- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
sauna esofman hakkinda bilginiz varmi diye sormustum ben dun
komsunuz akrabaniz vs.kullandimi
100 tl diyorlar bosuna vermeyim simdi
Benim hiç bir bilgim yok cevap vermedim o yüzden beroş
ne güzel 3 kız maşşalah...ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik
sinif ogretmeniyim ama ucretsiz izindeyim
tanitayim kendimi dedim
hoşbuldum cnm...bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi
seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
ah bacım işin sırrını bende bilmiyom. ama sanırsam önceden akşam yemeği 10 11 de anca yeniyodu artık 7 8 dedimi yiyorum ben. abur cubur yemedim hiç.çekirdek kola gırla yenirdi şimdi eşim karşımda yiyo ben dokunmuyorum. bi de ben aslında tam bi kola koliğim onu içmiyorum ya şoktayım. evde şişe şişe doludur gözümü kapayım geçiyom valla bi de kızlar sizde deneyin derim kaysılı form çayım var doğadan akşam son olarak onu içiyorum.ço çabuk söktrüyo ve farkındasınızdır. en güzeli beni hiç güçten düşürmedi az yemem. veee geçen cuma boğazıma balık kılçığı kaçtı ve 2 saat içinde rahat 20 bardak su içtim. o kılçığa çok teşekkür ediyor ve tekrar ziyarete gelmesini istiyorum. ama gece uykusu tuvalette geçti benim sular içimde patladı
ne güzel 3 kız maşşalah...ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik
tanitayim kendimi dedim
hoşbuldum cnm...bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi
seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
ah bacım işin sırrını bende bilmiyom. ama sanırsam önceden akşam yemeği 10 11 de anca yeniyodu artık 7 8 dedimi yiyorum ben. abur cubur yemedim hiç.çekirdek kola gırla yenirdi şimdi eşim karşımda yiyo ben dokunmuyorum. bi de ben aslında tam bi kola koliğim onu içmiyorum ya şoktayım. evde şişe şişe doludur gözümü kapayım geçiyom valla bi de kızlar sizde deneyin derim kaysılı form çayım var doğadan akşam son olarak onu içiyorum.ço çabuk söktrüyo ve farkındasınızdır. en güzeli beni hiç güçten düşürmedi az yemem. veee geçen cuma boğazıma balık kılçığı kaçtı ve 2 saat içinde rahat 20 bardak su içtim. o kılçığa çok teşekkür ediyor ve tekrar ziyarete gelmesini istiyorum. ama gece uykusu tuvalette geçti benim sular içimde patladı
ne güzel 3 kız maşşallah...ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik
tanitayim kendimi dedim
hoşbuldum canım iinşallah vericez kiloları beraber..bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
kıslar yaaa akşama misafir var ve benim kolumu kıpırdatasım yok... yorganın altında girip uyumak istiyrummmne bu halsizzlik hava yağmurlu ondan mı ne anlamadım...
her zamanki gibi supersinmrb kızlar
paylaşım topiğinde berenvildanın kilosunu listeye ekleyip paylaştım. Tam anlaşılmamış.Yüzde bayağı yükseldi.Takım ort. 0,87. sanırım bu hafta iyi bir sonuç alacağız.
bizi beğenmeyenler görsün KIZLAAAR
öpüldünüz
bahane yokkıslar yaaa akşama misafir var ve benim kolumu kıpırdatasım yok... yorganın altında girip uyumak istiyrummmne bu halsizzlik hava yağmurlu ondan mı ne anlamadım...
hoşgeldin cnm
bende 30 yaşındayım
evliyim
1 tane 2.5 yaşında kız bebişim var
olmaz öle hadi kalk canlan bakiim
totoşu kaldırbak misafirde gelcekmiş
sormussun bana beros dememe kiziyormuyum diye ya hic kizmiyom hem benim cok gicik bir lakabim var 15 yildan beri
benim esimin bir uzak akraba kizi var o gicik takti
ben nisanlandim bunlar bize geldi esimin ailesiyle kadin beni hic begenmemis ben hep evle ugrasiyormusum vileda elimden eksik olmuyormus
neyse evlendim o sirada bunlar kayinvalidemlerin kiracisi bu beni sevemedi ya gelip gidiyor viladayla felan beni gorunce konuya komsuya beni dedi kodu yapiyor elimden vileda sopasi dusmuyormus baska birsey yapmiyormusum vs. hatta ben adimi ogrenmeden once arkadaslariyla telefoda felan vileda diye birsey anlatirken meger benim yanimda beni cekistiriyormus
bir gun baya bi kavga ettik o sira benim cocugum olmuyordu yuzume karsi agzindan cikti
bende anneme esime felan soyledim cok kizdilar esim onu rezil etti hala naneliyizdir onunla hala evlenmedi
arada kizlar esim bile beni gicik etmek icin vileda der
bu arada acayip toz dusmaniyimdir harbi viledayi tuttum kadar kimsenin elini tutmamisimdir
vileda adindan sonra senin berosun askim der gibi oluyor
mrb kızlar
paylaşım topiğinde berenvildanın kilosunu listeye ekleyip paylaştım. Tam anlaşılmamış.Yüzde bayağı yükseldi.Takım ort. 0,87. sanırım bu hafta iyi bir sonuç alacağız.
bizi beğenmeyenler görsün KIZLAAAR
öpüldünüz
mujde mujdeeeeeeeeeeeeeeeeee
takimlar icinde birinciyiz
ve bireysel olarak tum katilimcilar arasinda da
berenvildanimiz birinci
bundan daha guzel motivasyon olurmu
birincilikleri kaptirmak yok
anlastimi
Slm bayanlaar.Nasılsınız bakalım? Gördüğüm kadarıyla berenvildan da girmiş listeye, sevindim.
Ayrıca (tabii berenvildanın da listeye girmesi sayesinde) etap birincisi olmuşuz kızlaarr.
berenvildan etap bireysellerinde birinciberil de ikinci olmuş kızlar.
Herkesi tebrik ediyorumm.
Gerçi benim bir katkım olamadı ama.Geçen seneki diyet notlarımı çıkardım, haftaya olmadı sonraki haftaya bomba etkisi yaratacağım inş. (Haftaya diyecektim ki haftaya ancak bu haftayı toparlayabilirim gibi geldi, sustum. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?