir ekibiz. Mazereti olan arkadaşlar olur bildirim haftası böyle bir durumda herkese yardımcı olmaya çalışırım lütfen üzme kendini .

pinar sakin ol beeee sinirlenme bişiy yok senağlamasenağlamasenağlama ben ögrenip hep yapacam sözzzzz

Evet pınarım sakın ol ben yapmayı bılıyorum zaten yardımcı olurum bÜtÜn arkadaŞlara .

yok kızlar yaa sinirlenmedim ne haddime?yanlızca 3 ayda bir gelecek bir görev için, öyle konuşmaları gücüme gitti,keşke benimde vaktim bol olsa ve her cuma yapabilsem.......
yardımcılık falan boşverin istemiyorum ,çünki yapamam anlayın herhafta yapamam,ama haftam gelince herişimi bırakmaya çalışırım...bizler ev hanımıyız tamam ama,bizimde sorumluluklarımız var,bizde insanız.....beni mazur görün ben 1-2 hafta izin istiyorum, kusuruma bakmayın,kırdığım arkadaşplarım varsa affola,burası çok güzel bir ortam,ama buradada demokrasi olmalı ,buna benden daha çok yüksekokul bitirenlerin duyarlı olmasını isterdim....

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar yeni girdim eve nasılsınız az uzanmadan size bakayım dedim ...

noldu len gardaşım du bakim gine saman alevi gibi parlamışın ....

HoŞgeldın aebenım. BugÜn tahlıl yaptırmaya gıttın deĞılmı sonuÇlarını aldın mı canım .

yok fıstıklar nerde salı çıkaçak taa ayın 29 gösterecegim sıra çokkkkkk ..

sabah 8.5 başladım . arddarda 5 kare kan verdim :1shok: su ile gilikozen degişik bi şeker veriyolar .onu içiyosun . aralıklarla dakikası dakikasına alıyolar kanı ..neyseki damara çeşma taktılarda :roflol:. her seferinde iyne yemiyoruz ...şimdi yaptım daha kavaltıyı ama acını çıkardım ha ....kaydirigubbakcemile32 koca dilim su böregi yedim ....cokacimcoookkafamçokkarıştı

inşallah sonuçların güzel çıkar aebenim afiyet olsun canım.

fıstıklar . bakın hepimiz bu takımdayız . herkesin sorumlulugu var bu takıma karşı önemli bir mazetei olmassa . gardaşımın yaptıgı listeyle her hafta üzerine düşen yapacak listeyi .

nazlım olsun ben olalım her zaman yardım için burdayız . önemli olan takımın her üyesinin bu sorumlulugu alması .....dimi ....hesap yapmasını herkes ögrenecek . başka yolu yok ha takılır yanlış olur .. son konturolden geçiriliyo zaten nazlım yada benım tarafımdan ....o yüzeden pınarımın bu kunuda üstüne düşeni yaptıgı ve çabaladıgı için . asümüde listeleri yaptıgı için ( hemşomda yardım etmiş onunda eline saglık ...) nazlımda konturol etmiş . bedişimde kopyalayacak bel 11 de kalkmış uykudan ..... vel hasıl herkesin eline saglık takım budur hepimiz birimiz birimin hepimiz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…