:asigim:Şeniz biliyom bebişim tirip yapıyom ..:roflol: ben giremiyorum msn pek açamıyorum açıncada sapıklar geliyo .kaydirigubbakcemile3bizim kızın arkadaşını msn de çalmışlar galiba . açar açmaz . .......:mymeka:....neyse ......... görüşemiyoz özkem . elin düzeldimi iyce ...:1rolleyes:CANIM SANA DOLANDA GEL DİYODU :roflol::roflol:
DOLANDIM GELDİM Bİ
KÜTO ASİ PINAR CEYLİN FATU KALDI SANIRIM
DOLANAYIM ONLARA DA VERECEĞİMa.sa.sa.s
SEN BAMBAŞKASIN HİÇ SENİ UNUTURMUYUM:asigim::asigim:
:asigim:Şeniz biliyom bebişim tirip yapıyom ..:roflol: ben giremiyorum msn pek açamıyorum açıncada sapıklar geliyo .kaydirigubbakcemile3bizim kızın arkadaşını msn de çalmışlar galiba . açar açmaz . .......:mymeka:....neyse ......... görüşemiyoz özkem . elin düzeldimi iyce ...:1rolleyes:
ben çıkayım şimdi benimki gelir .a.s.
oh gözün aydın canım:))
başın göğe erdimi :roflol::roflol::roflol::roflol: kıs 5.000 mesajı nereye yazdın .....delikafadulden:1shok::dilcikar:ne mutlu bana :roflol::roflol:
NOT: "En İyi Karne Notu" MİNİMUM 100 olarak belirlenmiştir.
Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BİR AY İÇİNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri
UYARI : İlgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 6. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
6. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.
kaptanım kütahyam . ve degerli arkadaşlar ıhım ıhım .... ay yok kok resmi oldu .....hehe
sınıfta kalan benım gibi hatunlar gereken açıklamalarını yapsınlar . ve bedişim birleştırsın paylaşım alanına 1 mesaj olarak yazalım okey ....
maytabın senın iş karışık biraz sen eski üye olarak katılmadın dimi nicin yeni idi ...a.s ve güzel kilo veriyosun hangi ayda başladın kaç kilo verdin bi incele . senin analizde yanlışlık var bence sen geçmiş olmalısın .....a.sben napiim bekliim dimi aebencim daha sınıftakalmış sayılmam
EVET BENDE ÖZLÜYORUM ........:çok üzgünüm:Ben çocukluğuma ait o kadar çok şeyi özlüyorum ki....Şimdi ki çocuklar bizim gibi değil yaa....:çok üzgünüm:.Pclerin başında ömürleri bitiyor ama farkında değiller.Gerçek bir yaşamı değil de sanal bir dünyada yaşıyorlar.Sizcede öyle değil mi.
Ama daha sanırım çoğunuzun çocuğu yok..:asigim:.Olanlar için söylemiştim zaten.
Ben çocukluğuma ait o kadar çok şeyi özlüyorum ki....Şimdi ki çocuklar bizim gibi değil yaa....:çok üzgünüm:.Pclerin başında ömürleri bitiyor ama farkında değiller.Gerçek bir yaşamı değil de sanal bir dünyada yaşıyorlar.Sizcede öyle değil mi.
Ama daha sanırım çoğunuzun çocuğu yok..:asigim:.Olanlar için söylemiştim zaten.
:roflol::roflol::roflol:bende çok özlüyorum çocukluğumu
bizler gerçekten yaşadık çocukluğumuzu bence
şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu oldu
anneler doğurana kadar bilgisayar başında çocuklar napsın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?