mmmf27
hedef : Mart => 80
başlangıç tarih : 16.01.2009
kaç aydır rejimde? : 2
başlangıç kilo : 63,5
şimdiki kilo : 64,3
verilen kilo: -0,8
minimum değer: 2
kilo kaybı yüzdesi: -1%
karne notu : -40
sonuç : Sınıfta kaldı.
rezalettt:roflol:ama yanlışlık var sanırım
ben 68.5 la giriş yaptım takıma neden bööle oldu ben neden sınıfta kaldım imdaaaaaaattttttt
3 gün farkla beni geçtinmi kıskaydirigubbakcemile3
vay bi de beni takımın en iyisi seçmişler :roflol::roflol:
Sabah sabah çok güldüm :roflol:
niye öyle diyosun kız 1 ayda verdiğin kiloyu baz almışlar işte ben 3,5 kiloyu almamış olsaydım geçerdim seni hıhhh bence bu gazla iyi bir diyete başla elseciğim.
tebrik ederim canım bukaa az zamanda bu başarı süperrrkaydirigubbakcemile3
heee geldim
else ya süpersin kızım işte bu bir başarı sırlarını bekliyoruz ona göre
darısı başımıza
Elseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizide zayıflatttttttttt Elseeeeeeeee Elseeeeeeeeeeeee Elseeeeeeeeeeeeeeee
başarımın sırrı :roflol:
az yemek ,bol spor dermişim :roflol:
valla hiç spor yapmıyorum biliyosunuz
yemek konusunda da kaçamaklarım oldukça fazla
aynısını ben de uyguluyorum :1shok:
ben niye sınıfta kaldım peki kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
ben her işe geldiğimde yeni planlar yapıyorum. sabahları giyinmek işkence. hele bu ara reglim gecikti balon gibiyim yine.
geçen hafta işteyken sabah erken kalkıp pilates yapmaya karar vermiştim ama indiremedim. özgecim anlatırsa belki becerebilirim
dün işteyken akşamları yürüyüş yapmaya karar vermiştim. eşim yan çizdi. beni de yalnız göndermez
bugün işteyken de karar verdim. sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıcam. ama oğluş ben kalkınca hemen uyanıyor. onu uyandırmadan sessizce kaçmam lazım. bakalım bunu uygulayabilecek miyim.
sen yeterince kaçamak yapmıyon demek ki:roflol:
Bende her sabah planlar yapıyorum akşam eve gidince hepsi uçup gidiyo malesef :mymeka:
kızlar bende sizin gibiydim ama kesin çözümü buldum ve spor salonuna yazıldım. Para verince gidiliyor aman param boşuna gitmesin diyorum ve her akşam spor salonunun yolunu tutuyorum.plateste var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?