• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne alaka diyceksiniz ama çok hoşuma gitti bu maddeler;

sakın sinirlenmeyeceksin:

- ciddi bir şeyler konuşurken aniden seni öptüğümde;

- kitabın en derinliklerine dalarken elinden alıp kenara fırlattığımda;

- uyurken ayağımı üzerine attığımda;

- laptopta işlerine gömülürken onu aniden kapattığımda;

- tam gol olacakken televizyonun karşısına geçtiğimde;

- balıklarımızı yemlerken üzerine su sıçrattığımda;

- müzik dinlerken kulaklığı çıkarıp kulağına bişeyler fısıldadığımda;

- duş alırken seni giysilerinle beraber küvete çektiğimde;

- bir problemin olduğunda seni teselli edeyim derken daha fazla sacmaladığımda;

- beraber pasta yaparken kremayı burnuna sürdüğümde;

- senin maçınla benim dizim aynı anda olduğu zamanlarda kumandayı sakladığımda;

- hava soğuk olunca kalın giyinmediğimde;

- dışarı cıkacağımız zaman seni beklettiğimde;

- uyurken yorganın tümünü kendime çektiğimde;

- odamızda daha fazla zaman geçiresin diye coraplarının tekını sakladığım için gereğinden fazla aradığında;

- sofrayı beraber toplarken kaçmaman için hep seni yönlendirdiğimde;

- PES oynarken ekranın önüne atladığımda;

Senin yerin benim yanım ve bütün bu yaptıklarım olman gereken yerde bulunman için ufak tefek katkılarım.

sabah
1 yumurta
peynir
2 dilim ekemk
domates
bol yeşillik
çay
ara 1 elma
öğlen salata ve 4 adetr köfte
akşam
mercimek çorbası salata

Ne alaka diyceksiniz ama çok hoşuma gitti bu maddeler;

sakın sinirlenmeyeceksin:

- ciddi bir şeyler konuşurken aniden seni öptüğümde;

- kitabın en derinliklerine dalarken elinden alıp kenara fırlattığımda;

- uyurken ayağımı üzerine attığımda;

- laptopta işlerine gömülürken onu aniden kapattığımda;

- tam gol olacakken televizyonun karşısına geçtiğimde;

- balıklarımızı yemlerken üzerine su sıçrattığımda;

- müzik dinlerken kulaklığı çıkarıp kulağına bişeyler fısıldadığımda;

- duş alırken seni giysilerinle beraber küvete çektiğimde;

- bir problemin olduğunda seni teselli edeyim derken daha fazla sacmaladığımda;

- beraber pasta yaparken kremayı burnuna sürdüğümde;

- senin maçınla benim dizim aynı anda olduğu zamanlarda kumandayı sakladığımda;

- hava soğuk olunca kalın giyinmediğimde;

- dışarı cıkacağımız zaman seni beklettiğimde;

- uyurken yorganın tümünü kendime çektiğimde;

- odamızda daha fazla zaman geçiresin diye coraplarının tekını sakladığım için gereğinden fazla aradığında;

- sofrayı beraber toplarken kaçmaman için hep seni yönlendirdiğimde;

- PES oynarken ekranın önüne atladığımda;

Senin yerin benim yanım ve bütün bu yaptıklarım olman gereken yerde bulunman için ufak tefek katkılarım.

mesajda çok şirinmiş fatoş

kızlar 13. takıma bakıyodumda
herkesin günlük sporunada +,- veriyolar
bizde yapabiliriz

bide gün gün mesaj ve toplam mesaj sayılarını falan yazıyolar

kimse yokmu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::50::50::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43::43::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

Ben o saatlerde yollardaydım ah ahhh..evime gelip anca yemek yedim.
Bugünkü akşam menüm:
1 tabak yeşil pancar yemeği
Biraz erişte
1 dilim kepek ekmek
Biraz brokoli haşlama (ayyy çok yemişim gene yaa)

Akşam az yiyim diyorum, gün içinde az yediğim ve eve kendimi zor attığım için kendimi kaybediyorum sanırım... :18: Amaa bugün hiç aburdur cuburdur çikolatadır yok :31: Ama akşam öğünleri biraz ksıılmalı sanırmmm..

Son düzenleme:
kızlar 13. takıma bakıyodumda
herkesin günlük sporunada +,- veriyolar
bizde yapabiliriz

bide gün gün mesaj ve toplam mesaj sayılarını falan yazıyolar

Mesajları biz sayı olarak yazıyoruz, aslında gün sonunda toplanıp yazılabilir gerçekten..spor olayını da direk aynını yapmayalım ya yeni şeyler üretelim :27:

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım bugün? :16:
Ben süperim. :52: Bu sabah 68,0 kg çıktım. Yani düne göre 300 gr eksik. :32::32: Sizce tartım bozuk olabilir mi? :9:

Mesajları biz sayı olarak yazıyoruz, aslında gün sonunda toplanıp yazılabilir gerçekten..spor olayını da direk aynını yapmayalım ya yeni şeyler üretelim :27:

