• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınn bayanlarr...(sabah sabah seda gibi oldu bu daa:9:) şimdilik ofisteyimm ve başlığmızdayım hadi bakalımm...

Şu an daa çubuk tarçınlı adaçayı içiyorumm :34:

Vee herkesin mevlit kandili mübarek olsun, dıalarımız kabul olsun inşallahh

Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.

Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;

Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği

Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği

Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.

3 lt su
2 saat yürüyüş

Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
günaydın fıstıklaaar
nbrsiniz

evt bende merak etmiştim tombikellayı. umarım kısa zamanda hallolur problem ve aramıza gelir.

dünkü mesaj sayılarımız

fatoş0808=24:46::46:(süpersin hep böle gidersin inş.)
berenvildan=15:46::23::23:
destina_88=11:16::16::16:
kelebek.hill=9:24::23:
bur50=9:23::23:
ayyıldızım=7:46:
ayase=5:46:
tombikella=1(mazereti var bilgisayar sorunu)

kelebekcim tmm sen cuma günleri su ve sporu al o zaman listede düzenleme yapcam ben.

günaydın fıstıklaaar
nbrsiniz

evt bende merak etmiştim tombikellayı. umarım kısa zamanda hallolur problem ve aramıza gelir.

dünkü mesaj sayılarımız

fatoş0808=24:46::46:(süpersin hep böle gidersin inş.)
berenvildan=15:46::23::23:
destina_88=11:16::16::16:
kelebek.hill=9:24::23:
bur50=9:23::23:
ayyıldızım=7:46:
ayase=5:46:
tombikella=1(mazereti var bilgisayar sorunu)

kelebekcim tmm sen cuma günleri su ve sporu al o zaman listede düzenleme yapcam ben.

He tamam öyle yapalım sağol kaptancımm :34: günaydınnn..su spor mesaj ne varsa verin bana cuma :9:
bu arada kırgınlığın yok de mi bana :17:

bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..:16::16::16::16::16:

Benimm yavru dana uyandıı onla ilgeleneyimm sıra sizede gelecekk kuzucuklarımm...
Burdayımm cancanlarımm..:54::54::54:

bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..:16::16::16::16::16:

Aminnnn inşallahhh senin de duaların kabul olsun fatosum ablam...bekliyoz ablacık seniii :34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınz bugün yürüyüşümü yaptım1,5 saat. Lahananın son günü menüm yine sabah öğle akşam lahana çorbası.
ayyıldızım farkedip etmediğini sormuş. Farketmiş gibi hissediyorum ama tartılmadım. Cuma sabah tartılcam. Çok sık tartılmak istemiyorum. Kilo verememişsem moralim bozuluyo.

alıntı ile cevaplamanın yanında tırnak işareti var ya , mesajların alt kısmında; onlara tıkla, istediğin mesajlar için sırayla bunu yap. en son konuya cevap ver'i tıkla. alıntılamalar çıkıyor; her mesajın altına yorumunu yazabilirsin böylece cicim.

Menümm:

Sabah:
Çeyrek ekmek kadar kepekli ekmek kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt

Ara:1 elma

Akşam:
Yarım tabak keşkek
Bol salata

çok canım çekti küçücük bi kase k flakes

Su:2,5 lt
Spor: 1 sa plates- dans (birazdannn :1:)

kornfleks, makarna, keşkek, ekmek hep karbonhidrat olmuş ama..:20: mesela keşkeki yarın yiyip akşam protein ya da sebze yemeliydin ya da bugün onlara ağırlık ver bence:51:. sporun çok güzel:10::8::10:.

mrb kızlar
bu hafta bomba gibi geliyoz inş hep böle olalım
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çatal reçel
öğlen
5 kaşık kuru fasülye
çeyrek dilim ekmek
akşam
5 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği

menü çok güzel:46:. ama hiç spor yapmaya vaktin olmuyor mu cicim??

Bayanlar güzeller balıketler daşlar haydin ben de kaçıyorumm :16: sevgilerrrr,sabah görüşürüz inşallahhh

bir de bayanlar rica etsem ben hep cumaları mesaj ya da su spor ne isterseniz saysam?? çünkü bazen sabahları giremeyebiliyorum, gece de belki 12 ye kadar bekleyemem ertesi gün öğleden sonralara kalır kafama takılır :1: cuma mesajı da suyu da sporu da ben alabilirim yani sorun olmazz :34:

ben de bugün sabah girdim bildiriimleri, dün de mesaj bildirimleri için yine ertesi sabah girmiştim:6:. benim için sorun değil, diğer arkadaşlar ne der, bilmem.

evet bebişim kendime yatmadan mekik cezası verdim zaten onu yapıcam

haayy maşşallah gel bebişim gel.ama ben o kadar veremem. ama bu hafta benden de 1 kilo gider gibi geliyo.

haklısın canım bu konuda.ara gerçekten önemli yoksa vücut direniyo metobolizma yavaşlıyo.

ben geldiiiim.

2 kilolar, 1kilolar:3:.. haınmlar harikasınız:40::7:

menü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi :30:
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 gün :37: yarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım
iştahın açılmasına rağmen iyi kurtarmışsın cicim:52:.
1 çay bardağı beyaz leblebi=1 dilim ekmek. fıstık yemekten kaçınabiliriz ama diyetlerde leblebi veriliyor, bana da diyetisyenim veriyodu leblebi.senin de andilin mübarek olsun. ben de niyetliyim bugün:42:. kaldı 4 tane borcum:8:

Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.

Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;

Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği

Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği

Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.

3 lt su
2 saat yürüyüş

Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...

hem menü güzel, hem de sorumluluk bilinci çok gelişmiş bu kızın ya. karnende sorumluluğuna 'çok iyi' verdim:9:

Back
X