Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ve çıkmadan son bir şey daha.
destinacm, keşke labne yerine başka bir peynir yesen. Labne çok kalorili kuzum. :S

canımsın hadi sende gel de beraber toplayalım şuraları. biraz can kırıkları oluştu ama hallederiz inşallah el birliğiyle. bu hafta birincilik zor ama önümüzdeki hafta kaçmasın artık ben kendi adıma yaparım elimden gelenimi. beril e gerçekten çok üzülüyorum ama zorlamakta istemiyorum. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. inşallah döner aramıza

Keşke gitmese. Ama burda olmak da zorlamayla olacak bir şey değil.
Ben konuyu tam olarak bilemiyorum zaten. Sadece beril in cafe ye yazdığı mesajı okuyabildim. O yüzden çok yorum da yapamıyorum.
Hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece.

Neyse bayanlar, ben kaçtım. Daha staj defterimi yazacağım yetistirebilirsem yarın imzalatmaya niyetliyim inş. :) sonra da 3 sinavim var bu hafta. cumaya uğrarım inş bir ara. Sonra da haftaya kopuştayim, 4 günde 8 sınav olacagım. :S Tekrar ediyorum, lütfen dualarinizi esirgemeyin.

selam bayanlar.nasıl gidiyo diyetler.benim haftasonları çok kötü oluyor malesef.gezmeyi çok seven bi aile olunca bozuyorum diyeti.dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz beynir
2 yeşil zeytin
2 çatal yumurta
ara:2 diyet bisküvi
öğlen:yok(kahvaltıyı geç yaptığım için)
akşam:ekmek arası sebzeli tavuk döner
:light cola
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
ara:mandalina
öğlen:yok
akşam:1 tabak fırında sebze kızartması(yoğurtlu)
benim diyet felsefem günlük 1200 kaloriyi geçmemek.bir öğün bozsamda diğer öğünnler ile dengelemeye çalışıyorum.dünün acısını bugün çıkartmaya çalıştım.bakalım sonuç iyi olacak gibi.öptüm sizi

bana ozelden mesaj atanlara tskurler
hilton beni merak ettini soylemissin resim eklemeyi beceremiyorum
senin merakini gidermek icin avatarima ekledim
hamile kalmadan onceki ay bu resim
cekilmisti bende cok severim bu resmi
hayalinle yuzumude sen doldur nasilsa dugunde gorusecez

herkese selam bu arada

Ve çıkmadan son bir şey daha.
destinacm, keşke labne yerine başka bir peynir yesen. Labne çok kalorili kuzum. :S

ben beyaz peynir hiiç yemiorum, hiç sevmiorum. hayatım boyunca yemedim. diyetisyen vermişti bana 2 yıl önce gittiğimde labne peyniri, o zaman beğenmiştim; süzme yoğurt gibi tadı. beyaz peynirin 100 gr kalorisi 290, labnenin 200 hatta light labnenin 145 kalori. krem sürülebilir peynirler var mesela, onlar beyaz peyniri de geçer, çok kalorili.

1 kibrit kutusu peynir:90 kalori.
2 yemek kaşığı normal labne peynir: 80 kalori
3 yemek kaşığı light labne: 87 kalori.

ben herkese labne tavsiye ederim:).

pazar menüm:

sabah: 2 yk labne, 1yumurta, 3 zeytini, 2dilim ekmek.
ara: 2 porsiyon meyve
öğle: yarım porsiyon sebze, 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve, 1çatallık baklava:) (kibrit kutusnun 1/3'ü kadar falandı heralde)
akşam: 1 porsiyon fırında balık
ara: 2 meyve, 4 kestane, 1 bardak süt

spor: -
su: 2lt

haftasonu daha zor oluyo net'e girmek, haftaiçi telafisini yapıcam:)

Son düzenleme:
canım özlüyoruz seni beroş gelip kendini iyi hissedene kadar bişey yapamıyoruz. ben özelden mesaj attım pek geri gelmeyi düşünmüyo. ben karar veremedim ne yapabiliriz bu durumda :44::44:

