• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekür ederim darısı başına insallahi. Allah kavuştursun cnm

çok sağolll...hemen kavuştursun Allah bizi ayırmasın aminn deyinnn :nazar::17:

canım 1 tane nar 2 meyveye eşit kalori demek. arkadaşım diyetisyen takibinde zayıflıyor ve diyetisyen nar yediğini duyunca yemeyeceksin demiş bilgi vermek istedim. yeşilçay içmen daha faydalı olur bence. ben de çok severdim artık yemiyorum yersemde 2-3 günde yarım yiyorum .

evet canım lütfen geç beni :)) geçemezsin kiii geçemezsin kiii :52::33:

hahahah vayy artizz geçerim bak görürsünnn :9::9::10:

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım bugün? :16:
Hemmen kendimden başlayayım. :9: Dün kararlıydım. Bugün diyeti bozacaktım. Kalori bombası ilan edecektm bugünü. :41: Sabaha börek yiyecektim, akşama döner dürüm yiyecektim. Sonracığımaa metromu yiyecektim. falan işte. :31:
Ama sabah tartıyı görünce kıyamadım ona. :24: Gene çok itinalı bir gün olmadı ama yine de normal sınırlar içerisine girer yani. :112:
Akşam yurttaki bir programdan ötürü akşam yemeğim erken oldu bugün. Yatana kadar nasıl bir şey yemeden durucam bilmiyorum. :44: Ama and içtik günü en az hasarla bitirmeye. :27: Bakıcaz artık, ne yapabiliyorsak. :24:

Siz neler yaptınız bakalım? :16: Geçmişi okuyacağım zaten şimdi. :112: Ama biraz uzun sürebilir kızlar. Bizim internet gene beni sabır taşı yapmaya kararlı. :19:

Bu arada bu hafta birinciyiz galiba kızlar. :65: Yine. :64:

Ayy gene mi 1.lik yaaa amann her hafta her haftaa :51::51::9:

öglen o iki baklavayı yemeseydim şimdi aksam yemegimi yemiş kociş ve ogluşumla oynuyo olurdum :9: şuan karnım gurultudan ölüyo ama yemiycem coook kızdım kendime :)

Vayy kendi kendine ceza yöntemii tebriklerr :46::46:

kimse yok bende yazdıklarınızı okuyorum çok alemsiniz ya sizinle takılan heeeç yaslanmaz :1:

Bize takıl hayatını yaşa kızzz :9::21::21:

cabik eve diyommmmmmmmmmmmm
istiklalde gezme kaarismam
cukulata yokkkkkkkkkkkkkkkk

bende askerin adi hilmi sende kelebegi
yani hilminin kelebegi sandimmmmmmmm

hahaha ay çok güldümmm :9::9: askerimin adı zaferrr..o benim zaferimmm :51::17::17:

ben bugun milli oldum bacilar
yurume bandimla ilk gunumuzu yasadik
cok mutluyum
helede o gacur gucur ses olmasa daha mesut olacaktim ya
bugun 6.5 hizinda 30 dakika yurudum 160 kal.gitti yaziyor
ben mesela iki elma yemesem oda 160 kal yani spor yapip bu kadar kal vermeyle hic yorulmadan iki az yeyip ayni kalariyi vermek arasinda bir fark varmi
ama spor sonrasi dusa girdim mis vallahi acayip rahatladim

Ayyy valla 2 elma yemesemle aynı şey değil bence..çünkü harekeylen,yorsun ve kan akışın bile değişiyor, vücut hızlanıyor, o an öyle görünse de bence vücudun kendi içindeki dengesini kurması kolaylaşıyor ve ekstradann sağlıkkk ekleniyorrr :34: hem bak nası rahat hissetmişsin harika bi his oluyorr ben spor tarafıyım..ayrıca gitgide daha hızlı yürümeye ve hatta koşmaya başlarsın beroş böylece daha çok kaloriye byeeee dersin :21::3::9:

beros karisidun 50 mekik dediydi ama 30 uda borcum olsun

Ayy ben bugün yataktan çıkamıyom ya baya yorgun ve bitkinim..hasta olmasam keşkeee affet beni bugün beroş. ıhlamur içiyorum şu an yatağımda,nası üşüdüm bugünn..istiklalde gezemedim bile fırsat yoktu ama ordan oraya dolanıp durdum valla :2:

Son düzenleme:
Bugünkü menümmm...çıksın mızraklar :47::47:

Sabah:
1 kase corn flakes
1 haşlama yumurta

Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna

Ve akşam :18::20::20:
1 tavuk menü,biraz patates kızartma,1 ıce tea limon

1 starbuckstan kahve :47:

