tamam refimm yarışalım. bu böyle gitmez kızlar kendimize gelelim biraz iyice saldık kendimizi. değin gibi yazda geliyor. geçen pazar bir gömlek beğendim ama bana uyan bedeni yoktu sadece bakmakla yetin mi öyle ağzımın suyu aka aka .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama
kızım ablanın düğününü düşün oradaki çıtırları düşün elbisenden fırlayan simitlerini yağlarını düşün ve yemeğe devam et senkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kızlar ya ben bu testlerin içine gömüldüm ya . ne ne demek 2 hafta nasıl bekliycem .......
netten bakıyom ... iyce moralim 0 oldu ya .... öf ki öf ......
Tamam canım yüzde hesabına göre rakibemsin şişkoooooo :)))))))))) bu sinir sana yeter sanırım çok şişmanlamışsın Nazlııııııııı yakında evlenicende bu ne halllllllllllllll sırnaşık şeysırnaşık şey
Banada banada ....:roflol::roflol: acemi çaylak eksi replemiş bizi .:roflol::roflol:Şenizaşkolsun bana niye eksi rep vermişsin :çok üzgünüm:
aebenciğim bir el at bize bizde motivasyon falan sıfır en azından ben kendi adıma öyleyim.
ay aklıma senin bu cümlen üzerine direk hani falcılar falan el verirlermiş ya onlar geldi
abla bi elini sürde bizde zayıflayalımmm
ehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
elemsin özge güldürdün beni allahta seni güldürsun able be bi el bize zayıflayamıyorum sen bir el sür bana kesin zayıflarım ben.
Özişşşşşşş kızımm çok çok üzgünüm ama bir çarede bulamıyorum iştahım öküz gibi açıkkk ve hiçbir kıyafetim yakışmıyoryazlılar üzerime olmuyor dün bir elbise giydim Kotonda muhteşemdi ama bana olmadıııı iğrenç göbek yağlarım fırladı böyle zamanhlarda kendimden nefret ediyorum (((((((((((((((((( delphin:mirmirmirmir
senağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..hadi ya araştırdığna göre durumun neymiş ki:uhm::uhm::uhm:
yakışmaz tabi ay ben seni düğünde düşünemiyorummmmm
hele o görümcen de gelirse vay haline
düşünsene diyecekki millete ayy bizim geline bak o koca kasasına bakmadan o kıyafeti giymiş göbeğe bak bide bunu eşine söyler kendine bakmadan onu nasıl giydi diye
kocanda derki vay anasını ya bizim hatun zeplin gibi olmuş görmeyeli al bunlar da sana kapak olsun gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
yakışmaz tabi ay ben seni düğünde düşünemiyorummmmm
hele o görümcen de gelirse vay haline
düşünsene diyecekki millete ayy bizim geline bak o koca kasasına bakmadan o kıyafeti giymiş göbeğe bak bide bunu eşine söyler kendine bakmadan onu nasıl giydi diye
kocanda derki vay anasını ya bizim hatun zeplin gibi olmuş görmeyeli al bunlar da sana kapak olsun gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ana kalabalıkmsız
kızlar arkadastayım sabahın köründe benı cınnet kıvamına getirdiler biri su kartı yukletti bi ip istiyo ayyy geldim bunun kaynanası gelcek örtmen kaynanasıtatilde burda anam dun pasta yaptırdı halı yıkatı buhun börek sarma ben kendi kaynanama bu kadar hazırlık etmiyom :)))
dunku 1 litre koladan sonra almadım galuba sabah aynıydı 75 e kazık caktım bugunde almassam süper sabah gözleme yedim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?