Benim o konuda bir fikrim var aslında ama henüz uygulanabilirliği yok. :23: Yani var da yok. :31: Ya da bana öyle geliyor, bilmiyorum. Kendime fazla iş almak istemiyorum, Çünkü aralığın bitmesiyle birlikte izin isticem ve yaklaşık 1 ay gelemicem, belki dedaha fazla. :105: Hal böyle olunca sizden biri yapabilirim derse başlatabiliriz. :112: Farklı bir şey de değil aslında. :9: Ben takıma ilk girdiğimde kaptanımız maibeyaz ın uyguladığı bir sistem. :112:

Şöyle ki; Herkesin başlangıç olarak 10 puanı oluyor. Sonrasında bu puanın üzerinden işlem yapılıyor. 2 hafta üstüste 0 ve altında kalan yarışmacı diskalifiye ediliyor.
Mesela haftalık spor süresini yakalayamayan kişi -1. (Bu noktada benim aklımdaki süre haftalık 3 saat. Ama uygulamaya geçilirken, konuşulur, anlaşılır. :112:)
Sonracığımaa, mesela o hafta kilo veremeyen kişi -1. vs vs. Her yönden bizi kuşatacak bir sistem işte. :112: Takım birincisine +1 falan diye geliştirilebilir. :32: Ama bunları birinin not alması gerekiyor işte. :112:
Bir de ben mesaj sayısı kuralını bundan hariç tutma taraftarıyım. Çünkü en olmazsa olmazımız o bence. :112:

Siz de bir düşünün kızlar. Geliştirip uygulamaya koyalım bu fikri. :112:

Bu arada kelebekcim hiltonum, sanırım sen sormuştun di mi? Şu leblebi mevzusunu. :112: Bugün geçen seneki notlarımı karıştırırken gözüme çarptı. Ancak bu konuda çelişkili 2 bilgi kaydetmişim defterime.
Şöyle ki, değişim listelerinden 1 çay bardağı leblebi=1 dilim ekmek demişim. :112:
Ancak bir de kalori listelerinden 1 çay bardağı leblebi=108 cal demişim. :44:
Çelişkili diyorum çünkü 1 dilim ekmek ortalama 50-60 cal civarında. :31:

Ama benim bu noktada asıl önemli gördüğüm mevzu şu, sen bunu akşam yemeğinden sonra yiyeceksin. Yani saat bilmem kaçta midene karbonhidrat sokacaksın. :31: Bunun yerine 1 pors meyve yesen ve ya ne bileyim 1 bardak süt filan içsen. Sonra da zamanla işte kendi düzenine göre akşam 18.00 ve ya 19.00 dan sonra midene şekersiz çay ve su dışında bir şey sokmamaya alışsan? :31:

Ve bugünkü menüm kızlar;

Sabah: 200 ml süt
Öğle: 1 kase şehriye çorbası + Avuç içi kadar(belki biraz daha büyük) kordon blue mu ne diyorlar ya, sanırım ondandı. Çok itinalı bir yemek değildi. :27:
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Serçe parmağım uzunluğunda ama daha ince 5 hamsi kızartma
Fazlaca salata

Su: 2,2 lt olacak inş. :112:
Spor: 40 dk yürüyüş.

Akşama kola da vardı menüde ama ben içmedim. :32:
Öğleden sonra eczanede yine aşure ikram ettiler, 'Hayır' dedim. :15: Üstelik sonrasında bir de baklava koydular. Ama been yine 'Hayır' dedim. :15:
Evt, benim için zorlayıcı bir gündü. :27:
Şimdi de yeşilçayımla bilg başındayım işte. Daha da bir şey yemem bugün. :40:

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayınn ya bu aralar inanın bi şeyimm bitmiyoo bugünn çok keyifsizdimm resmen depresyondaydımm ama şimdi iyim

İyi ol seen. Hep iyi ool sen. :16::16:

hedef kilo 1 haftalıksa bana 102 yazın 1 kilo yaniii

Evt cnm haftalık. :112: Yani dedik ki haftalık hedefler belirlersek kaçamak sayılarımızı azaltabiliriz. :8: Her hafta haftalık hedefler belirleyelim, perşembe günleri bildirim yapıldıktan sonra duruma bakalım. :112: Hatta berilden takımın birincisi hedefine ulaşamayanlara gönlünce spor cezası versin diye süper bir fikir de çıktı. :52: Ancak hala fikir aşamasında, çünkü kimse hakkında olumlu ve ya olumsuz bir yorum yapmadı. :19: Seni de 102 kg olarak yazıyorum cnm bu hafta için. :52:

kuşum kendimi şuanda resmen cezalandırıyorum. aldığım kiloyu verdim+500 gram daha verdim ama 2 kilo verebilir miyim bilmiyorum

trendly 21 ile geçen sene aynı topikte 12 kilo vermiştim. onun azmi çok güzel biliyorum.ve helaaal diyorumm.

