kelebeğe katılıyorum. Her şey her zaman yolunda gitmez. Berilciiimm, duy bu mesajları ve dön takımına kuzum.
Kızlar telden alıntı yapmayı beceremiyorum hala ama dua edenleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum efenim.
destinacm, o son cümleyi oraya koyma amacım da tam olarak buydu. :) Tşk.
iremcm, ilknurcm harikasiniz. <3 zaten iş bölümü olmazsa bir takımı bir kişinin üzerinden ayakta tutmak çok zor bence.Ama ben inanıyorum takımıma. Biz kolay kolay dağılmayız inş.
Seviyorum sizii bir tanecik takımım benim. <3
Hadi bu hafta 1. olun da millet hatirlasin 6. takım kimdi.
Ve çıkmadan son bir şey daha.
destinacm, keşke labne yerine başka bir peynir yesen. Labne çok kalorili kuzum. :S
canım özlüyoruz seni beroş gelip kendini iyi hissedene kadar bişey yapamıyoruz. ben özelden mesaj attım pek geri gelmeyi düşünmüyo. ben karar veremedim ne yapabiliriz bu durumda :44::44:
bana ozelden mesaj atanlara tskurler
hilton beni merak ettini soylemissin resim eklemeyi beceremiyorum
senin merakini gidermek icin avatarima ekledim
hamile kalmadan onceki ay bu resim
cekilmisti bende cok severim bu resmi
hayalinle yuzumude sen doldur nasilsa dugunde gorusecez
herkese selam bu arada
bizde seni seviyoruz bu hafta ii olcaz inş cnm özledik senikelebeğe katılıyorum. Her şey her zaman yolunda gitmez. Berilciiimm, duy bu mesajları ve dön takımına kuzum.
Kızlar telden alıntı yapmayı beceremiyorum hala ama dua edenleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum efenim.
destinacm, o son cümleyi oraya koyma amacım da tam olarak buydu. :) Tşk.
iremcm, ilknurcm harikasiniz. <3 zaten iş bölümü olmazsa bir takımı bir kişinin üzerinden ayakta tutmak çok zor bence.Ama ben inanıyorum takımıma. Biz kolay kolay dağılmayız inş.
Seviyorum sizii bir tanecik takımım benim. <3
Hadi bu hafta 1. olun da millet hatirlasin 6. takım kimdi.
ii gidiyosun armağandunkü menum
orclu oldumdan sadece aksam menum var bır kase yoğur bir kase harşlama sebzeler bır kasede corba :)
ve yemekten sonra yeşil çaylarım :)
bügun gine oruçluyum :)
destinacım baklava dışında iipazar menüm:
sabah: 2 yk labne, 1yumurta, 3 zeytini, 2dilim ekmek.
ara: 2 porsiyon meyve
öğle: yarım porsiyon sebze, 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve, 1çatallık baklava:) (kibrit kutusnun 1/3'ü kadar falandı heralde)
akşam: 1 porsiyon fırında balık
ara: 2 meyve, 4 kestane, 1 bardak süt
spor: -
su: 2lt
haftasonu daha zor oluyo net'e girmek, haftaiçi telafisini yapıcam:)
bizde seni seviyoruz bu hafta ii olcaz inş cnm özledik seni
ii gidiyosun armağan
destinacım baklava dışında ii
ama bence böle tadımlık almak sonraki patlamaları önlüyo
ii gidiyosun cnm bence
bu hafta güzel bi derece alcaz inş
günaydın kızlar
bende dünkü menümü yazıyım
sabah
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
3-4 galete
4-5 etsiz çiğ köfte
akşam
1 tabak fırında patatesli tavuk
salata
1 dilim ekmek
dunkü menum
orclu oldumdan sadece aksam menum var bır kase yoğur bir kase harşlama sebzeler bır kasede corba :)
ve yemekten sonra yeşil çaylarım :)
bügun gine oruçluyum :)
biraz kilo verince sonra duraklamaya giriyor olabilirsenin menün de çok güzelmiş. aslında tadımlık yediğiiz, gözümüze ufacık gözüken kaçamaklarımız bile aslında kilo vermemizi engelliyor, diye düşünüyorum. tv'de baklava yiyiyorlardı, dayanamdım evdekinden çok azcık aşırdım. gittikçe azaltarak mı yapıosun esela diyetini? sürekli aynı kaloriyi alırsak da olmaz. bu hafta hemen kilo vemem durdu. mecburen kalori azaltmam gerek sanırım. senin nasıl gidio kilo verimin?
bu akşam yılbaşı kutlaması yapıcaz. pekii, yılbaşında ister evde kutlayalım; ister dışarda, yiyeceklere saldırmamak için nasıl bir yol takip etmeliyiz. fikri olan?
bu akşam yılbaşı kutlaması yapıcaz. pekii, yılbaşında ister evde kutlayalım; ister dışarda, yiyeceklere saldırmamak için nasıl bir yol takip etmeliyiz. fikri olan?
bizde seni seviyoruz bu hafta ii olcaz inş cnm özledik seni
ii gidiyosun armağan
destinacım baklava dışında ii
ama bence böle tadımlık almak sonraki patlamaları önlüyo
ii gidiyosun cnm bence
bu hafta güzel bi derece alcaz inş
günaydın kızlar
bende dünkü menümü yazıyım
sabah
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
3-4 galete
4-5 etsiz çiğ köfte
akşam
1 tabak fırında patatesli tavuk
salata
1 dilim ekmek
ilk aylar zor gelıyodu ama şimdi öyle degıl yemgın tat alınarak da zevkını ala bilicenı cozdum devamı geldı böylelıkle bu arada ben
canım istedı seyı yıyrum kısmıyorum :) 5 den sonra bır yemeyerek daha rahat hisedıyorum artik : teşekkür ederm :)
tamam canım bugünden itibaren bende daha dikkat edeyim verelim şu kiloları.evt bende dediğine katılyorum cnm bence de diğer mesajları okumadan sadece kendi mesajını yazıp çıkıyodu arkadaş o yüzden söylediklerimize tepki vermedi bence
sporlarını da tek tek yazman çok güzel bence
BUGÜNDEN İTİBAREN TOPARLANIYORUZ CNM İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?