Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kısım mamak çöplüğü artık ne işler yapıyo sen veine bak hıh :))))
nasılsınız fıstıklar Şeniz...

:roflol::roflol::roflol: sabah sabah beni güldürdünya allahta seni güldürsün emiiiii:Saruboceq:
evet yapılanları izledim ve gurur duydum bir çöp üreticisi olarak. helal olsun. çöpü bile değerlendiriyoruz artık:lepi:

teşekkürler hayatım......

Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "

bunu da püsküütün manifestoyu yayınladığı yerden aldım ....

gösterdiğin değer için ben teşekkür ederim tatlım

anaaaaa topnuza sopa alcam şimdi elime ha .......klava:klava:klava:
. bukadar küçük .incir çekirdegi kaca agaç yapılır ha ....:dilcikar::dilcikar::mymeka:

kızlar
3 gün yok oldu neler oldu yaaw.
okuyasmadım bilem daha

ayağımızı kırdık takım karışmış iyi mi
evet kızlar ayağımım sakatladım
kırık değil ama kırık kadar berbat
acayip derecede incttim
doktor kıkırdak ve etki zedelenmiş ezilmiş dedi

3 gündür yatış pozisyonundayım...

çok geçmiş olsun
nedir bu 6. takımın başına gelenler buaralar ya:uhm:

oyy fatum oyy nedir senın bu basına gelenlerr ne diyelim gecmiş olsun bidaha bişi gelmesin inş.

sağolun yafrularım
yaww sakarlığım sağolsun
ayağımı demir sandelye ayağına çaktım...

bi de okula gittim o halde seke seke
öğrencleri okul gezisinie götürücektim liselere tanıtım için
seke seke oraya götürdüm peşlerinde koştur koştur (aslında koşamadım ama)
okulda prosedürü bitiricem die in çık in çık 3 katı...
eve geldim ayak iyice şiş
eşim dellendi yürü doktora dedi (aslında sek bakalım dese dsaha doğru olcaktı ya nese)
doktor dinlen dedi..
1-2 de krem verdi şişini alsın deyü...
şimdilik fena sayılmaz

geçmiş olsun fatu bi kırımız eksikti oda tamam oldu ha . kıs nasıl becerdin ....

yulaf +süt yedim ben yollara düşerim yuruyuş yaparım pazara ugrarım hava alıyım dun cıkmadım basım dönmeye başladı

kimse gelmemiş ben yeni cıkıyorum daha aşkımla görüştük 5 ay gectide 20 gun zorlayacak benıya neysee haydin görüşürük

kızlar bende çıkıyorum yavaş yavaş
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum(
akşama pilatese başlıyorum hepinizi öptüm en kocamanından

fatucuğum çok geçmiş olsun canım.
bu dediğin incilme kolay kolay geçmiyor canım.
hele topuklu ayakkabı giy yine ağrılar başlıyor.
(üzerinden seneler geçse bilem)
ama inşallah sende bunlar olmaz........

kütom geçer canım buda geçer ve hiç gitmemişe dönüverir. yeterki sağlık olsun:lepi::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…