Vaovv. Kuzum yine de aldıklarını toparlamakla kalmayıp üzerine bir de kilo vermişin. :32: Keşke elma diyetiyle olmayaydı ya, sen bilirsin. :112: Umarım haftaya hepsini geri almazsın. :31:

Ay ben inceledim, maşallah kadına, ama bence de olmayacak bi şey değil ya, hepimiz deee yapabilirizz :31: Bir de mesela benm de liseden bir arkadaşım vardı, üniversitede de aynı evde kaldık hatta o da 25 e yakın kilo verdi gözlerimin önündeee :30: Ve artık benden zayıf :1: Onunkisi biraz fazla hırs oldu ve hızlı sürede verdi, çok az yedi içti, spora hep devam etti, ama birazcık daha süreç uzatılırsa daha sağlam bi şekilde verilir diye düşünüyorum. Yani cidden kararlılık çok önemliii :27: Hatta başta beraber başlamıştık kilo vermeye çünkü ben de bir zamanlar 74 kilo idim :20: Ama ben 60 a geldiğimde bırakmıştım, çünkü yeterince hoşuma gitmişti, kemikli bi yapım var yeterli demiştim. Sonra git-gel yaşadı kilolarım..60-65 arası amaaaa 67 görünce hoooppp dedimmm :47: Hem erkek arkadaşımın askerde olması da buna bir etken oldu, onun bi şikayeti yok ama daha güzel olmamı neden istemesin kiiii :1::1:

Ya o kendimizi fit hissetme duygumuz var ya, hem bize dünyaları bağışlayan:16: hem de aslında bize zarar veren o duygu. :31: Ben de geçen sene diyeti o noktada bırakmıştım da. :27:

Son düzenleme:
kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için

son zamanlarda saçlarım falanda daha fazla dökülmeye başladı

Demirin en yaygın çözümü pekmez cnm. :112: Ama git bir demir falan yazdır, kullanmaya başla. 10 hafta mıydı neydi onun tedavi süresi. Tam hatırlamıyorum, dr un yönlendirecektir. :112: Ve demiri alırken(tabii ki pekmezi falan da:112:) 1-2 saat öncesinde ve sonrasında süt ürünleri ve çay tüketme. Demirin emilimini azaltıyorlar. :112:
Saç dökülmen için de B vit eksikliğidir belki diyicem ama bilemiyorum. Diyeti sıkı, daha doğrusu tek yönlü tutuyorsan ondan da olabilir. :112: Git bir doktora. :112:

Vay öğlen menüsü de çok iyiyimişşş :34: Valla kimse yok kii bana söyle istersen :1: Bana da su içirennn çikolata asak diyenn yokkk... :56:

Amaa siz yine de çayı şekersiz için. Çikolataya yaklaşmayın. Ve tabii ki bool boll su için. :52: Günlük menünüzü gün sonunda yazarken içtiğiniz su miktarını da belirtin. :112:
Hakkaten ya, beril nerde acaba? :44: Bir sorun yoktur inş. :44:

mrb fatoş

haftalık hedef kilolarımızı yazalım dedik eczimiş demişti
liste yaptık
bakalım umarım ulaşırız
hemen geliyo ya
2 gün kalmış tartıya

Hakkaten ya, çok hızlı geçmiş zaman. :27:

Ben o saatlerde yollardaydım ah ahhh..evime gelip anca yemek yedim.
Bugünkü akşam menüm:
1 tabak yeşil pancar yemeği
Biraz erişte
1 dilim kepek ekmek
Biraz brokoli haşlama (ayyy çok yemişim gene yaa)

Akşam az yiyim diyorum, gün içinde az yediğim ve eve kendimi zor attığım için kendimi kaybediyorum sanırım... :18: Amaa bugün hiç aburdur cuburdur çikolatadır yok :31: Ama akşam öğünleri biraz ksıılmalı sanırmmm..

Aslında çok değil akşam yemeğin. Brokoli haşlama eğer yağsızsa istersen bir tencere tüket sorun olmaz. :32: Bence akşam menünde sorun olabilecek tek şey erişte. O da miktara bağımlı. :112:
Bir söz vardır, sağlıklı beslenme ile ilgili. Kahvaltıyı krallar gibi yapın der. Öğle yemeğini orta gelirli insanlar gibi, akşam yemeğini de fakirler gibi yiyin. :40: Benim üzerimde birebir işe yarayan bir durum bu. :112: Öğleni falan -tabii ki aşırıya kaçmadan, yemek bazında- rahat yiyebiliyorum. Eğer akşamı da normal bırakırsam kilo veremiyorum. Abur cubura başlarsam kilo alıyorum. Ama gündüz her şey normal, diyet yapmayan ama sağlıklı beslenen, her şeyden yiyen bir insan gibi beslenip akşamdan azıcık kısıp, saat 18.30-19.00 dan sonra da bir şey yemezsem kilo veriyorum. :8: Yani şimdiye kadar öyle oldu. Umarım bundan sonra da böyle olur. :9::nazar:
Güzeell. :52: Gitsin cıss yiyecekler gitsin kilolar gitsin yağlar. :10: Gelsin iyilik gelsin güzellik gelsin sağlıkk. :52:

Back
X