Aaaayyyy spor yokkk, su en fazla 1 litre

Şu an da pekmezli ıhlamur içiyorum :1:
Anneme borçluyum bugünkü kalorilerimi, annemle vakit geçirdik çok da güzel oldu, biraz kalorili oldu ama :26::27:

Öff, tüm sayfaları okudum. Son sayfaya gelince internet gıcıklık katsayısını artırdı. :47: Mesajları okuyorum ama ne alıntı yapabiliyorum ne beğenebiliyorum ne de cevapla tuşu iş görüyor. :47: Saatlerdir ya, saatlerdir takıldım kaldım. :47: Az daha cevap veremeyecektim ama ben internetten daha inat çıktım. Hıhh. :63:
Tabii sonra da yurtta yaşadığımın belirtileri kendilerini göstermeye başladı. Bir arkadaş geldi diğeri gitti. Cvp ı paylaşamadım bir türlü. :55:

bugun cok mutluyum takima gelmeden once bir kilo belirlemistim bu kiloya ulasinca iki pantolonumu olumluk dirimlik 1.5 yildir giydigim ve 10 11tane ust kiyafetimi cope atacam demistim
cok sukur bugun tek pantolona dustum bunu diyecektim
berosunuzun tek donu kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oh be kurtuldum sonunda

Ohh maş. :nazar: Darısı onu da çöpe gönderip indirimler bitmeden yeni pantolonlar almaya inş. :52: Hatta beğendiğiniz br pantolonun bir de küçük bedenini alın. Dehşet gaz oluyor. :52:

aYYY evet kızz hadi bakalım hedefe koşuyoz, hatta uçuyozz :10:

Hakikaten uçuyoruz maş. :52:

metro yerinde duruyormu fistigimmmmmmmmmmmm

O duruyordu da ben duramadım. :27: Yani durdum durdum en son senin o çikolatalı mesajını okuyunca koptum. :57: Çünkü çikolataların kalorilerinden çok o anlatımları var ya onlarda kaldım ben. :27: Ve en son pes ettim. :57: Ama çikolata yemeyi de göze alamayınca 1 pkt eti form yedim. :27: Hem de saat 23 ten sonra. :4: Kalorisini 50-60 sanıyordum. Yedikten sonra bir baktım 200. :53: Yanarım yanarım da onun yerine metro yemediğime yanarım. :9:
Ama o bisküvinin de tek iyi yanı oldu, 1 lt ye bile tamamlayamayacağım su oldu size 1,5 lt. :32:

be insafsiz
be vijdansiz
ben ceza veremem yaaaaaaaaaaaa bu bile cok
kiyamam kimseye

Hiç de çok değil. :51:
Ayrıca verirken iyidi. :33: Buyrunuz efenim kanıtı. :10:
.....

sanirim haftanin cezalari benden sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ve ilk cezam yatmadan once 5o mekikkkkkkkk

tatlim senin sirkeli su ne oldu denedinmmi
bende ise yariyor sanirim
ama ben ekmegin tatlinin kolanin plavin makarnanin tadini unuttum
artik canimda istemiyor

Cnm ben sirkeli suyun tadını sevmedim. ( 1 su bard suya 1 tatlı kaşığı sirke) :120: Püsküüte söz vermiştim bir de 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı sirkeyi deneyeceğim diye ama daha ona da fırsat bulamadım. Bekliyor. :24:
Sonra yurda karbonat aldım, karbonatlı su içeyim diye. Daha ona da başlayamadım. :37: Korkuyorum sanırım. :51:
Senin maşaallahın var cnm. :nazar: Sirkeli su muhakkak hızlandırmıştır ama söylediğine bakılırsa hikmeti sirkeli suda aramamak lazım bence. :46:

ii geceler kızlar

takımımız yine süper maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 ceviz
öğlen
5-6 sarma
1 bardak ayran
akşam
1 tabak yoğurtlu kıymalı makarna
salata
aralarda 2 tane 3ü birarada

Keşke o makarnayı öğlen, sarmayı akşam yiyebilseydin cnm. :56: Kalorisi yüksek, bilhassa karbonhidrat ve yağ bakımından zengin yiyecekleri mümkün olduğunca erken tüketmek en iyisi. :112: (Sen kendi menülerine bak diyebilirsin. Sonuna kadar haklısın. :27:)

açıkcası canım özel birşey yapmadım ,ekmeği çok seviyorum gerçi bu hafta pek yiyemedim ama arada kaçamaklarda yapsam nasıl gittiyse gitti şu son hafta kg farkı az yedim ve mekik çektim ve yarım saat yürüdüm. ama ilerleyen zamanlarda vücudum sporsuz incelmiyor o yüzden spor şart egzersizleri yazarım incelince, 9 lu çay işe yarıyormu demiştin evet selülütlerim gitti çok az kaldı canım. yani arka bacaklarım gece çok kaşınıyor ve hatta kollarımda ve kollarımdan 1 cm inceldim 2 haftada ve göbeğimdede yağ dağılımı var,

O zaman eldeki çaylar bitince (ki kendisi yaklaşık olarak ocakta eve gidişime denk geliyor inş:16: 9 lu çaya başlanacak. :7:
Egzersiz listeni bekliyoruz ayyildizim. :40:

canım benim bi akşam yemişsin bi öğle başka bişiy yok ki beavv

verin cezaları verin kuzularım. ben razıyım hepsine aklım başıma gelsin...

