Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

CANIM SANA DOLANDA GEL DİYODU :roflol::roflol:
DOLANDIM GELDİM Bİ
KÜTO ASİ PINAR CEYLİN FATU KALDI SANIRIM
DOLANAYIM ONLARA DA VERECEĞİMa.sa.sa.s

SEN BAMBAŞKASIN HİÇ SENİ UNUTURMUYUM:asigim::asigim:
:asigim:Şeniz biliyom bebişim tirip yapıyom ..:roflol: ben giremiyorum msn pek açamıyorum açıncada sapıklar geliyo .kaydirigubbakcemile3bizim kızın arkadaşını msn de çalmışlar galiba . açar açmaz . .......:mymeka:....neyse ......... görüşemiyoz özkem . elin düzeldimi iyce ...:1rolleyes:

ben çıkayım şimdi benimki gelir .a.s.

hadi ya ilk defa duydum:roflol:
örneğin nam varya sürekli büyük harfle yazıyor demek sürekli bağırıyor
ehe:)))))))))99

bende bikaç defa okudum topiklerde
çalışırken hep büyük harf kullanıyorum
kk'ya geçince küçük harf:)

canım benim iyileşti bugün yarın dikişleri aldırmaya gideceğiz bakalım hayırlısı

maytabin keratamı hasta hepsini okuyamadım pınarım ogluştamı hasta ne öyle gördüm sanki . geçmiş olsun hepsine . okuyamadım hepsini ......

kızlar bü şeker düşüklü neden olursa ben bi araştırayım vakit olursa .. fazla spordan az yemekten az karbon hidrattan . bişi ler okudum ama bi iyce bakayım ....

benım geçen seneki diyete ballamadan önceki toklukta düşükmüşya niye bu dr. iyce bakmıyo ya ....

NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 6. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
6. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için
tıklayınız.

kaptanım kütahyam . ve degerli arkadaşlar ıhım ıhım .... ay yok kok resmi oldu .....hehe

sınıfta kalan benım gibi hatunlar gereken açıklamalarını yapsınlar . ve bedişim birleştırsın paylaşım alanına 1 mesaj olarak yazalım okey ....

ben napiim bekliim dimi aebencim daha sınıftakalmış sayılmam

ben napiim bekliim dimi aebencim daha sınıftakalmış sayılmam
maytabın senın iş karışık biraz sen eski üye olarak katılmadın dimi nicin yeni idi ...a.s ve güzel kilo veriyosun hangi ayda başladın kaç kilo verdin bi incele . senin analizde yanlışlık var bence sen geçmiş olmalısın .....a.s

ona kalırsa bende :roflol: ben başladıgımda 1 sene önce 77 idim k.k katıldıgımda 1 ay önce diyete başlamıştım ve o ay 4 kilo vermeiştim malesef k.k olmadıgı için analizlere girmiyor .... ben tam 1 sene oldu 12 13 kilo verdim yani ayda 1 kiloyu geçti kendimce sınıfı geçtim .....benneyaptımki

ZÜGÜRT TESELLİSİ ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tünaydın kızlar.ayyyy ne güzel karne almışsınız yaaaaa.hihoyyytvalla karne almayı bile özlemişiz be.
Sınıfını geçen herkesi tebrik eder veeee darısı kalanların ve benim başıma.:1hug:

Ben çocukluğuma ait o kadar çok şeyi özlüyorum ki....Şimdi ki çocuklar bizim gibi değil yaa....:çok üzgünüm:.Pclerin başında ömürleri bitiyor ama farkında değiller.Gerçek bir yaşamı değil de sanal bir dünyada yaşıyorlar.Sizcede öyle değil mi.
Ama daha sanırım çoğunuzun çocuğu yok..:asigim:.Olanlar için söylemiştim zaten.

EVET BENDE ÖZLÜYORUM ........:çok üzgünüm:

SELAM HEMŞOM ..............:1hug:

ıYı DıYıM ıYı OLAYIM ..........ben çocuklara kalkıyorum kızlar iyi günler herkese .....

bende çok özlüyorum çocukluğumu
bizler gerçekten yaşadık çocukluğumuzu bence
şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu oldu
anneler doğurana kadar bilgisayar başında çocuklar napsın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…