Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

durum böle ama haftaya öle olmasın takımca
sonuçlar belli olunca herkes haftaya olacak hedef kilosunu yazsın bence o yöntem işe yarıyodu

benim hedef kilom 67.2
evet bebşm hedef kilosu yazalım daha azim yaparız ben bu hafta 66 diyorum inşallah yaparım
dukan diyetine başlıyorum canımcımlrr bu böyle olmıcak yarın kitabını almak ilk işim
bende kitap var ama hiçbişey anlamadım yaa
bebiş suyun az artı döner ekmek olmaz

6 poğaça mı bebiş ben bi kere 1 poğaça yedim de uuuufff fena kızdılar ona göre beroş görmesiinn sporun çok güzel ama

dünkü poğçanın pişmanlığını yaşıyorum malesef bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum
kg bildirimim 63.4 gr
haftaya hedef : 62.9 fazla uçmak istemiyorum ,haftalık yarım kg bile benim için harika.

dünkü menüm
sabah bir bardak sıcak suyun içine bır tatlı kaşiği elma sirkesi ile içtim daha sonra canım bir şey istemedı
öglen kuru fasülye ama 1 posıyonun yarısı ancak bıraz da yogurt
aksamda bır küçük kase yoğur orta boy kasede çorba
ve her yemek ten sonra yeşil çay
2.5 litre su

sanada günaydın canım.
cuman mübarek olsun

kaloriden ziyade beyaz ve yag birlesimi bu suyuda tutuyor
hepimize hayirlar olsun gulum

Günaayydınn kızlar:). dün çok uğrayamadım, toplantı sonra misafirlik vs. misafilrikte elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama asıl maraton yarın başlıo diye biraz karbonhidrat yüklenmesi yaptım galiba.

sabah: 2 yk labne, 1 dilim ekmek, 3 zeytin.
ara: 1 büyük mandalina.
öğle: 1 simit, 1 ince dilim kaşar, 2 zeytin.
ara: 4 kuru kayısı, 1 cennet hurması.
akşam: yağsız, tuzsuz haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt.
ara: 1 elmalı soda, 4 yk kısır, yarım şekerpare, 10 badem (az yedim sanıodum misafirlikte, yine de çokmuş)
su:2,5 lt

spor: - (spor yapmadığım günler olsa da her gün yürüyerek gidip geliyorum, o da 45 dk'yı buluyor.)

Son düzenleme:

yemek listelerini begeniyorum biliyorsun ama kahvaltisiz olmaz
bu arada yaptigin ise gore az yada yeterli beslendigini bir daha kontrol et istersen
az yemeyle vucut panik oluyir ve bir donemde kendini guvenceye alip yag yakimini durduruyor

günaydın cicim. hedef kilon, başlangıç kilon; bunları belirtsen çizelgende, daha iyi olurdu sanki. çünkü böyle olunca vücu kitle indeksin hedefine göre aneroksiyaymış gibi gözüküyor.

yemek listelerini begeniyorum biliyorsun ama kahvaltisiz olmaz
bu arada yaptigin ise gore az yada yeterli beslendigini bir daha kontrol et istersen
az yemeyle vucut panik oluyir ve bir donemde kendini guvenceye alip yag yakimini durduruyor
heklısın normalde bu kadar az yemıyordum haftada bır gun vücüdümü dinlendiriyorum dunku giripten dolayı meyve yemek istedım ama yatak daha cazıp geldı :)

bol sporlu bi gün geçmiş, ne güzel:). beslenme konusundaki durumu bence bi sonraki gün telafi etsen iyi olabilir. 6 tane küçük ev poğaçası, mesela, normal bi poğaçadan 1,5 tane yemek gibi mi? boyut olarak sordum. minik minik poğaçalar canalanıyor da gözümde:).

günaydın cicim. hedef kilon, başlangıç kilon; bunları belirtsen çizelgende, daha iyi olurdu sanki. çünkü böyle olunca vücu kitle indeksin hedefine göre aneroksiyaymış gibi gözüküyor.

bunu cicili bicili görunce dayanamadım :) ilerde degiştiririm itiraf edım o rakamları görmekten hoşlanmıyorum :)

***6. TAKIM 289. ETAP***

fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 /63,4 /0,9/%1,4 )
bur50 (67.7/67,7/0/%0)
beril77 (81,8 / 81,5/0,3/%0,37 )
kelebek.hill ( 64,9 /65,5/-0,6/-%0,92) İzinli.
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(67/66,6/0,4/%0,6)YENİ ÜYE. HEDEF KİLO 63.

6takım ortalama yüzde=

günaydın kızlar fatoşla çiğdem kilo bildiriminde bulunmadı değilmi benmi atladım gören varmı

***6. TAKIM 289. ETAP***

fatos0808 (101.5 / /)Kilo Bildiriminde Bulunmadı.
llcigdemll ( 68.1//) Kilo Bildiriminde Bulunmadı.
ayyildizim ( 64.3 /63,4 /0,9/%1,4 )
bur50 (67.7/67,7/0/%0)
beril77 (81,8 / 81,5/0,3/%0,37 )
kelebek.hill ( 64,9 /65,5/-0,6/-%0,92) İzinli.
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(67/66,6/0,4/%0,6)YENİ ÜYE. HEDEF KİLO 63.

6takım ortalama yüzde=%0,16

günaydın kızlar fatoşla çiğdem kilo bildiriminde bulunmadı değilmi benmi atladım gören varmı
2 kere bildirimde bulunmayan diskalifiye oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…