- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kısım mamak çöplüğü artık ne işler yapıyo sen veine bak hıh :))))
nasılsınız fıstıklar Şeniz...
konu ile ilgili düşüncemi söyledim ve daha sonraki süreçte hiç yorum yapmadım.....
benim fikrim budur doğru yada değil beni bağlamaz ama buradaki tabii birde özge hanım ne demek hiç anlamadımm.....
dikkat ederseniz bunca zaman yaptık bundan sonrada yaparız dedik. isterseniz mesajları bulabilirim...
insan pazara 1 saat geç gitse pazarcılar ona abla neden geç geldin diye kızmaz ama ben bir raporu yarım saat geç göndersem fırça yerim ekmek parası peşindeyim anlatabiliyormuyum????????????????????????????????
sabah işe 8 de geldim ve ancak girme fırsatım oldu ve bugün insanlar 5 te çıkarken ben 8 de çıkabilirsem dua edeceğim anlatmaya çalıştığımız da buyduu zaten .....
biz bazı şeylere mecburuz patronlar tarafından.....
eğer sorun kırılmaksa bu takımda en sevdiğim insanlardan birisi olan pınara bu cümleyi çoooooooooookkkk kinayeli bulduğum için bende kırıldım.
ben liste falan yapmıyorum istemiyorsanız atın beni takımdan okeytoo zaten stres topu olarak dolanırken ortalıkta bide bunlara üzülemem ...
PS: liste yapmayı reddetme nedenim de bunun zorlama durumna getirilerek mecbur kılınması zaten yapabilecek durumda iken zevkle yapıyordum yapardım ama hiç bir şekilde önemsenmeyecek bir durumda olduğu için bu kararı aldım kusura bakmayın dikte hiç bir zaman kabul etmediğim bir olgu amacım da kimseyi kırmak değil bu böyle bilinee
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar
3 gün yok oldu neler oldu yaaw.
okuyasmadım bilem daha
ayağımızı kırdık takım karışmış iyi mi
evet kızlar ayağımım sakatladım
kırık değil ama kırık kadar berbat
acayip derecede incttim
doktor kıkırdak ve etki zedelenmiş ezilmiş dedi
3 gündür yatış pozisyonundayım...
bencede bedişim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anaaaaa topnuza sopa alcam şimdi elime ha .......klava: klava: klava:
. bukadar küçük .incir çekirdegi kaca agaç yapılır ha ....:dilcikar::dilcikar::mymeka:
kızlar
3 gün yok oldu neler oldu yaaw.
okuyasmadım bilem daha
ayağımızı kırdık takım karışmış iyi mi
evet kızlar ayağımım sakatladım
kırık değil ama kırık kadar berbat
acayip derecede incttim
doktor kıkırdak ve etki zedelenmiş ezilmiş dedi
3 gündür yatış pozisyonundayım...
hepinizi öptüm yafrularım...
biraz uzatayım ağayığımı ben
görüşrük...
kızlar bende çıkıyorum yavaş yavaş
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum(
akşama pilatese başlıyorum hepinizi öptüm en kocamanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?