Cnm dünün kötülüğü ordaydı zaten. :57: Evt, akşam yedim ama temeli boş olunca duramadım işte yatana kadar. :25: Ama en kötüsü neydi biliyor musun? Cnm metro istediğinde saat 18.30 falandı. O saatte dahi yemeyip, durup durup en son saat 23 ü bile geçtikten sonra o kaloriyi almak ekstra sinirlenmeme sebep oldu kendime. :47: Onu yemek benim için zaten olmaması gereken bir şeydi. Sen bir de tut, gecenin bir körü ye. :47: Yok ya, bak hatırlayınca gene sinirlendim kendime. :19:
Vercez tabe. Çekicen 1 hafta boyunca o mekikleri. :33:

canim anliyorum seni
ne istiyorlar int.imizden yaaaaaa
benim ki bir bilse burada oldumu artil suratina surat ekler
telefonu alip wc yw kosturdukca killaniyor zaten bir de topige girip sonra girdigim yeri girmesin diye birde gecmisi silmeye ugrasiyom bazende daliyom 50 kere dustunmu diye soruyor 35 yasinda bunlari yasamak revami bana
ama olsun sizleri okudukca motive oluyom

:60: Aman ablalarım dikkat edin de eşleriniz bu durumdan başka başka manalar çıkarmasın. :27:
Hatunlar zayıflıyor. Zaten güzellerdi amma zayıfladıkça daha da güzelleşiyorlar. Bir de telefonu alıp alıp kuytu köşelerde bir şeyler karıştırıyorlar. :27: Amanııınn. :30:
Ben olsam ne iş diye aklıma türlü türlü şeyler gelirdi yani. :37:

kizceler bana ne derseniz kabulum bugun
1 kasimdan beri oyle bir ketumdum ki tatliya karsi ama dun mahvettim
abim kestaneli pasta getirmis ay yediler kalani mutfaga koydum hic yemedim ama gece yenildim hanimlar
kesinlikle
damat adayim benimle tanismaya gelirken kestaneli yas pasta getirmeli
yaaaaaaa cocuklugumdan beri zaafim var buna
birde benim mercimek hic uyumadi
olan pastayami oldu banami oldu bilemedimmmmmmmmmmmmmmmmm

Of, kestaneli pastaa. :27: Ama canım istedi ya. :56: Normalde hazır yaş pastaları sevmem. Kestaneli ve krokantlı olanları hariç. :56:
Sen de benim yaptığımı yapmışsın cnm. :50: Durup durup en olmayacak zamanda pes etmişsin. :37: Tabii seninkinin biraz daha ağır olmuş. :27:

hanimlar bugun yine cuma yarin hafta sonu in cin bir de ben top oynarim topikte artik

Valla ben gezmeyi düşünüyorum Allah ın izniyle. :23: Eğer yapamazsam ders çalışmaya niyetliyim. :68: Ama yine de yurtta olursam duramam fazla, gelirim arada kesin. :34:

Slmm kızlar hayırlı cumlar haftanın birincisiniş neye göre seçiyoruz kızlar

En çok kilo verenimiz cnm. :112: Yani ceza sebebi kilo olunca haftanın birincisinin başka türlü seçilebileceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. O yüzden açıklamayı atlamışım. :emir_bebek:

ayyyyyyyyyyy herkes uyuyor
cocuklar okulda oda kahve kokuyor
pc elimde
iste bu ya iste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kelebek hilton gel artikkkkkkkkkkkk
sanki dilim sisti