Beroş zor b dönemde sanırım anlayışlı olmaktan başka çaremiz yok, bence o dabizi özleyip toparlanınca geri dönecektir..ben de sizi özlüyorum ama cidden her şeyi takip edecek gücüm yok bu ara öylesine girip çıkınca iyi hissetmiyorum o yüzden izinliyim ki en azndan girebildiğimde giriyorum ama sorumluluk hissetmiyorum..güçlenip döncem söz ki,, sağol ilknur ablacıımmm

ama yuz yok yaaa ühüüü..saçların çok hoşmuş ama beroşşş kızlarının büyük hali aynıı ..evet nasısa düğünde görüşürüz ama bu resmden tanıyamam hee neyse sen benı nasısa direk tanıycan

dunkü menum
orclu oldumdan sadece aksam menum var bır kase yoğur bir kase harşlama sebzeler bır kasede corba :)
ve yemekten sonra yeşil çaylarım :)
bügun gine oruçluyum :)

bizde seni seviyoruz bu hafta ii olcaz inş cnm özledik seni

dunkü menum
orclu oldumdan sadece aksam menum var bır kase yoğur bir kase harşlama sebzeler bır kasede corba :)
ii gidiyosun armağan
destinacım baklava dışında ii
ama bence böle tadımlık almak sonraki patlamaları önlüyo
ii gidiyosun cnm bence
bu hafta güzel bi derece alcaz inş

günaydın kızlar
bende dünkü menümü yazıyım

sabah
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
3-4 galete
4-5 etsiz çiğ köfte
akşam
1 tabak fırında patatesli tavuk
salata
1 dilim ekmek

senin menün de çok güzelmiş. aslında tadımlık yediğiiz, gözümüze ufacık gözüken kaçamaklarımız bile aslında kilo vermemizi engelliyor, diye düşünüyorum. tv'de baklava yiyiyorlardı, dayanamdım evdekinden çok azcık aşırdım. gittikçe azaltarak mı yapıosun esela diyetini? sürekli aynı kaloriyi alırsak da olmaz. bu hafta hemen kilo vemem durdu. mecburen kalori azaltmam gerek sanırım. senin nasıl gidio kilo verimin?

dunkü menum

oruçlu olmana rağmen çok iyi dayanabiliosun bence. yemekten sonra yeşil çaylar dışında bişey yememen çok zor ama çok güzel. tebrik ederim armağancım:).

bu akşam yılbaşı kutlaması yapıcaz. pekii, yılbaşında ister evde kutlayalım; ister dışarda, yiyeceklere saldırmamak için nasıl bir yol takip etmeliyiz. fikri olan?

biraz kilo verince sonra duraklamaya giriyor olabilir
ben aynı civarda seyrediyorum şimdilik
ama dikkat edicem
kalori sayımı yapmıyorum
az yemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyoorum

bu akşam yılbaşı kutlaması yapıcaz. pekii, yılbaşında ister evde kutlayalım; ister dışarda, yiyeceklere saldırmamak için nasıl bir yol takip etmeliyiz. fikri olan?

bence tadımlık yemeliyiz
hevesimizi almak için

kızlar bu hafta dikkat edip tadımlık alırsak herşeyden
çok zarar etmeden kapatırız

ilk aylar zor gelıyodu ama şimdi öyle degıl yemgın tat alınarak da zevkını ala bilicenı cozdum devamı geldı böylelıkle bu arada ben
canım istedı seyı yıyrum kısmıyorum :) 5 den sonra bır yemeyerek daha rahat hisedıyorum artik : teşekkür ederm :)

teşekür ederim :)

peki acıkmıyor musun ertesi gün sabahına kadar? sabha 7'de bile kahvaltı yapsan, arada 14 saat var, hiçbir şey yemeden geçireceğin. ben diyetisyene sormuştum, akşam yemesem 5'ten sonra, nasıl olur,diye. metabolizmanı yavaşlatırsın, uzun süre aç kaldığın için; akşam 20.00-21.00 gibi tek bir meyve ye, o metabolizmanı hemen hızlandırır, demişti.

tamam canım bugünden itibaren bende daha dikkat edeyim verelim şu kiloları.
sporlarımıda yapmaya devam edeceğim ,paylaşımlara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…