Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canlarım, geçmişi okuyayım dedim bitmedi, bitirip geliyorum:) hilalcim arakadaş olarak eklersen görürsün fotolarımı:)

Anamm ne güzell bebişler...benim yeğenler genelde Amasya'da yaa...bi kaç kuzenim var burda onlarla da görüşürsek ayda yılda bi, bebiş bi onlarda var yaniii pazı dolması da baya güzel oluyor yaaa
he ya iyi buldum salonu, geçerken gördüğüm iyi olmuş burayı valla ben de çok memnunum sen de gel en iyisi buraya

inşallah normaldede çok şişerdimde bu kadar şiştiğii hiç hatırlamıyorum dua ediyorum regl olayım diye

olursun olursun çok takma kafana bekledikçe gelmez o gıcık

ilaçsız gelmiyo benim ki zaten o kadar gıcık en son 3 ay önce olmuşum sanırım

canımı sıkmaktan öte fiziksel olarak rahatsızlık hissediyorum, sıkıntı basıyor, karnım şişiyor, buhranda gibi oluyorum menopozum nasıl olacak bilmiyorum

bence düşünme şimdilik en sıkıntısız şekilde atlatırsın umarımm

ya Hılal nıye ıkıye bolunuyor kı?
Bır haftalık kılo kaybı netıcede.

Geçen hafta girdiniz ya eminoş..geçen hafta ilk giriş kilonuzdan düşcez, yani 1,5 haftalık bi süreç, o yüzden kural böyle tatlış napalım, sonraki haftalar daha düzenli olur

e hangı kılo baz alınacak?
yanı ılk kılomuz mu?

hayır elbet kurallar nasılsa oyle de.. ben anlayamadım.
Sımdı ben 25mart pazt gunu basladım 92kg ıle.
gecen cuma ıse 88.6kg ıdım..
Hangısı ıkıye bolunecek?

92 yi baz alacaz, yarın ki kilonla 92 arasındaki farkı 2 ye bölcez 2 haftaya dağıtmış olcaz

elmalı kurabiyeenin kalorisini bilen varmı ?
komşumuz getirmiş uff canım çekttii elim gidip gidip gelıor :26:

heee o zaman sıkıntı yok.
Bırıncı olacagız dedım bı kere..
olmalıyız yanı....-->> bu lafım dunku pasta dılımıne Hılal'cım.

Ühüüü deme yaa :26: inşallah oluruz canım bakalımm..

helalll sanaaa bu hafta kesin 1 . yizz

Ama belli de olmaz kızlar, 2 ye bölünecek kilocuklar ama iyi bi derece alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…