Lüküs hayaat. Lüüküs hayaat. Bak keyfine yan geel dee yaat. Nee ömür şey. Ohh ne rahaat. Yoktuur eşin lüüküs haayaat. :119::119:

boyle her istedigim an int e gelmek ne guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun bikana kadar gelip giderim evde kimse yokkkkk
yuppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugun sizleyim
bizimkiler yilbasi hediyesi bakmaya gittiler aksama gelirler
bende gitmeliyim ama ne zaman
yada 31.12 de tartilacam kendime hediye alacammmmmmmmmmmmmm
etekler.....taytlar.....sortlarrrr....
offffff kafayimi yiyorum yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kafayı yemiyorsun cnm. Sadece zayıflıyorsun. :52:

bugün ki menüm :)
sabah : 2 zeytin azcık peynir bir dilim kepek ekmegi (kahvaltı yapmayı sewmiyorum da)
öglen: mevlüde gittim :D tabak etti pilaw ayran ve iki küçük dilim baklava yedim :( napıyım dyanamadım
aksam:hiç birsey yemiycem :9: kızdım kendime ceza werdim
we yaklasık 1 litre su yatana kadar 2 ye tamamlıycam persembe gününe insallah 86 kg olmak istiyorum
wee şimdide 1 fincan yeşil cayyyy :))))

Baklava derken başkanım?! :53: Zaten dilim sayısını tanımlayamadım bile. :27: Bir daha ki sefere olmasın. :20:
Keşke akşama hiç yememek yerine bir kase çorba olsun, ve ya 1 tabak salata olsun yeseydin bir şeyler. Tamamen aç kalmak sonrasında yemeklere saldırmak gibi bir etkiyle dönebiliyor insana. :27:
Ama ödüller kadar cezaları da seven bir insanım ben. :32: Belki bu ceza iştahının aklını başına getirir. :23::13:

bir bardak nar suyu 15 yeşil cay a eşitmiş dün tv de duydum bi diyetisyen söyledi dogrulugunu ögrenmek için bugun 3 kilo nar aldım :D bakalımk işe yarıycak mı aksam yatmadan içicem

İyi güzel de kardeş, yeşil çayda şeker yok. Narın içindeki şekeri napcez. :27:
Diyetisyenlerin değişim listelerine göre Küçük boy narın sadece yarısı 1 porsiyon meyveye denk. Yani bunu bilin de ona göre tüketin. :40:

Vavvv çok sertt :9: Valla benim de iyi ama ben her gün tartılmıyorum ya bilerek ve isteyerek..başarılarının devamını dilerim :34::34: Geçeyim mi seni hırs yapayım mı..anaamm hiç sanmam ya ben aradakaçıranlardanım :9::9:

Sen hırs yapıp ayyildizimi geçmezsen ben seni geçerim o olur sonra. :33: Ona göre. Sıkı takipteyim. :15: Uçarak geliyorum inşş. :52:

hayırrr mızrak istemiyorum tamam yemiycem bi daha ama karsımda ki teyze öyle istahlı yiyodu ki dayanamadım :))))

İştee böyle durumlarda iştahla yiyen teyzelere değil de taşş gibi fiziğiyle ortada kırıtan, giydiği kıyafetin hakkını verenlere yönlendiriyoruz dikkatimizi. :10::82:

canım 1 tane nar 2 meyveye eşit kalori demek. arkadaşım diyetisyen takibinde zayıflıyor ve diyetisyen nar yediğini duyunca yemeyeceksin demiş bilgi vermek istedim. yeşilçay içmen daha faydalı olur bence. ben de çok severdim artık yemiyorum yersemde 2-3 günde yarım yiyorum .

Hahh. Ben de tam bunu demiştim. :9:
Bu arada kızlar unutmadan, yeşilçayı da abartmayın. Günde max 3 kupa. :40: Her şey gibi onun da fazlası zararlı. :112:

Son düzenleme:
gercekten mi meger ne boş hayallereeee kapılmışım :D tüh yaaa bende bi ara diyetisyene gittim ne sorsam sen dedigimi yap gerisini boswer diyodu uyuz oldum gitmedim hem zayıflatamıyoduda :))))

Diyetisyeninin yaptığı çok yanlış. :19: Halbuki senin tüm sorularına cvp vererek, sen sormasan bile sana spot bilgiler vererek seni yönlendirmesi gerekiyordu. Ömrün boyunca diyetisyene gidecek değilsin ya. :27: Dengeli, sağlıklı beslenmeyi öğretmesi gerek sana. Bunun için varlar aslında. Sadece insanı zayıflatmaya yaramıyorlar. :19: Bak çok sinirlendim şimdi diyetisyenine. :9: (:47::47::47:)
Bence sen başka bir diyetisyene daha git cnm. :112:

kimse yok bende yazdıklarınızı okuyorum çok alemsiniz ya sizinle takılan heeeç yaslanmaz :1:

Takıl bize hayatını yaşa. :51::51:

beri77 hedefimiz aynı seni örnek almaya karar werdim :52: weremem diyodum baaak nasıl wermiş dedim :1:

kk nın en güzel yanı devamlılıktan öte insana bu inancı aşılaması bence. :16: Ben de bu yüzden burdayım. :ssz:

hatunlar kilo duraksamasi diye birsey varmi
yani bir sure sonra kilo sabitleniyormu
ecz.mis senin bu konuda bilgin varmi
eger varsa ne edecez

