Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ancak saat 15.00 sıralarında bir küçük tabak aşure yemekten alıkoyamadım kendimi. Ayy bir de nescafe içtim ya arada of biraz daha dikkat etmeliyim sanırm ben yaa :)
Bir de dün akşam bir saat plates yaptım, kursa da yeni yazıldım çok hoşuma gitti :)
Ben de 2 ye kadar ,tapuda adliyede işlerim olduğundan girememiştim, artık imkan buldukça paylaşım yaparız.
Ben şey sormak istiyorum ya zor kilo veren biri değilim, yaşım 22,sizce haftada 2 gün platese gitsem bir de haftada 1 ya da 2 gün de evde kendi imkanlarımla spor yapsam kilo vermek için yeterli olur mu?? Yememe de dikkat etmeye çalışcam tabi ki özellikle aburcubur konusunda ama ana öğünlere pek dokunamıyorum ben ya çok midem kazınıyor :)
Bir sorum olacaktı: Mesaj toplamını günde mi haftada mı yazıyoruz acaba??
Teşekkürler :)
sanirim her gunun sonunda yapiliyor
yada ben oyle yapiyorum
daha bir hafta olmadi bana haftalik bildirim yapiliyormu bilmiyorum
ama eczmis gelince bize bilgi verebilir belki
Slm bayanlaarr.Naslsınız bakalım bugün?
Ben kötüyüm.Ben ablamla kalıyordum ya. Ablamın ataması geldi, gitti. Ben de bugün yurda çıktım yeniden.
Alıştığım, bildiğim ortam. Arkadaşlarım falan da var ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki şu an.
Az önce gönderdim ablamı. Kaldım işte burda bir başıma.
Ben evime gitmek istiyorum ama ya. :84: Geçmiyor işte bu sene. Bitmiyor. :84:
canimmmmmmmmmmm
kac senen var bitirmeye
bir iki gun koyar ama inan alisirsin yanliz hissetme bak arkadaslarin yaninda manen ailen ablan yaninda
unutma ekranin gerisinde bizde yanindayiz
inanki tatlim sayili gun cabuk geciyor hem ilerde bu ogrencilik yillarin en guzel yasanmisligin olacak
Cnm ben okulu uzattım. Bu sene uzatma senem. O yüzden çok ağır geliyor burda kalmak.Şu dönemi bir atlatsaydım ikinci dönem evimde olucam inş ama bitmiyor işte. :105:
insallah canim
bak canini sikmaya degermi ne kaldiki surda
evine gittiginde her sey daha guzel olacak mutlaka ama inan bana bu gunleride ozleyecksin
hadi bakalim kucuk hanim bir gulucuk yolla bana
kizlar nerdesiniz nazarmi degdi dunku hareketliligimiz yok
Bayanlar etap 4. sü olmuşuz bu arada.Ama hala %70 ortalamaya yaklaşamadık bile.
Bu konuda sadece çiğdem i ve beril i tebrik edebiliyorum. Bravo kızlar.![]()
yalnız evine dönüş yapınca da insan okulunu özlüyor ama yaaa( ben de bu sene bitirip yeni geldim ancak üniversite hayatını oldukca özlüyorum, ailemle tabi ki de iyiyim mutluyum ayrı da işte özgürlük , arkadaşlar...güzeldi yani :)
&70 ortalama neyin ortalaması acaba merak ettim??
Bir de günlük normalde ne kadar mesaj atmamızı istersiniz :) Ben de sırf doldurmak için atmak istemediğimden fırsat buldukça gerçek paylaşım yapıyorum ama sınırı merak ettim??
Bir dee akşam yemeğimm :
2 kase çorba (1 olmalı di mi :) )
1 patlıcan dolmaaa
4 lahana dolma
Biraz da kabak çekirdeği yadim yaa![]()
bugün spor da yapmadım ama bol bol koşturdum yürüdüm iyi oldu
benden daha cok mesaj yazan olmadigina gore
daha dikkatli yazarim bundan sonra canocanlar
Hoşbuldum ama ben daha paylaşımlı bir takıma gitmek istiyorum özür dilerim
Hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız inşallah iyi akşamlar