Gunnaydin fistiklar naptiniz bakiim bende su an telefondan giriyorum beros birincimi olcan kis bu formulleri tarifleri nerden aliyosun supersin sen
yandinizki ne yandiniz
rencide edecem sizi
plav cukulata sutlaca tovbe edeceksiniz
dua edin de yarin beren burelli kebelek gecsin beni yoksa bu haftaki plavlar ekmekler sekerli kahveleri burnunuzdan getirecem
yasasin cezalar
Beril hani sen ceza vermeye kiyamazdin otturiyonn bizi kisss
burellimkizmiyon demi boyle yazmama
tarifleri cok fazla okurum denerim kurslara giderim
birde gelenim gidenim eksik olmaz
bazisida kizlarla benim denemelerim sonucu oldu
tombisim ama iyi bir ev hanimiyimdir
tariflerim emrinizde
normal peynirle yapkuşum bana sabah için daha pratik bişey yaz evde krem peynirim yok dışarı çıkmam lazım hemen yiyip çıkayım ki açlıktan poğaçaya saldırmayayım
istedin kadar salatalik ye bacim 100 gr. 10 kaloriden az
iki uc anla icte dur diyene kadar
hosgeldin tatlim beril benVeririm bu hırsla hadi yarışalım bakalım
48 ideal olan evet cnm fakat 45 takıntım oldu iyce geçen yarışmada pes etmiştim hep aklımda vardı. bu sefer pes etmeden 45 olayım. doktorum hesapladı 48.7 benim için en idealiymiş ama 45 şart
normal peynirle yap
yada ekmege biber salcasi sur uzerine tavada yumurta yap biraz tereyagli fena olmaz
ohhhh o olur işte salatalık canavarıyım resmen çok severim alayım elime soyacağı soyup soyup yiyicem şimdi ohhhhh bayıldııımmm. şu sütlacı da bugün yapcam inşallah ta kuzum vanilya atayım mı içine 1 paket nasıl olur dersin
kahvaltılık salçam var kendim yapmıştım onu süreyim mi. içinde yağ biberi patlıcan domates var...
yaz kuşum valla ben severim değişik şeyleri denemeyiiiiyakisir niye olmasin sana bir ara baska diyet tatlilarda yazayim kizinla yap oda yardim eder zevkle yersiniz
ayyyyyyyyyyy ne severim ben onu ya
ay sos olarak kullan kis
baska bir tarif simdi
tavaya az yag koy
az bu salcadan ekle
1 -2 yumurta kir
az nane serp karistirarak pisir alti tutmasin
yemede yaninda yat
hatta 2 de ceviz ekle
afiyet ola
ayyyyyyyyyyy ne severim ben onu ya
ay sos olarak kullan kis
baska bir tarif simdi
tavaya az yag koy
az bu salcadan ekle
1 -2 yumurta kir
az nane serp karistirarak pisir alti tutmasin
yemede yaninda yat
hatta 2 de ceviz ekle
afiyet ola
Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....
Slm bayanlaarr.Nasilsiniz bakalim? Özlediniz mi beni? :) Ben çokk özledim sizi. Sizsiz diyetin de tadi yok. :/ E haliyle diyet de yok. :)) Yani azicigi yok, azicigi var. :))
Ya benim bilg e bir sey oldu. Cumartesi aksamdan beri interneti algilamiyor. İnternette sorun yok, tüm yurt kullaniyor ama benim bilg algilamaz oldu. :/ O sebepten gelememisim kaç gündür. Gelememisim diyorum çünkü ben sorunun internette degil de bilgisayarda oldugunu dün farkettim. Kusura bakmayin.Bugün de eczane nöbetçiydi, yarina ödev teslimi vardi derken bilgisayari bir bilene danisacak zamanim da olmadi. :/ Şimdi de tel den girdim,haber vereyim istedim. Bu tel beni fitil ediyor. >:/
Zaten yarin ve ya pers eve gidicem ins. Haftaya kadar ordayim. :) Ve karar degistirmezsem bilgisayarimi da götürmeyi istiyorum.Ama bu haberin kötü kismi su ki, gelirken tekrar getirmicem bilgisayarimi.. :S
Bu arada izne bu hafta ayrilmak istedigimi söylemis miydim? İnternetsizlik yüzünden bir hafta erkene çekiyorum iznimi. Zaten finallerin stresi de bastirdi. :S Çok dua edin bana oldu mu. Eger bu dönemden dersim kalirsa mezun olamiyorum çünkü. :S
ekmek+pilav+ekmek rakibem naptın sen yaa bu gidişle bu haftayı ben alacağım
kizlar yine gram gram gitmis yaglarim
metosumu delirttim
benimle ugrasilirmi yaaaaaaaaaaa
bu kilolar gidecek okadar yani
nemi yaptim
3 aksamdir yatmadan 2 saat once ispanak kereviz biraz kabak daha dogrusu ne yesillik buldumsa suyunu siktim cok az sizma zeytinyagi ve tuzla ictim bir subardagi kadar
sonuc meydanda
daha ne olsun bacim daha ne olsun
yarin takim birincisi olursam oyle kurtalamayacaksiniz
50 mekik ceza verdim o bile yapilmadi
bu sefer kim ne yediyse ona gore bir ceza verecem
keyf benim degilmi kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin bacilarrrrrrrrrrrr
hilton nerelerdesin bakem seen
kis burelli(bur50) caktirmadan gel iste isyerinde bize
su cadisi sabah kahvaltini yazdim
ogleni konusur
sakin plav makarnayi ekmegi azitmayin
seker cukulata zaten yok
yarin tatli gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
burelli senin su kahveler sekersiz demiiiiiiiii
yandinizki ne yandiniz
rencide edecem sizi
plav cukulata sutlaca tovbe edeceksiniz
dua edin de yarin beren burelli kebelek gecsin beni yoksa bu haftaki plavlar ekmekler sekerli kahveleri burnunuzdan getirecem
yasasin cezalar
O zaman sana meydan okuyorum siyamum.Bakalim bu 8 kiloyu hangimiz önce vericez. Gerci senin ilk 3-4 kilo daha oturmamis, çabuk gidecek ins ama olsun. Ben fazla salmaya basladim. Hirslanmam lazim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?