Evt cnm. Öyle bir şey var. :31: Bildiğim kadarıyla açıklayayım. :112:
Bir süre güzel güzel kilo verdikten sonra ve ya vücudun daha önce uzun süre kaldığı bir kiloya erişince vücudun 'tmm, yeter artık' diyor. Daha fazla vermene direnç gösteriyor. Ve ya atıyorum 1600 kalorilik diyet yapıyorsun. Bir süre bu diyeti yapınca vücudun hemen o kalori alımına adapte oluyor ve onu normal kabul ediyor. Haliyle artık o diyet senin bir işine yaramıyor. Bu yüzden bir süre sonra(3 ay-5 ay bilemiyorum) diyetini 1400 civarlarına indirmen gerekiyor.
Bu direnci kırmak için 1-2 günlük detoksvari şeyler önerildiği gibi genel olarak hareketi artırın. Daha sık yiyin. Karbonhidratı azaltıp proteini artırın gibi metabolizmayı çalıştırıcı şeyler de öneriliyor. :112:
Benim kişisel olarak en sempatik bulduğum yöntem ise metabolizmayı şaşırtmak. :23: Yani mesela bir gün 1300 kalorilik yiyorsan ertesi gün 1500 kalorilik ye. Sonraki gün 1100 kalorilik ye gibi. :112: Zaten uygulanan detoksların da amacı bu. Metabolizmayı şaşırtmak. :112: Hatta kendine verdiğin haftalık ödüller var ya. (Abartmadan tabii:27:) O da sadece nefsini köreltmekle kalmıyor, bu şaşırtmacaya katkıda bulunuyor. :112:

Tabii burda sorduğun soruyla ilgisiz de olsa bir nokta daha var. Dedim ya, kilo vermenin devamlılığı için alınan kaloriyi zaman içerisinde azaltmak lazım diye. İşte tam da bu yüzden özellikle de verilecek kilo miktarı fazlaysa diyete çok düşük kalorili menülerle başlamamak gerekiyor. Düşünsenize 1000 kaloriden düşük diyetler sağlıksız görülüyor ve siz zaten diyete 1000 kalori ile başlıyorsunuz. 8 kilo veriyorsunuz ve sonrasında bünyeniz o miktardaki kalori alımına alışıyor. :30: Buyrun size çıkmaz sokak. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık dediklerinden. :27:

kizlar bugun vucut olcumu yaptirdim
tam 33 kilodan fazla yag var vucudumda
ya ben 33 kiloyu elime verseler tasiyamam nasil bu yukle dolaniyorum
bir kez tiksindim kendimde
ne vardi bu kadar yiyecek

İşte o kısım yerken gözümüze görünmüyor malesef. :37: Gene senin sebebin var, bu kadar kiloyu almışın ama nihayetinde bir de nur topu gibi mercimeğin olmuş. :16: Biz napalım be ablam. :ssz:

bune mutevazilik kaptanim
lafa bakin kizceler
bu haftaada birinciyiz yineeeeeeeeeeeeeee
vayyyyyyyyyyyyyy havani sevsinler

Sevsinler tabii. :82: Kaç zamandır birinci olmayı beklerken 2 hafta üstüste kapmışız birinciliği. :52: Bırak da bu kadarcık da havamız olsun. :51:
Şu birincilik kesinleşsin, paylaşım alanına da yazıcam o cümleyi. :9: :69:

cok mutluyum
ben mesela iki elma yemesem oda 160 kal yani spor yapip bu kadar kal vermeyle hic yorulmadan iki az yeyip ayni kalariyi vermek arasinda bir fark varmi

Cnm daha önce söylediğim gibi ben hayatımda ilk ve tek olarak 2 sene önce gitmiştim diyetisyene. O zamana kadar sporu diyetin ayrılmaz bir parçası zannediyordum. Ama diyetisyen diyeti verdi, açıklamalarını da bitirdi. Sporla ilgili tek kelime etmedi. :53: Sordum spor yapmam gerekiyor mu diye. Spor kilo kaybını hızlandırır ama şart değil dedi. :53: Tabii benim de işime geldi. :27:
Mühim olan vücuduna kalan kalori. Evt, 1200 kalorilik yemek yemenle 1600 kalorilik yiyip sporla 400 kalori yakman kilo kaybı açısından aynı şeye tekabül ediyor. :112:
Ama, bildiğin gibi sporun faydaları saymakla bitmiyor. Bir kere mutluluk hormonu salgılatıyor. :16: Vücudunu sıkılaştırıyor. :15: Vücudundaki kasları çalıştırdığın için verilen kilonun yağdan verilmesine katkıda bulunuyor. :10: Kas kütlesini artırdığı için metabolizma hızının artmasını sağlıyor vs vs. :112:
Yani bence evt, spor şart değil ama evt, spor gerekli. :112:

sabah
1 yumurta,bir dilim ekmek,5 zeytin, yesillik
ogle
1kase yogurt,tavuklu buyuk bir salata
ara
1 yesil elma 5 findik
aksam
1 tabak ispanak haslama,1 bardak yogurt
ara
1 elma 2 ceviz

