artık aksam yemegini yavas yavas hayatımdan cıkarıcam ögelenı gec yiyip aksam yemiycem bakalım kilo wermede degişiklik olucak mı
ya kızlar daha sık gelmek istiyorıum böle uzun uzun sohbet etmek olmuyo bi türlü ya ..konulara hakim olmak isityorum ama olmuyo bi rakiplik olayı var galiba baktım geçmişe göremedimm nedir rakipleşiyoruz mu yine benimm rakibim kimm bakım
söleyin bakımm kim o hain domdomm ay ne güldümm kızlar iyi geldiii .....
niye kimsee yok yine
Selam kızlar :)
benimle yarışcak olan var mı peki: )
valla canım elimden gelse herşeyi yapacağım ama kız var hiç fırsat vermiyor bir de bugün çozuttumsuper bir menu ayrica hayranim sana hem niyetli olup hem bu denli azimli olusuna
canım ben 2 sene önce 13. takımdaydım :)canim sen daha once cuma takim yarismalarinda varmiydin yoksa bu ilk takimin mi
canım o dediğin salatalık suyu bende baktım şimdi googleden ,1 salatalığın kalorisi 40 , 25 dk hızlı yürümeyle ancak gider 40 kalori ,amaç sayıdan kastım hani gözün alışmasıyla alakalı hani 2 yedim suçluyum demek yerine 1 yedim yeter ,fazlası bana çok gelir diye :) yoksa bende çok severim salatalığı ve bende yedimistedin kadar salatalik ye bacim 100 gr. 10 kaloriden az
iki uc anla icte dur diyene kadar
bugün eşitiz sanki rakibem bende balık kraker yedim 10 taneSabah:
1 poğaça
1 şekerli çay
Öğlen:
1 kase yayla çorba
Biraz makarna
Ara:
4-5 adet form kraker
Akşam:
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
Su:1,5 litre
Spor:50 mekik+biraz bel diski
Bu kadarrrr
ben olsam yerdim. bana bakanlarada bu da benim farkım olsun derdiiim. biraz çatlağımdır ayıptır söylemesiÇok iyi diyon güzel diyon da su cadısı ablacımmm onu yiycek ortam olmuyor yaaAdliyede çıkarıp hart hurt elma yesem de olmazzz...kalabalık metrolarda metrobüslerde de yiyemem hem çok dikkat çekerim..anca kraker falan oluyo işte..evde olsam yapıyorum da işte....
çok güzel bence menüüsabah 1 dilim ekmek
1domates
peynir
5 zeytin
bol marul
çay
arada
1 eti form
1 elma
öğlen
4 kaşık kapuska
yoğurt
akşam
mercimek çorba ve salataaa
yatmadam meyve ve sütüm var
bebişim seç kendine bi rakip yetiş ona ben 2 kişiye meydan okudum sizi geçicem diye sende öyle yapppsöleyin bakımm kim o hain domdomm ay ne güldümm kızlar iyi geldiii .....
evet bence de güzel ama metobolizmayı çalıştırmak gerekir ona da dikkat ettolmaz olurmu canım hemde nasıl olcak bak gör ..akşam yemeğii geçekten etkili kaldır bak göreceksin
geldim kuşum burdayım. senin yazılar niye ufaldı bende minicik gözüküyo yazdıklarınniye kimsee yok yine
çarşamba menüm
oruçluydum
iftar : 2 kepçe pırasa yemeği+1 ufak salatalık
ara:yarım elma
maraş tarhanası yedim 200 gr vardı266 kalori yapıyor bu benim en büyük hatam çok seviyordum uzun süredir yemedim maraşlı olunca insan durduramıyor kıtır kıtır yedim.
ara:1 greyfut
10 tane balık kraker
sahur : 2 dilim ekmek içine sucuklu kaşarlı tost :26: işte burasıda bana çok felaket geliyor bugün 9 lu çayımı içmediğimden sebep bu kadar midem tırmalandı durdu ve sonuç bu tövbe ediyorum .
4 lt su
spor yapamadım
Günaydınlarrr..bugün gene dışar olcam öğleden sonra girerim umarım..ama tartıldımmm hemen yazayım dedim, 3 günle anca toparladıkkk
Kilo:64.9 haftaya 64 olcak inşallahben geliyommm
mesaj 3:
günaydın kızçeler veeeeeee spor salonu iznini kaptımmmmmm yihuuuu hadi hep beraber halay çekeliiiiimmmm:79::79::118::118::124::124::129::129: zor oldu ama ikna etttttttiiiiimmmm
günaydın kelebeğim hiltonum iyi vermişsin bu hafta kilocukları hadi iyisin
hadi gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasil kaptin sen onu anlatttttttttttttttttt bakemmmmmmmmmmmm
kelebek 3 kilomu vermis
saka sanirsam galiba herhalde
Geldimmm valla bu gün erken geldimmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?