• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim puskute bildirdinmi yeni kaptanimizi vs.........
deftere gecsin

bu ne laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yaziyom ben okuyom dahada yazmiyacam topigin kaptani felan yerine gevezesi gibi oldum yaaaaaaaaaa

hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikala

sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve seve

brans neydi tatlim ben sinif ogretmeniyim

yaa, ben de sınıfçıyım:). doğu'dan yeni geldim. batı'ya, eşime yeni kavuştum:).

hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikala

sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve seve

brans neydi tatlim ben sinif ogretmeniyim

onları da sayarsak, oo günde 40-50 dk kafadan yürüyorum işe gidip gelirken hızlı tempoyla:). eliptik bisiklet çalışıcam bu akşam.

haftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).

gaza gelmeliyizzz :8: özel durumlarda az yapıp sonra cezanı çekersinn :9:

Kuralları okudum, benimde kilo-boy bilgilerim şöyle:
kilo : 75
boy : 1.67

tamam o zman tatlımm aramıza hoşgeldin tekrarr...halletcez kiloları amann :8:

merhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın

bilgiler için sağoll..ilk günden belli ediyor kendini zaten gökçe arkadaşımızz :34:

mercimegin annesi ne guzel geliyor kis kulaga
ay bende cok sasirdim gorunce ayyyyyyy kiyamam ya

yok bacim bu cikaramaz kocis gulsun yeter simdi birde salon uyeligi aldi ya kiyamaz

canim bunu burelliye yazmistim ben yanlislik oldu sana geldi

bos versene kilimi bile kipirdatmam o utanacak diye hediye alacamda para harciyacam bende unuturum olur biter

o bizden baskasina bir sey yapmaz su diye basimizin etini yiyor hergun herifine de hediye diye iki surat assinda gorelim totisini

gorecez tatlimmmmmmmmmmmmmmmm

eeeeeeeeee yas meselesi sekerim birde evin buyuk gelini olmak kolaymi 6 kaynim bir gorumcem var antepliler esimde kaynana gibidir zaten 3 cocukla isi okulu hesaplamiyom bile

bitmiyorki bacim valla

bende dun ozelden birini davet ettim ama ses cikmadi
gece baktimda takimlara bizim enerjimiz cok baska 5.takim ztor durumdaymis
laf aramizda bizde 6.takimi iyi duzelttik yani

bu donemin tadini cikar ayni evde inanki bu flortler cok araniyor

hosgeldin canim ben beril hiltonun berosu

oooooooooooo avukat hanim bu ne hiz bugun
hiltonnnnnnnnn erkege acima bacim kiymetin olmaz
kasinin birini kir ki omru boyu didinsin rahata erdirme sakin totosu kalkar
senin dugune yakin sana bir yengelik dersi verecem zaten
ya ben seni niye kizim gibi goruyom inanki balimla naz dan farkin yok benim ikizlerin adi

ayy çok seviniyorum sen böyle diyince beroşş..bütün tavsiyelerine kulak ascam hiçç merak etme çok da iyi olcak eminimmm...bayılıyom sana yaaa..kızınım ben senin bıcırıkların bi büyüğü :9:

sanirim yine birinciyiz soyle bir gozattimda

aman gene miii:51::51::ssz: :9::9:

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam (69) YENİ ÜYE HEDEF KİLO 58
dsds(83)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65

7. TAKIM ORTALAMASI %0.75

selam kızlar listemizi kontrol edebilirmisiniz:)?

gaza gelmeliyizzz :8: özel durumlarda az yapıp sonra cezanı çekersinn :9:

tamam o zman tatlımm aramıza hoşgeldin tekrarr...halletcez kiloları amann :8:

bilgiler için sağoll..ilk günden belli ediyor kendini zaten gökçe arkadaşımızz :34:

ayy çok seviniyorum sen böyle diyince beroşş..bütün tavsiyelerine kulak ascam hiçç merak etme çok da iyi olcak eminimmm...bayılıyom sana yaaa..kızınım ben senin bıcırıkların bi büyüğü :9:

aman gene miii:51::51::ssz: :9::9:
ikizler artik bicirik degil olsa olsa gicik
ayyyyy evet ya yine birinciyiz herhaldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Memnun oldum Beril..
İki haftadır birincisiniz sanırım, tebrikler..
sagol canim ama bu 3.lugumuz olacak insallah yeni katilimlarla kaptirmiyacaz

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam (69) YENİ ÜYE HEDEF KİLO 58
dsds(83)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65

7. TAKIM ORTALAMASI %0.75

selam kızlar listemizi kontrol edebilirmisiniz:)?

kaptan bur50 geldiğinde hemen bakıp bilgilendirir ,bu arada bizim takım kaptanımız da yeni biz de başka gruplardan destek almıştık canım :34:

ikizler artik bicirik degil olsa olsa gicik
ayyyyy evet ya yine birinciyiz herhaldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sagol canim ama bu 3.lugumuz olacak insallah yeni katilimlarla kaptirmiyacaz

+ bir de mercimekle ben varızzz :1: tabi ohooo..çok iyisin yaa..yakında daha da daş anne olcan bi deee hooppp :8:

