Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iremcim takım en fazla kaç kişi olacak ona göre çağrı yapayım katılmak isteyenleri. bide bizimle kimler var. isim isim yazabilir misin?

evt bende dediğine katılyorum cnm bence de diğer mesajları okumadan sadece kendi mesajını yazıp çıkıyodu arkadaş o yüzden söylediklerimize tepki vermedi bence
sporlarını da tek tek yazman çok güzel bence
BUGÜNDEN İTİBAREN TOPARLANIYORUZ CNM İNŞ

günaydın kaptanıııımmm nasılsın
İİYİM CNM TEŞKÜR

bugünden itibaren dikkat edelim olmaz böleeeee
ben edicem sende et

iremcim takım en fazla kaç kişi olacak ona göre çağrı yapayım katılmak isteyenleri. bide bizimle kimler var. isim isim yazabilir misin?

tmm en fazla 12 kişi olcak

ayyıldızım
berenvildan
bur50
eczimiş
kelebek hill
sammimikız
destina-88
armaganşener

var umarım berilde gelir
gel yazdım ama
eger unuttuğum yoksa böle olması lazım rahat 3 kişi çağırabiliriz

2 kişi çağıralım o zaman bu hafta duruma göre eklencek isimler var duruma göre bakarız yine

Günaydın kızlar.. Dün cafe light a berilin yazdığı mesaj yüzünden buradayım.. Ayrılmaya karar vermiş.

6.takım zor günler geçiriyor uzun süredir.. Şu anda nasılsınız? Merak ettim, dilerim ve umarım bir terslik yoktur..

Gelmişken bakınayım dedim saniyesinde....
N'apıyorsun berenvildancım?
Kadınbudu köfte yaklaşık 150 kcal.. 5 tane olunca sen hesapla gerisini..
Baklavaya da yaklaşık 150 kcal desek..
Sırf bu ikisinden 900 kcal almışsın be güzelim.. :2:
Diğerlerine bakmaya bile gerek kalmadı ki..

teşekkürler püsküütcm
evt zor günler geçiriyoruz ve toparlamaya çalışıyoruz
beril hepimizin en sevdiği arkadaş
ama ani tepki verdi bazı şeylere
konuşup anlaşmak varken gidiyorum dedi hemen
umarım toparlanırız desteğin için teşekkürler

Anladığım kadarıyla beril zaten ani tepkiler verdiğinin farkında ve bunun takıma zarar verdiğini düşündüğü için ayrılmak istemiş. Tekrar düşündüğünde geri döneceğini düşünüyorum bu yüzden..

Yapabileceğim bir şey olursa haber verin, olur mu?

Kolaylıklar ve keyifli, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Sevgili bur50, bir şey daha vardı.. söylemeyi unuttum az önce..
Cuma günü sonuç listelerini hazırlarken listeyi nasıl renklendireceğimi bilmiyorum demiştin. Ona cevap verecektim.

Paylaşım alanında liste zaten renkli.

Listeyi alıntı yaparak, sonuç listeleri bölümüne taşırken sadece mesajın başında ve sonunda yer alan [ ve ] işaretleri arasındaki QUOTE yazılı bölümü temizleyeceksin. Başka bir yerine dokunmazsan liste son haliyle görünmeye devam eder.

Bu konuya dair çok detaylı bir mesajım var.. Mesajın tam linki şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...si-uyelerinin-paylasim-alani.html#post1710741

Bizi şu anda ilgilendiren bölümü de şu:

İKİNCİ AŞAMA :

İlk aşamamızda 7. takımdan püsküüt takım kilo bilgisi listesini yayımladı. Aradan biraz zaman geçti. 115. takımın kilo bilgileri belli oldu. 115. takım lideri Bulut, takımının kilo bilgisini vermek için paylaşım alanına geldi.

Öncelikle Püsküütün yazdığı mesajı ALINTILAYACAK (mesajın sol alt kısmında yer alan “Alıntı Yap” tuşuna basacak.)

Bulutun ekranında görünen mesaj şu olacak.

