daha önce spor salonuna da yazıldım nazlıcım
haftada 3 gündü
ilk 2 hafta güzel gittim, 3. Hafta 2 gün gittim, 4. Haftada 1 gün
sonrada bıraktım zaten
kilo vermemiştim ama sıkılaşmıştım
spor gibisi yok kesinlikle
selam kızlar
ben her işe geldiğimde yeni planlar yapıyorum. sabahları giyinmek işkence. hele bu ara reglim gecikti balon gibiyim yine.
geçen hafta işteyken sabah erken kalkıp pilates yapmaya karar vermiştim ama indiremedim. özgecim anlatırsa belki becerebilirim
dün işteyken akşamları yürüyüş yapmaya karar vermiştim. eşim yan çizdi. beni de yalnız göndermez
bugün işteyken de karar verdim. sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıcam. ama oğluş ben kalkınca hemen uyanıyor. onu uyandırmadan sessizce kaçmam lazım. bakalım bunu uygulayabilecek miyim.
senağlamanan özge bu herkes içine bire girememişim . ama rep için degil üzüntüm ... ...senağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kızlar verebildiğim herkese rep verdim haberiniz ola ondan sonra hani benim replerim diye düşünmeyin öptüm hepinizi
merhaba fıstıklar . ne haber ..............
eşim yeni biraz kalktı biroyo bi bakayım diye çıktı . daha düzelemedi çok üşütmüş ...:çok üzgünüm:hoşgeldin aebencim iyiyiz sen nasılsın?
eşin nasıl oldu tekrar geçmiş olsun
fıstıklar benim sonuçları aldım şimdi . Biliyonuz dr. Daha 15 gün sonra gösterecem .. Ama gine degerler çok düşük ya ... Benim iznimmi uzatıyorum malesef ......ne yapacagımıda bilmiyorum
afiyet olsun nazlıcım
bende akşam evde bi domates çorbası yapayım bari
canım herşeyi çeker oldu ya
bilmesem kendimi hamileyim dicem cadıarzu
bizim yemektede biber dolması varmış bugün
sağol canım.biber dolmasını severim ama daha sonra belli bir süre geçtikten sonra ağzına geliyor ya onu hiç sevmiyorum işte.
senağlamanan özge bu herkes içine bire girememişim . ama rep için degil üzüntüm ... ...senağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
OY O BİBER DOLMASINI ZEYTİNYAĞLI VE FIRINDA YAPACAKSIN OH OH
BENİM EŞİM AĞZINA SÜRMEZMİŞ ŞİMDİ FAVORİ YEMEĞİ AYIPTIR SÖYLEMESİ ÇOK DA İDDİALIYIM BİBER DOLMASI KONUSUNDA :roflol:
benim kocişte artık biber dolması yemiyo
yazın hem işte hem evde her hafta dolma oluğu için bıktırmışım kocişi habersiz kaydirigubbakcemile3
buarada büyük harfle yazıyosun özgecim
büyük harfle yazınca ne oluyor ki :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?