Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.
Elseciğim canım sana eksi repi yanlışlıkla vermişimdir canım.Acemilik işte.Kusura bakma artık.
Kızlar müthiş gaza gelmişsiniz valla.
Ne olur size sürtüneyimde banada bulaşsın.Yoksa kafayı yiyeceğim.
Doracığım bizimde düğünler başlıyor artık.Ama benim kıyafetler sanki başkasınınmış gibi oluyorlar üstümde..

asibulut
dora ===============
aeben
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans
nazlıgüleç ======else
mmmf27
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd

bu şekil eşleşme yapıyoruz. benim eşim gelince benim yanıma yakışır vaziyyette ismini yazsın:roflol:

listeyi öne çekeyimde arkalarda kaybolup gitmesinsırnaşık şey

günaydın tuanacağım bak lis eşleşme yapıyoruz istersen sende bu hafta katıl bize sana ve kilolarını bir dur diyelim .

Katılmazmıyım .....:lepi:
Ama ben hiç diyet yapmamış biri olarak bu konuda çok tecrübesizim yani ben koçluk yapamam:çok üzgünüm: ama sizleden birileri bana yapsın lütfen .....:1hug:

katılmazmıyım .....:lepi:
Ama ben hiç diyet yapmamış biri olarak bu konuda çok tecrübesizim yani ben koçluk yapamam:çok üzgünüm: Ama sizleden birileri bana yapsın lütfen .....:1hug:

doaracığım tuanayı yazalım mı senin yanına sen diyette tecrübeli olaraktan tuanaya eşlik edermisin canım.

Benimde çıkmam lazım kızlar görüşürüz..

yapmasına yaparımda benim koçluk yaptığım kişi her gün mutlaka 1 kez girmek şartı koyarım. yoksa kendi kendime yazmışım kendim okumuşum bir anlamı yokkiidelikafadulden
ama biride beni takip etsin haaa. yoksa nasıl olsa çömez bir koçum var diye kaytarmalar yapmayım.:roflol:

hatta şöylede yapabiliriz.
2 haftada bir koçlarımızı değişelim. nasıl amaaaaaadelikafadulden

nazlıcım sanada gestapoluk yapar merak etme yeterki sen iste :roflol::roflol:

AŞkolsun ya bende gÖrmek ıstıorum o eŞofmanlarınla koyduĞunda hıÇbırŞeyın yoktu bacakların ıncecık senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…