İşaretlenen yerleri silecek ve mesaj ekranına kendi takımının bilgilerini ekleyecek.
ALINTI kısmını silmesi çok önemli.. Çünkü; alıntı yapılmış bir mesajı, tekrar alıntıladığınızda ilk mesajdaki alıntı, ikinci mesajda yer almıyor.

Bulut'un gönderdiği mesajı, bizler paylaşım alanında şu şekilde göreceğiz.

çok geçmiş olsun yavrum ya, küçücük çocuklar hasta olunca insanın içi parçalanıyor, büyüklere o kadar çok acımıyor belki de insan. sebebi neymiş peki? çoook geçmiş olsun. tıp artık çok ilerledi. bi çözüm yolu mutlaka bulunur. dua edicem.

cuma akşamı yediklerimi yazmamıştım en son:
akşam: 1 tabak kereviz, 2 köfte, 1 kepçe çorba.
ara: 1 limonlu ayva (misafirliğe gittik, hiç bişey yemedim, mutluyum:)
su:2,5 lt
spor:-

cumartesi:
sabah: 2 dilim ekmek, 3 yk labne peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir.
ara: çeyrek simit
öğle: 1 tabak kereviz, 1 kase yoğurt,
ara: 2 meyve
akşam: fırında, az yağlı patates, 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak taze sıkılmış karışık meyve suyu.

(cumartesi de dikiş kursuna gittim, öğle molasında 4 çeşit mama çıkardılar, yemedim. tüm ısrarlara rağmen, formumu koruyorum ben, ellerinize sağlık, yiyemiycem, dedim ve vicdanım rahat:))

iyiki son cümleyi yazmışsın, tam tekrar ettim içimden:). Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun, biran önce mezun olup iş hayatına atılsınlar:).

Arkadaşlar beril in cafelıght daki yazısını gördüm paylaşmak istedim sizinle de...yarışmadan izinliyim ama hala sizi takipteyim, kesinlikle grubun dağılmasına da izin yok, beroş da kendini toplasın olmadı o da izinli sayılsın bence..ayrılmak da olmazzz izin yok. Hepinizi kocaman öpüyorumm

haklısın bebeğim artık daha dikkat edeceğim
teşekkürler püsküüt cüm toparlanmaya çalışıyoruz. beril in gidişi hepimizi çok üzdü. biz onu çok seviyoruz ve motivasyonumuz birlikte çok güzeldi.neyse herşeyin hayırlısı diyelim.bize zaman ayırdığın için teşekkürler.

haklısın canım bu takımın durumu beni çok etkiledi.bahane değil ama gerçekten 2 haftadır çok iyi paylaşımlarım yok. ama bugünden itibaren daha dikkatli olacağım ilgin için teşekkürler

canım özlüyoruz seni beroş gelip kendini iyi hissedene kadar bişey yapamıyoruz. ben özelden mesaj attım pek geri gelmeyi düşünmüyo. ben karar veremedim ne yapabiliriz bu durumda :44::44:

kelebeğe katılıyorum. Her şey her zaman yolunda gitmez. Berilciiimm, duy bu mesajları ve dön takımına kuzum.
Kızlar telden alıntı yapmayı beceremiyorum hala ama dua edenleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum efenim.
destinacm, o son cümleyi oraya koyma amacım da tam olarak buydu. :) Tşk.
iremcm, ilknurcm harikasiniz. <3 zaten iş bölümü olmazsa bir takımı bir kişinin üzerinden ayakta tutmak çok zor bence. Ama ben inanıyorum takımıma. Biz kolay kolay dağılmayız inş.
Seviyorum sizii bir tanecik takımım benim. <3
Hadi bu hafta 1. olun da millet hatirlasin 6. takım kimdi.

teşekkürler canım doktor astımdan şüpelenmiş. 2 gün yatırmış hastanede. şimdi iyi çok şükür.geldiler bursaya sadece tedbir olarak günde 4-5 kez hava veriliyo başka sorun yok. biraz hırıltısı var nefes alırken
aa, bursa'da mısınız? yakınmışız:). benime eşim de bursalı:). bandırma'dayız biz de.

yaaa ben bandırmaya gitmiştim üniversitedeyken.güzel bi yer ufak tefekti tabi 10 sene oldu nerdeyse.yakınmışız hakikaten ne güzeeellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…