30 dak yurume
20 mekiki

Maş. :nazar: Menün çok güzel cnm. :16:

beros karisidun 50 mekik dediydi ama 30 uda borcum olsun

Olmaz öyle şey. Beroş bugün dediyse o mekikler bugün çekilecek arkadaş. :33: Hadi bakalım, yatmadan önce çekiver 30 tane daha. :8: Yoksa seni Beroşa şikayet ederim. :9:

Son düzenleme:
askitom
tatliskom
benim seker eczmis
hadi yine iyisin takimin birinci olmus baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

teyzoslari balim ve nazdan selam var sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir beni gormediniz
oda insallah biraz daha eriyince
iyi geceler kaptanim bir ikimiz gece kusu olmusuz yawwwwwwwww

askitom
tatliskom
benim seker eczmis
hadi yine iyisin takimin birinci olmus baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Burda anlam çelişkisi var kii. :9: Ben kaptan değilim kii. :40:
Ama evt, bence de iyiyiz bu hafta. Çokk iyiyiz maş. :52: Birinci oldu güzide takımımız. :16::16:

Hadi bakalım kızlaarr. Haftaya daha iyi olalım inş. :52::52:

bana ne sen benim kaptanimsin
zaten gelen giden yok bence yeni bir kaptan secmeliyiz
hatta sence ve arkadaslarca uygunsa yarin püsküte bile sorabiliriz

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım bugün? :16:
Hemmen kendimden başlayayım. :9: Dün kararlıydım. Bugün diyeti bozacaktım. Kalori bombası ilan edecektm bugünü. :41: Sabaha börek yiyecektim, akşama döner dürüm yiyecektim. Sonracığımaa metromu yiyecektim. falan işte. :31:
Ama sabah tartıyı görünce kıyamadım ona. :24: Gene çok itinalı bir gün olmadı ama yine de normal sınırlar içerisine girer yani. :112:
Akşam yurttaki bir programdan ötürü akşam yemeğim erken oldu bugün. Yatana kadar nasıl bir şey yemeden durucam bilmiyorum. :44: Ama and içtik günü en az hasarla bitirmeye. :27: Bakıcaz artık, ne yapabiliyorsak. :24:

Siz neler yaptınız bakalım? :16: Geçmişi okuyacağım zaten şimdi. :112: Ama biraz uzun sürebilir kızlar. Bizim internet gene beni sabır taşı yapmaya kararlı. :19:

Bu arada bu hafta birinciyiz galiba kızlar. :65: Yine. :64:
iraden çok kuvvetli o zaman canım sen bu işi başaraksın ,

kızlar bende menümü yazıyım
sabah
1kk peynir
1 ceviz
2 zeytin
öğlen
2 küçük parça pide
1 dolma
akşam
fırında tavukbut(1 tane)
yeşillik
yarım dilim ekmek

sporum
yarım saat yürüyüş
birazda şu uzayda yürüme aleti var ondan yapcam az sonra
menün gayet güzel canım afiyet olsun

cok mutluyum
çok güzel bir şekilde yürümüşsün canım ben en fazla 6.1 de yürüyorum fazlası beni kasıyor kalp atış sayısını 125 altında tutmaya özen gösteriyorum yoksa hem yoruluyorum hem de çok terletiyor duş kesin şart oluyor bana, ben 20 dk ve 6 hızında yürüyorum ama seni tebrik ediyorum o hızda aletle o kadar süre yürümen bile gayet güzel yeni başladığın için hamlayabilirsin ,yürümedeki en büyük kriter düşük seviyeden başlayıp son dakikalarında koşma hızında bitirmen mesela ben 5 te başlıyorum bu adım adım artıyor böylece 15 dk sonrası bacaklarımda ısınma ve yanma başlıyor bu da etki etmeye başladığnı gösteriyor ,şöyle birşeyde var ki sporsuz yapılan diyetler hem kalıcı kg veremiyorsun sarkmaya karşı spor mutlaka yapılmalı , hem kalp vs sağlığın için normalde yapmak gereken şeylerden biri yürümek ,aç iken sakın yürüme kan şekerin düşebilir ben aç iken yürüyordum ve bu zararlıymış öncesinde bir şeker ya da bir bisküvi yemeliymişiz şeker için ,Ben bugün yürüyemedim salonda benim yürüme bandım ,1 aya yeni eve geçiçeme yağlayıp yağlayıp senin hızında yürümeyi düşünüorum

