Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cigdemin illada takimda olmasi konusunu anlamam mumkun degil
arkadas bir cevap yazma gereginde bile bulunmazken
hatta mesajlara bakarsaniz dalga gecme niteliginde bile algilanir
kimsenin bu duruma tepki vermemeside gercekten ilginc geliyor bana ama bu bir tercih meselesi
duzen ve karar konusunda sanirim cok katiyim elimde olmasada
hepinize herseyden once tesekkur ederim
bu gunden itibaren takimda olmayacagimi bildiririm
hepinize gutel kilo vermeler

Son düzenleme:

canım mesajları kontrol ettim.çiğdem,fatoş,mmemiş ve ecza.miş bildirim yapmamış
ecza.miş izinli onu listeye bildirmen gerekiyo mu bilmiyorum

bebeğim yapma bunu.belki bi açıklaması vardır.üzme bizi bi hafta kadar bekleyelim.duruma göre bakarız zaten

bebeğim yapma bunu.belki bi açıklaması vardır.üzme bizi bi hafta kadar bekleyelim.duruma göre bakarız zaten
kurallar geregi coktan yapilmaliydi
gecen konusuldu fikir soruldu fikrimi net anlattim
arkadasi ayni gun takimda gordum yazima cevap vermedigi gibi saka yollu seni yakalamisken sitem edeyim sozume bile bir aciklama yapmadi
ve en komigi dun gelip dukana basliyorum yazmis
bu ne demek
gunlerdir burda yazilanlari ya okumadi
yada okuzup cevap verme geregi gormedi
kusura bakmayin ama burada herkes bir kural dogrultusuna uyarak geldi
belki benim ki birazda yas meselesi hassas dusunuyor olabilirim
ama bu gercekten dalga gecmedir ve benimle olacak bir durum degildir
kimseye birsey diyemem ben boyle algiladim ve bu durumda baska da bir alternatifim yoktu

canım bu haftayı atlatalım o zamana kadar da çiğdem gelir bi konuşuruz acele karar verme lütfen hem biz burdayız. bizi de terk ediyosun.üzme ağlatma beni. bu hafta da bekle sonra karar verelim

berilcim çıkmak zorundayım 1 saat sonra gelicem inşallah tekrar konuşalım bu konuyu lütfen iyi bi arkadaşsın bende takımda senden vazgeçmek istemiyoruz.

slm kızlar kac gündür giremedim hasta yatıyorum şuan bile gözlerimden yas akıyo ((((((((((((( moralim sıfır werdigim 1 kilo geri gelmiş inanın abartılı bi şey yemiyorum da... ümidimi kestim gibi bişey pskolojim iyice bozuldu hem hastalık hem bu kilo olayı bittim (( yaa sinirimden aglıyorum pazartesi tahlil yaptırıcam bana bi akıl werin nolurrrrrrrrrrrrr

Dün, 21:33
Konu: 6. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Sahibi: llcigdemll

Mesajı Göster

dukan diyetine başlıyorum canımcımlrr bu böyle olmıcak yarın kitabını almak ilk işim

26-12-2012, 23:05

Mesajı Göster

cok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim

cezalandırın kızlar beni

25-12-2012, 00:43

bu saat oldu gelebildim anca sabahleyin ...

bu saat oldu gelebildim anca

sabahleyin

kepek ekmeği şekersiz yağ biraz peynir 2 zeytin

kizlar beni yanlis anlamanizi istemem ben sahsima yapilan birseye tepki vermiyorum
yukaridaki mesajlara bir bakarsaniz
ne demek istedimi anlarsiniz
arkadasimiz iki mesaj arasinda ona yazdiklarimizi
5 mesaj kuralimizi hatirlamamizi pekte onemsememis
ben takima yapilan saygisizligi kabullenemiyorum
bu konuyu buyutmekte istemiyorum
hepinize hayirli guzel amaca ulasilmis gunler diliyorum

daha yeni üyeyim, siizn kadar hakim değilim konuya ama 5 mesaj kuralı yeni üyelere uygulanıyorsa, devamlılık için bu gerekiyorsa bence daha çok dikkat edilmeli. ama Beril'in gitmesini hiç mi hiç istemem, üzülürüm çok. grubun önemli, katılımcı bi üyesi.

