Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KiZlar merak etmeyin eczimis yoksa ben eklerim listeyi paylasim alanina
Yapmayada yardimci olurum

beros sanada hic kizarmiyim fistik cok tatlisin

benim kilomda olan birisi var, ne güzel:). bmi'lerimiz de yakın:)). benim de hırs yapmam lazım. gitsin artık fazla kilolar:)

destina cım ( kusura bakma ismini hatırlayamadım) bu hafta seni yakalayacağım inşallah kilo olarak. önümüzdeki hafta da bi deparla geçeceğim. hadi kızıştıralım ortalığı...

hoşgeldin:)). ne şanslıymışın ya, diyetisyenin yanında. insan bazen stres de olur tabi bu durumdan:).

Heyyy iyiyim bennn az oturdum ama fazla gelmiş olacak kiii adliyeye gitmem gerekti gene , ne yazıkki çıkacam ama su içmey, ihmal etmeyecem su cadısı

unutma kuşum su önemli bende çıkıcam birazdan işim çok bankaya gitmem lazım biraz uzak ama yürüyerek gidip gelicem inşallah. şimdi de su içeyi aklıma gelmişken...

destina cım ( kusura bakma ismini hatırlayamadım) bu hafta seni yakalayacağım inşallah kilo olarak. önümüzdeki hafta da bi deparla geçeceğim. hadi kızıştıralım ortalığı...

ooo, rakibim sağlam:). gerçek adım özlem. o zaman benim bu hafta sıkı diyet yapmam lazım. hazırlık falan yapayım şimdiden.

bitkisel kürler falan bakayım o zaman ben:)). spor falan yapıo musun Vildancım? (tahminen kızının adı Beren, senin adın da Vildan'dır diye tahmin ettim:).

evde yapmaya çalışıyorum ama evlilik yıl dönümünde kocamdan hediye spor salonu aboneliği isteyeceğim. benim ismim ilknur canım . kızımın 2 ismi var beren vildan onun ismi

valla bana da öle geliyo ii hırs yaptı beni geçcek gibi geliyo:26::26::26:

geçerse valla şaşırmam
aklımı başıma toplayıp toparlanmam lazım
zaten bu hafta şekerli kahveleri burnumdan getircek:26::26:

Selam kızlar nasılsınız bakalım kahvaltımı yaptım öğle yemeği ne yesem diye düşünüyorum :)

sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık lıght süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…