ne oldu kusum
burda degilim artik ama istedin an ozelden yaz
zaten sende birsey oldunu anlamistik gecmis olsun bebegim
Kesinlikle canım, dikkat edip ciddiye alıyoruz biz bu başlığı,aynı zamanda samimiyet oluşturduk,,kurallar var uyulmalı da..biz asla es geçmedik beril de geçilmesini kaldıramıyor haklı olarak..mesela bak sen de yenisn ama katılımın çoğu eski üyeden daha iyi,isteyen katılıyor yani
geçmiş olsun cicim ama hemen koyverme kendini, o 3 kg'yi nasıl vermişsen, diğerelerini de verebilirsin, demektir.
dediğin giib herkesin işi gücü var ama işyerinden de olsa, katılıma devam:)). hemen yokluğun hissedliyo, mola vermeseydin keşke sen de
Püsküüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KK Pro ÜyePüsküüt
Püsküüt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) de profundis
Giriş tarihi
Apr 2007
Yoruma açık ! Cuma Yarışması'nda Kilo Bildirim Sistemi
Yukarıdaki mesajımdan alıntı yapıyorum:
"Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "
Bahsi geçen yarışma sistemine 2008 yılı itibariyle geçiş yapılmıştır.
Bütün takımların, sisteme uygun bir şekilde kilo bildirmeleri ŞARTTIR.
Sisteme ait mesajları burada yayımlıyorum. Hepsinin okunması gerekmektedir.
Manifesto-1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...1&postcount=32 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Manifesto-2:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=145 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Manifesto-3:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=259 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Ayrıca yeni sistemi, kendi takımına en başarılı bir şekilde uyarlayan 7. Takımdır. 7. Takım lideri kallistenin konuya dair mesajı:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=450 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Kurallara uyum sağlamamak yeterli diskalifiye sebebidir.
Düzenleyen: Püsküüt Düzenleme Tarihi : 28-06-2008 Düzenleme Saati30
bu guzel bir cevap bence
çok geçmiş olsun mmis ben iki hafta izne ayrıldım bu arada canım yarından itibaren..ama moralini bozmamaya çalış lütfen
saolasın cnm yaa hastalıgı gectim kimsem yok burda eş dost vs. oglum küçük biliyosun onada bakamaz oldum kuzumda grip oldu zayıflamamdas durdu çok kötü bi hafta geçirdim umarım izin günlerin kalorisiz we mutlu gecer
bir pastane poğçası 400 kaloriymiş 1.5 alırsak hesapta 600 kalori ediyor ve akşam yemeği için kalori olarak iyi gibi ama tabi içerik yağ ve un vs o hoş olmadı ,sonrasındada bol bol spor yaptım su içtim inşallah kalmaıştır.bol sporlu bi gün geçmiş, ne güzel:). beslenme konusundaki durumu bence bi sonraki gün telafi etsen iyi olabilir. 6 tane küçük ev poğaçası, mesela, normal bi poğaçadan 1,5 tane yemek gibi mi? boyut olarak sordum. minik minik poğaçalar canalanıyor da gözümde:).
bu konudaki rahatsızlığına hak veriyorum canım.Dün, 21:33
Konu: 6. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Sahibi: llcigdemll
Mesajı Göster
dukan diyetine başlıyorum canımcımlrr bu böyle olmıcak yarın kitabını almak ilk işim
26-12-2012, 23:05
Mesajı Göster
cok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim
cezalandırın kızlar beni
25-12-2012, 00:43
bu saat oldu gelebildim anca sabahleyin ...
