Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yani bari derken hepberaber hareket sinerji ünlü düşünür recep ivediğin dediği gibi . arkadaşlar valla hepberaber süpeeer kilolar verelim yyaaaaa :18:

Ben de severim cnm yurdu. :112: Lisede 1,5 sene, üni de 4 sene yurtta kaldım ben. Ömrüm yurtlarda geçti diyebilirz yani. Bu yurt daha önce de 4 sene kaldığım yurdumdu zaten. O yüzden alışkınım düzenlerine. :112: Sadece burda diyet yapmaya alışkın değilim. Daha önce sadece 2 hafta diyet yaptım burda. O da diyetisyen diyetiydi ve oda arkadaşımın desteği ile yapmıştım. Bakalım bu sefer neler olacak.
Ay sinemaaa. Alacakaranlıııkk. Ben sinema manyağı bir insanımdır aslında. Haftada en az 1 kere giderdim önceden. Sinirim mi bozuldu, sinemaya. Yapacak işim mi yok, sinemaya. Ama son zamanlarda hiçç gidemedim. :105: Ölüyorum şu an sinema için. Hele alacakaranlık vizyona girdi de bu kadar zaman gidemedim ya ben de. Deli oldum, kendimden geçtim resmen. Amaa artık tek başımayım. Kendimi sinema manyağı yapmayı düşünüyorum. Aslında bugün gidecektim ama ablamların evi bugün taşınıyor. Öğleden sonra bana uğrayacaklr, saat tam belli değil. Ben de yarın gideceğim inş. Sonra pzt akşamı tekrar giderim belki.

Ona da seninle diyet yaptır. Ve ya zaten ister istemez evde yemekler daha hafif pişince tam olmasa da ucundan yapıyor olacaktır. Bir de akşam yürüyüşlerine çıktınız mı bu iş tmm.

yani bari derken hepberaber hareket sinerji ünlü düşünür recep ivediğin dediği gibi . arkadaşlar valla hepberaber süpeeer kilolar verelim yyaaaaa :18:

Verelim verelim. Hatta verelim değil vereceğiz inş.
Uzun vadeli hedeflerimiz belli kızlar. Bir de kısa vadeli hedefler belirleyerek başlayalım. :112:
Benim 28 Aralık hedefim 65,5 kg. Ne dersiniz? Bir de kısa vadeli hedefler için bir liste oluşturalım mı aramızda?

hııımmm güzelmiş. canım istedi valla öğle yemeği için yapayım bari. sağol canım tarifin için

Ben de salı eve gideceğim. Belki çarşambaya yiyebilirim.

ah canım bizimkisi çok yemekten değil, geç yemekten onun erken yemesi zor ama eskisi kadar geç gelmiyo daha erken yiyo artık. benim kızım var. akşam bizi zor yürütür. bizimle beraber yatıyo yatağa zilli. ben ne yapıyosam o da onu yapıyo.

Ay benim yeğenim gibi. Onu da pusete koyun diyicem ama havalar soğudu. O yüzden susuyorum.
Evt, akşam yemeği saatleri gerçekten çok önemli. Daha erken yiyebilmenize sevindim.

Kızlar başlıklar arasında gezinirken bu mesaj hoşuma gitti. Paylaşayım dedim. :112: Biliyorsunuz, değişim listelerine takık bir insanım.

Ay benim yeğenim gibi. Onu da pusete koyun diyicem ama havalar soğudu. O yüzden susuyorum.
Evt, akşam yemeği saatleri gerçekten çok önemli. Daha erken yiyebilmenize sevindim.

benim bebişim pusetliği geçti 6 yaşına girdi canım. kocaman kazık oldu zillim.bide şimdi hasta ooo pek nazlı :2::2:

eyvah sobelendiiim. ben bugün kahvaltı öğünümü nesfitle yapmıştım.

Olur böyle vakalar kk yakalar.
(Laf aramızda ben de severim gevreği ama bugün bunun bir önemi yok, ne dersin. )

benim bebişim pusetliği geçti 6 yaşına girdi canım. kocaman kazık oldu zillim.bide şimdi hasta ooo pek nazlı :2::2:

Oyh, kıyamaamm. Tekrar geçmiş olsun.

Olur böyle vakalar kk yakalar.
(Laf aramızda ben de severim gevreği ama bugün bunun bir önemi yok, ne dersin. )

Oyh, kıyamaamm. Tekrar geçmiş olsun.

ay canım benim kahvaltı sorunum var işte.ben peynir ve zeytin hiç sevmem. peyniri bazen zorluyorum da zeytini ağzıma sürmedim.o yüzden kahvaltıya altarnetif iyiydi.
sağol canım kızımda baya iyileşti pazartesi o okula ben yürüyüşe allah izin verirse...

mrb kızlar
öğlen menüm
1 krep
pekmezli su

akşam
1 tabak tarhana çorbası
ızgara tavuk
domates soğan(Közlenmiş)
1 dilim ekmek

Bana plateste aletle ilgili bir soru gelmiş ama hiç bilmiyorum yeniyim orda da :18:

Bu arada film güzelmiş (alacakarnlik) seriyi takip edenler hemen gitsin :)

Ve akşam menüm:
biraz hamsi :))
ama ara öğünde azcık pasta kaçırdımm :26:
ayyy ben biraz daha dikkat etmeliyim dah atam moda giremedim sanırm :)

Ecz.imis bu arada sen o kiloya ne kadar sürede indin?? Baya iyi gidiyorsun başarılarının devamını ve bana da bulaşmasını dilerim

Bir de şey sorcaktım size benim sevdiceğim askerde, mart 'a kadar görüşemicez sanırım
O zamana kadar böyle biraz değişip şaşırtmak istiyorum, yapabilir miyim sizcee :)) kilo vermekten başka bi öneriniz var mıı???

mesaj bildirimi: 14 bugünlük bu kadar yarın ya geliriiim ya gelemeeem belli olmaz menümü de yarın bi ara gönderirim artı dostça kalın hoşçakalın millet

ancak gelebildim bugun ay sonu hafta sonu ve en onemlisi tadilatimiz bitti bugun
tam gun makina gibiydik
ogun olarak yiyemedim ama
12 gibi
1dilim ekmek
3 kasik menemen kiymali
bol yesillik

aksam
bir tabak brokoli haslamasi
3 kasik corba
salata
bir tavuk gogus izgara

ara felan yok

yemeyevaktim yok temizligim bitti ama yerlestirme var daha buarada ne tadilati oldunu soylemedim sanirim
bizim kizlarin odalari degisti
yukari katta iki oda bir banyo bir salon var
biz odalardan banyoya acilan iki kapi actirdik
simdi ikiside odalarinin icinden banyoya girebilecek
yada ben temizlerken oda banyo oda diye dolanacam
ama yinede cok isim var
daha tam yerlesemedik
onun icin fazla giremedim
unutmadan eve yurume bandi aldim kac gundur esime cocuga bak bir yarim saat yuruyum diyordum oda disarda olmaz diyordu bugun aldik
carsamba gunu gelecek
sizlerde ne var ne yok
bugun guzel sahbet olmus eger tekrar giremezsem iyi aksamlar hepinize

bir guzellik salonuna gidip acikca soracam haftada bir gun kac liraya olcum yaparsiniz diye
insallah olur yoksa esime sorarim onun tanidigi vardir ama ben onun arkadaslarinin doktorum olmasindan biktim

arkadaslar karatay diyetinde gunde iki yumurta ile gobek yaglarindan kurtulun diyor sizce dogrumudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…