yok canım bel fitigindan degıl zamanım olmadımdan gece 11 de evı zor buluyorum derslerım oluyo çalisiyorum ehlıyet kursu oluyo onun için vakit ayıramıyorum 4 ay sonra normale dönucek inşaalah haytım :)
anladım canım ehh hayırlısı o zaman en azından diyetini yapıyosun buda gayet iyi
kızlar bugün benim içim çok sıkılıyodu neden diye üzülüyodum şimdi öğrendim ki yiğenimi hastaneye yatırmışlar.kız kardeşimin kızını daha 2.5 yaşında çok öksürüyomuş nefes almakta zorluk çekmeye başlamış.içimin sıkıntısı bunaymış. dua edin ne olur deliricem meraktan.kardeşim istanbulda bide gidemiyorum yanına allahım yardım etsin offff kızlar duyun sesimiiiiiiiiiiiii
cnm çok geçmiş olsun((((((((( yaa bebişler hasta olunca çok üzülüyorum Allah yardımcısı olsun bende istanbuldayım üsteliklte ne eşimin ne benim ailemiz burda ((
evet canım baya bi karışık ortalık esas kaptanımız yok yardımcısı izinli bur50 yeni kaptanımız o da yapmak istemiyo takım böyle kaldı eğer kaptan bulamazsak çatırdarız.bize yardımcı olur musun.çoğumuz yeniyiz burda
menümü yazayım
sabah 11de
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvatlık zahter
zeytinyağı
yürüyüş yaptım 2 saat o sırada azcık çekirdek çitledim 1 avuç kadar 1 tane de lokma yedim
4te
1 dilim ekmek
5 zeytin
yarım bardak aşure
7de
1 porsiyon makarna
peynir
akşamada elma var
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Özledim hepinizi çokk. <3
Ben sınırlarda dolaşıyorum. Psikolojim bir iyi bir kötü. Aşırı stres yaptım sınavları.Dahası mens haftam da her zamanki gibi yolunu sasirmadan geldi sınav haftamı buldu. :)) Sizin anlayacağınız benim kilo da bir iyi bir kötü. :))
Bu hafta 2 kere döner dürüm yedim mesela.Ama 3 gündür de en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Tartı artıda gibiydi ama bu sabah yine 67,3 çıktım, yani izin aldığım kilomdayım.
Sizler nasılsınız? Bu hafta 7. olmuşuz. >:/ Mızrakları burdan gosteremiyorum ama eminim siz hayalinizde canlandirmışınızdır.)
Sınavlarım için çok dua edin oldu mu bana. :S Ama laf olsun diye değil. Hadi hemen ediverin içinizden. 'Allah ım sınavları çok iyi geçsin ve bütünlemeye dahi kalmadan bir an evvel mezun olsun' diyin.
bende seni özledim eczimişcimSlm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Özledim hepinizi çokk. <3
Ben sınırlarda dolaşıyorum. Psikolojim bir iyi bir kötü. Aşırı stres yaptım sınavları.Dahası mens haftam da her zamanki gibi yolunu sasirmadan geldi sınav haftamı buldu. :)) Sizin anlayacağınız benim kilo da bir iyi bir kötü. :))
Bu hafta 2 kere döner dürüm yedim mesela.Ama 3 gündür de en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Tartı artıda gibiydi ama bu sabah yine 67,3 çıktım, yani izin aldığım kilomdayım.
Sizler nasılsınız? Bu hafta 7. olmuşuz. >:/ Mızrakları burdan gosteremiyorum ama eminim siz hayalinizde canlandirmışınızdır.)
Sınavlarım için çok dua edin oldu mu bana. :S Ama laf olsun diye değil. Hadi hemen ediverin içinizden. 'Allah ım sınavları çok iyi geçsin ve bütünlemeye dahi kalmadan bir an evvel mezun olsun' diyin.
günaydın kızlar
berenvildanın dediği gibi kaptanım
ama gruba katılma giriş çıkış diskalifiye işlerine berenvildan bakck
ben hesaplara bakcm
takımın dağılmasını istemiyorum
bugünden itibaren toparlananalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?