bu saat oldu gelebildim anca
sabahleyin
kepek ekmeği şekersiz yağ biraz peynir 2 zeytin
kizlar beni yanlis anlamanizi istemem ben sahsima yapilan birseye tepki vermiyorum
yukaridaki mesajlara bir bakarsaniz
ne demek istedimi anlarsiniz
arkadasimiz iki mesaj arasinda ona yazdiklarimizi
5 mesaj kuralimizi hatirlamamizi pekte onemsememis
ben takima yapilan saygisizligi kabullenemiyorum
bu konuyu buyutmekte istemiyorum
hepinize hayirli guzel amaca ulasilmis gunler diliyorum
kızlar cigdemi o zaman yeterli bildirim ve paylaşımda bulunmadı diskalifiye yazıyorum
bişey istediğiniz zaman kuralını bulup çyle yazarsanız daha i olur
yaptığımız şeylerin gerekçesini göstermemiz lazım onu diyorum yoksa savunduğum için değil[/QUOT
takım kaptanı kim ?
dünkü poğçalar kabız etti beni sanırım ya zaten problem yaşıyordum dubhalec içtim , activia kahvaltı zamanını yiyorum.
kızlar regl olmadım ben türlü ,onun için çayı içmicem ne olur ne olmaz diye ne kadar korunsakta ne bilim aksi bir durumda çaylar zararlı endişem tamamen ondan( bir olsaydım
canım işe yarıyor üstüne de bol bol su içtim , bağırsakları çalıştırıyor eğer sende yaşıyorsan kahvaltı zamanı değil ama direk activia yoğurt alabilirsin sade ve kayısılı var sanırım , benimki biraz daha büyük olan kahvaltı zamanı diye geçiyor gevrek var üstünde ama gevreğini sevmiyorumactivia çözum oluyormu bende aynı sorunla karşilasa bıyorum ?
teşekkürler canım anlayışın için.ben iyiyim çok şükür berile üzüldüm çok spor iyi gidiyo bu hafta 4 günle başladım inşallah 3 ay böyle devam edecek.kes,nlikle haklısın İlknurcum. ana öğün, ara öğün gibi oldu. yarışmanın son günü diye azcık şımartayaım ekndimi, demiştim. bugün, telafi etmeye çalışıorum:). önceden de yedikelrimi yazıordum bazen kağıda, ama böyle birisi yorumlayınca hatalarımın farkına varıyorum. o yüzden çok seviyorum bu grubu, iyiki katılmışım:). bence herkes düzenli paylaşım yapsa, minimum 5 mesaj kuralına uysa, yemek konusundaki uyarıları da dikkate alsa zayıflayabilir.
sen naptın cicim? spor nasıl gidio? haftada kaç gün gidiosun?
çok çok çoooookkk geçmiş olsun bebişim hiiiç moralini bozma bitanem biraz iyileş düzelir bütün hayat. insanoğluyuz en ufak kötü şeyde hayattan soğuyoruz. rabbim bizi büyük kötülüklerden kazalardan belalardan korusuun bozma moralinisaolasın cnm valla 4 gündür gribim diyet falan kalmadı ama yarından itibaren (gerci bugunde ekmek fln yemedim) dewam edicem
kızlar cigdemi o zaman yeterli bildirim ve paylaşımda bulunmadı diskalifiye yazıyorum
bişey istediğiniz zaman kuralını bulup çyle yazarsanız daha i olur
yaptığımız şeylerin gerekçesini göstermemiz lazım onu diyorum yoksa savunduğum için değil[/QUOT
takım kaptanı kim ?
takım kaptanımız bur50 canım
mrb kızlar
beril konusunda
onu çok seviyorum takımın neşesi
gitmesini istemem
ama ani karar ve ani tepki verdiğini düşünüyorum
ben çoğunluğun istediğini yapmak isterim tabiki
yaptığımız şeylere gerekçe göstermemiz lazım
yoksa kimseyi savunduğum için değil
evt cnm ama ben berilin hatrı için kaptan oldum extra sorumluluk istiyor genel liste falan 1 saattir uğraşıyorum sıra bizdeymiş diyesende haklısın bebeğim beril kuralcı birisi onu iyi tanıdım.sende sana verilen görevi layıkıyla yapmak istiyosun. ortada problem yok aslında herşey düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?