Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ne güzel kg verilmiş tebrik ediyorum verenleri, ben bugün 65 kg geldim listeyi 65.1 olarak yansımış :) dün ve bugün 100 gr fark çok değil etkilemez sanırım sıralamamızda :)
haftaya inşallah çok vermek istiyorum bu hafta 600 gr vermem bile mucize benim metabolizmam çok yavaş ve 9 lu çayın etkisini görmeye başladım diyebilirim ,şöyleki vücudumdaki yağ oranım azaldı göbekten 2 cm belden 1.5 cm inceldim arkadaşlar.
çayı içmeye devam ve oruç tutmaya tekrar başlıyorum malum regl dönemim bitti ,artık daha dikkat etmeliyim arkadaşımla yarışa girdik 3 ay da en çok kg verene hediye alacagız :)) hediye bahane bana felaket hırs verdi

okadar isim var ama sizsiz olmuyor
bicirim uyusun evi toparlayacam ama hep gozum uzerinizde haaaaaaaa

arkadaslar bu hafta sifir seker deneyelimmi

Benim hiç bir bilgim yok cevap vermedim o yüzden beroş

sormussun bana beros dememe kiziyormuyum diye ya hic kizmiyom hem benim cok gicik bir lakabim var 15 yildan beri

benim esimin bir uzak akraba kizi var o gicik takti
ben nisanlandim bunlar bize geldi esimin ailesiyle kadin beni hic begenmemis ben hep evle ugrasiyormusum vileda elimden eksik olmuyormus
neyse evlendim o sirada bunlar kayinvalidemlerin kiracisi bu beni sevemedi ya gelip gidiyor viladayla felan beni gorunce konuya komsuya beni dedi kodu yapiyor elimden vileda sopasi dusmuyormus baska birsey yapmiyormusum vs. hatta ben adimi ogrenmeden once arkadaslariyla telefoda felan vileda diye birsey anlatirken meger benim yanimda beni cekistiriyormus
bir gun baya bi kavga ettik o sira benim cocugum olmuyordu yuzume karsi agzindan cikti
bende anneme esime felan soyledim cok kizdilar esim onu rezil etti hala naneliyizdir onunla hala evlenmedi
arada kizlar esim bile beni gicik etmek icin vileda der
bu arada acayip toz dusmaniyimdir harbi viledayi tuttum kadar kimsenin elini tutmamisimdir
vileda adindan sonra senin berosun askim der gibi oluyor

ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik
sinif ogretmeniyim ama ucretsiz izindeyim

tanitayim kendimi dedim
ne güzel 3 kız maşşalah...

bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi
seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
hoşbuldum cnm...

bence o balık kılıçığı bi daha gelmesin, çok acır o yaaaaa...

ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik

tanitayim kendimi dedim
ne güzel 3 kız maşşalah...

bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi
seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
hoşbuldum cnm...

bence o balık kılıçığı bi daha gelmesin, çok acır o yaaaaa...

ben beril canim
77 liyim
3 kizim var
ikisi 10 yasinda
kucuk mercimegim 6 aylik

tanitayim kendimi dedim
ne güzel 3 kız maşşallah...
bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..
hoşbuldum canım iinşallah vericez kiloları beraber..

bence o balık kılçığı bi daha gelmesin, çok acır o yaaa....

mrb kızlar
paylaşım topiğinde berenvildanın kilosunu listeye ekleyip paylaştım. Tam anlaşılmamış.Yüzde bayağı yükseldi.Takım ort. 0,87. sanırım bu hafta iyi bir sonuç alacağız.
bizi beğenmeyenler görsün KIZLAAAR

öpüldünüz

kıslar yaaa akşama misafir var ve benim kolumu kıpırdatasım yok... yorganın altında girip uyumak istiyrummm ne bu halsizzlik hava yağmurlu ondan mı ne anlamadım...

Son düzenleme:
kıslar yaaa akşama misafir var ve benim kolumu kıpırdatasım yok... yorganın altında girip uyumak istiyrummm ne bu halsizzlik hava yağmurlu ondan mı ne anlamadım...

hoşgeldin cnm
bende 30 yaşındayım
evliyim
1 tane 2.5 yaşında kız bebişim var

olmaz öle hadi kalk canlan bakiim
totoşu kaldır bak misafirde gelcekmiş

her zamanki gibi supersin

bahane yok
hadi bakalim hareket bereket
hoşgeldin cnm
bende 30 yaşındayım
evliyim
1 tane 2.5 yaşında kız bebişim var

olmaz öle hadi kalk canlan bakiim
totoşu kaldır bak misafirde gelcekmiş

cizelgeni hangi linkten yaptin yazarmisin

mujde mujdeeeeeeeeeeeeeeeeee
takimlar icinde birinciyiz

ve bireysel olarak tum katilimcilar arasinda da
berenvildanimiz birinci

bundan daha guzel motivasyon olurmu
birincilikleri kaptirmak yok
anlastimi

Slm bayanlaar. Nasılsınız bakalım? Gördüğüm kadarıyla berenvildan da girmiş listeye, sevindim.

Ayrıca (tabii berenvildanın da listeye girmesi sayesinde) etap birincisi olmuşuz kızlaarr.
berenvildan etap bireysellerinde birinci beril de ikinci olmuş kızlar.
Herkesi tebrik ediyorumm.
Gerçi benim bir katkım olamadı ama. Geçen seneki diyet notlarımı çıkardım, haftaya olmadı sonraki haftaya bomba etkisi yaratacağım inş. (Haftaya diyecektim ki haftaya ancak bu haftayı toparlayabilirim gibi geldi, sustum. )

Bu arada berenvildancm, pazartesiye kadar paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını, bu kiloyu nasıl verdiğini yazman lazım cnm. Unutma. :112:

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya.. onu biliyosunuz profilimi düzenlede çizelge bölümüne yapıştırıyoruz

adres tam olmadıysa http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html adresinde linki var kızlar

Ayyy çok sevindim o zmannn beroşşş

Vay beee harikayızz aynen devam yaa müthişşş

mujde mujdeeeeeeeeeeeeeeeeee
takimlar icinde birinciyiz

ve bireysel olarak tum katilimcilar arasinda da
berenvildanimiz birinci

bundan daha guzel motivasyon olurmu
birincilikleri kaptirmak yok
anlastimi

ay bence de bence deee kaptırmayalım hiç tam gaz devammm, şekersizliğe alışmaya çalışıyorum elimden geldiğinceee...

Heyy seni de özledik yahu eczimis, biz toparlandık baya olur mu sen topladın,arada kaçamaklar oluyo malesef çeşitli sebepelerden dolayı..ama takım ruhumuzu bozmuyoruzz

Öğlen menüm:
Biraz pilav ve 1 kase yoğurt

Akşam:
1 light dardanel ton, biraz salata, bi kaç kaşık meyveli yoğurt

Azcık leblebi

Bir dee evde 1,5 saat sporum var; içinde 1 saate yakını plates, onun dışında biraz kol ve bel çalıştım, yeni dumble ve bel inceltici diskle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…