benim rakibem kim olcek nan hade ben sahalara döndüm arkidişler...
kocişçim zaten yeterince kendimi obez gibi hissettiyo
nazlım şu sonuçlarımı bi göstereyim hayırlısıyla 1 sene önce yaptığım gibi 0 dan diyete başlicam bende o zaman söz istediğin kadar yarışalım olurmu,
hem reglim bitsin hemde dr ne dicek bakalım çok sıkmak istemiyorum ben kendimi şimdi
baş ağrım olunca fena oluyorum ben tatlım
as kaldı döneüşüm muhteşem olcek :)...
nazlıcım ben son 7 senedir kocişe inat zayıflamaya çalışıyom
bende ters etki yaratıyo inat edince
daha çok yiyesim geliyo ona kızdıkça
günaydın doracığım. içimdeki benide anlatayım .
her alış verişe gidip güzel şeyler gördükten ve bunların içine giremiyince veya yakışmayınca gaza gelip diyet yapıp daha sonra diyetisyenlere ve lpg karboterapi gibi zayıflama yöntemlerine verilen ve o an için iyi sonuçlar alıp daha zayıfladım zaten deyip tekrar yemeye başlamalar ve boşa giden paralar. daha sonra kilo aldığımı farkedip yaptığım saçma sapan şok diyetler ve normal hayata dönünce fazlasıyla gelen kilolar. ben kendimi bildim bile hep böyle oldu. zayıfladım deyip boşlamalar ve aynı kilolara geri gelmeler. bende bu sabah kalktım evde giyecek bişeye bulamadım giydiklerimde yakışmadı hiçklava: karar verdim artık eski hatalara düşmeyeceğim. ve artık gittiğim yerlerde bişeyler ikram ettiklerinde hayır demesini bileceğim biliyorum ki benim çene açılınca bir daha kapanmaz yedikçe yiyesim gelir. bu hafta kilo verenler kervanına bende katılıcam. önce kendime daha sonrada sizlere söz veriyorum kızlar. hepinizi çok seviyorum.
günaydın kızlar sabah sabah iyi geldiniz bana valla
içimizdeki şişko canavarları durduralım :lepi:
günaydın kızlar sabah sabah iyi geldiniz bana valla
içimizdeki şişko canavarları durduralım :lepi:
sanada günaydın elseciğim DURDURALIM CANIM.kaydirigubbakcemile5 HEP BİRLİKTE BU OLAYA BİR EL ATALIMsüprizzzzz
takımca toptan bu sorunu bitirip zayıf va sağlıklı günlere merhaba diyelim:içelim::teytey::lepi:sırnaşık şeyalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?