valla cnm seni çok seviyoruz takımın neşesisin
gitmeni istemiyorum
ama herşey istediğimiz gibi olmuyoki
karar defterinde kurallar var orda yazılanlara uymalıyız eğer burdaysak
3 kere kilo bildiriminde bulunmayan diskalifiye ediliyor
orda yazıp şikayet falan edebilir yoksa

sonra paylaşım alanında polemiklere falan girmek istemiyorum
kendi kafamıza göre diskalifiye falan edemeyiz

zaten bugün kendi işim de yoğun genel listede hazırlancak
bu haftaki listeye de üzüldüm sizde beni üzmeyin lütfen

geçmiş olsun cicim ama hemen koyverme kendini, o 3 kg'yi nasıl vermişsen, diğerelerini de verebilirsin, demektir.

beril77 sana nasıl ulaşabilirim ?

çok geçmiş olsun mmis ben iki hafta izne ayrıldım bu arada canım yarından itibaren..ama moralini bozmamaya çalış lütfen

ne oldu kusum
burda degilim artik ama istedin an ozelden yaz
zaten sende birsey oldunu anlamistik gecmis olsun bebegim

cok haklısın aslında beroşum öncelikle sakin ol, ama cidden dedklerin cok dogru biz de her an cok rahat koşullarda giremiyoruz yanı ama buna rağmen her şeye dikkat ediyoruz tabi ki mazereti olanı anlıyoruz ama yazdıklarımızı hiç okkumayıp kaale almayanlara kızman normaldir,ben de cok kızıyorum, mesela mmis girememiş ama sebebi belli net ve hala bizle paylaşmaya çalışıyor..
ben gerçekten bu hafta hüzünlü bi hafta yaşayıp motivasyonumu da kaybettiğim için izne ayrıldım mesela,çünkü her kuralı yerine getirerek yapmak istiyorum bi iş yaptığım zaman.
ama lütfen beroş gruptan ayrılma cidden tadımız kaçar gereken yapılır.. 2 hafta üstüste 30 un altındaysa lütfen cigdem arkadasımız diskalifiye edilsin kaptan, biz burda boşa paylaşım yapmıyoruz gayet istekli ve bağlıyız. gerekeni yerine getiremeyip ciddiye almayanları lütfen çıkaralım. yani tabi ki mazeret olabilir dediğim gibi ama mazeret de yok ortada..

Kesinlikle canım, dikkat edip ciddiye alıyoruz biz bu başlığı,aynı zamanda samimiyet oluşturduk,,kurallar var uyulmalı da..biz asla es geçmedik beril de geçilmesini kaldıramıyor haklı olarak..mesela bak sen de yenisn ama katılımın çoğu eski üyeden daha iyi,isteyen katılıyor yani

dediğin giib herkesin işi gücü var ama işyerinden de olsa, katılıma devam:)). hemen yokluğun hissedliyo, mola vermeseydin keşke sen de

Püsküüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KK Pro ÜyePüsküüt
Püsküüt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) de profundis

Giriş tarihi
Apr 2007

Yoruma açık ! Cuma Yarışması'nda Kilo Bildirim Sistemi

Yukarıdaki mesajımdan alıntı yapıyorum:
"Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "

Bahsi geçen yarışma sistemine 2008 yılı itibariyle geçiş yapılmıştır.
Bütün takımların, sisteme uygun bir şekilde kilo bildirmeleri ŞARTTIR.

Sisteme ait mesajları burada yayımlıyorum. Hepsinin okunması gerekmektedir.

Manifesto-1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...1&postcount=32 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Manifesto-2:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=145 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Manifesto-3:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=259 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Ayrıca yeni sistemi, kendi takımına en başarılı bir şekilde uyarlayan 7. Takımdır. 7. Takım lideri kallistenin konuya dair mesajı:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=450 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Kurallara uyum sağlamamak yeterli diskalifiye sebebidir.

Düzenleyen: Püsküüt Düzenleme Tarihi : 28-06-2008 Düzenleme Saati 30
bu guzel bir cevap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…