Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

karnıyarıgı at kenara digerlerinden canım cekti fena halde gece gece bana patates salatası yaptıracan ayrıca yedirecen simit bulamamda
kız niye atsın ben bayılırım ....cokacimcoook bana gönder bana ...sırnaşık şey

hımmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

karnıyarıgı at kenara digerlerinden canım cekti fena halde gece gece bana patates salatası yaptıracan ayrıca yedirecen simit bulamamda

kız niye atsın ben bayılırım ....cokacimcoook bana gönder bana ...sırnaşık şey

karnıyarık yenmez mi ya cokacimcoookcokacimcoook
patlıcanı başka hiçbir yemekte yemem ama karnıyarık eğer güzel yapılırsa dayanamam
annemim karnıyarığı da süper oluyodu valla
annemin yemeklerini özledim senağlama

boşver ay sonuclar güzel cıksında bişicik olmaz bni gunluk kalori bombardımanından
ya bende diyet yok bediş ama fazla salmıyorum fabrika ayarlarına dönüyorum .... tahliller çıksın oranın diyetisyenide gideyim öyle balayım dedim ama 2 hafta uzun benım için .....:1ninca:

yaramasın aebencİm İnŞallah afİyet olsun sadece:))
seninde kızarma ..cokacimcoook körler sagırlar birbirini agırlar olduk bugün biz ....-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

else tiskindim artık diyet hayatım boyunca salatalık salata yesilliklerle olan muhabbetimizden ben şöle tost makarna börek gibi şeyler istiyorum ühüüüüüü bu gece krizdeyim sonum hayır olsun bi yakayım belki iştah keser

aeben maytappp lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

aeben biz 2 hafta salarsak çokk garanti bi şekilde en az 5 kilo alırız unutmadın dimi aklında olsundaa:jeyyar:

Son düzenleme:

GıTMEDEN BıDE GÜL VEREYıM SıZE ...

BEDıŞ SALLMIYCAN ıÇıN DEDıM YA 2 HAFTA ÇOK DıYE . ZATEN ALDIM ALACADIM KADAR Kı.

GİTMEDEN BİDE GÜL VEREYİM SİZE ...

BEDİŞ SALLMIYCAN İÇİN DEDİM YA 2 HAFTA ÇOK DİYE . ZATEN ALDIM ALACADIM KADAR Kİ.

saol inş. gül verenlerin çok olsunnn

almamısındır sen gizli gizli spor yapıyondur eminim iyi pazartesi gel diyete başla o zaman bizim için uygundelikafadulden

saol inş. gül verenlerin çok olsunnn

almamısındır sen gizli gizli spor yapıyondur eminim iyi pazartesi gel diyete başla o zaman bizim için uygundelikafadulden
YOK BEDİŞ ALDIM HADİ 1 KİLOSU ŞİLİK DE GENE 66 KASİN .. YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM TABİKİ MESALA BUGÜN HER FIRSATI DEGERLENDİRİYORUM HASTANEDEN EVE YÜRÜYEREK GELDİM BİDE ÇOCUKLARIN OKULDAN ALINASI DEKEN BAYA YÜRÜYORUM YANİ ...:teytey:

aman napalımya görüntümüz eskiye göre cok deiştiyi bu tartıyı cok kafaya takmadan yola etmek lazım ama gelde kafaya sok bunu yazık bize ya piskolojimiz bozuldu resmen her işin başı tartıdaki rakam oldu

asicim bende buna şaşırdım zaten..sen çoğunlukla buradasın ve bizlere hep yardım ettin,ama tepki gösterende sen oldun,tabiii birde özge hanım.....neyse canım,benimki hafif bir kırgınlıktı geçer,kusuruma bakmayın.....
zaten demek istediğimide anlamamışsınız ki...ben dedim,aralarında değişmek isteyen diğer müsait olan arkadaşıyla yer değişebilir demiştim,bu nedemek canım?senin haftanda sen mümkün değil giremiyeceksin,(gün benim olduğum gibi)işte ozaman o arkadaş senin yerine hazırlayacak,olmadı 13 kişiden diğer biri....neyse,ben okuyunca zaten şok oldum,sen zaten bu işi su gibi bilen birisin ve çoğunlukla buradasın,senden değilde,hiç bilmeyen biri bu tepkiyi verseydi,bende tepkisiz kalırdım emin ol canım...sevgiler......

pinarımyaaaa lütfenyaaaaaa uzatmayalım yarın öpüşün barışın kapansın bu konu lütfennn

uzatmıyorum şekerim,ben sevmem tartışmayı da dediklerim ters anlaşılmış olmasın diye yorum yaptım,sana yakalandım iyi geceler öptümmm.....

gitme bi yere ne yedin ne içtin kaynanan ner pişirmiş yarın yuruyuse cıkalımmı vs vs cevapla hemen:mymeka:

uzatmıyorum şekerim,ben sevmem tartışmayı da dediklerim ters anlaşılmış olmasın diye yorum yaptım,sana yakalandım iyi geceler öptümmm.....

pınarcığım:Şeniz ve kızlara.s. bu konuda ilk ve son kez yazıyorumki burda darılacak kırılacak bir şey yok be bebişilerim .
bu liderlik işini bende bir ara yapmıştım. haketen tek kişiye kalınca biraz ağır oluyor. hemde benim gibi exsel kullanmasını bilmeyen için hayli haylinceydi
geçensene havalar ısındıkça bende çocuklardan dolayı iyce zorlanmıştım. sizler bilmezsiniz ilk benim girdiğimde allah razı olsunki tüm bu işleri püsskütcüğüm yapıyordu.
hatta kopyalamalara kadar...
bütün her takımın hesaplarını yapıyordu biz sadece kendi takımımızı zor yapıyoruz:1shok:

sonraları bu fikir ortaya atıldı ve ben de bir yanlışlık yapmaktanda çekinmiştim aslında. ondan sonra bıraktım.
yinede burda olduğum sürece elimden geleni yaparım.:1hug:
burdada sen haklısın asim haklı diyemem nasrettin hoca misali ikinizde haklısınızkaydirigubbakcemile3

işi olan tabiki o hafta yapamaz kim burdaysa olaya el atar. sonuçta hepimiz az çok olayı biliyoruz.
baksanızya kütom bile bireyselleri hesaplayıp halledebildi.ELLERıNE SAĞLIK KÜTOMMMŞeniz

SONUÇ OLARAK HANGıMıZ MÜSAıTSEK ELıMıZDEN GELDıĞıNCE.:1hug:
BAKIN GEÇENLERDE BEN YAPIYORDUM ACıL HASTANE ıŞıM ÇIKINCA SAĞOLSUN NAZLIM VE AEBENıM HALLEDıVERDıLER:1hug:

Son düzenleme:
gelelim diyeteeeeeeeee

dün cumaydı ve ben haketen biraz fazla kaçırdım ama bu bana fene patladı.
akşama müthiş mide bulantılarım oldu.
biraz fazla yimekten birazda antibiyotik almıştım nerdeyse acillkik olacaktım.
sanırım ilaç dokundu.

sonrası rahatladım
yok yokkkkkk bana fazla yemek dokunuyor anlaşıldı
eeeee yersem yarım paket cips ve yaprak sarmaları daha ne bekliyordumki

bu gün de tam tersi iştahım yok.
sadece ince bir dilim kek ve kaşar peyniri aldım. metobolizmam durmasın çalışsın diye:jeyyar:

günaydınlar 6. takımın fıstıkları.

bu sabah simit yedim ben. ama ne yapayım uzun zamandır canım istiyordu. sabah simitçinin yanından geçerken dayanamayıp aldım.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…