- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
cd denmi yoksa nette ebruyla mi yapiyorsun
aletlimi top cember vs.
Cd de var sıkıldıkça Ebru Şallı, internetten de bulup yapıyorum ama bi cd yi ya da bi videoyu sonuna kadar yapınca baya iyi oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cd denmi yoksa nette ebruyla mi yapiyorsun
aletlimi top cember vs.
Cd de var sıkıldıkça Ebru Şallı, internetten de bulup yapıyorum ama bi cd yi ya da bi videoyu sonuna kadar yapınca baya iyi oluyorPlates toplarım, lastiğim ve dumblelarım var. Bide platesten sonra kullandığım bel diski var ,iceltmek için o da iyi oluyorr
![]()
Evet haklısın ben aç kalıyorum işte aralarda ya onu bi ayarlasam daha iyi olcakk...akşam daha az yemek için araya bi şeyler koymalıyım çantama meselaaaHarika gidiyosun tam gaz devammm,takipteyim
![]()
ne guzel canim yaaaaaa
ben bir hafta once haydari aldim bugun 3.gundur sevisiyoz iste yarim saat
bacaklarim yaniyor yururken geberin yaglar diye beddua ediyom valla yururken
birde trambolin istiyom ama haso delirir simdi soylesem abimler gitsin bide bakariz artik
bel icin bende istiyorum ama gozume carpmadi hic alirdim
cantana bir ton baligi koy disarda yada buroda salatanin icine kat hemen yanina bir ayran bir ogun olur hemde super bir ogun
iki kayisi bir incir 2-3 ceviz al yanina bir bardak sicak sutle ic hem bagirsak calistirir hem tatli krizine engeller hemde ogun gibi tok tutar
bir elma al soyle buyukce bir kap yogurdun icine dogra kocaman bir tabak olur tadi super hemde tok tutar yogurt her markette var yanina almasanda vs..........
Evet baya iyi oluyor cidden vücut ölçülerimde bir değişim,incelme olursa ki devam ettiğim sürece bence olcak, hemmen yazarımAma senin de yürüyüş bandın büyük şans alışırsın yavaş yavaş baya iyi olur evde...Bel için olanı internetten almıştım hatta göstereym hemen ahan da bunun gibi bi şey uygundu da baya.. Eki Görüntüle 578318
Ben de diyetteyim ama yemeden duramıyorum yarışma olursa belki hırs yaparım :))
benim bant balkonda duruyor boyle daha memnunum hem canim sikilmiyor hem temiz hava
ayrica evde tempolu yurumenin luksu oluyor
hasan soz verdi hergun bizim mercimege bakacak
nisana cok az kaldi yilbasida bir gecse sanirim kolay gerisi
ama cogu yemegi diyetlestirdim
Ben de diyetteyim ama yemeden duramıyorum yarışma olursa belki hırs yaparım :))
kuzum bana musade balim odev yapacakmis pc sini istiyor
Ohh ne güzel eşinle anlaşmanız gayet iyi olmuşş böylece rahatça haydarla takılırsınnhahah ay başkası okusa yanlış anlıcak haydar=beroşun yürüme bandı
Valla ben de kendi nişanım düğünüm olur seneye falan diye biraz daha sıkılaşacammm
evet hem grupça daha iyi oluyor cidden buyur grubumuza o zmann![]()
ay ben bundan istiyorum işe yarıyo mu dersin bende göbek ve yanda yastıklar var geride pek bişiy yok alsam mı ki?
Evet baya iyi oluyor cidden vücut ölçülerimde bir değişim,incelme olursa ki devam ettiğim sürece bence olcak, hemmen yazarımAma senin de yürüyüş bandın büyük şans alışırsın yavaş yavaş baya iyi olur evde...Bel için olanı internetten almıştım hatta göstereym hemen ahan da bunun gibi bi şey uygundu da baya.. Eki Görüntüle 578318
Allahalla yarışma da mı varmış burdaa
ilknurum canimmmmmmmmmmm
tam kapatiyordum seni gordum
gel artik ya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ozledim ozledik ozlettin kendini su cadisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne zaman bitecek su internet sorunun yaaaaaaaaaaa
ilknurum canimmmmmmmmmmm
tam kapatiyordum seni gordum
gel artik ya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ozledim ozledik ozlettin kendini su cadisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne zaman bitecek su internet sorunun yaaaaaaaaaaa