benim kilomda olan birisi var, ne güzel:). bmi'lerimiz de yakın:)). benim de hırs yapmam lazım. gitsin artık fazla kilolar:)
kuzucuklar napıyosunuz bakiiiiimmmm özledim sizi ...
Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....
KiZlar merak etmeyin eczimis yoksa ben eklerim listeyi paylasim alanina
Yapmayada yardimci olurum
beros sanada hic kizarmiyim fistik cok tatlisin
destina cım ( kusura bakma ismini hatırlayamadım) bu hafta seni yakalayacağım inşallah kilo olarak. önümüzdeki hafta da bi deparla geçeceğim. hadi kızıştıralım ortalığı...
Heyyy iyiyim bennn az oturdum ama fazla gelmiş olacak kiii adliyeye gitmem gerekti gene , ne yazıkki çıkacam ama su içmey, ihmal etmeyecem su cadısı
Vuhuuu çılgınca meydan okumaaa haydi bakalımm harikayız
destina cım ( kusura bakma ismini hatırlayamadım) bu hafta seni yakalayacağım inşallah kilo olarak. önümüzdeki hafta da bi deparla geçeceğim. hadi kızıştıralım ortalığı...
ooo, rakibim sağlam:). gerçek adım özlem. o zaman benim bu hafta sıkı diyet yapmam lazım. hazırlık falan yapayım şimdiden.
laf aramızda ben son 1 ayda 5 kilo verdim. ama hamuru ve kılayı hayatımdan çıkardım
valla iyi hazırlan bebişim özlemim. ben az önce ok karnına 68.800 ü gördüm....
bitkisel kürler falan bakayım o zaman ben:)). spor falan yapıo musun Vildancım? (tahminen kızının adı Beren, senin adın da Vildan'dır diye tahmin ettim:).
Benim rakibemde berenvildan o zaman bende geliyorum fistiklar beni de es gecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?