evt bende dediğine katılyorum cnm bence de diğer mesajları okumadan sadece kendi mesajını yazıp çıkıyodu arkadaş o yüzden söylediklerimize tepki vermedi bencemerhaba kızlar. bende dün girdim fakat yazışmaları okudum ve beril arkadaşımızın gitmesine çok üzüldüm ,hırsına hayran olduğum bir insandı ve gerçekten yazdıklarında sonuna kadar doğruydu ,kaptanımızında söylediklerine katılıyorum ayrıca gayet güzel yapıyorsun kaptanlığı canım . yeterli paylaşımdan ziyade hergün 5 msj takıldığımız için bazen gerçekten yorumların okunup okunmadığını az kişi dikkat ediyor. bende sorduğum sorularda bazen cevap alamıyorum mesela kaç saat uyuyorsunuz diye sordum ama pek sorum görülmedi ,bu şekilde görülmeyen yazılar yazmayada belki devam ederim diye düşünüyorum. ama lütfen grupta paylaşımları kişisel değil grup olarak algılayalım .burda hepimiz biriz diyerek .sonuçta bir takımız ve grup desteğiyle devam edebilriz ,ben dünden beri stres oldum ve normalden daha çok yedimşuandada takımın tekrar günde 1-2 msj yazar hale gelmesinden tedirginim ben hepinizden daha eskiyim çünkü bu durumlar yaşaıyor bazen , ama toparlanmamız lazım. mesela kaptanımız gidicekse bile bizimle yoluna devam ediceksede ecz.imişin gelmesini bekleyerek bize destek olabilir, berenvildan mesela aktif bir arkadaş ve çok bilgisi var bu konularda onunda yardımcı olacağını umuyorum .ben elimden geldiğince menüleri paylaşımda yorumlarım ve yazarım. spor yapıyorum sırf sizde iştahlanın diye burda hiç erinmeden rakam rakam yazıyorum belki anlamışsınızdır azcok amacım kendim yaparken sizlerede oturduğun yerden bacaklarını kaldırın vs demek ,grup dağılmaz inşallah diyerek iyi geceler diliyorum.
İİYİM CNM TEŞKÜRgünaydın kaptanıııımmm nasılsın
bugünden itibaren dikkat edelim olmaz böleeeeedünkü menüüüüüüm.ama
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı salçalı tost
-1 fincan yeşilçay
-yarım salatalık
-2 parça domates
ara:
-1 yeşilçay
öğle:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 4 kaşık yoğurt
-2 tane kadınbudu köfte
ara:
-1 kesme baklava
akşam:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 kadınbudu köfte
-1 fincan yeşilçay
ara:
-4 5 tane burçak kurabiye
su ortalama 2 litre , spor yok hafta içi yapıyorum
bi dövün beni bi kızın ki ben kendime geleyim yoksa aldıklarım geri geliyooo
iremcim takım en fazla kaç kişi olacak ona göre çağrı yapayım katılmak isteyenleri. bide bizimle kimler var. isim isim yazabilir misin?
İİYİM CNM TEŞKÜR
bugünden itibaren dikkat edelim olmaz böleeeee
ben edicem sende et
tmm en fazla 12 kişi olcak
fatoş0808
ayyıldızım
berenvildan
bur50
eczimiş
kelebek hill
sammimikız
destina-88
armaganşener
mmis
var umarım berilde gelir
gel yazdım ama
eger unuttuğum yoksa böle olması lazım rahat 3 kişi çağırabiliriz
Gelmişken bakınayım dedim saniyesinde....dünkü menüüüüüüm.ama
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı salçalı tost
-1 fincan yeşilçay
-yarım salatalık
-2 parça domates
ara:
-1 yeşilçay
öğle:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 4 kaşık yoğurt
-2 tane kadınbudu köfte
ara:
-1 kesme baklava
akşam:
-1 porsiyon etli kapuska
-3 kadınbudu köfte
-1 fincan yeşilçay
ara:
-4 5 tane burçak kurabiye
su ortalama 2 litre , spor yok hafta içi yapıyorum
bi dövün beni bi kızın ki ben kendime geleyim yoksa aldıklarım geri geliyooo
teşekkürler püsküütcmGünaydın kızlar.. Dün cafe light a berilin yazdığı mesaj yüzünden buradayım.. Ayrılmaya karar vermiş.
6.takım zor günler geçiriyor uzun süredir.. Şu anda nasılsınız? Merak ettim, dilerim ve umarım bir terslik yoktur..
