guzel ben genelde senin menuyle kiyasliyorum kendimi
ama rejim yerine sonucu hayal et ben buzdolabina eski bir sortumu yapistirdim beni cok frenliyor
benim tek merakim yagdanmi kastanmi gittigi
sporda yapamiyorum ya
sebzeyle cozut cozutursanda
ekmekten tatlidan yagdan uzak olasin insallah
Bence kilodan sonra kişiyi en çok değiştiren şey saç rengi ve kaş şekli. Ama bence zaten şu an sana en çok yakıştığını düşündüğün rengi/şekli kullanıyorsundur. :112:
Cnm benim hikaye karmaşık. Ve aslında iyi falan da gitmiyorum. :105: (Bknz. Cuma listeleri. 2 aydır aynı.) Ama benimde anlatasım vardı zaten. Başınızı ağrıtırsam kusuruma bakmayın.
Şimdik kardeş, kilo alma ayrıntılarımı geçiyorum. Ancak söylemeliyim ki ben kolay alıp veren bir insanım. Yediğim tek çikolatayla kilo alabildiğim gibi yemediğim tek çikolatayla da kilo verebiliyorum. :112:
.......
canım çok güzel yazmışsın.kelebek.hill'in de hoşuna gitmiştir bence bende cevap olarak saç rengini değiştir kadınlar genelde bunu yapar diyecektim.en etkilisi budur diye. bu arada daha bu kadar yazsan okurdum herhalde...
kızlaaar bana kahvaltı öerileri sunun zeytin ve peynir olmasııın ne yiyeceğimi bilemiyorum sabahları
Yumurta bence baya mantıklı seçim, haşlanmışı tok da tutuyor yani baya
valla bilmiyorum neyle cozuturum. eşimle biraz dargınım barışmak için dışarı çıkartabilir. en kötüsü ızgara olur onu da yoğurtu bol ekmeği az yerim olur biter
kızlaaar bana kahvaltı öerileri sunun zeytin ve peynir olmasııın ne yiyeceğimi bilemiyorum sabahları
yok canım işim kızımın adı beren. benim ismim ilknur
ama yumurtayıda haşlanmış ve haftada 2 veya 3 tane yiyin diyolar.hadi 3 gün yedim diyelim ya kalan 4 gün napciiimmm:44::44::44:
günaydın kızlar
ya ben diyet motivasyonumu kaybettim galiba
yardım edin bana
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
yarım domates
iiydi ama tatlı krizim tuttu
şuanda 1 paket oratası portakal karamelli büsküviyi bitirmek üzereyim
bide reçel yedim
ama yumurtayıda haşlanmış ve haftada 2 veya 3 tane yiyin diyolar.hadi 3 gün yedim diyelim ya kalan 4 gün napciiimmm:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?