süpersiniz kızlar
tebrik ederim sizi
bizde harekete geçelim bundan sonra birincilikler bizim olsun
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya.. onu biliyosunuz profilimi düzenlede çizelge bölümüne yapıştırıyoruz
adres tam olmadıysa http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html adresinde linki var kızlar
ecz.imiş nereye ne yazıcam ben bişeyler dedin bi de benim birinciliğim takımlar arasında da mı yani şimdi ayy çok heyecanlandım.
oldu canım benim olmazmı herkes hem kendi hemde birbiri için yazılar paylaşıyo burda sen olmasan biz nasıl toplanırdık bebeğim. yurda döndüğün zaman tekrar diyete dönecek ve inşallah 1. olacaksın. 6. takım olarak birincilik bizim başkalarına kaptırmak yok tamam mı? herkesi çooook seviyoruuuum. bu grubu çooook seviyoruuuum.
bebişim bende senin kadar mutlu oldum valla gelsin şu sevdiceğin de merak ediyorum ikinizi valla. bu arada benim dayım ve kız kardeşim de istanbulda oturuyo. dayım fındıkzade de, kardeşim maltepede olur gelirsem oralara seni anarım onlara
Bizimkileri erken yatırdım, ben de kaçtım geldim.Ama kimse yok galiba. Neyse, ben yazarım yazarım siz gelince cevaplarsınız kızlar.
slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım
baktımda sanki yeni gelen üyeler çokkk noldu takıma çıktımı diğerleri ama iyi etmişler gelmişler takıma renk gelmiş tekrar hoş geldiniz kızlar
kız veletle valla zor oluyoo açtımmı ben oturcam pep aç kayu aç araba aç aç allahım açç bütün günn tvde izlediği yetmiyoo nasılısn canım nasıl gidiyor
canım telefondan nete girme işini halledebilirsem yine gelicem inşallah...
Kızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...
bu arada geçte olsa 69.1 kg yim fazlada bişi verememiştim zaten.
gonul ister hepinize cevap yazayim ama cok cok yazmissiniz canocanlar
hayret cukulata yok bugunÖğlen menüm:
Biraz pilav ve 1 kase yoğurt
Akşam:
1 light dardanel ton, biraz salata, bi kaç kaşık meyveli yoğurt
Azcık leblebi
Bir dee evde 1,5 saat sporum var; içinde 1 saate yakını plates, onun dışında biraz kol ve bel çalıştım, yeni dumble ve bel inceltici diskle
hayirli bir es olur insallah canimAyyy acayip bi enerji patladı bende spor iyi geldi sanırım
Bir de şunu paylaşcam, sen benim askerdeki sevgitoşum akşamları internete giriyor, sıkıldıkça da sana şunu alıyım mı bunu alıyım mı internetten diyor, gitmiş bana burberry klasik almış kargolamış bugün aldım gene çok duygulandım yaaa çok mu seviyom nedir yaasizle paylaşmak istedim , seviyom kız sizi
alkislar sana canim tebriklerkızanlaaar ben geldiiim birinci olmuşum galiba pek anlamadım ama nereye paylaşım yapacağım ben ecza.mış bişey yazmış
ben berilslmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım
ben terleyemiyorum insallah ise yarar bende ufaktan baslayim artik spora degilmiAa, bilmiyorduum. Allah bağışlasın cnm.
Kullananları okumuştum. Memnunlardı. Yani memnun olmayan birini hatırlamıyorum. :112: Ama net bilgilerde yok zihnimde. :112:
Ben zaten 8-9 senedir şekersiz içerim çaylarımı kahvelerimi. Hıhh.
Yani cnm kusura bakma, yaşadığın şey sinir bozucu ama aynı zamanda komik de.
Evt, beroş hakikaten aşkım gibi kalmış.
Sağolasın cnm.Zaten yetişmeseymişin paylaşım alanı epey karışacağa benziyormuş.