+ bir de mercimekle ben varızzz :1: tabi ohooo..çok iyisin yaa..yakında daha da daş anne olcan bi deee hooppp :8:

canim senin su bel aletinin adi ne
birde internetten nasil resim tasirim yazismalarima bilgin varmi ben biraz kk ya baktim ama anlamadim bunun basit bir yolu yokmu
kesin birinciyiz malesefffffffffff

birde internetten nasil resim tasirim yazismalarima bilgin varmi ben biraz kk ya baktim ama anlamadim bunun basit bir yolu yokmu

bel diski diye geçiyordu özelden mesaj atarım nerden aldığımı :34: diğer konuya da cevap yazcam sonra beroş çıkmam gerekiyorrr

bekliyorum kuşum 4 gözle

kuşum maşallah yaa misafir bolluk getirir gelsin. annenler gitti mi?

allah kabul etsin canım.senin için bu oruç iyi olmuş diyet açısından ama kendini zorlama çok allah korusun sağlığından öneml dğil diyet.72 borç mu kaldı dedin nasıl yaptın bu kadar çok borç. birkaç senelik mi.?
canım ben de rakibem gibi diyet hiç yapamıyorum :) yapabildiğim tek şey az yemeye çalışmak , oruç borcum hamilelik+emzirme ve önceki yılların toplamı canım 18 tane tuttum daha ve 72 kaldı inşallah yaza kadar bitireyim diyorum yoksa üst üste birikicek yine

günaydın fıstıklar nbr banada burası iice bağımlılık yaptı berilcim tarif çok güzel yapcm kahvaltıya teşkür

tmm ilk kahve içtiğimde yapcm aslında arada böyle pratik maske vb de paylaşabiliriz sende temizlik için de pratik öneriler vardır
çok teşkürler

ayyıldızım menün ii şu maraş tarhanası nasıl oluyo tarifi nasıl
canım maraş tarhanası ekşi katıkla ve döğmeler var aşureliğin unlusu onun pilav gibi yapılarak sonra katık katılıyor ve yoğruluyor 1 gün bekletiliip incecik seriliyor :) Google Image Result for http://img.blogcu.com/uploads/lezzetdamlasi_G_r_nt017.jpg

tatlisim sen farkinda degilsin
ben herseyim kaptanim yardimciyim
guzun ablayim
puf noktasiyim
yemek kitabiyim
ablayim
hilton avlenince kaynanada olacam kizim gibi geliyor

amannnnnnnnnnnnnnnnnn hirsmi veriyom bundan sonra bikmazsaniz duzeni kurduk belayi aldiniz basiniza zayiflayacaksiniz iste o kadar

sahsi fikrim orucluyken diyet yapmamandan yana bilesin

sana odem cozucu bir tarif versem yaparmisin lahanali

annem kalir canim daha
dunku gelenler bizim aile dostlarimiz ben hamileyken cocuklari evlendi ben gidemedim ama onlar hastaneye eve geldiler bizde hem yeni evlileri hem iki aileyi yemege aldik kararinca agirladik kizimiz 20 yasinda oglan 23 unde ayyyyyyyyyy cok sekerler ya
elifle iyi anlastilar sanki hic cocuk gormemisler birbirlerine gosterip duruyorlar

yagcilik yok diyete devam beni unuttunut galibaaaaaaaaaaaaaa ilknur hanimcimmmmm

burellim topigin karakteri degisir ama yazarim bende 7o lileri gordugum an eski kokosluma basliyacam yazarim tabiiiiiiiii

yeme dayanamiyorsan ye ama sogle ve aksam haslama sebze ve pirinc lapasiyla gecistirrrr

gunaydin bacim
hiç önemli değil canım kurallara uymaya çalışıyorum inşallah vermek istiyorum.

ayildizim nasilsin canimmmmmmmm
canım tşk ederim çok iyiyim ama kızım ateşi var ,dişinden kaynaklandığını düşünüyorken balgam dolu uyandık ve yarınki randevumuzu bugün saat 4 e çektim eşimi bekliyorum. gelince gideceğiz yine ilaç ilaç geceden beri 3. şurup verişim oldu calpol :((

çoook tebrik ediyorum. güzel kilo vermişsin:). ben de bugün, şimdiye kadar yediklerimi yazayım da yanlış yaptıklarım varsa bi değerlendirme alayım:).
sabah: 1dilim çavdar ekmeği, 2 yk kaşığı labne, 1 yumurta.
ara: 1 mandalina.
öğle: 1 kase yoğurt, yarım paket etiform.
ara: 1 bardak light süt (2 bardak neskafe ile).

Selam kızlar nasılsınız bakalım takımda değişiklik oluyor sanırım şuan kaptan beril sensin sanırım ?

bende hemen menumu yazayım

sabah

1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin lıght süt

ara 1 mandalina

öğle dısardaydım yarım simit bir ayran

ara 1 mandalina

aksam tavuk ızgara bol salata

ara 2 mandalina

kızlar benim şuban ın basına kaar 59 olmam lazım sizce imkansız mı ? :(

Back
X