kız niye atsın ben bayılırım ....cokacimcoook bana gönder bana ...sırnaşık şeyhımmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
karnıyarıgı at kenara digerlerinden canım cekti fena halde gece gece bana patates salatası yaptıracan ayrıca yedirecen simit bulamamda
yarın herüf gidince bakarım o işe . okey ....:bbo:ya aeben bende numarası silinmiş telefon deiştirirken gidio hep sime atmamısım hayale bi mesaj settirsen sorsan aklım kaldı
hımmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
karnıyarıgı at kenara digerlerinden canım cekti fena halde gece gece bana patates salatası yaptıracan ayrıca yedirecen simit bulamamda
kız niye atsın ben bayılırım ....cokacimcoook bana gönder bana ...sırnaşık şey
kız niye atsın ben bayılırım ....cokacimcoook bana gönder bana ...sırnaşık şey
tamam sana atsın o zaman karnıyarıgıda ya ciddi ciddi ben cok acım aklımdan kötü kötü şeyler geciyo yesemmi bişiler
ya bende diyet yok bediş ama fazla salmıyorum fabrika ayarlarına dönüyorum .... tahliller çıksın oranın diyetisyenide gideyim öyle balayım dedim ama 2 hafta uzun benım için .....:1ninca:boşver ay sonuclar güzel cıksında bişicik olmaz bni gunluk kalori bombardımanından
seninde kızarma ..cokacimcoook körler sagırlar birbirini agırlar olduk bugün biz ....-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:yaramasın aebencİm İnŞallah afİyet olsun sadece:))
hadi iyi geceler kızlar
yarın görüşürüz ŞenizŞeniz
GİTMEDEN BİDE GÜL VEREYİM SİZE ...
BEDİŞ SALLMIYCAN İÇİN DEDİM YA 2 HAFTA ÇOK DİYE . ZATEN ALDIM ALACADIM KADAR Kİ.
YOK BEDİŞ ALDIM HADİ 1 KİLOSU ŞİLİK DE GENE 66 KASİN .. YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM TABİKİ MESALA BUGÜN HER FIRSATI DEGERLENDİRİYORUM HASTANEDEN EVE YÜRÜYEREK GELDİM BİDE ÇOCUKLARIN OKULDAN ALINASI DEKEN BAYA YÜRÜYORUM YANİ ...:teytey:saol inş. gül verenlerin çok olsunnn
almamısındır sen gizli gizli spor yapıyondur eminim iyi pazartesi gel diyete başla o zaman bizim için uygundelikafadulden
YOK BEDİŞ ALDIM HADİ 1 KİLOSU ŞİLİK DE GENE 66 KASİN .. YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM TABİKİ MESALA BUGÜN HER FIRSATI DEGERLENDİRİYORUM HASTANEDEN EVE YÜRÜYEREK GELDİM BİDE ÇOCUKLARIN OKULDAN ALINASI DEKEN BAYA YÜRÜYORUM YANİ ...:teytey:
asicim bende buna şaşırdım zaten..sen çoğunlukla buradasın ve bizlere hep yardım ettin,ama tepki gösterende sen oldun,tabiii birde özge hanım.....neyse canım,benimki hafif bir kırgınlıktı geçer,kusuruma bakmayın.....bak pınarcım sen nasıl bugün hiç giremedin ben bunu anlatmak istedim :1closedeyes:
üstelik ben işyerindeyim. sen dediğin gibi senin haftanda yürüyüşe biraz geç çıkabilirsin ama ben işimi erteleyemem. sabah patron gelir gelmez benden alacak listesini istedi. hazır olduğu için bir kontrolle verdim. ama hazır olmasaydı onunla uğraşacaktım. o zaman hesaplamaları yapamayacaktım.
cuma günleri elimden geldiğince burda oldum zaten. son birkaç haftadır iş azlığından patron sürekli burada. bende giremiyorum dolayısıyla. sıra bende olsun olmasın eğer müsaitsem zaten burada olurum dedim ben. ama olamayabilirim de. bu yüzden kaptanlıktan ayrıldım ben. yoksa bana bir yük değil bu hesaplama işi yeterki vakit sıkıntım olmasın.
nazlı küto biz yaparız dert etmeyin diyorlar sen illaki herkes yapsın diyorsun ona kızdım ben. nazlı da yapsa küto da yapsa aeben de yapsa ben burda olmaya çalıştım hep. madem bundan sonra kendi haftamda yaptım diğer haftalarda umursamam o zaman. özgede öyle söyledi zaten. peki nazlı kendi haftasında müsait olamazsa biz de olmazsak ne olacak. hep beraber burda olmak varken (işi olan olabilir tabiiki) neden tek bir kişiyi sıkıntıya sokalım ki
birkaç gün uğramam demişsin. bu yazımı okur musun bilmem ama anlayışsız olan ben değilim emin ol. gerçi misafir olarak da olsa okuyacağını biliyorum
asicim bende buna şaşırdım zaten..sen çoğunlukla buradasın ve bizlere hep yardım ettin,ama tepki gösterende sen oldun,tabiii birde özge hanım.....neyse canım,benimki hafif bir kırgınlıktı geçer,kusuruma bakmayın.....
zaten demek istediğimide anlamamışsınız ki...ben dedim,aralarında değişmek isteyen diğer müsait olan arkadaşıyla yer değişebilir demiştim,bu nedemek canım?senin haftanda sen mümkün değil giremiyeceksin,(gün benim olduğum gibi)işte ozaman o arkadaş senin yerine hazırlayacak,olmadı 13 kişiden diğer biri....neyse,ben okuyunca zaten şok oldum,sen zaten bu işi su gibi bilen birisin ve çoğunlukla buradasın,senden değilde,hiç bilmeyen biri bu tepkiyi verseydi,bende tepkisiz kalırdım emin ol canım...sevgiler......
uzatmıyorum şekerim,ben sevmem tartışmayı da dediklerim ters anlaşılmış olmasın diye yorum yaptım,sana yakalandım iyi geceler öptümmm.....pinarımyaaaa lütfenyaaaaaa uzatmayalım yarın öpüşün barışın kapansın bu konu lütfennn
uzatmıyorum şekerim,ben sevmem tartışmayı da dediklerim ters anlaşılmış olmasın diye yorum yaptım,sana yakalandım iyi geceler öptümmm.....
uzatmıyorum şekerim,ben sevmem tartışmayı da dediklerim ters anlaşılmış olmasın diye yorum yaptım,sana yakalandım iyi geceler öptümmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?