Benim rakibemde berenvildan o zaman bende geliyorum fistiklar beni de es gecmeyin
is ve aski karistirmiyorum canimcanım arkadaşım bebişim herşeyim. ceza verirken bana seni çok sevdiğimi unutma tamam mı. bak valla süper ötesi seviyorum seni biraz insaflı ol bana karşı tamam mı bak bol bol öpücükler yolluyorum sana pötüşüüümmmkızlar sizde yağ çekin valla sonumuz fenaa
olur ben ekmek yemedigim icin ceviz yiyorum gulumkuşum bu tarifi ceviz yerine 1 dilim çavdar ekmeğiyle yiym mi ne dersin canım
Hoşgeldin tatlımm..45 te hakkatenazmış yahuAma sen bilcen tabi iner bi bakarsın güzel değil hooppp gelsin tatlılar börekler falan...
Cidden seni çok özedikk...ama sınavlar çok stresli oluyor tatlım ben geçen sene mezun olamıycam diye ne korkmuştummm...Allah kolaylık versin, başarılar sınavlarında canım
Bu hafta sen alabilirsin amaa bir daha aslaaaYa sorma rakibem bu haftaya fena başladım zaten azcık verebilsem iyidir..ama ben bundan azının pek yiyemiyorum yaa :18:
Ya ben çekiyorum ama mekiklerimiiiii bananeee
ne demisler yasin yaninda kuru da yanar
zaten sana giciklandim cukulata dolma ne oluyor asker aga gelecek dugun olacak nerde yaglar hoppppppppppp korsemi giyecen
yok bacim yok
ben tas gibi gelin edecem seni
o senin tatliligin nasil tatli olmayasinkiKiZlar merak etmeyin eczimis yoksa ben eklerim listeyi paylasim alanina
Yapmayada yardimci olurum
beros sanada hic kizarmiyim fistik cok tatlisin
aksama kadar sekerli kahveyle besleniyon
listeye yardimci olman super canim ya
bende hazirlaniyorum bilmem farkindamisinizVuhuuu çılgınca meydan okumaaa haydi bakalımm harikayız
bu son meydan okumaniz olacak
yarin bir olsunda
kilay ne acabalaf aramızda ben son 1 ayda 5 kilo verdim. ama hamuru ve kılayı hayatımdan çıkardım
malzeme soyle askitom bebegimBeros banada hafif bi iftar tarifi versen fistigim
yalanci yalanci senin adi tatli cadim su cadisi berosun kankasibitkisel kürler falan bakayım o zaman ben:)). spor falan yapıo musun Vildancım? (tahminen kızının adı Beren, senin adın da Vildan'dır diye tahmin ettim:).
evet bugun baskul babamlabulustum yarin bir suprizim var asil suprizim haftaya degilmi kis ilknurgel kuşum sende beni yakala böylece kızışmış olalım beril de seni yakalasın ki beril bu gidişle hepimizi geçecek.böyle geliyo valla
aynen oylevalla bana da öle geliyo ii hırs yaptı beni geçcek gibi geliyo:26::26::26:
geçerse valla şaşırmam
aklımı başıma toplayıp toparlanmam lazım
zaten bu hafta şekerli kahveleri burnumdan getircek:26::26:
hanim olayim dedim
yok yaramadi
cazasiz olmayacak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
menunuze gore ceza fikri nasil burellim
kizceler giremeye bilirim ama sizinleyim
yediniz her zararli seyde beni gorun emiiiiiiiiiiiiiiii
slm bayanlarr dün giremedim hiç önce ki gece oglum ateş yüzünden nöbet geçirdigece uyuyodu aniden kesik kesik nefes almayua basladı kucagıma aldım düm düz kasılmıs ama başını tutamıyo uyanmıyoda öldüm resmen hemen acile gittik ateşinden olmus bagırsakları enfeksiyon kapmış cok kötü bi gündü hastanedeydim bütün gün ama şükür tekrarlamadı
slm bayanlarr dün giremedim hiç önce ki gece oglum ateş yüzünden nöbet geçirdigece uyuyodu aniden kesik kesik nefes almayua basladı kucagıma aldım düm düz kasılmıs ama başını tutamıyo uyanmıyoda öldüm resmen hemen acile gittik ateşinden olmus bagırsakları enfeksiyon kapmış cok kötü bi gündü hastanedeydim bütün gün ama şükür tekrarlamadı
nerdesiniz kızçelerim. kelebeğim hiltonum napıyosun nası gidiyo diyet
Sabah:
1 poğaça
1 şekerli çay
Öğlen:
1 kase yayla çorba
Biraz makarna
Ara:
4-5 adet form kraker
Akşam:
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
Su:1,5 litre
Spor:50 mekik+biraz bel diski
Bu kadarrrr
evet dediğn gibi cısların var mesela aralarda yanına bi elma alsan da yesen hem tatlı isteğini keser hmde eker ihtiyacını azaltır. ben öyle yapıyorum mesela dışarı çıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?