Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım bel fitigindan degıl zamanım olmadımdan gece 11 de evı zor buluyorum derslerım oluyo çalisiyorum ehlıyet kursu oluyo onun için vakit ayıramıyorum 4 ay sonra normale dönucek inşaalah haytım :)

anladım canım ehh hayırlısı o zaman en azından diyetini yapıyosun buda gayet iyi

cnm çok geçmiş olsun ((((((((( yaa bebişler hasta olunca çok üzülüyorum Allah yardımcısı olsun bende istanbuldayım üsteliklte ne eşimin ne benim ailemiz burda ((

cnm çok geçmiş olsun ((((((((( yaa bebişler hasta olunca çok üzülüyorum Allah yardımcısı olsun bende istanbuldayım üsteliklte ne eşimin ne benim ailemiz burda ((

sağol canım. kardeşimde öyle senin gibi.eşininde kendisinin de ailesi yanlarında değil neyseki iyiymiş yarın yanımıza bursaya gelecekler 1 hafta kadar kalacaklar

tabiki cnm seve seve takım dağılmasın diye size destek olabilirim

menümü yazayım

sabah 11de
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvatlık zahter
zeytinyağı

yürüyüş yaptım 2 saat o sırada azcık çekirdek çitledim 1 avuç kadar 1 tane de lokma yedim

4te
1 dilim ekmek
5 zeytin
yarım bardak aşure

7de
1 porsiyon makarna
peynir

akşamada elma var

canım ben makarnanın ve aşurenin cıs olduğunu sanıyordum. ama listende ondan başka da bişeyyok zaten.bi de kahvaltılık zahter nasıl oluyo hiç duymamıştım...

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Özledim hepinizi çokk. <3
Ben sınırlarda dolaşıyorum. Psikolojim bir iyi bir kötü. Aşırı stres yaptım sınavları. Dahası mens haftam da her zamanki gibi yolunu sasirmadan geldi sınav haftamı buldu. :)) Sizin anlayacağınız benim kilo da bir iyi bir kötü. :))
Bu hafta 2 kere döner dürüm yedim mesela. Ama 3 gündür de en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Tartı artıda gibiydi ama bu sabah yine 67,3 çıktım, yani izin aldığım kilomdayım.
Sizler nasılsınız? Bu hafta 7. olmuşuz. >:/ Mızrakları burdan gosteremiyorum ama eminim siz hayalinizde canlandirmışınızdır. )
Sınavlarım için çok dua edin oldu mu bana. :S Ama laf olsun diye değil. Hadi hemen ediverin içinizden. 'Allah ım sınavları çok iyi geçsin ve bütünlemeye dahi kalmadan bir an evvel mezun olsun' diyin.

gerbera teşekkürler desteğin için
bazen böle şeyler oluyo

şu sonuç listeleri nasıl süslü yapılıyo merak ettim

canım bizde seni çok özledik valla burnumuzda tütüyosun.takım biraz bozuldu ama sen gelene kadar toparlamaya çalışacağız yine ilk sıralara tırmanıcaz inşallah tüm kalbimle senin için dua ediyorum. inşallah bütünlemeye bile kalmadan bitirir mezun olursun bebişim. kolay gelsin kalbimiz seninle

iremcim ben şimdi çıkıyorum yarın bütün topikle konuşalım bu kaptanlık işini canım öpüyorum görüşürüz.

merhaba kızlar. bende dün girdim fakat yazışmaları okudum ve beril arkadaşımızın gitmesine çok üzüldüm ,hırsına hayran olduğum bir insandı ve gerçekten yazdıklarında sonuna kadar doğruydu ,kaptanımızında söylediklerine katılıyorum ayrıca gayet güzel yapıyorsun kaptanlığı canım . yeterli paylaşımdan ziyade hergün 5 msj takıldığımız için bazen gerçekten yorumların okunup okunmadığını az kişi dikkat ediyor. bende sorduğum sorularda bazen cevap alamıyorum mesela kaç saat uyuyorsunuz diye sordum ama pek sorum görülmedi ,bu şekilde görülmeyen yazılar yazmayada belki devam ederim diye düşünüyorum. ama lütfen grupta paylaşımları kişisel değil grup olarak algılayalım .burda hepimiz biriz diyerek .sonuçta bir takımız ve grup desteğiyle devam edebilriz ,ben dünden beri stres oldum ve normalden daha çok yedim şuandada takımın tekrar günde 1-2 msj yazar hale gelmesinden tedirginim ben hepinizden daha eskiyim çünkü bu durumlar yaşaıyor bazen , ama toparlanmamız lazım. mesela kaptanımız gidicekse bile bizimle yoluna devam ediceksede ecz.imişin gelmesini bekleyerek bize destek olabilir, berenvildan mesela aktif bir arkadaş ve çok bilgisi var bu konularda onunda yardımcı olacağını umuyorum .ben elimden geldiğince menüleri paylaşımda yorumlarım ve yazarım. spor yapıyorum sırf sizde iştahlanın diye burda hiç erinmeden rakam rakam yazıyorum belki anlamışsınızdır azcok amacım kendim yaparken sizlerede oturduğun yerden bacaklarını kaldırın vs demek ,grup dağılmaz inşallah diyerek iyi geceler diliyorum.

