Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla herkes dişine göre bi rakibe seçti :) sen de seçersin...

söleyin bakımm kim o hain domdomm ay ne güldümm kızlar iyi geldiii .....

Kim o domdom yaaa anlamadım

niye kimsee yok yine

Heyyaaa beroşş ben geldimmm..ama canım sıkkın bugün biraz

super bir menu ayrica hayranim sana hem niyetli olup hem bu denli azimli olusuna
valla canım elimden gelse herşeyi yapacağım ama kız var hiç fırsat vermiyor bir de bugün çozuttum

canim sen daha once cuma takim yarismalarinda varmiydin yoksa bu ilk takimin mi
canım ben 2 sene önce 13. takımdaydım :)

istedin kadar salatalik ye bacim 100 gr. 10 kaloriden az
iki uc anla icte dur diyene kadar
canım o dediğin salatalık suyu bende baktım şimdi googleden ,1 salatalığın kalorisi 40 , 25 dk hızlı yürümeyle ancak gider 40 kalori ,amaç sayıdan kastım hani gözün alışmasıyla alakalı hani 2 yedim suçluyum demek yerine 1 yedim yeter ,fazlası bana çok gelir diye :) yoksa bende çok severim salatalığı ve bende yedim

bugün eşitiz sanki rakibem bende balık kraker yedim 10 tane ve bu haftayı bir günle berbat edebilirim şuan bugün ço yedim çok

çarşamba menüm
oruçluydum
iftar : 2 kepçe pırasa yemeği+1 ufak salatalık
ara:yarım elma
maraş tarhanası yedim 200 gr vardı 266 kalori yapıyor bu benim en büyük hatam çok seviyordum uzun süredir yemedim maraşlı olunca insan durduramıyor kıtır kıtır yedim.
ara:1 greyfut
10 tane balık kraker

sahur : 2 dilim ekmek içine sucuklu kaşarlı tost :26: işte burasıda bana çok felaket geliyor bugün 9 lu çayımı içmediğimden sebep bu kadar midem tırmalandı durdu ve sonuç bu tövbe ediyorum .
4 lt su
spor yapamadım

Son düzenleme:
Günaydınlarrr..bugün gene dışar olcam öğleden sonra girerim umarım..ama tartıldımmm hemen yazayım dedim, 3 günle anca toparladıkkk

Kilo:64.9 haftaya 64 olcak inşallah ben geliyommm

ben olsam yerdim. bana bakanlarada bu da benim farkım olsun derdiiim. biraz çatlağımdır ayıptır söylemesi
sabah 1 dilim ekmek
1domates
peynir
5 zeytin
bol marul
çay
arada
1 eti form
1 elma
öğlen
4 kaşık kapuska
yoğurt
akşam
mercimek çorba ve salataaa
yatmadam meyve ve sütüm var
çok güzel bence menüü
söleyin bakımm kim o hain domdomm ay ne güldümm kızlar iyi geldiii .....
bebişim seç kendine bi rakip yetiş ona ben 2 kişiye meydan okudum sizi geçicem diye sende öyle yappp
olmaz olurmu canım hemde nasıl olcak bak gör ..akşam yemeğii geçekten etkili kaldır bak göreceksin
evet bence de güzel ama metobolizmayı çalıştırmak gerekir ona da dikkat ett
niye kimsee yok yine
geldim kuşum burdayım. senin yazılar niye ufaldı bende minicik gözüküyo yazdıkların

4 litre su mu uuuuuuuu

mesaj 3:
günaydın kızçeler veeeeeee spor salonu iznini kaptımmmmmm yihuuuu hadi hep beraber halay çekeliiiiimmmm :79::79::118::118::124::124::129::129: zor oldu ama ikna etttttttiiiiimmmm

işte size dünkü menüüüümmm
sabah:
- 1 fincan kiraz saplı form çayı
-2 yumurtadan çok az yağ koydum kahvaltı salçası kendim yaptığım (domates,patlıcan, yağ biberi)yumurta tavada
-1 dilimden az çavdar ekmeği
ara:
-3 yulaflı bisküvi krema var aradında bu cıstı ama kalorisi azmış ondan yedim
öğle:
-1 koca kase az tavuklu salata
-1 fincan yeşil çay
ara:
- 1avuç beyaz leblebi
akşam:
-2-3 kaşık tavuk sote
- 1 kaşık yoğurt
gün içinde 2 litre su
yaklaşık 1 saat belki daha fazla yürüyüş(spor salonu aradım)

mesaj 3:
günaydın kızçeler veeeeeee spor salonu iznini kaptımmmmmm yihuuuu hadi hep beraber halay çekeliiiiimmmm :79::79::118::118::124::124::129::129: zor oldu ama ikna etttttttiiiiimmmm

hadi gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasil kaptin sen onu anlatttttttttttttttttt bakemmmmmmmmmmmm

hadi gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasil kaptin sen onu anlatttttttttttttttttt bakemmmmmmmmmmmm

ay kuşum bana şaka yaptı telefonda 21 aralıkta kıyamet kopacakmış (tööbe haşa) gel 20 sinde kutlayalım dedi.bende hayırdır dedim kaynamasın dedi. dün digitürk kullanıyruz biz onun faturasını ödemeyi unutmu şimdi kanallar kapalı malum dizisini izleyemicek canı sıkılıyo ondan diyomuş yine o eve geldi aklıma geldi benimde televizyon yok ondan öyle diyon dimi dedim. yok mok dedi. sonra sordu ne istiyon hediye diye.bende spor salonuna gitmek istiyom dedim. o da baştan yok dedi.başka bişey iste dedi. ben ona zayıflama kemeri aldırmıştım. 250-300 liraya hiç kullanmadım. o da dedi ona benziycek diye. bende dedim valla benzemicek söz bak gidicem dedim. gitmezsen ömür boyu kafana kakarım dedi. tamam dedim. sadece bayanlara dedim özel saatleri var ona gitcem dedim. en sonunda pes etti. biraz surat yaptım tabi izin vermeyince al senin olsun hediyen dedi ... ayy çok mutluyum valla yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…