Cnm ya, ne zamandır sorucam, unutuyorum hep. İsmin burcu muydu? Yani normalde isim sormam aslındaama bur50cm demek garibime gidiyor da.
sen bilirsin ama fazla alistirma cok kucuk dahakız veletle valla zor oluyoo açtımmı ben oturcam pep aç kayu aç araba aç aç allahım açç bütün günn tvde izlediği yetmiyoo nasılısn canım nasıl gidiyor
yuppiiiiiiii artik mesaj saymayacagiz yaniiiiHah, ben de onu diyecektim cnm.Sen gidince ben devraldım o işi. Ancak bu hafta eve geldim, üstelik bilg im olmadan. O sebepten bu hafta açık çıktı. Sen yine devam edebilir misin saymaya?
Ben de sporları not almaya başlayabilirim böylece dönünce inş. :112:
bu takimda herkesin gozu olsun birincilikteEvt evt evt.
Cnm çok güzel bir açıklama olmuş.Bu mesajı bir yere kaydedelim, soranlara direkt kopyalayıp yapıştırırız. :112:
Cnm paylaşım alanı var ya, bugün kilo bildirimini yaptığın yer. Linki şu; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-355.html oraya yazacaksın cnm. :112
Biz de seni çok seviyoruz.Yok arkadaşım, benim birincilikte gözüm yok. Ama haftada 1 kg vermek istiyorum inş. :103: Bakalım becerebilecek miyim.
ben burdayim ya tatliskommmmmmBizimkileri erken yatırdım, ben de kaçtım geldim.Ama kimse yok galiba. Neyse, ben yazarım yazarım siz gelince cevaplarsınız kızlar.
gecmis olsun allah size bagislamisKızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...
bu arada geçte olsa 69.1 kg yim fazlada bişi verememiştim zaten.
Maşaallah de.
Kızlar, gelin artık hem aylık hem de haftalık hedef belirleyelim. Ne dersiniz?Kısa vadeli hedefler kaçamak sayımızı azaltmamızı sağlar.
Bu haftaki duruma göre;
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.)
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)
Parantez içindeki kilolar 286. Etap yani 6 Aralık kilolarımız. Yanına yazdığım ise 13 Aralık(287. Etap) hedeflerimiz. Yani hedefim.Siz de bu hafta kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsanız yazın yanına. Haftaya bir durum değerlendirmesi yapalım. Olmaz mı?
Not 1: tadliscm, kusura bakma cnm. 2 arada 1 derede girdiğim için kilona tam vakıf olamadım. Bu haftaya geriye dönüp hepsini tek tek not alıcam ama şimdilik senin yeniden yazman gerekiyor bu haftaki kilonu. :112:
Not 2: Kızlar bu mesajı alıntılayıp baştaki ve sondaki 'QUATE' yazan köşeli parantezleri silerseniz sizden sonraki kişi de sizin mesajınızı güncel hali ile alıntılayabilir. Böylece Mesaj her alıntılandığında eksilmeden domino taşları misali (misal yanlış olabilir, bu saatte anca) ilerler. :112:
Ve Not 3: Sizler hedefimi azımsamadan evvel açıklama yapayım dedim.Ben bu hafta büyük olasılıkla artıda dönücem yurda. Yani aslında daha yüksek bir rakam vereceğim inş ama bildiğim son rakam şimdilik 68,7 kg olduğundan hedefimi de bunun üzerinden belirtmek durumunda kaldım.
.....
ben terleyemiyorum insallah ise yarar bende ufaktan baslayim artik spora degilmi
yuppiiiiiiii artik mesaj saymayacagiz yaniiii
.....
ben senin yerimde olsam bir kacgun detox yaparim
yesil elma super sonuc veriyor
en azindan iki gunde acigi kapatabilirsin
ecz.imiş nereye ne yazıcam ben bişeyler dedin bi de benim birinciliğim takımlar arasında da mı yani şimdi ayy çok heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?