günaydın bebişleeerrr piliçleeerrr. bugün herşeyi unutup topiğin ilk günüymüş gibi herşeye baştan başlıyoruz. bur50 kaptanlığı devam edicek dün konuştuk.bende ona yardım edicem ama kusurum olursa yanlışım olursa hepiniz bana özel yada topikte bildirin lütfen. günde 5 mesaj topik için çok önemli kızçeler lütfen ona dikkat edelim pazartesiden itibaren sayıma başlıyoruz inşallah.bu hafta yılbaşı haftası herkes kaçamak yapacaktır fakat dikkat edelim.bol paylaşım yapalım ki çabuk toparlanalım arkadaşlar hepinizi gerçekten çok seviyorum bu grubu bırakıp başka bi gruba geçmek istemiyorum herkes elini taşın altına koysun kızlar birbirimize yardım edelim ki yine birinciliklerimizi kutlamaya başlayalım herkesin bu grubun durumu gibi diyeti de yanladı farkındayım (yani benim öyle) hadi bebişlerim toparlanalım yeniler eskiler herkes bi silkelensin bebişler...

günaydın bebişleeerrr piliçleeerrr. bugün herşeyi unutup topiğin ilk günüymüş gibi herşeye baştan başlıyoruz. bur50 kaptanlığı devam edicek dün konuştuk.bende ona yardım edicem ama kusurum olursa yanlışım olursa hepiniz bana özel yada topikte bildirin lütfen. günde 5 mesaj topik için çok önemli kızçeler lütfen ona dikkat edelim pazartesiden itibaren sayıma başlıyoruz inşallah.bu hafta yılbaşı haftası herkes kaçamak yapacaktır fakat dikkat edelim.bol paylaşım yapalım ki çabuk toparlanalım arkadaşlar hepinizi gerçekten çok seviyorum bu grubu bırakıp başka bi gruba geçmek istemiyorum herkes elini taşın altına koysun kızlar birbirimize yardım edelim ki yine birinciliklerimizi kutlamaya başlayalım herkesin bu grubun durumu gibi diyeti de yanladı farkındayım (yani benim öyle) hadi bebişlerim toparlanalım yeniler eskiler herkes bi silkelensin bebişler... özellikle bikaç kere yayınlıycam ki kimse görmedim demesin ona göreeee

günaydın bebişleeerrr piliçleeerrr. bugün herşeyi unutup topiğin ilk günüymüş gibi herşeye baştan başlıyoruz. bur50 kaptanlığı devam edicek dün konuştuk.bende ona yardım edicem ama kusurum olursa yanlışım olursa hepiniz bana özel yada topikte bildirin lütfen. günde 5 mesaj topik için çok önemli kızçeler lütfen ona dikkat edelim pazartesiden itibaren sayıma başlıyoruz inşallah.bu hafta yılbaşı haftası herkes kaçamak yapacaktır fakat dikkat edelim.bol paylaşım yapalım ki çabuk toparlanalım arkadaşlar hepinizi gerçekten çok seviyorum bu grubu bırakıp başka bi gruba geçmek istemiyorum herkes elini taşın altına koysun kızlar birbirimize yardım edelim ki yine birinciliklerimizi kutlamaya başlayalım herkesin bu grubun durumu gibi diyeti de yanladı farkındayım (yani benim öyle) hadi bebişlerim toparlanalım yeniler eskiler herkes bi silkelensin bebişler... özellikle bikaç kere yayınlıycam ki kimse görmedim demesin ona göreeee

günaydın kızlar
berenvildanın dediği gibi kaptanım
ama gruba katılma giriş çıkış diskalifiye işlerine berenvildan bakck
ben hesaplara bakcm
takımın dağılmasını istemiyorum
bugünden itibaren toparlananalım

bende seni özledim eczimişcim
sınavların içinde dua ediyorum
işlerini sınavlarını hallet en kısa zamanda dön aramıza özledik seni

dünkü menüüüüüüm.ama
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı salçalı tost
-1 fincan yeşilçay
-yarım salatalık
-2 parça domates
ara:
-1 yeşilçay
öğle:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 4 kaşık yoğurt
-2 tane kadınbudu köfte
ara:
-1 kesme baklava
akşam:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 kadınbudu köfte
-1 fincan yeşilçay
ara:
-4 5 tane burçak kurabiye
su ortalama 2 litre , spor yok hafta içi yapıyorum
bi dövün beni bi kızın ki ben kendime geleyim yoksa aldıklarım geri geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…