• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eczacimiş evet şimdiki saç rengim bakır tonlarında : ) Ne kadar devasal birşeymişim dimi top gibiymişim o zaman kendimi hiç öyle görmuyordum gerçekten fotoğraf çekimleri gerçekleri gösteriyor :)

Evt evt, foto bence de azmimizi canlı tutubilmek adına çok önemli. :32:

eczacims bu fotoyuda gördün mü :)

Gördüm tabii ki kuzucm. :nazar: Zaten o göbeğin dümdüz oluşuna bu fotolarda imrendim ben. :nazar::nazar:

ecz.mis ve diger arkadaslar yarin ne olacak cok merak ediyorum
insallah bundan boyle beraberiz
allah ayirmasin bizi
sizlersiz kotu oluyorum yawwwwwwwwwwww

Yarını ben de merakla ve de hevesle beklemekteyim kuzucm. :52: Ama bu hafta kilom 2'ye bölünmeseydi keşke. :37:
Sen de bak döndün, başla bakalım çalışmaya. :52: Menü listesi sende. Yarından itibaren not al bir yere. Haftaya en iyi ve en kötü yüzdeye sahip olanımızın menüsünü önümüze çıkartıp irdeleteceksin inş bize. :52:

Bu arada kızlar size en önemli şeyi söylemeyi unuttum. :9: Ben bugün b-fit e gittim. Nasıldır diye. Bilgileri aldıktan sonra vücut analizi yaptırmak istedim. (15 TL dediler yahu. :27:) Neyse, yaptırdım. Ve herşey normal çıktı. :9: Sadece yağ değerim normal sınırlarının üst kısmına yakın olduğu için yağdan 4,9 kg vermemi uygun gördü sevgili cihaz. :9: Onun haricinde her şey normal çok şükür. :32::nazar: Ne yalan söyleyeyim, şaşırdım. :27:

deneme mesajı nedir :D:52:

:9: Mesaj simgelerinin nasıl durduğunu denedim de. :112: Yani ard arda mesajları sürekli saymak zor oluyor. :31: Ben de kopyacı kişiliğimle:9: diğer takımlara bir göz attım. Ve mesela günlük kotayı doldurduktan sonra herkesin başlık kısmına --- falan koyduğunu gördüm. :112: Acaba biz de mesaj simgelerinde ok anlamındakini mi koysak diye denedim. Bakalım nasıl duracak diye. :10:
Sizin önerilerinizi alayım? :7:

nbr kızlar ben yokken bayağı ilerlemişsiniz

çiğdem tebrik ediyorum 15 kg vermek kolay değil

benimde öğlen menüm
1 tabak kısır
yoğurt

akşam
8-10 sarma
ayran

Kızlar Katılmak isteyenler topiğine yazan birisi ilk ay kendi çabasıyla 6 kg vermiş. Gelen soru üzerine şu mesajı yazmış. :112:

şöyle ki, bundan önce hep diyet listelerine bağlı kaldım. böyle olunca da herkes gibi canımın istediği şeyi yiyemiyordum. resmen işkence gibi geçiyordu zayıflama uğraşlarım. kaçamak yapmaya başlayınca da listeyi iyice boşluyordum bir süre sonra. hem verdiğim kiloları da sürekli geri alıyordum. sonunda başka bi çözüm yolu buldum. besinlerin kalori cetveline baktım internetten. en kalorili gördüklerimi kafama notladım ve onlardan yiyeceksem normal yediğim yiyeceklerden daha dikkatli yedim daha az yedim. günde 2 lt en az su içtim. hemen hemen her gün bitki çayı ya da yeşil çay içtim bir iki fincan metabolizmamı hızlandırmak için. üşengeçliğimden spor da yapan birisi değilim. onun yerine asansöre binmeyip elimden geldiğince merdiven kullandım. sabahları da bacak hareketleri yaptım o da yatakta yatarken yani. kendimi zorlamadan. bu şekilde verdim 6 kiloyu. ama hedefime ulaşmama daha çok var tabi :) böyle kilo verebilindiğini de görünce diyet listeleri hayatımdan sonsuza dek çıktı. sonunda gözüm hiçbir yiyecekte kalmadan zayıflıyorum. yeme şeklimi değiştirdiğim için bu defa geri almam diye umut ediyorum :)

İşte karşınızda benim zayıflama usulüm. :42: O dengeyi kuramadığımda da zayıflayamama usulüm oluyor kendileri. :9:

Not: Merak edenleriniz için hemen söyleyeyim. Arkadaş bize fırsat kalmadan 1. Takıma çağırılmış bile. :112:

Son düzenleme:
canimmmmmmmmmmmm
tatlim kiymetlim ben ne yapacam bana bir acikla bebemmmmmmmmmmmm
bu arada ben haric butun ailemi gordunuz
kizlarim dan sonra enistenizde avatarimdaaaa

Ben de 66 da bıraktım işte diyeti. :57: 69 da geri döndüm. :10: Yaklaşık 5 aydır da 69 a kilitlendim, gitmedim bir yere. :52: Tabii bunun 2 ayı da burda güyaa kilo vermeye çalışmakla geçti. :27::27: Amaa bu hafta kırdık inş zincirleri. :52:

Ama zaten beyaz ekmekle kepekli ekmeğin kalorisi aynı kii. :112: Sadece kepekli ekmek daha yavaş sindirildiği için daha tok tutuyor. Farkları bu. :112:

Evet kilo olayında bu sefer kırcaz zincirlerimizi hadi bakalımm...Kaloriler aynıysa problem yok o zman :1:

Bugün aldığım bir bilgiye göre pilates kilo verdirmiyor sadece vücudun şekillenmesini sağlıyormuş. :44: Kesin doğru diyemem ama bunu pilates dersi veren yer söyledi. :31: Sen de bir araştır, beklentilerini ona göre düzenle cnm. :112:

E hepsi bu olsun mümkünse. :33: O öğlen menüsünü anca toparlamışındır. :23:
Demek istedim sonra kendi menüm aklıma geldi. :27:
Ama ben kendime de aynı yorumu yaptım kiii. :7:

Ben de öyle biliyorum zaten merak etme :34: Ama gerçekten tartıdan çok insanın nasıl göründüğü önemli yahu...yan hem 60 olsam hem de sıkı olsam harika olurduu :1: Ben sadece akşamlarıma hareket katıyorum ama hiç kalori yakmıyor da değil plates, diyetle birlikte kilo vermeye yardımcı olacağı söyleniyor genelde :34:

Amaaa bana laf yetiştirip durmasana kızımmmm :1: kız sana ne diyelim ya eczimiş zor oluyo biliyon mu :1::1:

ecz.mis ve diger arkadaslar yarin ne olacak cok merak ediyorum
insallah bundan boyle beraberiz
allah ayirmasin bizi
sizlersiz kotu oluyorum yawwwwwwwwwwww

Tabi ki yaa ben müdavimi oldum buranın :51:

bana irem diyebilirsin istersen kelebeğim hiltonum

Anlaştık o zaman iremcim :32:

birde benim boyum 1.72 senin kaçtı kelebeğim hiltonum

Ben 1.65, senin boy da iyiymiş o zaman kilona göre maşallah kızzz :nazar:

canocanlar yarin insallah takimlar arasi bir derecemiz olur
eger olmazsa
ciklota yiyenler kahveyi sekerli hupletenlere diyecek iki laf bulurum:18::18::18::18::18:

takim birincisi takima ceza versin diye bir fikir uretmistik ne oldu bacilar
yarin cezalar basliyormu
basliyorsa yandinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhh:36::36::36::33::33::33:

Back
X