• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın cnm topikten hala anlamasdıgım kesin o konuda yorum yapamam ama bende senın gibi tam zamanı yaza kaynanın görümcelerin celmesine hazorlık diye düşünüyorum ayyy onların karsına şöyle incecik çıksam yüzüm güzel şükür birde fizik süperolur yaa uffff

ins.biraz ugrasinca olacak
bende bu yil ucretsiz izinliyim seneye baslayacam ins.
ama ben bu yuruyen balina halimden daralmistim artik

gunaydin canlarim
birileri gelirse canim oldugunu ogrenirde bugun hic umudum yok
arkadaslar duzen denen bir sey kalmadi farkindamisiniz
gunluk 5 mesaj bile yazilmiyor
menuler
sporlar
cezalar malesef yazilmiyor
biraz daha ozen gostersek hep beraber
zor toparlandik ve kendimize ozgu sicak bir topik haline getirdik dagilmayalim
cunku henuz kimse kilo amacina ulasmadi
persembeye ne kaldi surda
haaaaaaaaaaa
unutmadan simdi kis nisan mayis ayinda gorurum ben sizi aman yaz geliyor bikini mayo giyemiyecez
yok simidim yok totosum vs...........baslamadan
hazir bir takim ruhumuz varken gunler kisayken ki ben suanin rejim icin en uygun zaman oldunu dusunuyorum
hadi kizlar ya biraz gayret paltolarin altindan incecik cikalim
evet takımımız çok güzel neşeli aynı zamanda rekebet dolu oldu senin payını unutmamak lazım bunda beroş
bir sey soruyoruz ve kimse cevap yazmiyor anlamiyorum
bak gene sinir yaaptim
gidip lavabolarimi sirkeleyim ben
hadi sirkele gel seni bekliyom fıstığım

günaydın cnm topikten hala anlamasdıgım kesin o konuda yorum yapamam ama bende senın gibi tam zamanı yaza kaynanın görümcelerin celmesine hazorlık diye düşünüyorum ayyy onların karsına şöyle incecik çıksam yüzüm güzel şükür birde fizik süperolur yaa uffff
evt bende 60 a düşsem süper olcak

sanki verilen cezalari yapiyorsunuzda ama neyse en azindan cukulatalarini goremiyorum artik tatli yememissin bebikkim
haftaya bir kilo vermeyin giderim bu topikten
her yerim lazer epi canim bebek gibiyim valla cok rahat oluyor hatta ekonomikte buluyorum en kotu ayda bir kere agda ya gitsen en kotu 100 lira hadi birde biyik cene olsa 20 lira bunu yila dok yaklasik yilda 1400 lira atri birde o killar cikmaya baslayinca etek giyemen kocayin eline diken diken deger
jilet yapsan omaz uzasin diye beklersin oooooooooooooooo ooooooooooo
en iyisi kurtulmak omur boyu bence evlenmeden en iyisini yapiyorsun ama hamislikte kil kokleri kendini atesliye biliyor hormon degisiminden dolayi bende biraz cikti ama almasam bile olur yani dr.da mercimegim yasini doldurmadan mudahale etme diyor hem emzirme donemindeyim ya

sagolasin bebegim kelebegim hiltonum
okuyorum kendimi taniyorum birde sofradakilerden ayri bir sey yeyip psikolomizi bozmak istemiyorum bir
o gun evdekilerin yedini yiyorum sadece biraz yagsiz yapiyorum ailece alistik yani
esim yapamazsin diyordu simdi kis kis guluyorum hatta tartiyi gozune sokasim geliyor

Ay evet yaa harika olcak bence dee...hamilelikte duydum evet onu biraz ama hepsi geri gelmez ya artık idare etcez :9: Ya cezaları yerine getircem ciddiyim bu hafta bana bi şey yedin sabah yin ebiraz yedim baya dağıttım ya ama bu sondu yeter, bu hafta hedefim olmasa da bundan sonra bu kadar kaçamak yaparsam kendimi dövceeeeemmm :4::22:

gunaydin canlarim
menuler
sporlar
haaaaaaaaaaa
unutmadan simdi kis nisan mayis ayinda gorurum ben sizi aman yaz geliyor bikini mayo giyemiyecez
hazir bir takim ruhumuz varken gunler kisayken ki ben suanin rejim icin en uygun zaman oldunu dusunuyorum

Ayyy evet evettt..incecik olalım yazın var ya özellikle acayip mutlu olcaz iyi ki böyle bi şeye kalkışmışız dicez bence deee...oleeyyy :40:

evet takımımız çok güzel neşeli aynı zamanda rekebet dolu oldu senin payını unutmamak lazım bunda beroş

hadi sirkele gel seni bekliyom fıstığım

evt bende 60 a düşsem süper olcak

Ay ben de 60 dedim ama ecz.imiş istersen 55 yap nasısa anca oturur kiloların demişti, dinlemedim anma ecz.imişşşş 60 a iniyim, devamında yeniden 55 yapmayı düşünebiliriz, çünkü bi başardım moduna gireyim daha yisini de yapabilirim diyim kendime sonraaa :34::9:

Son düzenleme:
mesaj 2:
günaydın kızçeler günaydın iremcim. yaa benim kota hala açılmyo deli etti beni şimdi kahvaltıya kaçıyorum. kahvaltıdan sonra tekrar deniycem. öpüyorum hepinizi....