Sabah:
1 kase corn flakes
1 haşlama yumurta

Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna

Anneme borçluyum bugünkü kalorilerimi, annemle vakit geçirdik çok da güzel oldu, biraz kalorili oldu ama :26::27:
hiç hoşuma gitmedi menü ,öncelikle makarna var , kızartma var ,tavuk menü olarak tüketilmiş ve kahve var ,su çok azzzz en az 2 lt bu benim fazladan saydığım kahve +patates kızartması ve ıce tea limon yerine mis gibi yeşillikle salata yenilebilirdi ,ve 1 adet mandalina tüketebilirdi sevgili rakibem :27:

cuma günü menüsü
1 kupa 5i1 yerde çay aç iken
2 kepekli tost ekmek içine 1 kk b. peynir ve 1 dilim domates ile tost ,1 kupa 5i1 yerde çay ile
ara:1 mandalina
akşam yemeği öncesi bir tutam tere
akşam yemeğim 1 tabak bol marullu patates salatası +yarım kk peynir
ara: yarım nar
3 lt su , spor yapamadım kasıklarım ağrıyordu malesef ,

Ayy gene mi 1.lik yaaa amann her hafta her haftaa :51::51::9:

Berilcm, bak sana bir artist daha. :9: Alem artist görsün yahu. :52:

Ayyy valla 2 elma yemesemle aynı şey değil bence..çünkü harekeylen,yorsun ve kan akışın bile değişiyor, vücut hızlanıyor, o an öyle görünse de bence vücudun kendi içindeki dengesini kurması kolaylaşıyor ve ekstradann sağlıkkk ekleniyorrr :34: hem bak nası rahat hissetmişsin harika bi his oluyorr ben spor tarafıyım..ayrıca gitgide daha hızlı yürümeye ve hatta koşmaya başlarsın beroş böylece daha çok kaloriye byeeee dersin :21::3::9:

Tamamen katılıyorum. :32:

Ayy ben bugün yataktan çıkamıyom ya baya yorgun ve bitkinim..hasta olmasam keşkeee affet beni bugün beroş. ıhlamur içiyorum şu an yatağımda,nası üşüdüm bugünn..istiklalde gezemedim bile fırsat yoktu ama ordan oraya dolanıp durdum valla :2:

Geçmiş olsun kuzum. :71:

Sabah:
1 kase corn flakes
1 haşlama yumurta

Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna

Buna mızraklar bile kafi gelmez ama şu an en iyi seçeneğimiz o gibi. :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
Madem akşama fast food yiyecektin öğlen o makarnanın orda işi ne?! :47::47::47::47:
Üstelik bunların hepsini yemişsin, için cız bile etmemiş. Bir de gitmişsin starbuckstan kahve içmişsin. :47::47::47: O kahveler ne kadar kalorili haberin var mı senin?! :30: (Hadi yok de de, içtiğin şeyin kalorisini bilmiyorsun diye biraz daha kızayım. :19:)Hangi kahvenin hangi boyunu içtin, söyle de sana bu hafta için okkalı bir ceza çıkarayım. :47::47:
Gerçi cezanın okkalı olmasına lüzum yok. Yediklerinin tam karşılığı yapsak bile cezanı, fazlasıyla okkalı olacaktır zaten. :27:

teyzoslari balim ve nazdan selam var sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir beni gormediniz
oda insallah biraz daha eriyince
iyi geceler kaptanim bir ikimiz gece kusu olmusuz yawwwwwwwww

Sen biraz daha eriyince öncesi-sonrası fotosu isteriz ama haberin ola. :34:

bana ne sen benim kaptanimsin
zaten gelen giden yok bence yeni bir kaptan secmeliyiz
hatta sence ve arkadaslarca uygunsa yarin püsküte bile sorabiliriz

Cnm tüm üyeler gibi kaptanımızın da izne çıkmak hakkı. Niye kızıyorsun ki. :27: Ama illa yeni bir kaptan seçelim derseniz, seçeriz. Takım hepimizin takımı sonuçta. :112: Zaten rosespring de benim zorumla duruyordu kaptanlıkta. :31:
Bir de daha önce de dediğim gibi Püsküüt bunlarla ilgilenmiyor. Takımlar kendi içlerinde kaptanlarını, yardımcılarını seçiyor. Püsküüte 'Paylaşım alanı'ndan son durum bilgisi veriliyor sadece. O da isteyen istediği zaman bu bilgiye ulaşabilsin diye bunları 'Karar Defteri' ne yazıyor. O kadar. :112:

