Yok cnm, doğru yerdesin.
Hoşgeldiiinn.
Hemmen sana kısa bir bilgilendirme geçiyorum. :112:
Kurallarımız topiğin ilk mesajında yazıyor. Ordan bakabilirsin. :112: (Bu arada kızlar, oraya bir güncelleme geçmemiz lazım. Kaptanı bekleyecektim ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz. İyisi mi biz ufaktan başlayalım. :112:)
Ordaki en önemli kuralımız mesaj sayısı. Haftaiçi günde en az 5, haftalık en az 30 mesaj paylaşmamız gerekiyor. :112: Mesajları Saat 00.00 dan 00.00 a kadar sayıyoruz. O günkü ilk mesajından başlayarak mesajlarının başlık kısımlarına Mesaj-1, Mesaj-2 şeklinde yazıyorsun. Böylece mesajları sayan arkadaşımıza yardım etmiş oluyoruz. :112: Yeterli mesaj sayısına ulaştıktan sonra da mesaj simgelerinden kalp i işaretliyorsun. :112: (Kendileri smile ların altında bulunuyor.:112:)
Bildirimlerimizi perşembeden yapıyoruz.
Hergün gün sonunda o günkü menünü toplu halde paylaşıyorsun. Tabii içtiğin su miktarını ve yaptığın spor miktarını da. Birbirimize yorumlar yapıyoruz. Akıl akıldan üstündür görüşüyle. :112:
2 hafta deneme süren var. Sonrasında listeye giriyorsun.
Sayfaya girdiğinde son yazdığın mesajdan itibaren okumaya ve cevaplamaya başlarsan daha çabuk kaynaşabiliriz. :112:
Son olarak da şimdiki kilonu ve hedef kilonu söyleyebilir misin cnm?
Hoşgeldindemiş miydim?
![]()
kilo çizelgemi yapıyım dedim olduda :) 91 kiloydum şimdi 88.6 cıktım tartıda :) hedefim 70 insallah :)