zumba da çok eğlenceli yaaaaaa. Bizim salonda bi tek plates var çok skıcı. Sen senin salonu iyi buldun he o fiyata.
Bizde akşam napalım takıldık. kaynanoş çok kalorili şeyler yapmamış bu sefer. Pazı dolması yedim sadece ama bi 10 tane yedim hehe yoğurt yedim.
Benim veletler var orda barkın ile burak. Eşimin albasının bebeleri. Kaynanam bakıyor. Bizde her çarşamba oraya gidiyoruz onları ısırmaya. Bayaa hareketli bir akşamdı yani tepemden inmediler.
inşallah normaldede çok şişerdimde bu kadar şiştiğii hiç hatırlamıyorum dua ediyorum regl olayım diye
Anamm ne güzell bebişler...benim yeğenler genelde Amasya'da yaa...bi kaç kuzenim var burda onlarla da görüşürsek ayda yılda bi, bebiş bi onlarda var yaniiipazı dolması da baya güzel oluyor yaaa
he ya iyi buldum salonu, geçerken gördüğüm iyi olmuş burayı valla ben de çok memnunumsen de gel en iyisi buraya
olursun olursun çok takma kafana bekledikçe gelmez o gıcık
ilaçsız gelmiyo benim ki zaten o kadar gıcık en son 3 ay önce olmuşum sanırım
Allah şifa versin canım, benim de 28 deyince tak gelirdi, son birkaç aydır gecikmeli geliyor, sinirlerim altüst oluyor
canımı sıkmaktan öte fiziksel olarak rahatsızlık hissediyorum, sıkıntı basıyor, karnım şişiyor, buhranda gibi oluyorumsanada acil şifalar versin düzelir inşallah sıkma bence bu kadar canını
canımı sıkmaktan öte fiziksel olarak rahatsızlık hissediyorum, sıkıntı basıyor, karnım şişiyor, buhranda gibi oluyorummenopozum nasıl olacak bilmiyorum
ya Hılal nıye ıkıye bolunuyor kı?
Bır haftalık kılo kaybı netıcede.
e hangı kılo baz alınacak?
yanı ılk kılomuz mu?
hayır elbet kurallar nasılsa oyle de.. ben anlayamadım.
Sımdı ben 25mart pazt gunu basladım 92kg ıle.
gecen cuma ıse 88.6kg ıdım..
Hangısı ıkıye bolunecek?
92 yi baz alacaz, yarın ki kilonla 92 arasındaki farkı 2 ye bölcez 2 haftaya dağıtmış olcaz
Bu arada tebriklerrr harika kilo vermişsin helalll
e hangı kılo baz alınacak?
yanı ılk kılomuz mu?
hayır elbet kurallar nasılsa oyle de.. ben anlayamadım.
Sımdı ben 25mart pazt gunu basladım 92kg ıle.
gecen cuma ıse 88.6kg ıdım..
Hangısı ıkıye bolunecek?
heee o zaman sıkıntı yok.
Bırıncı olacagız dedım bı kere..
olmalıyız yanı....-->> bu lafım dunku pasta dılımıne Hılal'cım.
helalll sanaaa bu hafta kesin 1 . yizz
elmalı kurabiyeenin kalorisini bilen varmı ?
komşumuz getirmiş uff canım çekttii elim gidip gidip gelıor :26:
google amcam orta boyu 78 kalori diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?