Son düzenleme:
iraden çok kuvvetli o zaman canım sen bu işi başaraksın

Ahh ah cnm, inş. :31: Ancak nerde bende o irade. :31: Öyle olmasını çok isterdim. :55: Ama bu zamana kadar ki davranışlarımdan biliyorum ki ben bir kere kafaya koyduysam o döneri o eninde sonunda yenir. :35: Bakma hiltonumun menüsüne esip gürlediğime. Ben bir yandan kendime göz dağı vermeye çalışıyorum aslında. :27:
Gerçi bu hafta (Her ne kadar arada kaçamak yaptıysam da) çoğu kez kendimi bile şaşırttım. :32: Belli mi olur, bir ilk gerçekleşir ve ben kendime söz geçirebilmeyi başarırım belki sonunda. :21: Evt evt, başarmalıyım bunu. :15:
Şu kısa vadeli hedefler çok iyi oluyor. :52: Ben bu hafta kendime 66 kg hedef koydum mesela. :8: Ve biliyorum ki bu hafta o döneri yersem ben bu hedefe ulaşamam. :27: (Aslında 66,5 koyacaktım, yazdım yazdım sildim hatta:27: ama eğer 66,5 koysaydım ben yerdim. O yüzden en azından şansımı denemek istedim. :7:)
Bugünü atlattık bakalım, darısı yarına inş. :103:

Son düzenleme:
Ay ben menümü yazmayı unutmuşum bu arada. :26:

Sabah: Yok. :47:
13.30: 1 kupa yeşilçay
14.00: Kaşarlı domatesli 1 katmer
17.45: 1 tabak pırasa
Koca bir tabak yoğurt (3 su bard falan gelirdi herhalde:9:)
Büyük bir dilim fırında makarna
22.30: 1 kupa 7 Otlu çay

Su: 2 lt
Spor: 20 dk yürüyüş + 40 mekik

Aslında katmeri 13.30 da yeşilçayla birlikte yiyecektim ama ders başladı. Katmeri yemeye utandım tabii:17: ama yeşilçayımı içtim soğumasın diye. :112:
Akşama o makarna fazla oldu biliyorum ama yemek saati çok erken geldi bana. :37: Gördüğünüz üzere hala uyanığım. O sebeple acıkmaktan korkumdan karışmadım makarnanın boyutuna. Normal verdikleri porsiyonu aldım. :31:
Mekiğim aslında 40 tan fazladır. :32: Ama bir ara saymayı unutmuşum. :9: O yüzden tam sayıyı bilmiyorum. Sadece saydığımı yazdım. :112:

Ve bir de dünden ukte kaldı ya, tüm gün canım metro istiyor mu diye yokladım yokladım durdum kendimi. :9: Ama cıkk istemedi. :32: İstediği an yiyecektim halbusuki. Kendi kaybetti. :33: Herhangi bir kesinliği yok. Sonuçta insanın günü gününü tutmaz. Ama ben yine de bitki çaylarından olabilir diyorum. :44:

Son düzenleme:
Vee bu haftanın hedefleri huzurlarınızda :52:

20 Aralık (288.Etap) Hedefleri

fatos0808 (102 kg.) 101,5 kg'a inecek.
llcigdemll (69,7 kg.) 68,2 kg'a inecek.
Ecz.imis (67,3 kg.) 66 kg'a inecek.
ayyildizim (64 kg.) 63,2 kg'a inecek.
bur50 (68,6 kg.) 68 kg'a inecek.
beril77 (83,3 kg.) 82 kg'a inecek.
kelebek.hill (65,3 kg.) 64 kg'a inecek.
berenvildan (67,9 kg.) 67,5 kg'a inecek.
mmis (88,6 kg.) 86 kg'a inecek.

Kızlar siz yine de bir kontrol edin. Kimseninkini yanlış yazmamışımdır inş. :16:

kelebekcim hiltoncum sen 64,4 mü desem 64 mü desem diye yazmıştın. :40: Ben de an itibariyle içinden 64 ü seçtim. :23: Bugünkü menülerin üzerine çabala bakalım tüm hafta. Anca toparlarsın. :34: Ama olmaz da değil hani. :24: Hatta daha aşağıya bile inebilirsin. :103: Sadece tüm hafta boyunca başka kaçamağın olmamalı. :33: Bu birinci cezan. :130: Bir de spor cezan gelecek tabii. :112:

Son düzenleme:
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatunlar yeni bir kaptan secme konusunda ne dusunuyorsunuz
ben kaptan hanim gelene kadar secelim diyorum kendiside gelince 2.kaptan olur
eger kaptan secelim diyorsaniz lutfen belirtin ve kimi istediginizi yazin
ben secelim diyorum adayim tabiki
ecz.mis

Back
X