teşekkürler püsküütcm
evt zor günler geçiriyoruz ve toparlamaya çalışıyoruz
beril hepimizin en sevdiği arkadaş
ama ani tepki verdi bazı şeylere
konuşup anlaşmak varken gidiyorum dedi hemen
umarım toparlanırız desteğin için teşekkürler
kızlar bugün benim içim çok sıkılıyodu neden diye üzülüyodum şimdi öğrendim ki yiğenimi hastaneye yatırmışlar.kız kardeşimin kızını daha 2.5 yaşında çok öksürüyomuş nefes almakta zorluk çekmeye başlamış.içimin sıkıntısı bunaymış. dua edin ne olur deliricem meraktan.kardeşim istanbulda bide gidemiyorum yanına allahım yardım etsin offff kızlar duyun sesimiiiiiiiiiiiii
sağol canım. kardeşimde öyle senin gibi.eşininde kendisinin de ailesi yanlarında değil neyseki iyiymiş yarın yanımıza bursaya gelecekler 1 hafta kadar kalacaklar
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Özledim hepinizi çokk. <3
Ben sınırlarda dolaşıyorum. Psikolojim bir iyi bir kötü. Aşırı stres yaptım sınavları.Dahası mens haftam da her zamanki gibi yolunu sasirmadan geldi sınav haftamı buldu. :)) Sizin anlayacağınız benim kilo da bir iyi bir kötü. :))
Bu hafta 2 kere döner dürüm yedim mesela.Ama 3 gündür de en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Tartı artıda gibiydi ama bu sabah yine 67,3 çıktım, yani izin aldığım kilomdayım.
Sizler nasılsınız? Bu hafta 7. olmuşuz. >:/ Mızrakları burdan gosteremiyorum ama eminim siz hayalinizde canlandirmışınızdır.)
Sınavlarım için çok dua edin oldu mu bana. :S Ama laf olsun diye değil. Hadi hemen ediverin içinizden. 'Allah ım sınavları çok iyi geçsin ve bütünlemeye dahi kalmadan bir an evvel mezun olsun' diyin.
ben 6.takimdan beril
sanirim iki aylik bu zayiflama maratonu benim sinirlerimi bozdu
3 cocuk ikizler buyudu ama mercimek henuz 6 aylik
koca bir aile
benim belime basenime dolanan yaglarim ve bu uzun yoldaki baskulle olan manevi iliskimin yolunda gitmemesi
beni 34 yillik hayatimda en sinirli en alingan bir yapiya itti
sanirim istem disi kirabilen bir yapiyada sahip oldum
kuralci duzen delisi bir yapimin olmasida herseye tuz biber oldu
sanalda da olsa buradaki herkese gonulden baglanip destek olmak istedim
onlarin benim yanimda olmalari ve desteklerine ise ne kadar tesekkur etsem azdir
ama ben bir sure herseyden uzak kalmanin bana iyi gelecegine inaniyorum
bu nedenle 6.takimdan ayrilip oradaki tum arkadaslarima defalarca tesekkur ediyorum
bur50 lim
berenvildan
kelebek
mmis
gibi birr cok arkadasimi ve takimlarin kurucusu puskutttt inaninki hepinizi cok sevdim emekleriniz var uzerimde inkar edilemez
ama benim suan takima faydamdan cok zararim dokunuyor diye ayriliyorum
umarim dogru yere yazmisimdir bunlari
yazmadimsa biri dogru bir yere tasirsa sevinirim
haklısın bebeğim artık daha dikkat edeceğimİİYİM CNM TEŞKÜR
bugünden itibaren dikkat edelim olmaz böleeeee
ben edicem sende et
tmm en fazla 12 kişi olcak
ayyıldızım
berenvildan
bur50
eczimiş
kelebek hill
sammimikız
destina-88
armaganşener
var umarım berilde gelir
gel yazdım ama
eger unuttuğum yoksa böle olması lazım rahat 3 kişi çağırabiliriz
teşekkürler püsküüt cüm toparlanmaya çalışıyoruz. beril in gidişi hepimizi çok üzdü. biz onu çok seviyoruz ve motivasyonumuz birlikte çok güzeldi.neyse herşeyin hayırlısı diyelim.bize zaman ayırdığın için teşekkürler.Günaydın kızlar.. Dün cafe light a berilin yazdığı mesaj yüzünden buradayım.. Ayrılmaya karar vermiş.
6.takım zor günler geçiriyor uzun süredir.. Şu anda nasılsınız? Merak ettim, dilerim ve umarım bir terslik yoktur..
Gelmişken bakınayım dedim saniyesinde....
N'apıyorsun berenvildancım?
Kadınbudu köfte yaklaşık 150 kcal.. 5 tane olunca sen hesapla gerisini..
Baklavaya da yaklaşık 150 kcal desek..
Sırf bu ikisinden 900 kcal almışsın be güzelim.. :2:
Diğerlerine bakmaya bile gerek kalmadı ki..
Arkadaşlar beril in cafelıght daki yazısını gördüm paylaşmak istedim sizinle de...yarışmadan izinliyim ama hala sizi takipteyim, kesinlikle grubun dağılmasına da izin yok, beroş da kendini toplasın olmadı o da izinli sayılsın bence..ayrılmak da olmazzz izin yok. Hepinizi kocaman öpüyorumm
teşekkürler canım doktor astımdan şüpelenmiş. 2 gün yatırmış hastanede. şimdi iyi çok şükür.geldiler bursaya sadece tedbir olarak günde 4-5 kez hava veriliyo başka sorun yok. biraz hırıltısı var nefes alırkençok geçmiş olsun yavrum ya, küçücük çocuklar hasta olunca insanın içi parçalanıyor, büyüklere o kadar çok acımıyor belki de insan. sebebi neymiş peki? çoook geçmiş olsun. tıp artık çok ilerledi. bi çözüm yolu mutlaka bulunur. dua edicem.
aa, bursa'da mısınız? yakınmışız:). benime eşim de bursalı:). bandırma'dayız biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?