Ayyy berenvildan artık gel bize gell...ne zmandır su içmiyom düzgünce ciddiyim hee :4: hem özledikk...

ne gelen var ne giden yawwwwwwwwww
ben temizlesem ne cikar gene kirleniyor
ama sirkeyi her sey de kullaniyorum
sacimin san durulama suyuna
aksamlari yarim saat yuzume surup bekletiyom dogum lekelerim cok azaldi
meyveyi sofraya getirmeden sirkeli suda bekletiyxorum
salata malz.tabiiiiiiiiii
bulasik makinasinin parlatici gozune sirke koyuyorum hem hijyen hemde piril piril
halilarimi silince sirke parlatiypr
lavobolar kolay yag kir baglamaz
ve
ve
ve
iciyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydin canlarim
menuler
sporlar
haaaaaaaaaaa

evet canım haklısın. valla sırf internete girebilmek için annemegeldim. bursanın bi ucundan bi ucuna kıymetimi bilin haaa... bu arada beroşum hergün muhakkak verdiğin cezayı yapıyorum haberin olsun.giremesemde nete takipteyim. bu arada kızlar hakkaten dağılmayalım süper topik oldu sıcak mutlu neşeli bide kilo veriyoruz. herkesin isteyipte bulamadığı şeye sahibiz. kıymetini bilelim. kızlar hazır ben gelmişken bu mesajı okuyan herkes su içsin bakimmm. 3 bardak bekliyorum. beğenileri hadeeee...:7:

bulasik makinasinin parlatici gozune sirke koyuyorum hem hijyen hemde piril piril
ve
ve
ve

kuzucum bilmiyodum sirkeyle temizlendiğini iyi fikir aslında.ben içemiyorum malesef.midem rahatsız ama onun yerine su içiyorum napeeem :7::7:

evet canım haklısın. valla sırf internete girebilmek için annemegeldim. bursanın bi ucundan bi ucuna kıymetimi bilin haaa... bu arada beroşum hergün muhakkak verdiğin cezayı yapıyorum haberin olsun.giremesemde nete takipteyim. bu arada kızlar hakkaten dağılmayalım süper topik oldu sıcak mutlu neşeli bide kilo veriyoruz. herkesin isteyipte bulamadığı şeye sahibiz. kıymetini bilelim. kızlar hazır ben gelmişken bu mesajı okuyan herkes su içsin bakimmm. 3 bardak bekliyorum. beğenileri hadeeee...:7:

Ayy hemen gümlettm 3 bardak suyumu geldimmm :46::46::46:

Son düzenleme:
ve
ve
ve

Ayy hemen gümlettm 3 bardak suyumu geldimmm :46::46::46:

aferin benim kelebeğim hiltonum bide alkış ve öpücük yoollluuuyoooruuuuuummmm :54::54::54::54::54::54::54::46::46::46::46::46::46::46:

Bırakmaaa zatenn...bi de bana da öğret şu sabrıı az yemeyi kaçamak yapmamayıı sayın ablacım :53::9:

bende cukulata delisiyim ama olmamali
ac kalmiyorum boylecede krize girip saldirmiyorum
gozun dondunde ilk tatliya gider el nedense ona firsat vermiyorum
kendimi eski halime donmus gormek istiyorum
esim ve cocuklar bu halimden pek memnun degiller
ben sistikce aksi gecimsiz biri oldum cunku

İyiyim valla nolsunnn...evdeyim bugün nihayett :) Birazdan da platesimi yapcam, bu arada yazmadım ama ben plateste bolllcaa mekik çekiyorum zatenn ama plates yapmadığım günler de 50 mekik çekiyorum artıkk :34::34:

cd denmi yoksa nette ebruyla mi yapiyorsun
aletlimi top cember vs.

bende cukulata delisiyim ama olmamali
ac kalmiyorum boylecede krize girip saldirmiyorum
gozun dondunde ilk tatliya gider el nedense ona firsat vermiyorum
kendimi eski halime donmus gormek istiyorum
esim ve cocuklar bu halimden pek memnun degiller
ben sistikce aksi gecimsiz biri oldum cunku

Evet haklısın ben aç kalıyorum işte aralarda ya onu bi ayarlasam daha iyi olcakk...akşam daha az yemek için araya bi şeyler koymalıyım çantama meselaaa :34: Harika gidiyosun tam gaz devammm,takipteyim :10:

Son düzenleme:
Back
X